aaaa bak ben bilmiyodum bunu...yani hem kurbanınızı kesceniz ,hemde akika ,yani kurban akika yerine geçmiyo dimi
?
Ayrica akika cocuk blug cagina erene kadar kesilebiliyor.
hımm bizde bi ara yapalım o görevi ozaman ..teşekkürler kızlar...
yaa bide 40 çıkarılırken ne yapmamız ne dua okumamız lazım bilen varmı ,yani bizim için ve bebek için??
merhaba anneler ve bebekleri.umarım herkes iyidir.biz de iyiyiz çok şükür.şimdi babamızı bekliyoruz.benim elimdeki sinir sıkışması için emg çektirmeye gitcez.bakalım sonuç neolcak.?
kızımın arada gaz sancısı oluyo geçiyo geçince çok iyi ama gazı varken memeyle savaşıyo hem emmek için çıldırıyo hem de tutamıyomuş gibi huysuzlanıyo.uyuyana ve gazı çıkana kadar öle sürüyo.inşallah geçer kısa zamanada büyüdükçe huylarında değişmeler olcak sanırım.dün yarı kırkımız oldu
kanamalarınızı sormuştum kimseden cvp gelmedi ne alemde benim yoğun olarak deavm ediyo 40 gün mü sürcekki:26:
ÖPTÜK HEPİNİZİ
aaaa bak ben bilmiyodum bunu...yani hem kurbanınızı kesceniz ,hemde akika ,yani kurban akika yerine geçmiyo dimi
?
Cnm benim bildigim sadece bebegi anne kucagina alip boy abdesti aliyor.
Benim kanamam 9 gün sonra bitti , 3 gündür gelen giden yok. Dün esimi zor zaptettim bitti zaten diyip duruyo
Cnm benim bildigim sadece bebegi anne kucagina alip boy abdesti aliyor.
Benim kanamam 9 gün sonra bitti , 3 gündür gelen giden yok. Dün esimi zor zaptettim bitti zaten diyip duruyo
yok bitanem geçmez ayrı kesilcek.ben sudana gönderdim
canım ben spinal sezeryan oldum ve inanılmaz rahattı herkese de tavsiye ederim. benim baş ağrım falan olmadı sadece arada bir boynuma ağrı girdi o da doğum anında kafamı meraktan sürekli oynattım meğersem çok hareket etmemek lazımmış sonradan öğrendim
iğne zaten acıtmıyo normal iğneden farkı yoktu sonda takılırken çok korktum meğersem uyuşmusum acısını hiç hissetmedim, doğum sonrası uyuşukluğum birkaç saate geçti bebeğimi hemen emzirdim çok şükür sütüm de geldi o konuda hiç zorluk yaşamadım o gece hemen ayağa kalktım yürüdüm 2 gün sonra evime döndüğümde her işimi kendim yaptım bebeğime zaten ilk gün hariç hep ben baktım.. Rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin...
canım ben oldum ağzımın payını aldım:)
sonrasında 1 hafta çıldıracak derecede baş ağrısı oldu ,bana demişlerdi ama ben inanmamıştım
ameliyat esnasında başını hiç oynatmayacakmışsın, ben bebeği görmek için başımı çevirmiştim
birde her evresini yaşıyorsun ,bence anestezicinle iyice görüş,kısa süreliğine beni uyuttular ama aklıma geldikçe keşke genel anestezi olsaydım diyorum
birde ameliyattan sonra 6 saat yatıyorsun ,genel anestezide bu süre çok daha az oluyor
ama yinede benim şanssızlığım olabilir diğer akadaşlarda oldu onlar memnun
canım sen her yazdığında bişeyler atıp tutuyorum eşinin ailesine kızmıyosun dimii?? bi tepki vermiyosunda merak ediyorum?
Sebamed hiç korumadı iyi gelmedi bize, ben artık ıslak mendil değilde pamuk ve ılık su ile siliyorum popoşunu her defasında ve bepanthen kullandım 1 hafta hemen geçirdi çok iyi geldi şimdi su ve pamukla temizliğe devam krem konusunda kararsızım 1 aylık olunca dr. sorucam yada zeytinyağı kullanıcam..
Selam canım, konuya direk giriyormuş gibi oldum. Ben bebis oldugundan beri pek nete giremedim. Gecmiside okuyamadım. Dogum yapan herkesi tebrik ediyorum, bebislerin şansları bahtları açık olsun, saglikla anali babali büyüsünler. Ben pisik önleyici mustela kullanıyorum. Henüz pisik olmadı. Sampuani yağı losyonu hep aynı marka aldım cok güsel.. Kızım sarılık oldugunda 1 gece hastanede kaldık foto terapi aldı, sanırım ondan bacakları soyuluyor. Losyonu sürüyorum o da iyi geldi.. Pisik kremi ve pisik önleyici olarak 2 ayrı kremi var. Ben ikisinize almıştım. Gece pisik olursa bulamam die. Pisik önleyici kremi her bez acısında azıcık sürüyorum. Cok memnunum..
nida şuan yazdıklarını okuyorum ama kafamı toparlıyamıyorum tam nöbet geçircem galiba pek iyi değilim.tam anlayamadım
canım benimkinin bacakları kolları karnı soyuluyo ,ama annemler büyüdüğü için oluyo dediler..
kaynanam geldi kuzum emiyodu dei görcek dedi çektirdi memeden götürdü yavrum ellerini yiyodu giderken kahroldum.ben nasıl başedim bunlarla
bitanem kanama bitsede 40 günü doldurmanız lazım.zaten tıbbi açıklamasıda var rahim kendini toparlıyormuş
canım benimkinin bacakları kolları karnı soyuluyo ,ama annemler büyüdüğü için oluyo dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?