2011 Ekim Anneleri

bugun kızım bıraz yordu benı..bır sepet camasırı asmam yaklasık 1 saatı buldu..kızımın odada aglaması benım camasır odasından onun yanıına gelıp gıtmelerım yuzunden ..tam kıcımı koydum yere pansuman yapıcaktım ayaklarıma kı karsı komsum gelecegının haberını yollamıs..10 15 dk sonra o geldı..hemen cayın yanına bıseyler yaptım allahtan anneme su boreklerı yaptırmısım onuda yanına koydum ıyı oldu hemen ..o gıttı aksam oldu ..daha yenı yemek yedık esım yorgun ben yorgun sofra ortada beklıyor..vc ye gıtmeye bıle usenır oldum yorgunluktan...neyse ben cıkayım altıma kacırmadan

bu arada gecmıs olsun dılegınde bulunan kızlar herbırınıze ayrı ayrı tesekkur ederım.dogumlardan sonra hemen hepımız bıseyler yasıyoruz..nıye bılmıyorum ..Allah daha beterlerınden korusun .öptk bal kızımla sızı..

hayirli aksamlarnevet en sonunda bekliyis bitiyor guzelikle gelmedi zorla olcak artikin yarin 14te hastaneye yatis yapiyorum allah izin verirse gorusuruz insallah heycan var azcuk

Selam arkadaşlar,
01/11/2011 itibariyle ben de mecburen epidural sezeryanla doğum yaptım....Belki beni de hatırlayan vardır:))) öpüyoruz hepinizi...

hayirli aksamlarnevet en sonunda bekliyis bitiyor guzelikle gelmedi zorla olcak artikin yarin 14te hastaneye yatis yapiyorum allah izin verirse gorusuruz insallah heycan var azcuk
allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin cnm hayırlı doğumlar....
Selam arkadaşlar,
01/11/2011 itibariyle ben de mecburen epidural sezeryanla doğum yaptım....Belki beni de hatırlayan vardır:))) öpüyoruz hepinizi...

hayırlı olsun cnm allah analı babalı sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin...

Teşekkür ederiz teyzeleerrrkızım çok büyümedi teyzeleri bana çektiğinden yanakları ve gıdısı var sadece yawrumun ,normal yeni doğan kilosuna yeni ulaştı erkenci kızım 3500 dahaa

Teşekkür ederiz teyzeleerrrkızım çok büyümedi teyzeleri bana çektiğinden yanakları ve gıdısı var sadece yawrumun ,normal yeni doğan kilosuna yeni ulaştı erkenci kızım 3500 dahaa

kız çok tatlı maşallah .dudakları fındık gibi kokla benim yerime kuzumu.hem minyon olsun geç yaşlanır derler

kızlar ben sütümü sağınca her iki göğsümden normalde 20 cc çıkıyor...bunun normali nedir? yani normalde toplamda kaç çıkmalıdır bileniniz varmı?
birde şu kalça çıkığı için ultsonu bize 1 haftada yaptılar...erkenmidir ki....

selamlaaar

kızlar topiğe resim eklemek için resim küçültmem lazım ama bilmiyorum varmı bana yardım edicek birisi

bu arada herkes iyidir umarım bebiklerde iyidir inşallah geçmişi yarım yamalak okuyup öçıkıyorum hemen bu konuda sanseyi ayakta alkışlıyorum maşallah ona istikrarını hiç bozmadı

canım benimde öyleydi ilk 10 gün üzüm kompostosu incir ve hurma kompostosu sayesinde şükürler olsun artık daha fazla çıkıyo güya herifim cama yazı asıcaktı günlük taze süt bulunurdiye hatta fazlasını mayalıcaktık o kadar olmasada kuzuma yeticek birazda dolaba koyucak kadar oldu ayrıca sütüm yavan geldi bana yani su gibi incir arasına ceviz günde 4.5 tane koyup yiyorum birde foındık badem işe yaradı günde bir bardakta rezene içiyorum allah evlatlarımızın rızklarını bol etsin doyuracak kadar süt versin hepimize inşallah

sanseeeeeee banada öğretiver şu resim ekleme işini yani onu biliyorumda küçültmem gerekiyo yaa eslemde facede resim bekliyo benim takıntılı herif illa 40 ı çıksuın diyo sanki değecek nazar 20yi 40 ı bekler allam yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…