Aynen katılıyorum bir depresyonumuz eksiktii..bende aglıyorum canım yalnız degilsin..evde 50 kişi oluyo her gün gelen gien birde üstüne yatmaya gelenler..bunaldım artık resmen yatak odasında yasıyorum.eşiminde fuarı var diye yurtdısına gitti cts dönücek.iyici fıttırdım..25 ekim evlilik yıldönmümüzdü unuttuk telastan ( hadi ben unutuyorum gecem gündüzüm karıstı da eşim nası unutuyo ya her gün işe gitti geldi insan hatırlamaz mı ?
Canım benimki doğduğunda 3400 dü şu an kesin olmamakla beraber (evdeki tartıda tarttım çünkü önce kendimi sonra kendimle onu :) 4200 falan civarı. Yani 800 gram almış gibi birşey.
Merhabalar güzel annişler. Canom, Aheste , Fatoş ve İrem geçmiş olsun hepinize.
Canım bizim ufaklık 3740kg doğdu. Şuan 12 Günlük ve 3600kg. Sarılıktan 1 gün hastanede yattık. Kilo almaya başlarsınız dedi doktor ama 5 gündür halen 3600.
cnm benim oğlum 2220 doğdu tam bir aylıkken kontrolde 3980 çıktı
Kızlar şu kimyon rezene anason ısırgan karışımını nasıl yapıyorusnuz biri anlatırsa sevinirim.
hanzade tatlım kiloyu sormuşsun...
benim kuzucuğum 3750 doğmuştu ilk kontrolde 3600 gelmişti şişliği inmişti galiba.. bugün maşallah yavrum 4500 kilo geldi...
bu arada bende 60 göründüm.. pardesü filan vardı ama yani.... ben kontrolden bu yana ne vermişim ne almışım... ama iştahım açıldı yapan olsa canım nasıl çeşit çeşit yemekler istiyooo.. ahh anacığım ahhhh
hanzade tatlım kiloyu sormuşsun...
benim kuzucuğum 3750 doğmuştu ilk kontrolde 3600 gelmişti şişliği inmişti galiba.. bugün maşallah yavrum 4500 kilo geldi...
bu arada bende 60 göründüm.. pardesü filan vardı ama yani.... ben kontrolden bu yana ne vermişim ne almışım... ama iştahım açıldı yapan olsa canım nasıl çeşit çeşit yemekler istiyooo.. ahh anacığım ahhhh
iyi akşamlar bende eylül ayında doğum yaptım maşaallah bebeğin iyi kilo almış güzel günlerini göstersin rabbim benim bebiş pek uyumuyo hatta nerdeyse hiç uyumuyo biraz gaz problemimiz var galiba yarın ikinci aşımız var bizimde :))
maşallah canım oğluşuna 1 ayda 900 gr gayet güzel :) sende dikkat et kendine üşütme sonra kim bakçak bebişe :) sıcak giyin sürekli yeleksiz dolaşma ayaklarına çorap patik evayakkabısı yada terlik eksik etme.. ay annem gibi hissettim hep o tembihlerdi beni :)))
kızlar selamlarr
benim kızın totoşunda minik minik sivilce gibi bişiler çıktı , nedir acep bilen varmı
slm kızlar geçmiş olsun tüm hastalarımıza dikkat edin kendinize umarım çabucak toparlanırsınız
yerim ben senin nazlı kızını canım benimmmm
arada bir girip yazılanları okumaya çalışıyorum yaşadıklarımız ne kadarda benzer şeyler yemeğini yedirip göğsüme yatırıyorum gazı çıksın diye orda uyuyor yerine koyar koymaz gözleri açılıyor bu nasıl bir uyku anlamadım birde koca bir biberon mamayı yiyor yine doymuyor ağzı hep aranma pozisyonunda öyle kalacak diye korkuyorum
gaz için herbix adında bitkisel bir şurup kullanıyorum tadı da çok güzel severek içiyor içinde dereotu ve zencefil var bebeği rahatlattığuını düşünüyorum çünkü şurubu verince öyle uzun süreli ağlamıyor sadece mızırdanıyor o da uykuya dalana kadar gazdan çekenlere tavsiye ederim
benımkı gectı canım... :)bu arada kızlar hani benim deterjan ve sabun yeme isteği vardı ya o hala devam ediyor.. kayınvalideme meyve sabun sepeti hediye yaptırmıştık eşim sanada yaptırcam dedi ama dayanamam yerim dedim:)) şaka bi yana sizde de devam ediyor mu sannseee iremmm
fatoşcum canım iyileşmene çok sevindim.. en güzeli eylülle ilgilenebilmen demi.. inş canım tez zamanda daha da iyi olursun
AYY HİÇ SEVMEM BÖYLE EVHAMLARI AMA YİNEDE ZARAR GELMEZ DİMİ TEYZOŞLARR
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463
AYY HİÇ SEVMEM BÖYLE EVHAMLARI AMA YİNEDE ZARAR GELMEZ DİMİ TEYZOŞLARR
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?