2011 Ekim Anneleri

merhaba anneler ve bebekleri.umarım herkes iyidir.biz de iyiyiz çok şükür.şimdi babamızı bekliyoruz.benim elimdeki sinir sıkışması için emg çektirmeye gitcez.bakalım sonuç neolcak.?
kızımın arada gaz sancısı oluyo geçiyo geçince çok iyi ama gazı varken memeyle savaşıyo hem emmek için çıldırıyo hem de tutamıyomuş gibi huysuzlanıyo.uyuyana ve gazı çıkana kadar öle sürüyo.inşallah geçer kısa zamanada büyüdükçe huylarında değişmeler olcak sanırım.dün yarı kırkımız oldu
kanamalarınızı sormuştum kimseden cvp gelmedi ne alemde benim yoğun olarak deavm ediyo 40 gün mü sürcekki:26:
ÖPTÜK HEPİNİZİ

hımm bizde bi ara yapalım o görevi ozaman ..teşekkürler kızlar...

yaa bide 40 çıkarılırken ne yapmamız ne dua okumamız lazım bilen varmı ,yani bizim için ve bebek için??

Cnm benim bildigim sadece bebegi anne kucagina alip boy abdesti aliyor.

Benim kanamam 9 gün sonra bitti , 3 gündür gelen giden yok. Dün esimi zor zaptettim bitti zaten diyip duruyo

Benim kanamam 9 gün sonra bitti , 3 gündür gelen giden yok. Dün esimi zor zaptettim bitti zaten diyip duruyo

benim yarın 40 ım doluyo ama kanamam arttı bileeeherüf soruyo hergün kanaman nooldu diyeee?? neden acebaaa?? yok yok sağlığımı düşündüğündendir bencee:..diimiii???:78::78:

bitanem kanama bitsede 40 günü doldurmanız lazım.zaten tıbbi açıklamasıda var rahim kendini toparlıyormuş

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için, demek ki etkileri kişiden kişiye değişiyo, umarım ben şanslı olurum kolay atlatırım, az kaldığı için düşünüp duruyorum, telaşlanıyorum kızımı kucağıma aldığımda dünyalar benim olacak inşallah
Meis arkadaşım bana attığın msj için çok teşekkür ederim,tecrübelerini anlatarak beni çok rahatlattın,msj hakkım olmadığından burdan yazıyorum,bebeğinle sana mutlu bir ömür diliyorum

daldım konuya.günaydın herkeze siz olmasanız ne yaparım acaba gurbetteyim kimsem yok rabbim kimseyi ailesinden ayırmasın

Selam canım, konuya direk giriyormuş gibi oldum. Ben bebis oldugundan beri pek nete giremedim. Gecmiside okuyamadım. Dogum yapan herkesi tebrik ediyorum, bebislerin şansları bahtları açık olsun, saglikla anali babali büyüsünler. Ben pisik önleyici mustela kullanıyorum. Henüz pisik olmadı. Sampuani yağı losyonu hep aynı marka aldım cok güsel.. Kızım sarılık oldugunda 1 gece hastanede kaldık foto terapi aldı, sanırım ondan bacakları soyuluyor. Losyonu sürüyorum o da iyi geldi.. Pisik kremi ve pisik önleyici olarak 2 ayrı kremi var. Ben ikisinize almıştım. Gece pisik olursa bulamam die. Pisik önleyici kremi her bez acısında azıcık sürüyorum. Cok memnunum..

canım benimkinin bacakları kolları karnı soyuluyo ,ama annemler büyüdüğü için oluyo dediler..

kaynanam geldi kuzum emiyodu dei görcek dedi çektirdi memeden götürdü yavrum ellerini yiyodu giderken kahroldum.ben nasıl başedim bunlarla

Zeynep canım, bunların sana yaptığı resmen müslümana gavur eziyeti...

Ya emen bebek ne diye alınır anasının kucağından, az biraz sonra görseler ne olurmuş yani...!!!

Son düzenleme:
bitanem kanama bitsede 40 günü doldurmanız lazım.zaten tıbbi açıklamasıda var rahim kendini toparlıyormuş

Evet cnm ben de öyle diyorum. Beyimiz nerden duyduysa normal yapanlar bile 20 gün bekliyorlarmis diyor bana...Allah´im ya bu erkekler bir araya gelince neler konusuyorlar tahmin bile edemiyorum. Ben bi de sezeryanliyim daha gec toparlar benim rahmim kendini. 2 ay sabretsin valla, hamilelikte bi rahat birakmadi zaten, az rahat edeyim...

canım benimkinin bacakları kolları karnı soyuluyo ,ama annemler büyüdüğü için oluyo dediler..

Benimkinin de bacaklari ayaklari soyuluyor, ölü deriyi atiyor kizim. Fototerapi de almadik üstelik...

herkese slmm
nasılsınız kızlar misss kokulularım nasıl
biz iyiyiz kızımla çok şükür azcık süt sıkıntımız var bide kuzumun gözü gene çapak oldu mecbur antibiyotikli damlaya başladık bu sefer ama işe yarıyo sanki dünden beri daha iyi

Selam kızlar
Az önce sağlık ocağından aradılar. Sare'nin topuk kanı sonucunda TSH hormonu yüksek çıkmış, tekrar alıcaz gelin dediler Sonuç kaç çıktı dedim, söylemedi hemşire. Offf çok canım sıkıldı. Guatr hipotiroidi tedavisi görüyorum ben, kızımda da mı çıktı şimdi yaa oofff :'( tsh hormonu yüksek çıkan var mı? ne yaptınız önlem ya da tedavi olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…