2011 Ekim Anneleri

kaç cc sağıyordun 1 seferde.......biz mamaya başladık sorma(

anaaa valla kaç oldu bu ..kalbimin temizliği karşısında hayrete düşüyoruummmmazcık hainlik ve kindarlık vardır bende melek değilim beennn.....

kızlar şaşırmayın ,bu msjı görmeden tuğbacığıma istersen yadımcı oluyum diye msj atmıştımdaaa

kaç cc sağıyordun 1 seferde.......biz mamaya başladık sorma(
canım valla tamamen yedikleirmle alakalı eğer o gün sağlam yediysem çıkıyo fazlaca ama eğer iştahsız bir günümdeysem 20den fazlası ne yaparsam yapayım çıkmıyoo bulgur çorbasını dene mutlaka havuçlu ve sebzeli ayrıca üzülme mama veriyosun diye bende veriyorum sütüm var şükür ama doyurucu değil ondan bend eincir ceviz bademe bağlandım az yağlansın sütüm diye üzülme aç kalmasın bebeler bende gündüz bir defa 30 cc lik ve gece bir defa 30 cc lik veriyorum mama

o kadarı hepimizde var beaa temiz kalbin temiiiz :13:
allahım korusun seni meleğiim rabbim hepimizin meleklerini korusun olmayan tüm dostlarıma nasip etsin inşalah maşallah yavrumaaa

oyyyyyyyy maşallahhhhhh tütütütütüüüü 41 kere maşallahh teysesinin kuzusu pek tatlıymış kız buuuuuu minicik yavyum yaaaaaaaallah nazarlardan esirgesin
tuğbacım allah bağışlaşın sağlıklı sıhatli büyüt yavrunu inşallahhh
burdaki herkesin yavrusunu allah enne babalarına bağışlasın inşallahhh kızlar dua edin allah bizede versin
hepinize iyi akşamlarrtuğbacım çok öptüm seni o kızını yedimmmmmmmm valla kokla yerime yavruyu hadi iyi geceler sizeeeeeeokudum haberin olsun

kızlar bebekleriniz ayda kaç kg aldı doğumdan sonra, yada 3 hafta 2 hafta farkermez ne kadar aldı?
Tam 1 aylıkken çıplak ve bezsiz bir şekilde 5540 gr geldi oğlum toplamda 1 ayda 1800 gr almış maşallah boyuda 56,5 cm olmuş
AYY HİÇ SEVMEM BÖYLE EVHAMLARI AMA YİNEDE ZARAR GELMEZ DİMİ TEYZOŞLARR
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463

Oyy oyy maşallah sübhanallah yerim ben bu bıdıklarıııı

Gunaydin kizlar kizimin resimlerini koyuyorum umarim bu kez basarabilmisimdir :)

Dogdugu gun :)

7 Gunluk hali

Bunlarda simdilerdeki hallerimiz

Gun gectikce buyuyorlar guzellesiyorlar Masallah :)

Eklentiler

• $ranammmmmmmmmmmm.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
AYY HİÇ SEVMEM BÖYLE EVHAMLARI AMA YİNEDE ZARAR GELMEZ DİMİ TEYZOŞLARR
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463

maşallah kızına canım

Selam arkadaşlar,
01/11/2011 itibariyle ben de mecburen epidural sezeryanla doğum yaptım....Belki beni de hatırlayan vardır:))) öpüyoruz hepinizi...

güle güle sağlıkla büyüt inşallah bebeğini.

maşallah bebişe

kocaman maşallahh bebişinee

Sanse, tuğba ve nazlı bebişlerinize 41 kere maşallah rabbimin mucizeleri bunlar Allah ac ılarını göstermesin hayırla sağlıkla büyütmek nasip etsin cümlemize... :)

Miranda canım tosuncuğuna 41 kere maşallah tü tü tü diyorum :)) sütün yarıyo demek :)

Makarna dün aldığım damlayı bu gece kullandım kızım 11 e kadar ağlaıd bağırdı çığırdı memede kuru emzikle pişpişlemeyle oyalayım dedim ama nafile akşam 5 ten 11,30 a kadar uyumadı yavrum. En son çare olarak kullancaktım. Verdim hamdolsun sakinledi yaaa pişman oldum daha önce vermediğime.... sab sımplex

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Ne güzel fotoğraflar eklenmiiişş, hepsi birbirinden güzel. Maşallah kızlar bebeklerinize nazar değmesin inşallah Sağlıklı, uzun ömürleri olsun inşallah.

Kuzumun gazı var Dün ilk kez oldu, geceyi zor geçirdik, bu sabah da erkenden uyandık ve halen çekiyoruz ağlayıp, kızarıp, morarıp kıpkırmızı olmasına dayanamıyorum, içim parçalanıyo yaa :'(

usengec

Dün çocuk endokrinine götürdüm kızımı. Topuk kanında yüksek çıkan tsh hormonunu sağlık ocağı yanlış ölçmüş. Hastanede yapılan ölçümde normal çıktı, tiroid usg de çekildi, o da normal Sen de sağlık ocağında yaptırdıysan bir de hastanede yaptır istersen.

Son düzenleme:
maşallah canım ya çok şirinnnn

saol hanzade teyzesi dr da 2-3 kere sordu sadece sütmü veriyorsun diye :))

tskler kizlar Allah cumlemizinkine saglik versin :)

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar bir an önce iyileşmek istiyorum yaaa gözlerimden yaş geliyo burnum şelale gibi bogazım yagmursuz çöl gibi ve evde tekim offf offf
sabaha kadar rahat uyuyan oglum saat 9 da kalktı uyumadı deli olduk eşimle ben hastayım heryerim agrıyor eşimde işe gidecek ama bırakamıyor bizi
neyse dedim tut çocugu gittim hazırlandım bebegide portbebenin içine koydum eşimle çöp konteynırına kadar gittik ve özgür uyudu halada uyuyor
aglayınca emziricem altını degişcem koycam çantaya hastayım bakamıyorum allahım kimseyi çaresizlik içinde kimseye muhtaç etmesinnn aminnnn..

gece nasıl kalktıysam artık kocaman olmuş gögsüm malt işe yaradı kütttt diye kapıya gögsümü çarptım attım kendimi yere nasıl canım yandı varya
birdaha gözlerim kapalı kalkmıcam iştee

nida tugba nzlı maşallah bebişlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…