2011 Ekim Anneleri

evet canım benım kızımda oldu..ben sureklı sıcak cay ıctım,hem sut artırıyor hem ınsanı ısıtıyor..ayagıma ve sırtıma falanda kalın gıydım..bıde kızımın ustunu kalın gıydırıyorum..sırtına yada ayaklarına sıcak su torbası koyuyorum,ıkı battanıyeyle tutuyorum sureklı..ne onun ne kendımın usutmemesı cın herseyı yapıyorum anlıcagın..altını sıldıgım ıslak mendıllerı bıle elektırık sobasının onunde ısıtıp sılıyorum...bugun daha ıyı..hem uzun uzun emzırdım hem cok az kustu hatta kusmadı cok zamannn..basının altınada hafıf yuksek bı yastık koydum..dene ıstersen..

sabah bizimkiyle kapıştık sonra özür diledi ama ben çok hastayım.migrenim tuttu miğdem çok fena ruhsal olarak ben fenayım.ben kuru özür istemiyorum hayatımda bir eş bir sevgili istiyorum.ilgiye ihtiyacım var benim.insan biraz yakın davranır karısına .ben niye evlendim ki.bilseydim bukadar değişeceğini asla evlenmezdim,çok mutsuzum yanlızlıktan bıktım.abisinin yanında dura dura aynı onun gibi oldu bana düşmanıymışım gibi davranıyor dün gece bir iki saat yanımda uyudu sonra kaçtı gitti sanki vebalıyım ben aklıma bin türlü şey geliyor ben çok yoruldum.inceldiği yerden kopsun artık gururumu çiğneyip yaklaşmıycam ona uzak olmak istiyorsa olsun kendi bilir.dilinde canım cicim sonrası yok.kesin bişeyler var.o bana çok düşkündü soğuttular ama allaha havale ediyorum onları.dert oldum resmen ben loğusayım hala ya insan biraz özen gösterir.ne zorluklarla doğurdum ben bana bir kuru çiçeği laik görmedi çok kırgınım ona bir yanım yıkıldı zor düzelir.iş aramaya karar verdim adanada şimdilik sesii çıkartmıyorum bulduğum gibi çekip gitçem.kimsenin sırtına yük değilim ben gururum kaldırmıyor benim nekadar kararlı olduğumun farkında değil ummadığı anda döncem sırtımı lanet olsun ya ne hallere düştüm.ailemden bile nefret ediyor aramalarından bile rahatsız farkında değilim sanıyor ben aptalmıyım.bana onun ailesi azmı çektirdi ama ben yuvamın huzuru için yüzümü eymiyorum onlara.fedakarlıktanda bıktım aldığım nefestende.benim kadar kim düşkün ona ama kıymet bilmedi.bilmesin kalsın bakalım ailesiyle.bayram geliyo bişey istermisin diye bile sormuyo bana .aptal kafam düşer gelirsen gurbete sonun bu olur işte

Zeynepcim ani kararlar alma bak bebegin daha kucucuk onu dusun. Senin icin dua edecegim esinin kalbinin tekrar sana isinmasi icin sen de et diger arkadaslat da etsin bu gece, lohusanin duasi kabul olur, yarin hersey daha guzel olacak ins

Zeynepcim ani kararlar alma bak bebegin daha kucucuk onu dusun. Senin icin dua edecegim esinin kalbinin tekrar sana isinmasi icin sen de et diger arkadaslat da etsin bu gece, lohusanin duasi kabul olur, yarin hersey daha guzel olacak ins

ilk hafta zorlanırsın düzelir canım

ben kaç defa konuştum onunla .çirkinleştimmi dedim aile terapistine gidelim dedim yok kendi bildiğini okuyo okusun bakalım.benim bir yanım yıkıldı çok kırgınım ona gönlümü zor alır

maşallah canım güle güle büyüt egeni
ben kaç defa konuştum onunla .çirkinleştimmi dedim aile terapistine gidelim dedim yok kendi bildiğini okuyo okusun bakalım.benim bir yanım yıkıldı çok kırgınım ona gönlümü zor alır

inşallah düzelirsiniz canım en kötü şeylerden biri bu ki en yakının eşin ama sizin kayınvalidenlerden uzaklaşmanız lazım ancak öyle düzelirsiniz..

Son düzenleme:
kızlar merhaba.. ben ciddi manada hastayım galiba..

bu sabah çok fena oldum.. Yusuf uyandı altını değiştirdim, ellerimi yıkayıp geldim tam emziriyim d,yordum ki belimden sırtıma doğru feci şekilde bi ağrı yükseldi, ve bütün bel üstü kısmı sardı.. karnım, göğsüm... oturamadım kalkamadım, bi yandan da yavru aç ağlıyor, giydiremedim bile.. komşuma haber verdim hemen zarr zor kapıya gidip seslendim sağolsun geldi baktı kadıncağızda bilemedi napcağını acile götürüyüm filan dedi.. tabi bi yandan da soğuk soğuk ter döküyorum ama nasıl.. koştu hemen kahvaltılık bi kaç bişi getirip evinden sıcak çay verdi ilaç alıyım diye... on dk sürdü sürmedi ama inledim ağrıdan, bütün hücrelerim ağrıyordu resmen.. betimbenzim atmıştı, nefes alamadım sanki bütün organlarım ağzıma gelir gibi oluyordu... sonra hafifledi ama tekrarladı.... geçenlerde gece tutmuştu bi de ama bu daha fena oldu.. ölüyorum sandım. ısrarlara rağmen dr gitmedim çünkü hiç halim yoktu. azcık takatim olsa yavruyu emzircem o derece... şimdi biraz iyyim bi ağrı kesici daha içtim sanırım faydası oldu. yarın inş dr gitcez. elim kolum kalkmıyor ya, yatıncada daha kötü oluyorum sanki üstümde dünyanın yükü varmış gibi... doğum ağrısı gibi nedir anlamadım. netten baktı biraz eşim, lohusalık humması olabilirmiş.. ben üşütmüşümdür diye tahmin ediyorum ama görümcemde doğumdan sonra böyle olmuş ve narkozu bu şekilde vücud atıyor demiş dr bi ilaç vermiş bu şekil olduğunda kullanınca geçiyormuş..

böyle bi şey duydunuz mu siz, ya da bu tür şikayeti olanlar varmı.. haa bi de süt fazla olunca göğüste kalırsa oluyormuş ama bilemedik tabi dr görünmeden.. kuzumu bide aşıya götürcektik kaldı, yarın inş... neyse onun aşısına gidince kendimde görüneyim, ciddi bişiyse hast, giderim, hiç bi yere gidesim yok zaten. hem bizim aile hakimide iyi, dikişlerim iltihablanınca verdiği ilaçları onaylamıştı kendi doktarumda..

neyse bana da du aedin olur mu
bi iki geçmişe bakıyım

Bende aradım ama ulaşılamıyo dedi canım, filiz dikişin estetik değilmi yapıştırma yani. Belk o yüzdendir dicem ama hiiiç takılma bende zor kalktım canım anormal değil normal sen yine git dr. baktır bi ama normal kesik canım orası 4 günde iyileşmesi imkansız tam olarak 1 haftan dolduğunda 7 gün bitince daha rahat kalkarsın yine ağrı oluyo sızı oluyo ama şimdiki gibi değil her geçen gün daha iyi olucak yavaş yavaş, nete girememen doğal daha düzenin oturmadı bende öyleydim ayy ağrı sızı sancı bebek gelen giden oy oy oyyy yani :)) en geç 15 gün sorna burdasın sende yani... Ben dikiş aldırmadım senin kini eski usul mü yaptı dr. acaba? Benimki yapıştırma canım bilmiyorum o yüzden. Bir araştır netten istersen..

fatoş, irem çok geçmiş olsun kızlar Rabbim sizede şifa versin...

Filizcim
normal canım ben hala desteksiz kalkamıyorum bazen...

zeynep canım yaa, nazik bi dönemdeyiz ve hepimiz aynıyız tatlım yaaa.. biraz bi bekle tatlım, bak Rabbim size bi hediye verdi ve kolay olmadı bu dimi tatlım... çoğumuzun eşi bazı dönemler anneci ya da aileci olabiliyor.. bence oluruna bırak, boş ver ailesini seve dursun her zaman onlarla olmucağını oda biliyor ve emin ol sen rahat bırakınca dönüp gelicektir.. sen hanzade hatundan taktik alsana biraz

burrcuuu
maşallah minik cimbomluya, ne tatlı ayol Rabbim korusun ve size bağışlasın canım güle güle büyüt

canom
canım üzüldüm msj ını okuyunca, şu adamı bi yola getirmek lazım topikçek düzelseke sana bi birifing versek:) zaten baştan akıl edip yemek söyleseydin tatlım yaa, beklemeseydin keşke...

bu arada galiba benim kocacımda lohusa depresyonuna girdi şkayla karışık hiç benimle ilgilenmiyorsun, bana gelince böyle gülmüyorsunlar filan.. şaka gibi duruyor söyleyince ama ciddiyet payıda olabilir içinde dimi

bi de bana derdi, sen lohusalıkda kıskancan beni oğlumdan filan diyee.. amannn ne münasebet ayoll:82: bi de arada oğluma tek aşkım filan diyorum acayip bozuluyor

Son düzenleme:
arkadaşlar ekim anesi olacağımı sanıyordum ama kasım annesi olmaya gidiyorum bu sabah 6 da. oğlanın gelmeye niyeti olmayınca doğumu başlatmaya karar verdik.
uyku tutmuyor haliyle geceden beri geziniyorum zombi gibi...
dua edin benim için.. kaldı mı bilmiyorum ama ben de doğum yapmamış arkadaşlar için dua edicem..

Sağlık ocağında kanları cuma günleri gönderiyorlarmış. Sonuçları taa bayramdan sonraya kalır o zaman. O yüzden bugün biz de devlet hastanesine gideceğiz kan vermek için. İnşallah bu sefer bebeklerimizin sonuçları normal çıkar. İlk ölçümde yüksek çıkıp ikincide normal çıkma olasılığı yüksekmiş. Ben de ekstra birşeyler öğrenirsem buradan seninle paylaşırım. Şu an için ancak dua edebiliyor insan.

günaydın kızlar.çok moralim bozuk kızımın gaz sancılarından dolayı.dün gece elimizde battaniyesinde sallayıp uyuttuk o derece durmadı kuzum kıvrandı.

ne yapsam var mı damla dışında önerileriniz gaz için ?

kolay sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum canım.

Canım seni gece görmemişim tam üstüme yazmışsın oysa.. Çoook geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle acil şifanı versin. Emzirirken üşütmüş olma ihtimalin yüksek benimde böbreklerim ağrıyor emzirirken ister istemez açıkta kalıyoruz.. emzirme atletim var 2 tane ama süt olunca günlük değişiyorum ekşi ekşi kokmasın diye.. Dikkat et kendinimümkün mertebe sıcak tutmaya çalış kolay değl resmen ameliyat olduk

ALLAH yardımcın olsun canım hayırla sağlıkla kavuş kuzuya inşallah..

çok güzeller canım güle güle dağıt inşallah..

Ya eşimle cidden ilgilenemiyorum mina bırakmıyo, adam kurban orucu tutuyor kaç gündür, doğru dürüst sahur hazırlayamadım iftarı işyerinde yapıyo çok şükür... Bugün bayram temizliği yapmaya çalışıcam yavaş yavaş bayrama ancak biter zanen :))))) çok gelen giden olcak gene...

slm kızlarrr ben grip olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm
dün gece bogazımın agrısından geberdim bu sabahta burnum akınca çok üzüldüm ogluma gececek diye derkennnnnn
oglum öksürmeye hapşırmaya başladı kakasının rengi sarıdan kahverengiye degişti ve çok cıvıklaştı vucududa ateş gibiydi
hemen hazırladım oglumu sağlık ocagına gittik ilk ogluma baktırdım şükürki bulaşmamış ama ben grip olmuşum hemen
antibiyotik yazdı dr ve evde maskeyle dolaşmamı söyledi evde maskeli beşler gibi geziniyorumeşimde öyle dolasacak
off inşallah ogluma geçmezzzzzzzzzzzz bu arada yeni bişi buldum royal malt diye bir içecek süt yapıyormuş eczanede
buldum 5 liira bakalım işe yarayacakmı kaptım 3 kutu heryerim dökülüyorrrrrrr

nida

canım mutfak çok soguktu petegini eşim tamir edicem diye parçaladı o yüzden bebişi oraya tasıyamadım
birde şansıma o sabah knt bitmişti

maşallahhhhhhhh
kızlar merhaba.. ben ciddi manada hastayım galiba..

:

canım çok geçmiş olsun dogumdan sonra gaz sıkışması olunca bu agrılar olabiliyormuş bendede olmuştu ama dogumdan 1 hafta sonra inşallah iyileşirsin canım

filiz kız daha yeni dogum yaptın canım agrılarının olması normal azcık dayan iyileşecek dikişlerin kuzummm

cnm geçmiş olsun önemli bişey değildir sanırım bende ilk zamanlar çok kötü olmuştum zamanla geçer ama kendini kesinlikle üşütme üşütürsen hem sen hem bebeğin çok etkilenir

fatoşcum çok geçmişolsun canım inş en kısa zamanda iyileşirsin.
canım nohut ve mercimek gaz yapmazmı?

filizcim dikiş ağrıların hemen geçmez canım benim 20 gün ağrıdı şimdiiyi şükür.

zeynepcim inş eşinle aranız düzelir.fevri hareket etme canım sabret.dualarım seninle.

AHESTECİM ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ET KENDİNE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…