2011 Ekim Anneleri

merhaba kızlar
öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşkr ederim. Şükürler olsunki bacağımda açılma varmış. Ama tamamen açılmamış. Aslında bundan sonra aspirin kullanmam gerekiyormuş ama emzirdiğim için kullanamıyorum buyüzden kasıktan itibaren varis çorabı verdi doktorum. sabah kalktıktan sonra gece yatana kadar bu çorabı giyicem bu kış :) inşallah yeterli olur eğer sorun devam ederse tekrar iğneye başlayacakmışız. Ama yinedee mutluyum artık yürüyebiliyor kızımla biraz daha ilgilenebiliyorum inşallah tamamen geçicek :)
nejla canım nohut ve mercimek gaz yapıyor ama ben her ikisinide pişirirken 2 çay kaşığı kimyon koyuyorum tencereye böylece yemeğin gazını alıyor :) birde nohutu karbonatlı suda bekletiyorum hem daha çabuk yumuşuyor hemde nohutun gazını alıyor.
makarna canım bizim doktorumuz gaz için OM-X isimli bitkisel bir şurup verdi. devlet ödemiyor eczaneden 14.90 a aldık. Şurubu içince kısa süre sonra hem gaz çıkartıyor hemde tuvaletini yapmasını sağlıyor. Günde 4 kez verilebiliyor. Bunun dışında ayaklarının altına sıcak su torbası ii geliyor ve senin günlük kimyon,ısırgan,anason ve rezeneden oluşan bir çay içmen hem bebeğinin gazını azaltır hemde sütünü arttırır canım..
aheste çok geçmiş olsun canım. bende bu tür bir sorun olmadı ama umarım en kısa zamanda rahatsızlığın geçer tatlım..
canom geçmiş olsun canım. en kısa zamanda toparlarsın inşlh..
filizcanım benim dikişlerimde yapıştırma aslında benim 4 gün sonra ağrılarım nerdeyse kaybolmuştu ama ters bir hareketim sonucu 2-3 gün daha ağrı çekmiştim :)) ama sonuçta ameliyat mutlaka zor olcak bikaç güne iyileşirsin bence...

canım benim,bizimde 21 ekimdi evlilik yıldönümümüz,ama ilk defa unutan ben oldum
anlam veremedim izin kullanmasına ve üstelik hediye tantanası yapmadım, demekki kendi derdim gerekiyormuş
gece sana ve kendime dua ettim,

Canım benimki doğduğunda 3400 dü şu an kesin olmamakla beraber (evdeki tartıda tarttım çünkü önce kendimi sonra kendimle onu :) 4200 falan civarı. Yani 800 gram almış gibi birşey.

canım bebişin üzerindeki kıyafetleri 200 gr sayıyolar.. 1 ayda 500 gr alması normalmiş en az tabi 500/1000 arası olması lazımmış. bende yarın götürcem merak ediyorum. :)

maşallah evet benim kızımda sarılıktan dolayı 200 gr düştü zaten 2900 doğmuştu en son kont 3 olmuş deöişti dr.

cnm benim oğlum 2220 doğdu tam bir aylıkken kontrolde 3980 çıktı

maşallah suphanallah dşük ki,lolular çabuk topluyo diyolardı doğrumu ne :)

Kızlar şu kimyon rezene anason ısırgan karışımını nasıl yapıyorusnuz biri anlatırsa sevinirim.

evet nejla bende sorucaktım bunu iyi oldu miktarlar yazarlarsa iyi olur. bide bitkileri açık değil paket olanlardan alın işlenme şekli daha sağlıklıymış dün tv de dinledim..

selam kızlar :80:
biz geldik

ayy bi sürü alıntı yapmıştım ama kayboldu:89: neyse... geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim

öğleden sonra kuzumu aşısı için sağlık ocağına gittik, birden çok bağardı yvrum iğneyi yiyiince, ama sonra sustu etrafı izlemeye başladı.. dr ve ebe teyzeleri pek sevdiler oğlumu bende şikayetimi sordum, kas sıkışması olabilir ani hareket yaptıysan dedi dr, çogu zaman bizde de oluyor dedi ebemiz... ayrıca üşütmüşüm bununda baya etkisi var galiba.. ağrı gelince geçiyorsa bişi olmaz korkma dedi dr bende önemli olan zaten o an çok canım acıyor dedim ateş yok, idrarda yanma da olmayınca enfeksiyon şüphesi kalkınca mühim bişi değil dedi yani.. neyse kendi dr muayenesi yakın zaten, bakalım ondanda bişi çıkmazsa.. zaten bu ara kenime bakmam lazım ciddi manada çünkü daha da kötülersem heptn yatar kalırım yani... ayy bi sürü bişi yazcamda kerem kucağımda, pek nazlandı aşıdan sonra

hanzade tatlım kiloyu sormuşsun...

benim kuzucuğum 3750 doğmuştu ilk kontrolde 3600 gelmişti şişliği inmişti galiba.. bugün maşallah yavrum 4500 kilo geldi...

bu arada bende 60 göründüm.. pardesü filan vardı ama yani.... ben kontrolden bu yana ne vermişim ne almışım... ama iştahım açıldı yapan olsa canım nasıl çeşit çeşit yemekler istiyooo.. ahh anacığım ahhhh

iyi akşamlar bende eylül ayında doğum yaptım maşaallah bebeğin iyi kilo almış güzel günlerini göstersin rabbim benim bebiş pek uyumuyo hatta nerdeyse hiç uyumuyo biraz gaz problemimiz var galiba yarın ikinci aşımız var bizimde :))

maşallah canım oğluşuna 1 ayda 900 gr gayet güzel :) sende dikkat et kendine üşütme sonra kim bakçak bebişe :) sıcak giyin sürekli yeleksiz dolaşma ayaklarına çorap patik evayakkabısı yada terlik eksik etme.. ay annem gibi hissettim hep o tembihlerdi beni :)))

amin inş hepimizin yavrusunu bağışlasın Rabbim.. Bizimde oluyor gaz sıkıntımız burda kızların bi kaç tarifi vardı ama kimyonlu bişilerdi malum artık akıl başta değil:))

eee tatlım kıyafeti 200 gr sayıyorlarsa o zaman pek bişi değil aldığımız kilocuk 700 grbu da iyi olsun maşallah... popiş etlendi zaten rahat altını alıyorum iyi oldu ama ısırasım geliyor her defasında onu ne etcez

bu arada kızlar hani benim deterjan ve sabun yeme isteği vardı ya o hala devam ediyor.. kayınvalideme meyve sabun sepeti hediye yaptırmıştık eşim sanada yaptırcam dedi ama dayanamam yerim dedim:)) şaka bi yana sizde de devam ediyor mu sannseee iremmm

fatoşcum canım iyileşmene çok sevindim.. en güzeli eylülle ilgilenebilmen demi.. inş canım tez zamanda daha da iyi olursun

kızlar selamlarr
benim kızın totoşunda minik minik sivilce gibi bişiler çıktı , nedir acep bilen varmı

hımm canım endişelenme pişik tarzı bişidir bence.. sanki Yusufun kide öyle oldu bi ara ama geçti.. bu arada ben bepanten kullanıyorum ve pamukla zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor bize elh...

açlıktan başıma ağrı girdi valla.. yusuf yeni uyudu, bari o uyumuşken bişiler yiyim :103:
kızlar görüşürüz hadi öptüm

ayy zati ben gelince kimse olmuyor ya burda çıldıriciğiiiimmm vallahi:84::84::84:

iyi akşamlar .yazılarınızı vakit buldukça takip ediyorm.yazılarınızı okurken bakıyorumda sanki benim kızı anlatıyorsunuz,bizimkide aynı gaz için omuzuma yatırır yatırmaz uyuyor yerine yatırınca gözlerini açıyor.mama da aynı biberon bitiyor bizimki hala ağzı açık aranıyor. ben gazı olunca elma yağı sürüyorm çok iyi geliyor ayak altına ve karnına sürüyorm tavsiy ederim. allah bebeklerimizi korusun.

benımkı gectı canım... :)
AYY HİÇ SEVMEM BÖYLE EVHAMLARI AMA YİNEDE ZARAR GELMEZ DİMİ TEYZOŞLARR
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463

..nıda bebegıne koccamannn bı maaasallah canım..yuz hatları cok karakterlı bır kızın var..cok guzel bır bebek..ve resmen senın kopyan..dudakla burun yuz seklı aynı sen...41 kere massallah canım

bu arada zeitgeist den haber yok sanırım..gece 4:30 gıbı yazmıs 6 da dogumu baslatıcaz dıye..almıstır bebsını hayırlısıyla kucagına ıns..ee artık bı tosuncuk dogurmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…