AYY HİÇ SEVMEM BÖYLE EVHAMLARI AMA YİNEDE ZARAR GELMEZ DİMİ TEYZOŞLARR
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463
hayirli aksamlarnevet en sonunda bekliyis bitiyor guzelikle gelmedi zorla olcak artikin yarin 14te hastaneye yatis yapiyorum allah izin verirse gorusuruz insallah heycan var azcuk
allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin cnm hayırlı doğumlar....hayirli aksamlarnevet en sonunda bekliyis bitiyor guzelikle gelmedi zorla olcak artikin yarin 14te hastaneye yatis yapiyorum allah izin verirse gorusuruz insallah heycan var azcuk
Selam arkadaşlar,
01/11/2011 itibariyle ben de mecburen epidural sezeryanla doğum yaptım....Belki beni de hatırlayan vardır:))) öpüyoruz hepinizi...
Selam arkadaşlar,
01/11/2011 itibariyle ben de mecburen epidural sezeryanla doğum yaptım....Belki beni de hatırlayan vardır:))) öpüyoruz hepinizi...
Selam arkadaşlar,
Teşekkür ederiz teyzeleerrrkızım çok büyümedi teyzeleri bana çektiğinden yanakları ve gıdısı var sadece yawrumun ,normal yeni doğan kilosuna yeni ulaştı erkenci kızım 3500 dahaa
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463
canım benimde öyleydi ilk 10 gün üzüm kompostosu incir ve hurma kompostosu sayesinde şükürler olsun artık daha fazla çıkıyo güya herifim cama yazı asıcaktı günlük taze süt bulunurdiye hatta fazlasını mayalıcaktık o kadar olmasada kuzuma yeticek birazda dolaba koyucak kadar oldukızlar ben sütümü sağınca her iki göğsümden normalde 20 cc çıkıyor...bunun normali nedir? yani normalde toplamda kaç çıkmalıdır bileniniz varmı?
birde şu kalça çıkığı için ultsonu bize 1 haftada yaptılar...erkenmidir ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?