iyi akşamlar arkadaşlar...
irem senin kızında olmuştu galiba bugün benim oğlumdada oldu yaaa. fışkırarak kustu veee burnundanda geldi yavrumun. sabahtan öğleye kadar bütün emdiğini bi seferde öğleden akşama kadar emdiğini de bbi seferde çıkardı. gazını çıkaramıyorum artık emmelerden sonra kaldırınca hemen guk diye çıkıveriyodu bugün çıkaramadk ve birikti birirkti hepsi birden geldiiiben mi üşüttüm oğlum mu üşüdü anlamadım.ne yapsam acaba. üşütme ihtimalime karşı şimdi limonlu ıhlamur içicem.başka aaa ne yapabilirim.seninki geçti miii.nasıl geçti????
iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. hiç giremiyorum nete. valla sizi takdir ediyorum darısı başıma
kızlar benim dikiş sancılarım geçmiyo bi türlü. bugün dördüncü gün ve hala yatarken doğrulurken canım çok acıyo.
sezeryan olanlar siz ne zaman tam oalrak doğrulmaya başladınız. bebeğimi alamıyorum ağlayınca ya annem ya eşim veriyo kucağıma sonra da alıyolar. çok zor böyle ya. acaba dikişlerimde bi sıkıntı mı var benim. yarın gitsem mi doktora. cumartesi gel alalım dedi dikişleri ama korkuyorum böyle olunca. c.tesi sekizinci gün oluyo beklesem mi sizce(
bu arada tebrik eden arayan arkadaşlara çok teşekkür ederim hiç bakamadım geçmişe. sizi çoook özledim
Zeynepcim ani kararlar alma bak bebegin daha kucucuk onu dusun. Senin icin dua edecegim esinin kalbinin tekrar sana isinmasi icin sen de et diger arkadaslat da etsin bu gece, lohusanin duasi kabul olur, yarin hersey daha guzel olacak ins
maşallah canımmerhana kızlar, oğlum 13 günlük oldu bugün. biraz yargaracı olduğu için giremiyorum pek nete. yaka iğnesi modunda dolaşıyoruz genelde
işte bu da benim yakışıklı Ege'mmm
Eki Görüntüle 282622
ben kaç defa konuştum onunla .çirkinleştimmi dedim aile terapistine gidelim dedim yok kendi bildiğini okuyo okusun bakalım.benim bir yanım yıkıldı çok kırgınım ona gönlümü zor alır
iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. hiç giremiyorum nete. valla sizi takdir ediyorum darısı başıma
kızlar benim dikiş sancılarım geçmiyo bi türlü. bugün dördüncü gün ve hala yatarken doğrulurken canım çok acıyo.
sezeryan olanlar siz ne zaman tam oalrak doğrulmaya başladınız. bebeğimi alamıyorum ağlayınca ya annem ya eşim veriyo kucağıma sonra da alıyolar. çok zor böyle ya. acaba dikişlerimde bi sıkıntı mı var benim. yarın gitsem mi doktora. cumartesi gel alalım dedi dikişleri ama korkuyorum böyle olunca. c.tesi sekizinci gün oluyo beklesem mi sizce(
bu arada tebrik eden arayan arkadaşlara çok teşekkür ederim hiç bakamadım geçmişe. sizi çoook özledim
Sağlık ocağında kanları cuma günleri gönderiyorlarmış. Sonuçları taa bayramdan sonraya kalır o zaman. O yüzden bugün biz de devlet hastanesine gideceğiz kan vermek için. İnşallah bu sefer bebeklerimizin sonuçları normal çıkar. İlk ölçümde yüksek çıkıp ikincide normal çıkma olasılığı yüksekmiş. Ben de ekstra birşeyler öğrenirsem buradan seninle paylaşırım. Şu an için ancak dua edebiliyor insan.Hmmm... endişelenecek bir şey yok demişse yok diye düşünelim bakalım usengeccim bir daha gidip tekrar kan verelim bakalım ne çıkacak sonuç. bir de bizim sağlık ocağı ölçümü iyi yapmıyor, o yüzden üniversite hastanesinde tedavi oluyorum ben. sağlık ocağı ile hastane sonucu arasında çok fark var, s.ocağı hep daha yüksek çıkıyor. çocuk endokrininden randevu aldım ben, yarın gidicem. sen de bir araştır istersen. bilgi alırsan benimle de paylaşırsan sevinirim. inşallah hep sağlıklı, hep iyi olur yavrularımız.
arkadaşlar ekim anesi olacağımı sanıyordum ama kasım annesi olmaya gidiyorum bu sabah 6 da. oğlanın gelmeye niyeti olmayınca doğumu başlatmaya karar verdik.
uyku tutmuyor haliyle geceden beri geziniyorum zombi gibi...
dua edin benim için.. kaldı mı bilmiyorum ama ben de doğum yapmamış arkadaşlar için dua edicem..
kızlar merhaba.. ben ciddi manada hastayım galiba..
bu sabah çok fena oldum.. Yusuf uyandı altını değiştirdim, ellerimi yıkayıp geldim tam emziriyim d,yordum ki belimden sırtıma doğru feci şekilde bi ağrı yükseldi, ve bütün bel üstü kısmı sardı.. karnım, göğsüm... oturamadım kalkamadım, bi yandan da yavru aç ağlıyor, giydiremedim bile.. komşuma haber verdim hemen zarr zor kapıya gidip seslendim sağolsun geldi baktı kadıncağızda bilemedi napcağını acile götürüyüm filan dedi.. tabi bi yandan da soğuk soğuk ter döküyorum ama nasıl.. koştu hemen kahvaltılık bi kaç bişi getirip evinden sıcak çay verdi ilaç alıyım diye... on dk sürdü sürmedi ama inledim ağrıdan, bütün hücrelerim ağrıyordu resmen.. betimbenzim atmıştı, nefes alamadım sanki bütün organlarım ağzıma gelir gibi oluyordu... sonra hafifledi ama tekrarladı.... geçenlerde gece tutmuştu bi de ama bu daha fena oldu.. ölüyorum sandım. ısrarlara rağmen dr gitmedim çünkü hiç halim yoktu. azcık takatim olsa yavruyu emzircem o derece... şimdi biraz iyyim bi ağrı kesici daha içtim sanırım faydası oldu. yarın inş dr gitcez. elim kolum kalkmıyor ya, yatıncada daha kötü oluyorum sanki üstümde dünyanın yükü varmış gibi... doğum ağrısı gibi nedir anlamadım. netten baktı biraz eşim, lohusalık humması olabilirmiş.. ben üşütmüşümdür diye tahmin ediyorum ama görümcemde doğumdan sonra böyle olmuş ve narkozu bu şekilde vücud atıyor demiş dr bi ilaç vermiş bu şekil olduğunda kullanınca geçiyormuş..
böyle bi şey duydunuz mu siz, ya da bu tür şikayeti olanlar varmı.. haa bi de süt fazla olunca göğüste kalırsa oluyormuş ama bilemedik tabi dr görünmeden.. kuzumu bide aşıya götürcektik kaldı, yarın inş... neyse onun aşısına gidince kendimde görüneyim, ciddi bişiyse hast, giderim, hiç bi yere gidesim yok zaten. hem bizim aile hakimide iyi, dikişlerim iltihablanınca verdiği ilaçları onaylamıştı kendi doktarumda..
neyse bana da du aedin olur mu
bi iki geçmişe bakıyım
arkadaşlar ekim anesi olacağımı sanıyordum ama kasım annesi olmaya gidiyorum bu sabah 6 da. oğlanın gelmeye niyeti olmayınca doğumu başlatmaya karar verdik.
uyku tutmuyor haliyle geceden beri geziniyorum zombi gibi...
dua edin benim için.. kaldı mı bilmiyorum ama ben de doğum yapmamış arkadaşlar için dua edicem..
Ekim ve kasım anneleri emeğimi görmek ister mi :26::26::26:
Eki Görüntüle 282809 Eki Görüntüle 282810 Eki Görüntüle 282811 Eki Görüntüle 282812 Eki Görüntüle 282813 Eki Görüntüle 282814 Eki Görüntüle 282815 Eki Görüntüle 282816
günaydın kızlar.çok moralim bozuk kızımın gaz sancılarından dolayı.dün gece elimizde battaniyesinde sallayıp uyuttuk o derece durmadı kuzum kıvrandı.
ne yapsam var mı damla dışında önerileriniz gaz için ?
makarna bizde aynıydık sallamadık ama elimde kladı kız ağlamaktan bide eşim aç mama ver diye tutturdu iyi dedim verdim ki çocuk tok gazdan ağlıyodu, mama azından burnundan fışkırdı eşimde çok üzüldü sonra, bende daha yeni aile hekimkiğinden geldim sap sımplex damla aldım zinko dediler ama önerenler hep sab sımplex önerdi.. bakalım tutarsa gene vercem bugün yeterki kıvranmasın ya içim eriyo
fatoş, irem çok geçmiş olsun kızlar Rabbim sizede şifa versin...
Filizcim normal canım ben hala desteksiz kalkamıyorum bazen...
zeynep canım yaa, nazik bi dönemdeyiz ve hepimiz aynıyız tatlım yaaa.. biraz bi bekle tatlım, bak Rabbim size bi hediye verdi ve kolay olmadı bu dimi tatlım... çoğumuzun eşi bazı dönemler anneci ya da aileci olabiliyor.. bence oluruna bırak, boş ver ailesini seve dursun her zaman onlarla olmucağını oda biliyor ve emin ol sen rahat bırakınca dönüp gelicektir.. sen hanzade hatundan taktik alsana biraz
burrcuuu maşallah minik cimbomluya, ne tatlı ayol Rabbim korusun ve size bağışlasın canım güle güle büyüt
canom canım üzüldüm msj ını okuyunca, şu adamı bi yola getirmek lazım topikçek düzelseke sana bi birifing versek:) zaten baştan akıl edip yemek söyleseydin tatlım yaa, beklemeseydin keşke...
bu arada galiba benim kocacımda lohusa depresyonuna girdişkayla karışık hiç benimle ilgilenmiyorsun, bana gelince böyle gülmüyorsunlar filan.. şaka gibi duruyor söyleyince ama ciddiyet payıda olabilir içinde dimi
bi de bana derdi, sen lohusalıkda kıskancan beni oğlumdan filan diyee.. amannn ne münasebet ayoll:82: bi de arada oğluma tek aşkım filan diyorum acayip bozuluyor
merhana kızlar, oğlum 13 günlük oldu bugün. biraz yargaracı olduğu için giremiyorum pek nete. yaka iğnesi modunda dolaşıyoruz genelde
işte bu da benim yakışıklı Ege'mmm
Eki Görüntüle 282622
:
bu sabah çok fena oldum.. Yusuf uyandı altını değiştirdim, ellerimi yıkayıp geldim tam emziriyim d,yordum ki belimden sırtıma doğru feci şekilde bi ağrı yükseldi, ve bütün bel üstü kısmı sardı.. karnım, göğsüm... oturamadım kalkamadım, bi yandan da yavru aç ağlıyor, giydiremedim bile.. komşuma haber verdim hemen zarr zor kapıya gidip seslendim sağolsun geldi baktı kadıncağızda bilemedi napcağını acile götürüyüm filan dedi.. tabi bi yandan da soğuk soğuk ter döküyorum ama nasıl.. koştu hemen kahvaltılık bi kaç bişi getirip evinden sıcak çay verdi ilaç alıyım diye... on dk sürdü sürmedi ama inledim ağrıdan, bütün hücrelerim ağrıyordu resmen.. betimbenzim atmıştı, nefes alamadım sanki bütün organlarım ağzıma gelir gibi oluyordu... sonra hafifledi ama tekrarladı.... geçenlerde gece tutmuştu bi de ama bu daha fena oldu.. ölüyorum sandım. ısrarlara rağmen dr gitmedim çünkü hiç halim yoktu. azcık takatim olsa yavruyu emzircem o derece... şimdi biraz iyyim bi ağrı kesici daha içtim sanırım faydası oldu. yarın inş dr gitcez. elim kolum kalkmıyor ya, yatıncada daha kötü oluyorum sanki üstümde dünyanın yükü varmış gibi... doğum ağrısı gibi nedir anlamadım. netten baktı biraz eşim, lohusalık humması olabilirmiş.. ben üşütmüşümdür diye tahmin ediyorum ama görümcemde doğumdan sonra böyle olmuş ve narkozu bu şekilde vücud atıyor demiş dr bi ilaç vermiş bu şekil olduğunda kullanınca geçiyormuş..
böyle bi şey duydunuz mu siz, ya da bu tür şikayeti olanlar varmı.. haa bi de süt fazla olunca göğüste kalırsa oluyormuş ama bilemedik tabi dr görünmeden.. kuzumu bide aşıya götürcektik kaldı, yarın inş... neyse onun aşısına gidince kendimde görüneyim, ciddi bişiyse hast, giderim, hiç bi yere gidesim yok zaten. hem bizim aile hakimide iyi, dikişlerim iltihablanınca verdiği ilaçları onaylamıştı kendi doktarumda..
neyse bana da du aedin olur mu
bi iki geçmişe bakıyım
fatoşcum çok geçmişolsun canım inş en kısa zamanda iyileşirsin.iyi akşamlar kızlar
uzun zamandır topiğe doğru dürüst giremiyorum sizleri çok merak ediyorum. Burda sohbet etmeyide çok özledim ama rahatsızlığım nedeniyle sürekli yatmak zorunda kaldım. kullandığım kan sulandırıcı iğneler biraz olsun işe yaradı ayağımdaki damar tıkanıklığı tam olarak açılmasada hafifçe yürümeye başladım. yarın sabah kontrole gidicem. kızlar lütfen benim için dua edin, anjuyoya gerek kalmadan damarımdaki tıkanıklık açılsın...
bunun dışında rahatsızlığıma üzüldüğüm için sütüm kesilditabi bunun üzerine süt yapan herşeyi yemeye başladım daha doğrusu eşim ve annem yediriyorlar :) şuan sütüm var ama kızıma yetmiyor bebelac mama ile takviye ediyorduk fakat kızım mamayı sevmedi kustu ve gaz oldu bugün aptamile başladık sanki bunu sevdi gibi geldi. sütüm akşam altıdan sonra bitiyor ve gece 2 civarı ancak yeticek kadar doluyor sütümün olmadığı zamanda mama veriyoruz. sütüm olmasada mamadan önce emziriyorum sütüm artsın diye ama nafile... bu arada yediklerim;
mercimek,bulgur,nohut,petibör,sıcakçay,günde 5 lt su,ısırgan otu çayı,rezene,kefir,süt,ıhlamur, ada çayı, marul v.b. şimdi ise eşim mutfakta bana mercimek köftesi yapıyor ben hazırladığı köfteleri yeyip kefirle içince fışkırıcakmış sütüm :))
unutmadan kızım bugün 21 günlük oldu. küçük doğmasına rağmen iyi toparladı. tombalak olmasada büyüyor meleğim. birde geceleri uyutsa süper olucak :))
bizden bukadar umarım hepiniz iyisinizdir...
filizcim dikiş ağrıların hemen geçmez canım benim 20 gün ağrıdı şimdiiyi şükür.iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. hiç giremiyorum nete. valla sizi takdir ediyorum darısı başıma
zeynepcim inş eşinle aranız düzelir.fevri hareket etme canım sabret.dualarım seninle.sabah bizimkiyle kapıştık sonra özür diledi ama ben çok hastayım.migrenim tuttu miğdem çok fena ruhsal olarak ben fenayım.ben kuru özür istemiyorum hayatımda bir eş bir sevgili istiyorum.ilgiye ihtiyacım var benim.insan biraz yakın davranır karısına .ben niye evlendim ki.bilseydim bukadar değişeceğini asla evlenmezdim,çok mutsuzum yanlızlıktan bıktım.abisinin yanında dura dura aynı onun gibi oldu bana düşmanıymışım gibi davranıyor dün gece bir iki saat yanımda uyudu sonra kaçtı gitti sanki vebalıyım ben aklıma bin türlü şey geliyor ben çok yoruldum.inceldiği yerden kopsun artık gururumu çiğneyip yaklaşmıycam ona uzak olmak istiyorsa olsun kendi bilir.dilinde canım cicim sonrası yok.kesin bişeyler var.o bana çok düşkündü soğuttular ama allaha havale ediyorum onları.dert oldum resmen ben loğusayım hala ya insan biraz özen gösterir.ne zorluklarla doğurdum ben bana bir kuru çiçeği laik görmedi çok kırgınım ona bir yanım yıkıldı zor düzelir.iş aramaya karar verdim adanada şimdilik sesii çıkartmıyorum bulduğum gibi çekip gitçem.kimsenin sırtına yük değilim ben gururum kaldırmıyor benim nekadar kararlı olduğumun farkında değil ummadığı anda döncem sırtımı lanet olsun ya ne hallere düştüm.ailemden bile nefret ediyor aramalarından bile rahatsız farkında değilim sanıyor ben aptalmıyım.bana onun ailesi azmı çektirdi ama ben yuvamın huzuru için yüzümü eymiyorum onlara.fedakarlıktanda bıktım aldığım nefestende.benim kadar kim düşkün ona ama kıymet bilmedi.bilmesin kalsın bakalım ailesiyle.bayram geliyo bişey istermisin diye bile sormuyo bana .aptal kafam düşer gelirsen gurbete sonun bu olur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?