2011 Ekim Anneleri

çok sevindim canım sonunda emzirebilmene ..doyma konusuna gelince ,bebeğin aç olsa zaten sürekli meme aranır ,yada ağlar ,doyuyoki sesi çıkmıyo ,bende hep muallaktayım ,ama bakıyorum emince uyuyo ,bide bikaç defa kustu ,baya bi süt geldi ,bende doyduğundan emin oldum böyleleikle..resmen kustuğuna sevindim kızımın yaa
bu arada biz çıkıyoruz eşimle ama bebeksi ,onu uyutup kayıvalideme bırakıyorum ,2-3 günde bir çıkıyoruz ,yoksa patlıcam evde zaten .

tamam tamam kız ağlama ..hem merak etme..eşinle renkli hayatınıza dönünce yalnızlığını hemen unutuveririsin

merhana kızlar, oğlum 13 günlük oldu bugün. biraz yargaracı olduğu için giremiyorum pek nete. yaka iğnesi modunda dolaşıyoruz genelde

işte bu da benim yakışıklı Ege'mmm

Son düzenleme:

Benim dikişim de aynı senin ki gibi. İp yok yapistirma gibi, sadece sertlik var hafif..

arkadaşlar merhaba benim oğluşumda göğsümde uyuyup kalıo ve ben gazını çıkaramıorum bu durmda olanlar varmı nasıl çıkartıosunuz gazını.

maşallah cnm yakışıklı oğlusuna bende seni aklımdan geçirdim bugün bayadır görmemiştim seni doğum yaptığından da haberim yoktu ama tahmin etmiştim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah

canım benimkini ilk günden beri annem hep battaniyeye gevşekçe sarıyor ama bende işe yaramadı,
sadece geçen akşam daha önceden giydiğim pijama üstünü gögüs kısmı bebeğin yatağının üzerine gelecek şekilde astım başucuna, daha rahat uyudu, anne & süt kokusu alıp sakinleşti sanırım.

Nejlacım, Nidacım, Meltemcim çok teşekkür ederim acayip mutluyum emirebidiğim için ben de. Benim durumumda olan bir de Kübra vardı inşallah onun da düzelir durumu. Ya benim kız sabahları hiç uyumuyor diyebilirim bırakıp tuvalete blie zor gidiyorum. Zar zor uyutsam da 15-20 dk ancak uyuyor zannedersem sütüm gelmiyor fazla. Anlamadım sağarken çoktu halbuki ya da bana öyle geliyor azmış gibi. Aslında az kelimesini de telaffuz etmek istemiyorum. Yetmemesi çok ekstrem bir durummuş çünkü emzirdikçe artar diyorlar.

Bu arada emzirme konusunda tıbbi hiçbir şeyde fayda görmedim ben tamamen yakın çevremin duaları ile olduğuna inanıyorum. Allah ıma şükür çok güzel bir duygu yazık Beyzam da tadını aldı artık biberondan iğreniyor almıyor yavrum yaaa.

canım yaaa çok sevindim valla çok şükür. beyzacıkta annesini koklaya koklaya emiyo artık ne güzel.darısı diğer arkadaşlara inşallahhh.peki şimdi mama takviyesi yapıyo musun sadece anne sütü mü???

iyi akşamlar arkadaşlar...

irem senin kızında olmuştu galiba bugün benim oğlumdada oldu yaaa. fışkırarak kustu veee burnundanda geldi yavrumun. sabahtan öğleye kadar bütün emdiğini bi seferde öğleden akşama kadar emdiğini de bbi seferde çıkardı. gazını çıkaramıyorum artık emmelerden sonra kaldırınca hemen guk diye çıkıveriyodu bugün çıkaramadk ve birikti birirkti hepsi birden geldiii ben mi üşüttüm oğlum mu üşüdü anlamadım.ne yapsam acaba. üşütme ihtimalime karşı şimdi limonlu ıhlamur içicem.başka aaa ne yapabilirim.seninki geçti miii.nasıl geçti????

maşşallah canım Egeye..tebrik ediyorum senide ..bu günlerde benimde aklımdan geçtin ,domatesli görünmüyo nerelerde acaba dedim..

arkadaşlar merhaba benim oğluşumda göğsümde uyuyup kalıo ve ben gazını çıkaramıorum bu durmda olanlar varmı nasıl çıkartıosunuz gazını.

canım benim dr um dediki bebeğin göğsünüzde uyumasına izin vermeyin bide memeyi susturucu olarak kullanmayın belli aralıklarla emzirin dedi ,hatta görümcem peki ağlarsa nolcak dedi ,dr da o artık anne bi yolunu bulcak dedi ..bende ağlasa bile 2 saatin dolmasını bekliyorum zor olsada..

kızlar kanamadan bahsetmişsiniz. nidacım sen temizlenmiştin hatta kocişine sürpriz falan yapıcaktın. ben en son orda kalmışım ama sanırım sonra yeniden geldi... en gıcık yaaa... benimde 29. gün banyomu yaptım sarı su geliyodu artık anneme sordum kılabilirsin didi. bende namaz kılmaya başlamıştım .amaaa dün sabah yeniden kan geldi. hemde byaaa bildiğin kan. ama sanki adet görüyomuşum gibi karnımda ağrımaya başladı.öyle durup duruken ağrıyooo. adet olmuş olabilir miyim acabaa... yoksa lohusalık devam mı ediyoooo

iyi akşamlar kızlar
uzun zamandır topiğe doğru dürüst giremiyorum sizleri çok merak ediyorum. Burda sohbet etmeyide çok özledim ama rahatsızlığım nedeniyle sürekli yatmak zorunda kaldım. kullandığım kan sulandırıcı iğneler biraz olsun işe yaradı ayağımdaki damar tıkanıklığı tam olarak açılmasada hafifçe yürümeye başladım. yarın sabah kontrole gidicem. kızlar lütfen benim için dua edin, anjuyoya gerek kalmadan damarımdaki tıkanıklık açılsın...
bunun dışında rahatsızlığıma üzüldüğüm için sütüm kesildi tabi bunun üzerine süt yapan herşeyi yemeye başladım daha doğrusu eşim ve annem yediriyorlar :) şuan sütüm var ama kızıma yetmiyor bebelac mama ile takviye ediyorduk fakat kızım mamayı sevmedi kustu ve gaz oldu bugün aptamile başladık sanki bunu sevdi gibi geldi. sütüm akşam altıdan sonra bitiyor ve gece 2 civarı ancak yeticek kadar doluyor sütümün olmadığı zamanda mama veriyoruz. sütüm olmasada mamadan önce emziriyorum sütüm artsın diye ama nafile... bu arada yediklerim;
mercimek,bulgur,nohut,petibör,sıcakçay,günde 5 lt su,ısırgan otu çayı,rezene,kefir,süt,ıhlamur, ada çayı, marul v.b. şimdi ise eşim mutfakta bana mercimek köftesi yapıyor ben hazırladığı köfteleri yeyip kefirle içince fışkırıcakmış sütüm :))
unutmadan kızım bugün 21 günlük oldu. küçük doğmasına rağmen iyi toparladı. tombalak olmasada büyüyor meleğim. birde geceleri uyutsa süper olucak :))
bizden bukadar umarım hepiniz iyisinizdir...

Son düzenleme:
canım benim dr um dediki bebeğin göğsünüzde uyumasına izin vermeyin bide memeyi susturucu olarak kullanmayın belli aralıklarla emzirin dedi ,hatta görümcem peki ağlarsa nolcak dedi ,dr da o artık anne bi yolunu bulcak dedi ..bende ağlasa bile 2 saatin dolmasını bekliyorum zor olsada..[/QUOTE]

ay 2 saati beklemek çok zor ama ne yapıosun nasıl oyalıosun yani. göğüsde uyumaması için napmalıyım yaa

iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. hiç giremiyorum nete. valla sizi takdir ediyorum darısı başıma
kızlar benim dikiş sancılarım geçmiyo bi türlü. bugün dördüncü gün ve hala yatarken doğrulurken canım çok acıyo.
sezeryan olanlar siz ne zaman tam oalrak doğrulmaya başladınız. bebeğimi alamıyorum ağlayınca ya annem ya eşim veriyo kucağıma sonra da alıyolar. çok zor böyle ya. acaba dikişlerimde bi sıkıntı mı var benim. yarın gitsem mi doktora. cumartesi gel alalım dedi dikişleri ama korkuyorum böyle olunca. c.tesi sekizinci gün oluyo beklesem mi sizce (

bu arada tebrik eden arayan arkadaşlara çok teşekkür ederim hiç bakamadım geçmişe. sizi çoook özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…