2011 Ekim Anneleri

Selam canım
İyiyiz çok şükür canım, miss kokulum da iyi. yani iyi olduğunu düşünüyorum, şu hormon testini bir yaptırayım daha da iyi olucam.
Yetişkinlerde çay kompresi işe yarar ama kuzunda nasıl bir etki olur bilemiyorum. kulak çubuğuyla minicik minicik çay damlalarıyla temizlesen mi ki? atıyorum sadece, ama işe yarar sanıyorum. damla da işe yarar ama canını çok yakar geçmiş olsun tatlım.

geçmiş olsun cnm bişey varsa erken tanı koyup teşhis etmeleri çok daha iyi bana sağlık ocağındakiler topuk kanıyla ilgili bişey çıkarsa erken tanıyla tedavi edilecek önlenecek şeyler demişti

o derece yanii..okadar kötü bişey yazmamıştım aslındaa..yani bütün kızlarıın söylediklerinden nerdeysee...:78::78:

senle alakalı değil ben eşimle kapıştım o anki yazını anlamadım şimdi daha iyiyim duş aldım.sana niye kızim canım dertleşiyoruz burda hem öyle alıngan bir tip değilimdir ben.benimle rahat konuşabilirsin

Beni de sabah aradılar sağlık ocağından. TSH ı yüksek çıkmış tekrar topuk kanı almak için çağırdılar. İnşallah sonuç hatalıdır ilaç tedavisi falan gerekmez diye dua ediyorum. Hemşire bana da sonucun kaç çıktığını söylemedi. Ama "endişelenecek birşey yok" dedi. Ama çok korkuyorum ağlamaktan bihal oldum Benim de hem annemde hem de kayınvalidemde tiroid sorunu var. İnşallah bebeklerimize bişeycikler olmaz. Ömür boyu sapsağlıklı olurlar

Son düzenleme:
Benim bebeğimde de çapaklanma oluyordu. Sağlık ocağında hemşireye sordum. "Anne sütüyle sil. En iyi antibiyotik o" dedi. Bir iki sildim. Şimdi iyi çok şükür. Çapaklanma geçti gibi.

sağol cnm gözü için burunlarına damlattığımız okyanus suyu varya ona benzer bişey verdi dr bununla sil hafif masaj yap göz pınarına demişti ilkinde iyi geldi ama bu sefer pek işe yaramadı 5 gün damla kullanıcaz eğer geçmezse göz druna gidicez artık inş. geçerde gerek kalmaz
hastanede yapılan ilk topuk kanında değeri nasıl çıkmıştı cnm biliyormusun genelde hastanede yapılanla sağlık ocağında yapılan arasında pek bi fark olmuyormuş inş. yanlış ölçmüşlerdir

sağol tubacığım.

benim yarın 40 ım doluyo ama kanamam arttı bileeeherüf soruyo hergün kanaman nooldu diyeee?? neden acebaaa?? yok yok sağlığımı düşündüğündendir bencee:..diimiii???:78::78:
nidacığım sen benden bir gün önce doğum yaptın senin 40 bugün dolmuyormu çünkü doğduğu günüde sayarsan senin kızçe bugün tam 40 günlük.
denizcim bozma moralini inş bu seferkinde çıkmaz canım.hastanede topuk kanını almadılarmı ordan neden aramadılar çünkü hem hastanede hemde sağlık ocağında alınıyor.

Benim bebeğimde de çapaklanma oluyordu. Sağlık ocağında hemşireye sordum. "Anne sütüyle sil. En iyi antibiyotik o" dedi. Bir iki sildim. Şimdi iyi çok şükür. Çapaklanma geçti gibi.

onuda denedim cnm hatta onu yaptıktan sonra çapağı arttı biraz bende korktum yapmadım bi daha aslında anne sütünden daha temiz ne olabilir ki niye öyle oldu bende anlamadım

slm kızlar bir kaç gündür giremedim canım çok sıkkındı oglum çok huysuzdu sütüm azaldı ve daha birsürü şey
gecen akşam sinir krizi geçirdim resmen oglumda benden etkilendi oda huysuzlaştı hayatımın en kötü günüydü
sabah 11 den akşama kadar uyuyamadı oglum o uyuyamadıgı için yemek yiyemedim akşam saat 7 de eşim
eltimin kardeşinin düğününe gitti dedim ki eşime canım sen bebekle ilgilen ben yemek yapayım neyse markete çıktı
1 pkt makarna çekirdek ve halley almış önüme koydu al bunları canın sıkılmasın ye dedi ve çekti gitti
şok oldum ve çok üzüldüm resmen deli oldum başladım aglamaya karnım aç evde tekim mutfaga gidemedim oglumu
bıraktıgım an mosmor oluyor çocuk knt yoktu izmirdeki annemi arayıp karşı sokagımdaki restoranı arattım kendime yemek
söylettirdim gelen yemegi nasıl yediysem varyaa gögsüm şişmeye başladı süt geldi oglumu emzirdim ve anında oglum uyudu
oturdum birde ona agladım ben nasıl anneyim diye akşam eşim geldi utanmadan yemek ne var ben çok açım dedi bende yemek yapmadım
dışardan söyleyip yedim dedim sen bizi aç bırak birde utanmadan ne yemek var diyemi soruyorsun yazık valla bu çocuk açlıktan
bayılacaktı sen bizi bu halde bırakıp gittin logusa kadın 40 ı çıkmayan bebegi nasıl yanlız bırakırsın senin annende mi bilmiyor
telefonda arayıpta düğüne git takı tak diyor yazıkk size dedim eşimin gözleri açıldı bunun için benimi suçluyorsun mutfak orada yapsaydın dedi
bende başladım bagırmaya dogru haklısın mutfak orada adam gibi alışveriş yaparsan yaparım dedim yatak odasına geçtim arkamdan
geldi özür diledi hala konuşmuyoruz pek şimdi zırt pırt arıyor nasılsın akşama yemegin varmı alayımmı bişeyler diye
dün sabah eşim evdeyken çıktım alışverişimi yaptım süt yapan ne varsa aldım hiç birindende eşime vermiyorum beyimiz kendi karnını
işyerinde doyuruyor nasılsa çok doluyum eşimin bu umursamazlıgı beni öldürecek annem bol bol sıvı alsın demişti eşimde sadece su içince süt
olacak sanıyor sürekli su iç diyordu şimdiyse eve gelince yemek yemem için zorluyor ama hiç pas vermiyorum ay çok yazdım affedinnn

geçmiş olsun cnm bişey varsa erken tanı koyup teşhis etmeleri çok daha iyi bana sağlık ocağındakiler topuk kanıyla ilgili bişey çıkarsa erken tanıyla tedavi edilecek önlenecek şeyler demişti

inşallah söylediğin gibidir canım. sürekli ilaç kullanmam gerekiyor benim gibi olmasını istemiyorum ama Allah daha büyük sıkıntı vermesin diye de dua ediyorum.

Hmmm... endişelenecek bir şey yok demişse yok diye düşünelim bakalım usengeccim bir daha gidip tekrar kan verelim bakalım ne çıkacak sonuç. bir de bizim sağlık ocağı ölçümü iyi yapmıyor, o yüzden üniversite hastanesinde tedavi oluyorum ben. sağlık ocağı ile hastane sonucu arasında çok fark var, s.ocağı hep daha yüksek çıkıyor. çocuk endokrininden randevu aldım ben, yarın gidicem. sen de bir araştır istersen. bilgi alırsan benimle de paylaşırsan sevinirim. inşallah hep sağlıklı, hep iyi olur yavrularımız.

Bu sefer bu damla işe yarar ve güzel gözleri sağlığına kavuşur inşallah elifcim.
Iııhh bilmiyorum bi de bizden hastanede alınan kan sağlık ocağına yönlendiriliyormuş, hastane yapmıyormuş testleri. o yüzden içim rahat çünkü sağlık ocağı yanlış ölçüyor. hastanede yapılan ölçümde yüksek çıksaydı daha çok endişe ederdim. hakkımızda hayırlısı olsun, bebişlerimiz hep iyi olsunlar inşallah.

inşallah nejlacım... bu 3. kan alışları olacak, yarın da hastaneye gidersem 4. olacak :'( kıyamam onun minik ayaklarına ya off Kuzum benim.
hastane sağlık ocağına yönlendiriyormuş, onu sormuştuk alınırken. ilk kez sağlık ocağında vericez canım. kaydını da yaptırayım gitmişken. gerçi yine hastaneye gidicem takibi için ama olsun.

ay cnm kıyamam sana seninde sinirlerin çok bozulmuş ama tepki vermen çok iyi olmuş bu erkeklerin çoğu böyle malesef bazı şeyleri açık açık konuşmaz tepkini ortaya koymazsan anlamıyorlar yada işlerine gelmiyo ama bi daha o kadar aç bırakma kendini bak özgürede yazık 2 3 günde bir liste yap gönder kocanı alsın yada komsundan falan rica etsen markete bakkala giderken sanada bi uğrasa

Ahh canım yaa ne kadar üzmüş seni eşin. kabul edilebilir şeyler değil. ama neyse ki hatasını anlamış. yine de çabuk yumuşama istersen.

Benimde devam ediyo canım 40 gün hatat daha fazla sürende varmış...
Gaz sıkıntısı bizdede başladı ya çocuk kıvranıyo

benim yarın 40 ım doluyo ama kanamam arttı bileeeherüf soruyo hergün kanaman nooldu diyeee?? neden acebaaa?? yok yok sağlığımı düşündüğündendir bencee:..diimiii???:78::78:

Sanse normal bazen 40 bazen 50 süren oluyomuş canım bitene kadar bekleyin yani eşin beklesin, he hee seni düşündüğündendir emin ol ben kız doğduğundna beri eşimin hep onu düşünerek beni düşündüğünü düşünüyorum yemek ye aman üşütme vs. yemessem süt olmaz, üşütürsem bebek üşütür diye düşünüyrum yoksa paranoyamı yapıyorum bilmiyorum :):)

canım sen her yazdığında bişeyler atıp tutuyorum eşinin ailesine kızmıyosun dimii?? bi tepki vermiyosunda merak ediyorum?

Yok kız ne kızcak az bile diyosun merhametsizler günah ya emen çocuk çekilirmi alınırmı ana kucağından

Ay bende eşime söyleyim alsın gelirken canım çok sağol bide onu deniyim, olmadı devam ederse bezi değiştiricem..

Çok sinir bozucu yaa, 2 aylık olsa atar arabaya gider markete alır herşeyini gelirsin canım, böyle küçük olunca insan illaki başkasına muhtaç oluyo, bide dışarda emmek ister ağlar vs diye, kıyamam ya valla gelen yemeği yedim süt geldi oğlumu doğyurdum yazmışın ya canom içim bi tuhaf oldu analık işte... Eşinde akıllanır inşallah artık..

Geçmiş olsun canım yanlıştır inşallah, uzmanından daha net öğrenirsin iyi yapmışsın garantiye almakla..

Ahh canım yaa ne kadar üzmüş seni eşin. kabul edilebilir şeyler değil. ama neyse ki hatasını anlamış. yine de çabuk yumuşama istersen.
artık acımıcam eşime ben açsam bebegimde aç konuşmuyorum zaten eşimle sadece gerektiği zamanlarda falan oda farkında küs oldugumun

gecen liste verdim işyerinde unutmuş öyle komşumda yokki göndereyim söyledim zaten bize bakamayacaksan izmire gidicez bakalım düzelmezse yolculuk varr bu çocuk makarnayla çekirdekle doyarmı dalga gecer gibi allhım yaaa

denizcim bu arada geçmiş olsun cnm geçen yazmıssın ya sezeryanda mesanem zarar görmüş diye iyimisin şimdi o nasıl olmuş ki öyle???

Denizcim üzme kendini, esine de ki kasaba git buzlugu doldur, et hem iyilesmem icin hem süt icin de. En kolay pisen sey zaten, at tavaya kizart kizart ye.

Ben de esime küsmüstüm ya babasindan dolayi. Dün yemekte annem konuyu acti. Esim de "babam böyle sen istedigin kadar hakli ol, yapacagini bana yapiyor sirkette, adam yerine koymuyorsan o baska diyor" dedi. Ben de üzüldüm affettim kocami

Hanimlar benim kizimin göbegi 6 gün önce düsmüstü ama hala disari dogru cikik deligi. Bugün de az bir sey kanama olmus, sizde de oldu mu hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…