2011 Ekim Anneleri

Banaza çok zor geliyor uykudan kalkmak gerçi hep bi gözüm açık çünk gözü kapalıda olsa mina mızır mızır süreki bi mızırtı var elim hep beşikte kustumu gazmı var açmı tokmu.. Uykusuzluk insanı çok pis geriyo vücut iptal oluyo ama iyi tarafından bakıyorum bu eforla kısa sürede eski halimize döncez leyna 3 saat sürekli emzirme uykuyu memende geçiştiriyor, bu arada sütün birikmiyor benimkide öyleydi kestim saatlerce bırakmıyordu sütün tam gelse o çocuk en fazla 20 dakkaya doyar, istediği gibi çekemiyor ondan mıyıldanıyor emzirdikten sorna mama ver en fazla 20 dakika ver bi memeni diğer memenide aynı şekilde sonra doymadıysa biberonu daya öyle öyle alışçak sana bu arada sütün birikçek düzene gircek canım :)

çok haklısın biz de alışcaz inşallah canım demekki zamanla oluyor bu arada ben eskisinden daha zayıfım şu an kimse innamıyor kendim bile:)

ayy cnm ben bir turlu cesaret edipte bakamadim dikislere korkuyorum gorecegim manzara karsisinda :))
ama kan geldigini nasil anliycam ki zaten dogumdan beri kanamam var bilememki :26:

ha ha benim gibi varmış bi tane daha.benim bi ay olcak hala cesaret edip bakamıyom ne halde diye.ödüm patlıyo

bebekle koşturmacanın faydası :)) maşallah ben henüz okadar değilim bi 10 kilo fazlasm var yaa

en kısa sürede verirsin canım 10 kilo bir şey değil
ben çıkıyorum artık hepinizi öpüyorum allah kolaylıklar versin herkese

slm kızlar. moralim çok bozuk dokunsalar ağlayacak durumdayım ((
açılma hala aynı bi parmak ucu kadar. bebeğin suyu iyi. sancı çıkmadı nst de ve yarın tam 40 hafta bitiyor (
istersen yarın gel suniyle bi deneyelim dedi. ya da bebek hareketlerini takip et yürüyüşlerini egzersizini yap cuma bi daha gel bakalım dedi.
çok kararsızım ne yapsam nasıl davransam bilimiyorum. yarın gitsem mi suni sancı için yoksa cumayı mı beklesem belki kendiliğinden başlar sancılar ama hiç sancım yok benim.

bi de çatı tam geniş olmadığı için olmama ihtimali de var. sizce ne yapayım ya çok kötüyüm şu anda ((

Allahın izniyle bişicik olmaz.. sor bakalım seninki ne dicek..
biz daha 32deyiz.. sata göre 31 :) ama oğlum bu topikteki ablalarını abilerini.. ve onların güzel annelerini çok sevidiği için burda vakit geçiriyoruz

canım eğer çatın darsa, suniyle açılman olup olmayacağı da belli değil yani.. bekle bakalım cumaya kadar.. sonra mecburen sezeryan..
riske atmaya gerek yok..

canım eğer çatın darsa, suniyle açılman olup olmayacağı da belli değil yani.. bekle bakalım cumaya kadar.. sonra mecburen sezeryan..
riske atmaya gerek yok..

ya çatı dar demedi aslında sadece çok geniş değil dedi denemeden olup olamayacağını bilemeyiz dedi. evet suniyle her 10 kişiden 3nde açılmama ihtimali de var. suni çekip sezeryan olma ihtimali de var. e bi de miadını doldurduğu için kordon dolanması kakasını yapması gibi riskler de var.

ne yapcam ben yaaa

sorma ben dıp kose dıkıslerım belım dıye temızlık yaparken basım agrıyo dıye oturdu bı ısın ucundan tutmadı dıkıslerımın sebebı rabbım karsılıgını versın ona
ayy cnm ben bir turlu cesaret edipte bakamadim dikislere korkuyorum gorecegim manzara karsisinda :))
ama kan geldigini nasil anliycam ki zaten dogumdan beri kanamam var bilememki :26:
canım bendende kan gelıyo normalde ama hanı acı renklı bı baya kırmızı kandı ılk baktıgımda goremedım hatta bugun yıne acıdı baktım daha acılmıs gıbı geldı esım baktı dunku gıbı ama bence dıkılmesı gerekırdı dedı aklım karısık korkuyoum hem dıkısten hemde eskısı gıbı olmıycak dıye
geçmiş olsunn.
cidden kına yaksın görümcen hayy allahım yaa.
bundan sonrasına dikkat et bari canım, İnşşlh en kısa zamanda geçer..
saol canım yaksın kına tabı pıslık ne dıye geldı bıttı benım ıcın o artık
mavipatikler

canım çoook geçmiş olsun...

denissruj

gözünaydın. hayırlısıyla güle güle büyüt minişini inşallah canım...
saol canım
bendede aynı sorun var hareket edemiyorum hiç yatmamanın cezası bu işte.oğlumda isilik oldu teyzesi ne yapçam çok üzgünüm
senındemı attı dıkısın allah korusun ya ısılıge aslında sen daha ıyı bılırsın ama ben yıkıyodum sık bepanten suruyodum bıde
canım yukardada yazdım kuruluk ısılık sıvılce pısık hepsıne ben bepantenplus kullandım temız tutmak yıkamakta sart umarım kanamam bıter tırsıyorum valla
saol hayatım bebegım uslu cok sukur ama buyuk oglum tamamen degıstı huysuz kızılcak seyler yapıyo kızamıyorum sonra acıorum napcam onunla bılmıyorum bugun almıs emzıgı ayak parmak aralarını temızlıyo :) bebegı sevmıyorum dıyo umarım alısır artık
Sinem benim de koşuşturmacadan dış dikişim atmıştı ama bir bozukluk yok şu an görüntüde. Senin de olmaz eminim.
nasıl oldu doktor ne dedı bana acıklık buyurse gel dedı nasıl anlıycam umarım yapısır cok korkuyorum
Sinem benim de koşuşturmacadan dış dikişim atmıştı ama bir bozukluk yok şu an görüntüde. Senin de olmaz eminim.

umarım benımde oyle olur yapıssa bıle bol olurmu acaba dıye korkuyorum belkı baska bı doktora daha gıderım

kızlar en son oglumla oynadıgımı yazmıstım sonra burnumdan getırdı neysekı annem aldı goturdu bende besıgın yerını degıstırdım yatagı fılan ıttım yıne dıkıslerım acıdı dıp kose temızlık yaptım sonra oglumun 2 banyosunu yaptırdım tekbasıma ılkınıde ben yaptırmıstım ama annemde vardı tek dah aıyı oldu bırı olunca telas oluyo bugun gobegımız dustu bu arada ıslerımı bıtırdım kendımde gıyındım oglumuda temızledım kocayıda yedırdım oturuyorum .esımın hocası valızlerınız hazır olsun demıs ıhtıyaca gore vana yollıycaklarmıs umarım benım esımı yollamazlar naparım 2 cocukla annemde haftaya ananemı alıyo ona bakıcak off dua edın nolur gıtmesın artık daha cok dustum ona oglumla sevgım artı :))
mutfagı toplayıp gelıyorum kızlar

filizcim moralini bozma canım hakkında hayırlısı ama cumayı bekle derim ben bu sancı işi birden geliyomuş zaten umarım cumaya kadar kendi sancın gelir oşekilde gidersin.aynı durumu ben yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcın olsun.bana suni sancı verilmesine rağmen o acıyı çekmedim şükürki inş sende en güzel şekilde doğurursun.

canım benim kızımında kardeşi geldikten sonra huyu çok değişti herşeye ağlıyo giydirdiğim herşeye o benimdi diyo ağlıyo eşim geçen biberon aldı ben bebekken babam bana böyle şeyler hiç almıyodu diyo artık sabrım tükendi doğum yaptığımda 3 gün annem kaldı sonra çocuklarla yalnız kaldım çok yoruldum kızıma çok bağırmaya başladım bazen ellerine ve poposuna vuruyorum dün gece yine ağlama krizi geldi boşyere ağlıyor sonra yanıma yattı yüzüm okşadı seni çok seviyorum annecim dedim sonra ama sen beni hep dövüyosun dedi o ağla ben ağla mahvoldum napıcam ben bilmiyorum oda daha çok küçük 2.5 yaşında kızmıcam bidaha vurmıcam diyorum ama olmuyo

çok iyi anlıyorum cnm seni bende aynı durumdayım ve biz 40+3 olduk ama hiç birşey yok benim doktorumda biraz açılman olsa suni vericem dedi ama yok veremiyorum dedi banada istersen sez.yapalım dedi ama istemedim yarın bidaha bakıcaz ve karar vericez inş. sancım çıkar...bence sende bekle cumayı 40nı yeni doldurmuşsun suyu felanda iyimiş olmazsa cumadan sonra karar verirsin tabi karar senin ve üzülme ... :)

kilosu sabit bir haftadır hiç kilo almadı. 3140 gr

Mutfakla oda arasında mekik dokuyorum aspiratörden kızın sesini duyamıcam diye ya bi yemeği zor yapıyorum o arada buraya bakıyorum ancak yazabiliyorum filiz hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun endişeni anlıyorum kaka yapması kordon dolanması durumları geriyor seni bence istihareye yat bu gece ona göre git dr. :) Ben 40 lı olmasam yatardım valla, bekle diyemiyorum, beklemede diyemiyorum ikiside zor. Buna sen karar ver bana sorarsan ben kendi adıma beklemezdim sanırım... İnşallah birazdan sancılanırda doğuma gidersin canım, zaten bi anda geliyomuş sancı yada suyun gelir bakmışsın açılma olmuş, hiö belli olmuyor bu işler inşallah gönlüne göre olur.. Allah sağs alim yavruna kavuştursun, dualarım seninle :)

inş. canım ya dua et ne olur lohusasınız siz inş. kabul olur dualar. çok sıkıntılı bi durum ne olacağını bilememek. evet sen de bekledin son ana kadar inş. bi aksilik olmaz

sinemcim oğluşunda daha küçük alışması için zaman lazım naapsın çocuk tahtı gitti elinden :) Çok zor onun içinde senin içinde bu biraz sancılı geçicek bir süreç ama sen kızılcak şeyler yapsa dahi kızma bence iyice zıtlamasın süreki anlat konuş seni çok seviyorum de sevildiğini hissettir şimdi sevilmediğini düşünüyor o bebeği sevdiğini düşünüyor yavrucak :) Zamanla alışır bide ona bi kaç parça bişi al bebeğe hediey geldikçe bunuda sana getirmişler de çocuk çıldırmasın iyice kıskançlıktan, biz abimin oğluna öyle yaptık yeni bebek gelnce ikisinede aldık ne aldıysak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…