slm kızlarrr ben grip olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm
Dün gece bogazımın agrısından geberdim bu sabahta burnum akınca çok üzüldüm ogluma gececek diye derkennnnnn
oglum öksürmeye hapşırmaya başladı kakasının rengi sarıdan kahverengiye degişti ve çok cıvıklaştı vucududa ateş gibiydi
hemen hazırladım oglumu sağlık ocagına gittik ilk ogluma baktırdım şükürki bulaşmamış ama ben grip olmuşum hemen
antibiyotik yazdı dr ve evde maskeyle dolaşmamı söyledi evde maskeli beşler gibi geziniyorumeşimde öyle dolasacak
off inşallah ogluma geçmezzzzzzzzzzzz bu arada yeni bişi buldum royal malt diye bir içecek süt yapıyormuş eczanede
buldum 5 liira bakalım işe yarayacakmı kaptım 3 kutuheryerim dökülüyorrrrrrr
nida
canım mutfak çok soguktu petegini eşim tamir edicem diye parçaladı o yüzden bebişi oraya tasıyamadım
birde şansıma o sabah knt bitmişti
maşallahhhhhhhh
canım çok geçmiş olsun dogumdan sonra gaz sıkışması olunca bu agrılar olabiliyormuş bendede olmuştu ama dogumdan 1 hafta sonra inşallah iyileşirsin canım
filiz kız daha yeni dogum yaptın canım agrılarının olması normal azcık dayan iyileşecek dikişlerin kuzummm
geçmiş olsunnn canımmm.
Offff açımmm hala kahvaltı yapamadım oğlum ayaklarımda sallıyorum yatağına yatırınca ağlıyor.şimdi gözler kapanmaya başladı inş uyur bende kahvaltımı yapabilirim
iyi fikirmişsağol canım
ben özgürü portbebenin içinde uyutabildimaglayacak oldugu zaman odaları gezdiriyorum uyuyor
bizimki gezdiğini sanıyor
iyi fikirmiş.zaten dışarı çıkınca uykucu kesiliyorlar
Canım seni gece görmemişim tam üstüme yazmışsın oysa.. Çoook geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle acil şifanı versin. Emzirirken üşütmüş olma ihtimalin yüksek benimde böbreklerim ağrıyor emzirirken ister istemez açıkta kalıyoruz.. emzirme atletim var 2 tane ama süt olunca günlük değişiyorum ekşi ekşi kokmasın diye.. Dikkat et kendinimümkün mertebe sıcak tutmaya çalış kolay değl resmen ameliyat olduk
ALLAH yardımcın olsun canım hayırla sağlıkla kavuş kuzuya inşallah..
çok güzeller canım güle güle dağıt inşallah..
günaydın kızlar.çok moralim bozuk kızımın gaz sancılarından dolayı.dün gece elimizde battaniyesinde sallayıp uyuttuk o derece durmadı kuzum kıvrandı.
ne yapsam var mı damla dışında önerileriniz gaz için ?
makarna bizde aynıydık sallamadık ama elimde kladı kız ağlamaktan bide eşim aç mama ver diye tutturdu iyi dedim verdim ki çocuk tok gazdan ağlıyodu, mama azından burnundan fışkırdı eşimde çok üzüldü sonra, bende daha yeni aile hekimkiğinden geldim sap sımplex damla aldım zinko dediler ama önerenler hep sab sımplex önerdi.. bakalım tutarsa gene vercem bugün yeterki kıvranmasın ya içim eriyo
aynen canım o kıvrandıkça ben ağladım resmen. de yrn gitcez başka bi çocuk doktoruna bakalım ne vercek sağlık ocağından molovit vermşlerdi ama gördükki bi yararı yok.doymayla alakası yok evet gaz sancısı geçene kadar herşeyi deneyip çekcez napalım:26:
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
canom bende grip oluyorum galiba,dikkat et canım geçmiş olsun
valla tecrübeyle filan alakası yok insan yaşayacaklarını yaşıyormuş
dün gece ağla ağla öldüm ,zor sakinleştirdiler off off offfff bir depresyonumuz eksikti(
kızlar bebekleriniz ayda kaç kg aldı doğumdan sonra, yada 3 hafta 2 hafta farkermez ne kadar aldı?
maşallahmerhana kızlar, oğlum 13 günlük oldu bugün. biraz yargaracı olduğu için giremiyorum pek nete. yaka iğnesi modunda dolaşıyoruz genelde
işte bu da benim yakışıklı Ege'mmm
Eki Görüntüle 282622
kızlar bebekleriniz ayda kaç kg aldı doğumdan sonra, yada 3 hafta 2 hafta farkermez ne kadar aldı?
yerim ben senin nazlı kızını canım benimmmmÇok numaracı bir kızım var kucağımdayken uyuyor bırakınca anında ağlamaya başlıyor napıcam ben bu kızla yaa :)
merhaba arkadaslar
nasil gidiyor bebeklerle araniz nasil ben pek giremiyorum kizimla ilgilenmekten firsat bulamiyorum buldugum her firsatida uyuyarak degerlendiriyorum aslinda..
benim bir sorunum var yardimci olabilirmisiniz bilemiyorum;
bebegimle ilgilenirken aniden ter basiyor ve elim ayagim tutmuyor kendimi cok halsiz hissediyorum hemen o an birakiyorum kizimi kucagimdaysa dusururum diye korkuyorum ama neden boyle oluyo aniden geliyor bir kac gundur oluyor vede napicam nedir bu durumun adi ayni durumda olan varmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?