2011 Ekim Anneleri

kızlar merhaba pişik için ne yapıyosunuz

canım hakıkı zeytınyagını kızdır sogut ve her alt degısımınde oamukla sur..pişiği onler ve gecırır BİİZNİLLAH..yegenımde oyle aylarca kullandık cok faydası oluyor arıca kakasınıda kolay yapıyor..

kızlar merhaba pişik için ne yapıyosunuz

Sebamed hiç korumadı iyi gelmedi bize, ben artık ıslak mendil değilde pamuk ve ılık su ile siliyorum popoşunu her defasında ve bepanthen kullandım 1 hafta hemen geçirdi çok iyi geldi şimdi su ve pamukla temizliğe devam krem konusunda kararsızım 1 aylık olunca dr. sorucam yada zeytinyağı kullanıcam..

cnm ya okurken gözüm takıldı
4-5 saat uyutma kuzuyu kaldır kalkmıosa 2 saatte bir
ALlah korusun sarılık olur
sarılıkta şeker düşer o da uyku yapar
kaldır emdir yedir ki bol bol kaka yapsın

canım elhamdulıllah kızımda sarılık yok olmadı..ılk zamanlar cok sık emzırdım ac bırakmadım cunku..ama bıraz uykucu kızım..sımdı az emzırıyorum saat bası acıkıp kendılıgınden uyanıyor..ve kusmuyor hamdolsun ıns boyle devam eder..bıraz boyle gıtsın zamanla sureyı uzatıcam ıns..sutum cok gelıyor kızıma 10 dk da cıddı emıyor..

teyzesi bizede iyi gelmedi bende yıkıyorum poposunu

Canım ya 5 saat uyumasına izin verme sakın ondan bile kusuyo olabilir midesi tamamen boşalıyo kazınıyo birden emince dokunuyo olabilir 2 saat olmasada en ama en geç 3 saatte kaldır uykusundan burnunu sık ayapını gıdıkla bi şekilde uyandır. ben genelde altını açıyorum popoşunu siliyorum oyalıyorum uyanıyo geceleyin filan, sarılık olmaması için sık emzirmen lazım hem, şekeri düşer o kadar uyuması normal değil 5 saat çok fazla mutlaka kaldır emzir..

Canım ya 5 saat uyumasına izin verme sakın ondan bile kusuyo olabilir midesi tamamen boşalıyo kazınıyo birden emince dokunuyo olabilir 2 saat olmasada en ama en geç 3 saatte kaldır uykusundan burnunu sık ayapını gıdıkla bi şekilde uyandır. ben genelde altını açıyorum popoşunu siliyorum oyalıyorum uyanıyo geceleyin filan, sarılık olmaması için sık emzirmen lazım hem, şekeri düşer o kadar uyuması normal değil 5 saat çok fazla mutlaka kaldır emzir..

kaynanam geldi kuzum emiyodu dei görcek dedi çektirdi memeden götürdü yavrum ellerini yiyodu giderken kahroldum.ben nasıl başedim bunlarla

canım bende aynı sorunu yaşıyorum sütüm bebeğime yetmiyor.senin gibi biçok şey denedim ama olmadı.başta benim süt çok iyiydi sağıp dolaba bile koyuyordum.birden azaldı.mama pre aptamil veriyorum.sen hangi mamayı veriyorsun.

valla canım gecen gece 1 de yattı sabah 5 te uyandı memeye..yorgunluktan bende uyuyakalmısım..normalde 2 satte uyanır en gec uyanmadı burnuyla oynar uyandırırm zaten ..dedımya sarılık yok hamdolsun cunku cok sık emzırdım sımdıde oyle yapıyorum saat bası uyanıyor emzırıyorum oynasıyoruz uyuyor..gecede 2 satte genelde 1.5 satte falan bır uyanıyor..

CNM seni anlıyorum benimde göğüsler hep yara mahvoldum yanık gibi elimden geldiği kadar emziriyorum ama 2
tane napabilirim halada emzirmediğimi ima ediyolar bende sinir oluyorum takma kimseyi senin doğrun neyse onu uygula

cnm bende aptamil veriyorum doktorun bana söylediği eğer doymuyolarsa mama vericeksiniz sınırlAMA yapmayın gelişimlerini engellersiniz dedi onun için üzülme uyumaya ve dinlenmeye çalış birde bol su iç özellikle uyku

CNM seni anlıyorum benimde göğüsler hep yara mahvoldum yanık gibi elimden geldiği kadar emziriyorum ama 2
tane napabilirim halada emzirmediğimi ima ediyolar bende sinir oluyorum takma kimseyi senin doğrun neyse onu uygula

cnm bende aptamil veriyorum doktorun bana söylediği eğer doymuyolarsa mama vericeksiniz sınırlAMA yapmayın gelişimlerini engellersiniz dedi onun için üzülme uyumaya ve dinlenmeye çalış birde bol su iç özellikle uyku

İyi akşamlar arkadaslar 6ekimde epidural sezeryanla dogum yaptım ilk zamanlar azicik gece huysuzlanmasi vardı sadece kızımın uslu akıllı bir kızdı sonra sarılık çıktı onu atlattık gaz sancıları başladı o devam ederken kızımın totosu dar oldugundan kakasini yaparken dunyayı inletiyordu onunda cozumu varmis bir aya düzenleriz neyse derken bide pamukcuk çıktı ne gecem kaldı ne gündüzüm sınır sistemim çökmek üzere kendimi bazen isyan ederken yakalıyorum kötü bir annemiyim diye sorgulamaya başlıyorum sonra depresyona girdim zaten ama nasıl çıkarım bilemiyorum çıldırmamak elde değil anne olmak ne kadar zormuş bu zamana kadar ne kadar kolay yasamı sim mege r oooof ooof

canım bebeğin akikasını bence hemen kesin bide sadaka ver
kız akika sadece erkek bebeklere kesilmiyomuu??

teyzesi bizede iyi gelmedi bende yıkıyorum poposunu
canım az önce tuğbayla görüştüm ,bebeğinde pişik olmuş maalesef ,bende görümceme sordum ,oda asla su değidirmesin dedi ,saf zeytin yağı yada bebek yağıyla temizleyip popolin gibi pişik önleyicilerden sürsün dedi..

kaynanam geldi kuzum emiyodu dei görcek dedi çektirdi memeden götürdü yavrum ellerini yiyodu giderken kahroldum.ben nasıl başedim bunlarla
yaaa zeynap ben sana çok şaşırıyorum yaa..hani anlatıyosun çalışıyodum şöyleydim ,böyleydim diye ,seni nasıl bu hale soktular ,çokmu fenalar nedir ?? seni okudukça ben sinir oluyorum onlara resmen ,vermeseydin ,gerekirse tartışsaydın ,olurmu öyle yaa..ayy yüreğim yandı resmen ,nasıl bukadar kötü olabailiyolar yaa..eşin mi sabna destek vermiyo ,yoksa normalde sen hep böyle,sakin miydin anlamadımki ..ama bi an önce kendin ve bebeğin için uygun şekilde uyarmlısın onları bence..

canım geçmiş olsun ,ellerin falan su toplamış ?neden oldu acaba ,hiç duymadım böyle bişey ,tez zamanda Allah şifa versin inş .canım dün ve ondan önceki bikaç gece benim kızda fışkırarak kustu ,nedense geceleri oluyo hep ,hanzadenin dediği gibi çok uykunun ardındanmı oluyo acaba,ama ben biyerde okumuştum gece uykularının uzun olması normalmiş ,benimki 1 defa uzun uyuyo ,o ara bende rahat ediyorum ,zaten uyanınca acısını çıkarıp 3 saat uyumuyo ,sonrada 2 saatte bir mutlaka uyanıyo ,bence 15 dk .çok kısa ,dr um ,2 saatten önce sakın emzirme çok gazı olur dedi ,hemde kırkına kadar bi düzende alıştırmaya gayret edin yoksa elinden kurtulamazsınız dedi ,bilgin olsun.

:119::119::119::119:birazdan eşimle elvinimizi yıkıcaz,salı günüde kırkımız çıkıyo teyzeleriii:124::124::124::124:

Kızlar hepinize cevap ve yardımlarınız için tek tek teşekkürler..hanzade,genetikerin,aycam 83 ve diger arkadaslar..

bende aptamil 1 veriyorum hastaneden onu dediler banada..

sansecim ewet erkek 2, kız 1 adet kurban kesilir ama akika kurbanı nafile bir ibadettir, durumu olan keser canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…