herkese slmm
nasılsınız kızlar misss kokulularım nasıl
biz iyiyiz kızımla çok şükür azcık süt sıkıntımız var bide kuzumun gözü gene çapak oldu mecbur antibiyotikli damlaya başladık bu sefer ama işe yarıyo sanki dünden beri daha iyi
Selam kızlar
Az önce sağlık ocağından aradılar. Sare'nin topuk kanı sonucunda TSH hormonu yüksek çıkmış, tekrar alıcaz gelin dedilerSonuç kaç çıktı dedim, söylemedi hemşire. Offf çok canım sıkıldı. Guatr hipotiroidi tedavisi görüyorum ben, kızımda da mı çıktı şimdi yaa oofff :'( tsh hormonu yüksek çıkan var mı? ne yaptınız önlem ya da tedavi olarak?
o derece yanii..okadar kötü bişey yazmamıştım aslındaa..yani bütün kızlarıın söylediklerinden nerdeysee...:78::78:
Beni de sabah aradılar sağlık ocağından. TSH ı yüksek çıkmış tekrar topuk kanı almak için çağırdılar. İnşallah sonuç hatalıdır ilaç tedavisi falan gerekmez diye dua ediyorum. Hemşire bana da sonucun kaç çıktığını söylemedi. Ama "endişelenecek birşey yok" dedi. Ama çok korkuyorum ağlamaktan bihal oldumSelam kızlar
Az önce sağlık ocağından aradılar. Sare'nin topuk kanı sonucunda TSH hormonu yüksek çıkmış, tekrar alıcaz gelin dedilerSonuç kaç çıktı dedim, söylemedi hemşire. Offf çok canım sıkıldı. Guatr hipotiroidi tedavisi görüyorum ben, kızımda da mı çıktı şimdi yaa oofff :'( tsh hormonu yüksek çıkan var mı? ne yaptınız önlem ya da tedavi olarak?
Benim bebeğimde de çapaklanma oluyordu. Sağlık ocağında hemşireye sordum. "Anne sütüyle sil. En iyi antibiyotik o" dedi. Bir iki sildim. Şimdi iyi çok şükür. Çapaklanma geçti gibi.herkese slmm
nasılsınız kızlar misss kokulularım nasıl
biz iyiyiz kızımla çok şükür azcık süt sıkıntımız var bide kuzumun gözü gene çapak oldu mecbur antibiyotikli damlaya başladık bu sefer ama işe yarıyo sanki dünden beri daha iyi
Selam canım
İyiyiz çok şükür canım, miss kokulum da iyi. yani iyi olduğunu düşünüyorum, şu hormon testini bir yaptırayım daha da iyi olucam.
Yetişkinlerde çay kompresi işe yarar ama kuzunda nasıl bir etki olur bilemiyorum. kulak çubuğuyla minicik minicik çay damlalarıyla temizlesen mi ki? atıyorum sadece, ama işe yarar sanıyorum. damla da işe yarar ama canını çok yakargeçmiş olsun tatlım.
Zeynep canım, bunların sana yaptığı resmen müslümana gavur eziyeti...
Ya emen bebek ne diye alınır anasının kucağından, az biraz sonra görseler ne olurmuş yani...!!!
sağol tubacığım.slm kızlar herkes iyimi
geçmişi jet hızıyla yarım yamalak okudum
edaaa geçmiş olsun canımm foto süper inşallah tez vakitte iyi olur o güzel gözlerin
nejlaa geçmiş olsun o kızarıklık benim miniktede oldu isilikmiş ilaç kullandık ya onun etkisiymiş üst dudağın üstünde hafif morluk var gibiş dedim doktor her yeni doğamda olur 1.5 ayadüzelir demişti
hmm filiz doğum yapmış hayırlı olsun allah annelibabalı etsin
juju süt ve gaz sorunu varmış süt için incir üzüm hurma kompostoları ve pekmez şerbeti accayip işe yarıyor gaz içinse nurse harveys diye bitkisel bi şurup verdi doktor dere otu ve kimyon karışımı galiba maşallah kızımda öle bi sorun olmadı ondan sonra
aklımd apek bişey kalmadı kusura bakmayın
herkesi çok öpeirm
haa sansee senin durumu yaşayan arkadşaım var telaşlanma canım 40 ı bir hafta önce bitti ve kanaması açılmış doktor normal için temizlieniyo demiş umarım sneinkide öledir
canom uykusuz yarım yamalak haller bendede aynı unutkan asabi bi garip bişi oldum yani alışmamız lazım canım tek umudum 40ında güya düzelirmiş diyolar haydi bakalım ne olcak
herkesi çok öper kuzuları koklarım allaha emanet olun
nidacığım sen benden bir gün önce doğum yaptın senin 40 bugün dolmuyormu çünkü doğduğu günüde sayarsan senin kızçe bugün tam 40 günlük.benim yarın 40 ım doluyo ama kanamam arttı bileee herüf soruyo hergün kanaman nooldu diyeee?? neden acebaaa?? yok yok sağlığımı düşündüğündendir bencee:..diimiii???:78::78:
denizcim bozma moralini inş bu seferkinde çıkmaz canım.hastanede topuk kanını almadılarmı ordan neden aramadılar çünkü hem hastanede hemde sağlık ocağında alınıyor.Selam kızlar
Benim bebeğimde de çapaklanma oluyordu. Sağlık ocağında hemşireye sordum. "Anne sütüyle sil. En iyi antibiyotik o" dedi. Bir iki sildim. Şimdi iyi çok şükür. Çapaklanma geçti gibi.
geçmiş olsun cnm bişey varsa erken tanı koyup teşhis etmeleri çok daha iyi bana sağlık ocağındakiler topuk kanıyla ilgili bişey çıkarsa erken tanıyla tedavi edilecek önlenecek şeyler demişti
Beni de sabah aradılar sağlık ocağından. TSH ı yüksek çıkmış tekrar topuk kanı almak için çağırdılar. İnşallah sonuç hatalıdır ilaç tedavisi falan gerekmez diye dua ediyorum. Hemşire bana da sonucun kaç çıktığını söylemedi. Ama "endişelenecek birşey yok" dedi. Ama çok korkuyorum ağlamaktan bihal oldumBenim de hem annemde hem de kayınvalidemde tiroid sorunu var. İnşallah bebeklerimize bişeycikler olmaz. Ömür boyu sapsağlıklı olurlar
sağol cnm gözü için burunlarına damlattığımız okyanus suyu varya ona benzer bişey verdi dr bununla sil hafif masaj yap göz pınarına demişti ilkinde iyi geldi ama bu sefer pek işe yaramadı 5 gün damla kullanıcaz eğer geçmezse göz druna gidicez artık inş. geçerde gerek kalmaz
hastanede yapılan ilk topuk kanında değeri nasıl çıkmıştı cnm biliyormusun genelde hastanede yapılanla sağlık ocağında yapılan arasında pek bi fark olmuyormuş inş. yanlış ölçmüşlerdir
sağol tubacığım.
nidacığım sen benden bir gün önce doğum yaptın senin 40 bugün dolmuyormu çünkü doğduğu günüde sayarsan senin kızçe bugün tam 40 günlük.
denizcim bozma moralini inş bu seferkinde çıkmaz canım.hastanede topuk kanını almadılarmı ordan neden aramadılar çünkü hem hastanede hemde sağlık ocağında alınıyor.
slm kızlar bir kaç gündür giremedim canım çok sıkkındı oglum çok huysuzdu sütüm azaldı ve daha birsürü şey
gecen akşam sinir krizi geçirdim resmen oglumda benden etkilendi oda huysuzlaştı hayatımın en kötü günüydü
sabah 11 den akşama kadar uyuyamadı oglum o uyuyamadıgı için yemek yiyemedim akşam saat 7 de eşim
eltimin kardeşinin düğününe gitti dedim ki eşime canım sen bebekle ilgilen ben yemek yapayım neyse markete çıktı
1 pkt makarna çekirdek ve halley almış önüme koydu al bunları canın sıkılmasın ye dedive çekti gitti
şok oldum ve çok üzüldüm resmen deli oldum başladım aglamaya karnım aç evde tekim mutfaga gidemedim oglumu
bıraktıgım an mosmor oluyor çocuk knt yoktu izmirdeki annemi arayıp karşı sokagımdaki restoranı arattım kendime yemek
söylettirdim gelen yemegi nasıl yediysem varyaa gögsüm şişmeye başladı süt geldi oglumu emzirdim ve anında oglum uyudu
oturdum birde ona agladım ben nasıl anneyim diye akşam eşim geldi utanmadan yemek ne var ben çok açım dedi bende yemek yapmadım
dışardan söyleyip yedim dedim sen bizi aç bırak birde utanmadan ne yemek var diyemi soruyorsun yazık valla bu çocuk açlıktan
bayılacaktı sen bizi bu halde bırakıp gittin logusa kadın 40 ı çıkmayan bebegi nasıl yanlız bırakırsın senin annende mi bilmiyor
telefonda arayıpta düğüne git takı tak diyor yazıkk size dedim eşimin gözleri açıldı bunun için benimi suçluyorsun mutfak orada yapsaydın dedi
bende başladım bagırmaya dogru haklısın mutfak orada adam gibi alışveriş yaparsan yaparım dedim yatak odasına geçtim arkamdan
geldi özür diledi hala konuşmuyoruz pek şimdi zırt pırt arıyor nasılsın akşama yemegin varmı alayımmı bişeyler diye
dün sabah eşim evdeyken çıktım alışverişimi yaptım süt yapan ne varsa aldım hiç birindende eşime vermiyorum beyimiz kendi karnını
işyerinde doyuruyor nasılsa çok doluyum eşimin bu umursamazlıgı beni öldürecek annem bol bol sıvı alsın demişti eşimde sadece su içince süt
olacak sanıyor sürekli su iç diyordu şimdiyse eve gelince yemek yemem için zorluyor ama hiç pas vermiyorum ay çok yazdım affedinnn
slm kızlar bir kaç gündür giremedim canım çok sıkkındı oglum çok huysuzdu sütüm azaldı ve daha birsürü şey
gecen akşam sinir krizi geçirdim resmen oglumda benden etkilendi oda huysuzlaştı hayatımın en kötü günüydü
sabah 11 den akşama kadar uyuyamadı oglum o uyuyamadıgı için yemek yiyemedim akşam saat 7 de eşim
eltimin kardeşinin düğününe gitti dedim ki eşime canım sen bebekle ilgilen ben yemek yapayım neyse markete çıktı
1 pkt makarna çekirdek ve halley almış önüme koydu al bunları canın sıkılmasın ye dedive çekti gitti
şok oldum ve çok üzüldüm resmen deli oldum başladım aglamaya karnım aç evde tekim mutfaga gidemedim oglumu
bıraktıgım an mosmor oluyor çocuk knt yoktu izmirdeki annemi arayıp karşı sokagımdaki restoranı arattım kendime yemek
söylettirdim gelen yemegi nasıl yediysem varyaa gögsüm şişmeye başladı süt geldi oglumu emzirdim ve anında oglum uyudu
oturdum birde ona agladım ben nasıl anneyim diye akşam eşim geldi utanmadan yemek ne var ben çok açım dedi bende yemek yapmadım
dışardan söyleyip yedim dedim sen bizi aç bırak birde utanmadan ne yemek var diyemi soruyorsun yazık valla bu çocuk açlıktan
bayılacaktı sen bizi bu halde bırakıp gittin logusa kadın 40 ı çıkmayan bebegi nasıl yanlız bırakırsın senin annende mi bilmiyor
telefonda arayıpta düğüne git takı tak diyor yazıkk size dedim eşimin gözleri açıldı bunun için benimi suçluyorsun mutfak orada yapsaydın dedi
bende başladım bagırmaya dogru haklısın mutfak orada adam gibi alışveriş yaparsan yaparım dedim yatak odasına geçtim arkamdan
geldi özür diledi hala konuşmuyoruz pek şimdi zırt pırt arıyor nasılsın akşama yemegin varmı alayımmı bişeyler diye
dün sabah eşim evdeyken çıktım alışverişimi yaptım süt yapan ne varsa aldım hiç birindende eşime vermiyorum beyimiz kendi karnını
işyerinde doyuruyor nasılsa çok doluyum eşimin bu umursamazlıgı beni öldürecek annem bol bol sıvı alsın demişti eşimde sadece su içince süt
olacak sanıyor sürekli su iç diyordu şimdiyse eve gelince yemek yemem için zorluyor ama hiç pas vermiyorum ay çok yazdım affedinnn
merhaba anneler ve bebekleri.umarım herkes iyidir.biz de iyiyiz çok şükür.şimdi babamızı bekliyoruz.benim elimdeki sinir sıkışması için emg çektirmeye gitcez.bakalım sonuç neolcak.?
kızımın arada gaz sancısı oluyo geçiyo geçince çok iyi ama gazı varken memeyle savaşıyo hem emmek için çıldırıyo hem de tutamıyomuş gibi huysuzlanıyo.uyuyana ve gazı çıkana kadar öle sürüyo.inşallah geçer kısa zamanada büyüdükçe huylarında değişmeler olcak sanırım.dün yarı kırkımız oldu
kanamalarınızı sormuştum kimseden cvp gelmedi ne alemde benim yoğun olarak deavm ediyo 40 gün mü sürcekki:26:
ÖPTÜK HEPİNİZİ
benim yarın 40 ım doluyo ama kanamam arttı bileee herüf soruyo hergün kanaman nooldu diyeee?? neden acebaaa?? yok yok sağlığımı düşündüğündendir bencee:..diimiii???:78::78:
canım sen her yazdığında bişeyler atıp tutuyorum eşinin ailesine kızmıyosun dimii?? bi tepki vermiyosunda merak ediyorum?
Selam canım, konuya direk giriyormuş gibi oldum. Ben bebis oldugundan beri pek nete giremedim. Gecmiside okuyamadım. Dogum yapan herkesi tebrik ediyorum, bebislerin şansları bahtları açık olsun, saglikla anali babali büyüsünler. Ben pisik önleyici mustela kullanıyorum. Henüz pisik olmadı. Sampuani yağı losyonu hep aynı marka aldım cok güsel.. Kızım sarılık oldugunda 1 gece hastanede kaldık foto terapi aldı, sanırım ondan bacakları soyuluyor. Losyonu sürüyorum o da iyi geldi.. Pisik kremi ve pisik önleyici olarak 2 ayrı kremi var. Ben ikisinize almıştım. Gece pisik olursa bulamam die. Pisik önleyici kremi her bez acısında azıcık sürüyorum. Cok memnunum..
Hmmm... endişelenecek bir şey yok demişse yok diye düşünelim bakalım usengeccim bir daha gidip tekrar kan verelim bakalım ne çıkacak sonuç. bir de bizim sağlık ocağı ölçümü iyi yapmıyor, o yüzden üniversite hastanesinde tedavi oluyorum ben. sağlık ocağı ile hastane sonucu arasında çok fark var, s.ocağı hep daha yüksek çıkıyor. çocuk endokrininden randevu aldım ben, yarın gidicem. sen de bir araştır istersen. bilgi alırsan benimle de paylaşırsan sevinirim. inşallah hep sağlıklı, hep iyi olur yavrularımız.
artık acımıcam eşime ben açsam bebegimde aç konuşmuyorum zaten eşimle sadece gerektiği zamanlarda falan oda farkında küs oldugumunAhh canım yaane kadar üzmüş seni eşin. kabul edilebilir şeyler değil. ama neyse ki hatasını anlamış. yine de çabuk yumuşama istersen.
ay cnm kıyamam sana seninde sinirlerin çok bozulmuş ama tepki vermen çok iyi olmuş bu erkeklerin çoğu böyle malesef bazı şeyleri açık açık konuşmaz tepkini ortaya koymazsan anlamıyorlar yada işlerine gelmiyo ama bi daha o kadar aç bırakma kendini bak özgürede yazık 2 3 günde bir liste yap gönder kocanı alsın yada komsundan falan rica etsen markete bakkala giderken sanada bi uğrasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?