canım benim parmak uçlarımda vardı bayaa...esmerşeker arkadaşımızdada vardı ,hatta onunki daha yoğundu yanılmıyosam ,dr lar doğumdan sonra geçer diyolar başka çözümüyok ,ki geçiyoda zaten,benim şikayetim kalmadıı..
hımm iyi yalnız değilmişim ciddi bi şey midir acaba diye endişelenmiştim, şrda yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah korusun bi terslik olur diye korkuyorum vallaha.
cnm biz hafta olarak daha gerideyiz ama benim 1aydır sağ elim kolum uyuşuyor.. üstüne yattığımdan sanıyordum ama sola da yatınca sağ uyuşuyor..
3 doktora sordum normal dediler biri hatta daha fazla süt iç dedi azarladımgünde 3 bardak süt içiyorum dedim daha ne edim..
yani çözümü var mı bilmem..
aynen canım ben de ilk başlarda üstüne yatınca oluyo sanıyodum ama dediğin gibi her iki taraf da uyuşmaya başladı. iyi kontrolü öne almaya gerek yok o zaman bunun için gidince sorıım bakalım benim doktorum ne dicek.
Allah hayırlısıyla kucağımızaalmayı nasip etsin minikleri, sizin hafta kaç canım ?
ah inşallah eşim işe başlayıncaya kadar iyice alışırım başkasına bağımlı yaşamak ta iyi bir şey deil markete ekmek almaya gittiğinde bile camda bekliyorum hemen gelsin diye birde gece uykulardan uyanmaya alışamadım hep uyusun istiyorum ağlamaya başlayınca hemen sallıyorum geri uyusun diye halbuki çocuk aç daha fazla fedakarlık yapmam lazım
Banaza çok zor geliyor uykudan kalkmak gerçi hep bi gözüm açık çünk gözü kapalıda olsa mina mızır mızır süreki bi mızırtı var elim hep beşikte kustumu gazmı var açmı tokmu.. Uykusuzluk insanı çok pis geriyo vücut iptal oluyo ama iyi tarafından bakıyorum bu eforla kısa sürede eski halimize döncez leyna3 saat sürekli emzirme uykuyu memende geçiştiriyor, bu arada sütün birikmiyor benimkide öyleydi kestim saatlerce bırakmıyordu sütün tam gelse o çocuk en fazla 20 dakkaya doyar, istediği gibi çekemiyor ondan mıyıldanıyor emzirdikten sorna mama ver en fazla 20 dakika ver bi memeni diğer memenide aynı şekilde sonra doymadıysa biberonu daya öyle öyle alışçak sana bu arada sütün birikçek düzene gircek canım :)
çok haklısın biz de alışcaz inşallah canım demekki zamanla oluyor bu arada ben eskisinden daha zayıfım şu an kimse innamıyor kendim bile:)
ayy cnm ben bir turlu cesaret edipte bakamadim dikislere korkuyorum gorecegim manzara karsisinda :))
ama kan geldigini nasil anliycam ki zaten dogumdan beri kanamam var bilememki :26:
bebekle koşturmacanın faydası :)) maşallah ben henüz okadar değilim bi 10 kilo fazlasm var yaa
aynen canım ben de ilk başlarda üstüne yatınca oluyo sanıyodum ama dediğin gibi her iki taraf da uyuşmaya başladı. iyi kontrolü öne almaya gerek yok o zaman bunun için gidince sorıım bakalım benim doktorum ne dicek.
Allah hayırlısıyla kucağımızaalmayı nasip etsin minikleri, sizin hafta kaç canım ?
filiz kont gittinmi bebiş kaç kilo olmuş canım merak ettim..
slm kızlar. moralim çok bozuk dokunsalar ağlayacak durumdayım((
açılma hala aynı bi parmak ucu kadar. bebeğin suyu iyi. sancı çıkmadı nst de ve yarın tam 40 hafta bitiyor(
istersen yarın gel suniyle bi deneyelim dedi. ya da bebek hareketlerini takip et yürüyüşlerini egzersizini yap cuma bi daha gel bakalım dedi.
çok kararsızım ne yapsam nasıl davransam bilimiyorum. yarın gitsem mi suni sancı için yoksa cumayı mı beklesem belki kendiliğinden başlar sancılar ama hiç sancım yok benim.
bi de çatı tam geniş olmadığı için olmama ihtimali de var. sizce ne yapayım ya çok kötüyüm şu anda((
canım eğer çatın darsa, suniyle açılman olup olmayacağı da belli değil yani.. bekle bakalım cumaya kadar.. sonra mecburen sezeryan..
riske atmaya gerek yok..
sorma ben dıp kose dıkıslerım belım dıye temızlık yaparken basım agrıyo dıye oturdu bı ısın ucundan tutmadı dıkıslerımın sebebı rabbım karsılıgını versın onageçmiş olsun cnm dikkat et yorma kendini desemde insan duramıyo bide yanındaki oturunca insan daha uyuz olup kalkıp kendi yapıyo ama en azından dikkatli yap iki tane yavrun var onlar için neyseki korkulacak birşey yokmuş çok geçmiş olsun
canım bendende kan gelıyo normalde ama hanı acı renklı bı baya kırmızı kandı ılk baktıgımda goremedım hatta bugun yıne acıdı baktım daha acılmıs gıbı geldı esım baktı dunku gıbı ama bence dıkılmesı gerekırdı dedı aklım karısık korkuyoum hem dıkısten hemde eskısı gıbı olmıycak dıyeayy cnm ben bir turlu cesaret edipte bakamadim dikislere korkuyorum gorecegim manzara karsisinda :))
ama kan geldigini nasil anliycam ki zaten dogumdan beri kanamam var bilememki :26:
saol canım yaksın kına tabı pıslık ne dıye geldı bıttı benım ıcın o artıkgeçmiş olsunn.
cidden kına yaksın görümcen hayy allahım yaa.
bundan sonrasına dikkat et bari canım, İnşşlh en kısa zamanda geçer..
saol canımmavipatikler
canım çoook geçmiş olsun...
denissruj
gözünaydın. hayırlısıyla güle güle büyüt minişini inşallah canım...
senındemı attı dıkısın allah korusun ya ısılıge aslında sen daha ıyı bılırsın ama ben yıkıyodum sık bepanten suruyodum bıdebendede aynı sorun var hareket edemiyorum hiç yatmamanın cezası bu işte.oğlumda isilik oldu teyzesi ne yapçam çok üzgünüm
canım yukardada yazdım kuruluk ısılık sıvılce pısık hepsıne ben bepantenplus kullandım temız tutmak yıkamakta sart umarım kanamam bıter tırsıyorum vallaselam canlaarrr....dün gece çok mutlu olduum..biliyosunuz dün çoook yorgundum ,eşim eve geldiğindede öyleydim ,annemle mantı-erişte yaptık buzluğa falan atmak için ,yemek falan yaptım ,sofrayı bile toplayamadım o derece,kızımıda yıkadım yatırdıım ,Attım kendimi yatağa ,eşim bulaşıkları toplamış ,makineye ,çay yapmşş ,kızım uyandığında mama yapıp yedirmiş ,tekrar uyutmuuşşştabii anneminde yardımıylaa..sonrada yatağımızı serdi ,battaniyemi açtıı ,annemin yatağından kalkıp oraya gekçtim bide gece 2 ye kadar orda uyuduum ohhh misss...çook rahtladım..kocama yeniden aşık oldum ,canım benim yaaaaa
sabah ennemle kaynanamı bursaya yolladım teyzemin yanına ,ordan kızımın kalça ultrasonunu çektirmeye gittik ,sonra rutin kontrollerini yapacak dr a gittik ,ilk kontrolarimizi olduk ,sütü kızıma yetiyomuş ,bi problemde yokmuşmaşşallaaaahhhhh...sonrada aile hekimine gittik aşımızı olduk ,eve geldim mop yaptıımmmm hihihihihihi bu hızla gidince bunu diyesi geldiii (mavipatikliye ithafenn)
neyse şimdi kızımı emzirdiim ,2,5-3 saatten önce emzirme yoksa başedemezsin gazıyla dedi dr umuz ,ondan önce ağlasada vermöicekmişim ,okadar dayanabilirmiş..
bu aradarüyamda canomu gördüm benim evime gelmişti ,yemek ye kız di,yom yemiyo ,gıızz ye diyom yemiyoo ,neyse bi elma yiyim dedi ,annaam bari i tabağa koyuyum dedim ,bi tabak buldum içinde yemek lekesi kalmış ,bi tabak buldum kaynanamın porseleni kaşık izleri var hep ,neysem akıllı arkadaşım bi tabak bulduda yedi elmasını bu rüyaya bi anlam veremdim varmı anlayan??
deniz doğum yapmış sanırııımm ..anaak kızımın adaşı gelmiişş maşşallahh ,hoşgeldin Sareee....
zeyneeeppp 2 satırdan fazla yaz takipteyim seniii....
mavipatiklii ,geçmiş olsun canımcım yaaa..inşallah kanama olmaz dikişlerinde ,hemencecik kapanıveriri ,ha bide şimdi aklıma geldi ,benim kızımın yüzünde minik mink sivilceler çıktı ,dr a sormayıda unuttum sana zahmet eşine bi sorarmısın ,yada bilgin varsa paylaşırmısın??
bugün annemde yok arada 1-2 saat uyurum ama burdayıımmgünler sonra ilk kez bukadar rahat hissediyorum kendimi ,dün akşamın enerjisi herhall ...
bide kızlar benim kanamam geçen hafta nerdeyse bitiyodu ,bu hafta tekrar 1-2 damla kırmızı gelmeye başladı ,aile hekimi olmaması lazım böyle ,dr unla görüş dedi varmı böylebi durum yaşayan??
saol hayatım bebegım uslu cok sukur ama buyuk oglum tamamen degıstı huysuz kızılcak seyler yapıyo kızamıyorum sonra acıorum napcam onunla bılmıyorum bugun almıs emzıgı ayak parmak aralarını temızlıyo :) bebegı sevmıyorum dıyo umarım alısır artıkGeçmiş olsun canım, iki çocukla senin işin çok daha zor tabi ama bebiş biraz uslu sanırım maşallah :) seni tebrik etmiştim ama geçmişe bakm aimkanımız yok malum seninde olmamıştır ve görmemişsindir haliyle... Kendini çok yorma en azından yarı kırkın çıksın bi toparlan görümcende ne biçim insanmış insanda merhamet olur yaa...
nasıl oldu doktor ne dedı bana acıklık buyurse gel dedı nasıl anlıycam umarım yapısır cok korkuyorumSinem benim de koşuşturmacadan dış dikişim atmıştı ama bir bozukluk yok şu an görüntüde. Senin de olmaz eminim.
Sinem benim de koşuşturmacadan dış dikişim atmıştı ama bir bozukluk yok şu an görüntüde. Senin de olmaz eminim.
filizcim moralini bozma canım hakkında hayırlısı ama cumayı bekle derim ben bu sancı işi birden geliyomuş zaten umarım cumaya kadar kendi sancın gelir oşekilde gidersin.aynı durumu ben yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcın olsun.bana suni sancı verilmesine rağmen o acıyı çekmedim şükürki inş sende en güzel şekilde doğurursun.slm kızlar. moralim çok bozuk dokunsalar ağlayacak durumdayım((
açılma hala aynı bi parmak ucu kadar. bebeğin suyu iyi. sancı çıkmadı nst de ve yarın tam 40 hafta bitiyor(
istersen yarın gel suniyle bi deneyelim dedi. ya da bebek hareketlerini takip et yürüyüşlerini egzersizini yap cuma bi daha gel bakalım dedi.
çok kararsızım ne yapsam nasıl davransam bilimiyorum. yarın gitsem mi suni sancı için yoksa cumayı mı beklesem belki kendiliğinden başlar sancılar ama hiç sancım yok benim.
bi de çatı tam geniş olmadığı için olmama ihtimali de var. sizce ne yapayım ya çok kötüyüm şu anda((
sorma ben dıp kose dıkıslerım belım dıye temızlık yaparken basım agrıyo dıye oturdu bı ısın ucundan tutmadı dıkıslerımın sebebı rabbım karsılıgını versın ona
canım bendende kan gelıyo normalde ama hanı acı renklı bı baya kırmızı kandı ılk baktıgımda goremedım hatta bugun yıne acıdı baktım daha acılmıs gıbı geldı esım baktı dunku gıbı ama bence dıkılmesı gerekırdı dedı aklım karısık korkuyoum hem dıkısten hemde eskısı gıbı olmıycak dıye
saol canım yaksın kına tabı pıslık ne dıye geldı bıttı benım ıcın o artık
saol canım
senındemı attı dıkısın allah korusun ya ısılıge aslında sen daha ıyı bılırsın ama ben yıkıyodum sık bepanten suruyodum bıde
canım yukardada yazdım kuruluk ısılık sıvılce pısık hepsıne ben bepantenplus kullandım temız tutmak yıkamakta sart umarım kanamam bıter tırsıyorum valla
saol hayatım bebegım uslu cok sukur ama buyuk oglum tamamen degıstı huysuz kızılcak seyler yapıyo kızamıyorum sonra acıorum napcam onunla bılmıyorum bugun almıs emzıgı ayak parmak aralarını temızlıyo :) bebegı sevmıyorum dıyo umarım alısır artık
nasıl oldu doktor ne dedı bana acıklık buyurse gel dedı nasıl anlıycam umarım yapısır cok korkuyorum
umarım benımde oyle olur yapıssa bıle bol olurmu acaba dıye korkuyorum belkı baska bı doktora daha gıderım
kızlar en son oglumla oynadıgımı yazmıstım sonra burnumdan getırdı neysekı annem aldı goturdu bende besıgın yerını degıstırdım yatagı fılan ıttım yıne dıkıslerım acıdı dıp kose temızlık yaptım sonra oglumun 2 banyosunu yaptırdım tekbasıma ılkınıde ben yaptırmıstım ama annemde vardı tek dah aıyı oldu bırı olunca telas oluyo bugun gobegımız dustu bu arada ıslerımı bıtırdım kendımde gıyındım oglumuda temızledım kocayıda yedırdım oturuyorum .esımın hocası valızlerınız hazır olsun demıs ıhtıyaca gore vana yollıycaklarmıs umarım benım esımı yollamazlar naparım 2 cocukla annemde haftaya ananemı alıyo ona bakıcak off dua edın nolur gıtmesın artık daha cok dustum ona oglumla sevgım artı :))
mutfagı toplayıp gelıyorum kızlar
kilosu sabit bir haftadır hiç kilo almadı. 3140 gr
filizcim moralini bozma canım hakkında hayırlısı ama cumayı bekle derim ben bu sancı işi birden geliyomuş zaten umarım cumaya kadar kendi sancın gelir oşekilde gidersin.aynı durumu ben yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcın olsun.bana suni sancı verilmesine rağmen o acıyı çekmedim şükürki inş sende en güzel şekilde doğurursun.
inş. canım ya dua et ne olur lohusasınız siz inş. kabul olur dualar. çok sıkıntılı bi durum ne olacağını bilememek. evet sen de bekledin son ana kadar inş. bi aksilik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?