2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsunnn canımmm.

Offff açımmm hala kahvaltı yapamadım oğlum ayaklarımda sallıyorum yatağına yatırınca ağlıyor.şimdi gözler kapanmaya başladı inş uyur bende kahvaltımı yapabilirim

sağol canım
ben özgürü portbebenin içinde uyutabildim aglayacak oldugu zaman odaları gezdiriyorum uyuyor
bizimki gezdiğini sanıyor

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
canom bende grip oluyorum galiba,dikkat et canım geçmiş olsun
valla tecrübeyle filan alakası yok insan yaşayacaklarını yaşıyormuş
dün gece ağla ağla öldüm ,zor sakinleştirdiler off off offfff bir depresyonumuz eksikti(

iyi fikirmiş.zaten dışarı çıkınca uykucu kesiliyorlar

ewet sağlık ocagına giderken uyanıktı bir baktım gözler gidiyor artık uyutmak için çare arıyorum memede uyuyan çocuk artık uyumuyor
kuzenimde bebegi uyumuyor diye arabayla gezdiriyormuşvalla bu bebekler enteresannn

canom ve ahestee çok geçmiş olsun kızlar.
aheste senin gaz sıkışması olabilir belki.bende de olmuştu ama hemen doğumdan sonra olmuştu.

Aynen katılıyorum bir depresyonumuz eksiktii.. bende aglıyorum canım yalnız degilsin..evde 50 kişi oluyo her gün gelen gien birde üstüne yatmaya gelenler..bunaldım artık resmen yatak odasında yasıyorum.eşiminde fuarı var diye yurtdısına gitti cts dönücek.iyici fıttırdım..25 ekim evlilik yıldönmümüzdü unuttuk telastan ( hadi ben unutuyorum gecem gündüzüm karıstı da eşim nası unutuyo ya her gün işe gitti geldi insan hatırlamaz mı ?

Canom & Aheste geçmiş olsun kızlar...

Ege'nin domatesli annesi , maşallah kuzuna, çok tatlı...
Tuttuğu takımı da beğendik...

kızlar bebekleriniz ayda kaç kg aldı doğumdan sonra, yada 3 hafta 2 hafta farkermez ne kadar aldı?

Canım benimki doğduğunda 3400 dü şu an kesin olmamakla beraber (evdeki tartıda tarttım çünkü önce kendimi sonra kendimle onu :) 4200 falan civarı. Yani 800 gram almış gibi birşey.

maşallah canım oğlunuza, sağlıkla büyüsün inş,
canom ,aheste
geçmiş olsunnnn
zuleyha
cnm bir tarif paylaşılmıştı sen de aldın süt arttırıcı çay ben çok fayda gördüm ondan oğlum doyuyor şimdilik ve gaz da yok,
ısırgan,tane kimyon, rezene, anason .. ben hergün 3-4 kupa içiyorum.

Merhabalar güzel annişler. Canom, Aheste , Fatoş ve İrem geçmiş olsun hepinize.

kızlar bebekleriniz ayda kaç kg aldı doğumdan sonra, yada 3 hafta 2 hafta farkermez ne kadar aldı?

Canım bizim ufaklık 3740kg doğdu. Şuan 12 Günlük ve 3600kg. Sarılıktan 1 gün hastanede yattık. Kilo almaya başlarsınız dedi doktor ama 5 gündür halen 3600.

Bu arada selamsız sabahsız daldım :) Mopçu Sinem i göremiyorum geçmişe de baktım halbuki.

Canom Aheste Fatoş çok geçmiş olsun kızlar. Fatoşcum inşallah anjiyo olmana gerek kalmaz Allah yardımcın olsun.

Bugün 2.defa kuzumu ben banyo yaptırdım kafasına su dökmeye ıvır zıvır işlere de biri yardımcı oldu ama kontrol bendeydi gitgide acemilik devrini atlatıp kalfalığa mı yol alıyoruz ne Bana gelince hala annemlerdeyim sağolsunlar bayram bitmeden salmıyorlar eve iyi de oluyor bir de evle uğraşamam şu an hele yemek falan hiç. Bir laf vardır ya hani çocuk tam kadını yarım, yarı kadını da hiç eder diye :) Ben zaten yarımdım ev işi falan hususunda şu an sıfırlandım Beyza tüm vaktimi alıyor neredeyse.

Bugün çok kustu bir de endişelendim altını değiştikten sonra benim yatağıma koymuştum elimi yıkayana kadar o ara baya bir kusmuş çarşaf falan batmış üstü ıslanmış. Çok üzüldüm. Ama babama sordum önemli değil dedi. Bir de burnu tıkalı yavrumun sürekli hırıl hırıl ses çıkartıyor uyurken serum fizyolojik kullanıyoruz ama geçmiyor nedense.

selam kizlar.hepimizin genel derdi cocuklarin gaz problemi.gecen gece o kadar cok agladi ki dayanamadim doktora goturdum.sab simplex kullaniyodum.artik oda fayda etmemeye basladi.doktor gliserin fitil koydu kizima.5 dk durmadi tum gazini atti bebegim.ben evde bundan kullanabilirmiyim dedim.tabi kullanabilirsin dedi.simdi cok gazi oldugunda ondan atiyorum.(fitilin yarisini) 10 dk icinde kizim uykuya daliyor.

Çok numaracı bir kızım var kucağımdayken uyuyor bırakınca anında ağlamaya başlıyor napıcam ben bu kızla yaa :)
yerim ben senin nazlı kızını canım benimmmm
arada bir girip yazılanları okumaya çalışıyorum yaşadıklarımız ne kadarda benzer şeyler yemeğini yedirip göğsüme yatırıyorum gazı çıksın diye orda uyuyor yerine koyar koymaz gözleri açılıyor bu nasıl bir uyku anlamadım birde koca bir biberon mamayı yiyor yine doymuyor ağzı hep aranma pozisyonunda öyle kalacak diye korkuyorum
gaz için herbix adında bitkisel bir şurup kullanıyorum tadı da çok güzel severek içiyor içinde dereotu ve zencefil var bebeği rahatlattığuını düşünüyorum çünkü şurubu verince öyle uzun süreli ağlamıyor sadece mızırdanıyor o da uykuya dalana kadar gazdan çekenlere tavsiye ederim

merhaba arkadaslar
nasil gidiyor bebeklerle araniz nasil ben pek giremiyorum kizimla ilgilenmekten firsat bulamiyorum buldugum her firsatida uyuyarak degerlendiriyorum aslinda..
benim bir sorunum var yardimci olabilirmisiniz bilemiyorum;
bebegimle ilgilenirken aniden ter basiyor ve elim ayagim tutmuyor kendimi cok halsiz hissediyorum hemen o an birakiyorum kizimi kucagimdaysa dusururum diye korkuyorum ama neden boyle oluyo aniden geliyor bir kac gundur oluyor vede napicam nedir bu durumun adi ayni durumda olan varmi??

merhaba canım seni öyle iyi anlıyorum ki bende de emzirmeye çalışırken oluyor aynı şey göğüslerim çok acıyor aniden elim ayağım tutmuyor bu eğer bir hastalık değilse ki değildir inşallah en kısa sürede geçer dileğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…