çok sevindim canım sonunda emzirebilmene ..doyma konusuna gelince ,bebeğin aç olsa zaten sürekli meme aranır ,yada ağlar ,doyuyoki sesi çıkmıyo ,bende hep muallaktayım ,ama bakıyorum emince uyuyo ,bide bikaç defa kustu ,baya bi süt geldi ,bende doyduğundan emin oldum böyleleikle..resmen kustuğuna sevindim kızımın yaaKızlar bebeğiyle dışarı çıkan var mı? Hamile kıyafetlerinden bıktım eski kıyafetler de tam olmuyor yeni bişiyler almak istiyorum bayram için bebekle çıkalım diyorum? Ne dersiniz?
Bir de müjdem var kuzum emmeye başladı beni Allahıma şükürler olsun ama sağarken günde kaç cc aldığını biliyordum şimdi doyuyor mu doymuyor mu bilmiyorum. Babam da illa mama verdirtmiyor. Feci takıyorum kafaya.
canım kızz benım dıkıslerde pembee..soyleyen de bendım..ben de sıyah olcak sanıyodum ama munuse renk te katmadı degıl hanı
he bu arada dedıgın gıbı canım batıkon varı bır ılac yaptırdı doktor..hafıf sızlıyo surunce bırde sprey verdı kırmızı suyla sılıp spreyı sıkıyorum..ıns annenınkı gıbı hemencecık gecıverır benımkıde..ellerım gececk gıbıde ayaklarım fena korkutuyor benıı baktıkca..:18:
kızz annemın varlıgı bır dert yoklugu apayrı dert bılıyomusun..bugun sabah kahvaltıda dedıkı keşke gelmeseydım,burda bı ıse yarayamadım,sen herseyı yapabıldın ayaga kalktın,bebegıne de baktın.. bosuna onca masraf ettınız dedı..gozlerım doldu oyle deyınce sıktım dısımı..dedım oyle dusunme ben senı ıs yapasın dıye cagırmadım yanımda ol dıye cagırdım dedım..gıderken de hakkını helal et kızım dedı bogazım düğümlendı...ya öfff ıste benım annemı sevdıgım kadar hıc bır evladı sevmezz ondanya yaptıgı canımı fena yakıyor yada cok mutlu edıyor ufacık seyı.. oglen 1 den bu yana yapayalnız hıssedıyorum evde kendımı..alısmısım farkında olmadan 1 aydır... varlıgındada uzuluyorum yoklugundada nida..bıraz daha yazarsam bıldıgın aglıcamm..
esım gelmedı daha,markete ugrayacaktı ..geleydıde vakıt azcık geceydı..
Bende bilmiyorum canım, dr. gidince sorayım bari..
Ne ipi? benimkinde ip hiç yoktu dikiş filan... yapıştırma estetik mi ne yapmışlar çok az bi çizgi gibi bişi var, üstüde sert, dikiş ip herhangi bişi yok bu sertlik ne zaman geççek acaba..
Benim kızım uyanamadığı zaman biberonla mama veriyorum çünkü bi emip bi bırakıyo dediğin gibi 10 dakka sürüyo sürmüyo... Aç kalmasın diye veriyorum bende..
gözünaydın canım.Allah sağlıklı uzun ömür versin ege ye çok tatlı maaşaallahmerhana kızlar, oğlum 13 günlük oldu bugün. biraz yargaracı olduğu için giremiyorum pek nete. yaka iğnesi modunda dolaşıyoruz genelde
işte bu da benim yekışıklı Ege'mmm
Eki Görüntüle 282622
gözünaydın canım.Allah sağlıklı uzun ömür versin ege ye çok tatlı maaşaallah
merhana kızlar, oğlum 13 günlük oldu bugün. biraz yargaracı olduğu için giremiyorum pek nete. yaka iğnesi modunda dolaşıyoruz genelde
işte bu da benim yakışıklı Ege'mmm
Eki Görüntüle 282622
merhana kızlar, oğlum 13 günlük oldu bugün. biraz yargaracı olduğu için giremiyorum pek nete. yaka iğnesi modunda dolaşıyoruz genelde
Eki Görüntüle 282622
kızlar 5 dklıgına girdim yeni bişi ögrendim ve işe yarıyorrrrrrrr
bebeginizi battaniyeye sararak uyutmayı denerseniz işe yarıyor anne karnındaki gibi hissediyormuş kendini
ben denedim ve bugun bebegim gün boyu uyudu şimdi dahil uyanık bana bakıyo mıncıklayayım azcık
Nejlacım, Nidacım, Meltemcim çok teşekkür ederim acayip mutluyum emirebidiğim için ben de. Benim durumumda olan bir de Kübra vardı inşallah onun da düzelir durumu. Ya benim kız sabahları hiç uyumuyor diyebilirim bırakıp tuvalete blie zor gidiyorum. Zar zor uyutsam da 15-20 dk ancak uyuyor zannedersem sütüm gelmiyor fazla. Anlamadım sağarken çoktu halbuki ya da bana öyle geliyor azmış gibi. Aslında az kelimesini de telaffuz etmek istemiyorum. Yetmemesi çok ekstrem bir durummuş çünkü emzirdikçe artar diyorlar.
Bu arada emzirme konusunda tıbbi hiçbir şeyde fayda görmedim ben tamamen yakın çevremin duaları ile olduğuna inanıyorum. Allah ıma şükür çok güzel bir duygu yazık Beyzam da tadını aldı artık biberondan iğreniyor almıyor yavrum yaaa.
Eki Görüntüle 282622
maşşallah canım Egeye..tebrik ediyorum senide ..bu günlerde benimde aklımdan geçtin ,domatesli görünmüyo nerelerde acaba dedim..merhana kızlar, oğlum 13 günlük oldu bugün. biraz yargaracı olduğu için giremiyorum pek nete. yaka iğnesi modunda dolaşıyoruz genelde
Eki Görüntüle 282622
arkadaşlar merhaba benim oğluşumda göğsümde uyuyup kalıo ve ben gazını çıkaramıorum bu durmda olanlar varmı nasıl çıkartıosunuz gazını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?