kızlar merhaba pişik için ne yapıyosunuz
kızlar merhaba pişik için ne yapıyosunuz
cnm ya okurken gözüm takıldı
4-5 saat uyutma kuzuyu kaldır kalkmıosa 2 saatte bir
ALlah korusun sarılık olur
sarılıkta şeker düşer o da uyku yapar
kaldır emdir yedir ki bol bol kaka yapsın
Sebamed hiç korumadı iyi gelmedi bize, ben artık ıslak mendil değilde pamuk ve ılık su ile siliyorum popoşunu her defasında ve bepanthen kullandım 1 hafta hemen geçirdi çok iyi geldi şimdi su ve pamukla temizliğe devam krem konusunda kararsızım 1 aylık olunca dr. sorucam yada zeytinyağı kullanıcam..
Kompostolar,ısırgan cayı,bulgur pilavı,humana still tea ,bardak bardak sular( içim dısıma cıktı artık olmuyo olmuyooo ..benm sütüm gelmicek heralde kızlar gögüslerim de mafoldu..en cok istedigim sey normal dogum yapmak ve doya doya emzirebilmekti ikisi de olmadı.zaten neyi cok istesem olmaz hiç durup durup aglıyorum sanırım logusa depresyonu basladı bende..mecburen mama yapıp veriyoruz ..mama takviyesi yapan arkadaslar hangi mamayı veriypsunuz ??
Canım ya 5 saat uyumasına izin verme sakın ondan bile kusuyo olabilir midesi tamamen boşalıyo kazınıyo birden emince dokunuyo olabilir 2 saat olmasada en ama en geç 3 saatte kaldır uykusundan burnunu sık ayapını gıdıkla bi şekilde uyandır. ben genelde altını açıyorum popoşunu siliyorum oyalıyorum uyanıyo geceleyin filan, sarılık olmaması için sık emzirmen lazım hem, şekeri düşer o kadar uyuması normal değil 5 saat çok fazla mutlaka kaldır emzir..
delirdimmmm .gece misafir vardı yine bide eltim oğlunu bize yolluyo devamlı sabah akşam çocuk bende.akşam çocuk gık diyo kucaklıyolar sinir oldum .bide emzirdim 15dk. oldu illa tekrar emzir doymadı dediler yine verdim sussunlar diye düzen alt üst oldu delirdim yaaaa .ölcem ben bunların elinden
Kompostolar,ısırgan cayı,bulgur pilavı,humana still tea ,bardak bardak sular( içim dısıma cıktı artık olmuyo olmuyooo ..benm sütüm gelmicek heralde kızlar gögüslerim de mafoldu..en cok istedigim sey normal dogum yapmak ve doya doya emzirebilmekti ikisi de olmadı.zaten neyi cok istesem olmaz hiç durup durup aglıyorum sanırım logusa depresyonu basladı bende..mecburen mama yapıp veriyoruz ..mama takviyesi yapan arkadaslar hangi mamayı veriypsunuz ??
delirdimmmm .gece misafir vardı yine bide eltim oğlunu bize yolluyo devamlı sabah akşam çocuk bende.akşam çocuk gık diyo kucaklıyolar sinir oldum .bide emzirdim 15dk. oldu illa tekrar emzir doymadı dediler yine verdim sussunlar diye düzen alt üst oldu delirdim yaaaa .ölcem ben bunların elinden
kız akika sadece erkek bebeklere kesilmiyomuu??canım bebeğin akikasını bence hemen kesin bide sadaka ver
canım az önce tuğbayla görüştüm ,bebeğinde pişik olmuş maalesef ,bende görümceme sordum ,oda asla su değidirmesin dedi ,saf zeytin yağı yada bebek yağıyla temizleyip popolin gibi pişik önleyicilerden sürsün dedi..teyzesi bizede iyi gelmedi bende yıkıyorum poposunu
yaaa zeynap ben sana çok şaşırıyorum yaa..hani anlatıyosun çalışıyodum şöyleydim ,böyleydim diye ,seni nasıl bu hale soktular ,çokmu fenalar nedir ?? seni okudukça ben sinir oluyorum onlara resmen ,vermeseydin ,gerekirse tartışsaydın ,olurmu öyle yaa..ayy yüreğim yandı resmen ,nasıl bukadar kötü olabailiyolar yaa..eşin mi sabna destek vermiyo ,yoksa normalde sen hep böyle,sakin miydin anlamadımki ..ama bi an önce kendin ve bebeğin için uygun şekilde uyarmlısın onları bence..kaynanam geldi kuzum emiyodu dei görcek dedi çektirdi memeden götürdü yavrum ellerini yiyodu giderken kahroldum.ben nasıl başedim bunlarla
valla canım gecen gece 1 de yattı sabah 5 te uyandı memeye..yorgunluktan bende uyuyakalmısım..normalde 2 satte uyanır en gec uyanmadı burnuyla oynar uyandırırm zaten ..dedımya sarılık yok hamdolsun cunku cok sık emzırdım sımdıde oyle yapıyorum saat bası uyanıyor emzırıyorum oynasıyoruz uyuyor..gecede 2 satte genelde 1.5 satte falan bır uyanıyor..
kaynanam geldi kuzum emiyodu dei görcek dedi çektirdi memeden götürdü yavrum ellerini yiyodu giderken kahroldum.ben nasıl başedim bunlarla
Nida cnm akika tum bebekler icin gecerli, kizlara 1 erkeklere 2 kesiliyor. Bu bayram kizin akikasini kestiriyoruz biz ins
kız akika sadece erkek bebeklere kesilmiyomuu??
canım az önce tuğbayla görüştüm ,bebeğinde pişik olmuş maalesef ,bende görümceme sordum ,oda asla su değidirmesin dedi ,saf zeytin yağı yada bebek yağıyla temizleyip popolin gibi pişik önleyicilerden sürsün dedi..
yaaa zeynap ben sana çok şaşırıyorum yaa..hani anlatıyosun çalışıyodum şöyleydim ,böyleydim diye ,seni nasıl bu hale soktular ,çokmu fenalar nedir ?? seni okudukça ben sinir oluyorum onlara resmen ,vermeseydin ,gerekirse tartışsaydın ,olurmu öyle yaa..ayy yüreğim yandı resmen ,nasıl bukadar kötü olabailiyolar yaa..eşin mi sabna destek vermiyo ,yoksa normalde sen hep böyle,sakin miydin anlamadımki ..ama bi an önce kendin ve bebeğin için uygun şekilde uyarmlısın onları bence..
canım geçmiş olsun ,ellerin falan su toplamış ?neden oldu acaba ,hiç duymadım böyle bişey ,tez zamanda Allah şifa versin inş .canım dün ve ondan önceki bikaç gece benim kızda fışkırarak kustu ,nedense geceleri oluyo hep ,hanzadenin dediği gibi çok uykunun ardındanmı oluyo acaba,ama ben biyerde okumuştum gece uykularının uzun olması normalmiş ,benimki 1 defa uzun uyuyo ,o ara bende rahat ediyorum ,zaten uyanınca acısını çıkarıp 3 saat uyumuyo ,sonrada 2 saatte bir mutlaka uyanıyo ,bence 15 dk .çok kısa ,dr um ,2 saatten önce sakın emzirme çok gazı olur dedi ,hemde kırkına kadar bi düzende alıştırmaya gayret edin yoksa elinden kurtulamazsınız dedi ,bilgin olsun.
:119::119::119::119:birazdan eşimle elvinimizi yıkıcaz,salı günüde kırkımız çıkıyo teyzeleriii:124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?