canım benimde öyleydi ilk 10 gün üzüm kompostosu incir ve hurma kompostosu sayesinde şükürler olsun artık daha fazla çıkıyo güya herifim cama yazı asıcaktı günlük taze süt bulunurdiye hatta fazlasını mayalıcaktık o kadar olmasada kuzuma yeticek birazda dolaba koyucak kadar olduayrıca sütüm yavan geldi bana yani su gibi incir arasına ceviz günde 4.5 tane koyup yiyorum birde foındık badem işe yaradı günde bir bardakta rezene içiyorum allah evlatlarımızın rızklarını bol etsin doyuracak kadar süt versin hepimize inşallah
sanseeeeeee banada öğretiver şu resim ekleme işini yani onu biliyorumda küçültmem gerekiyo yaa eslemde facede resim bekliyo benim takıntılı herif illa 40 ı çıksuın diyo sanki değecek nazar 20yi 40 ı bekler allam yaaaa
canım valla tamamen yedikleirmle alakalı eğer o gün sağlam yediysem çıkıyo fazlaca ama eğer iştahsız bir günümdeysem 20den fazlası ne yaparsam yapayım çıkmıyoo bulgur çorbasını dene mutlaka havuçlu ve sebzeli ayrıca üzülme mama veriyosun diye bende veriyorum sütüm var şükür ama doyurucu değil ondan bend eincir ceviz bademe bağlandım az yağlansın sütüm diye üzülme aç kalmasın bebeler bende gündüz bir defa 30 cc lik ve gece bir defa 30 cc lik veriyorum mamakaç cc sağıyordun 1 seferde.......biz mamaya başladık sorma(
anaaa valla kaç oldu bu ..kalbimin temizliği karşısında hayrete düşüyoruummmm azcık hainlik ve kindarlık vardır bende melek değilim beennn.....
kızlar şaşırmayın ,bu msjı görmeden tuğbacığıma istersen yadımcı oluyum diye msj atmıştımdaaa
allahım korusun seni meleğiim rabbim hepimizin meleklerini korusun olmayan tüm dostlarıma nasip etsin inşalah maşallah yavrumaaa
çook teşekkür ederiz canım allahım hepimizinkini korusun inşallah pis nefisten kem gözden allah olmayan herkese nasip etsin inşallahayyy maşallah ya çok güzel allahım nazarlardan korusun
Tam 1 aylıkken çıplak ve bezsiz bir şekilde 5540 gr geldi oğlum toplamda 1 ayda 1800 gr almış maşallah boyuda 56,5 cm olmuşkızlar bebekleriniz ayda kaç kg aldı doğumdan sonra, yada 3 hafta 2 hafta farkermez ne kadar aldı?
AYY HİÇ SEVMEM BÖYLE EVHAMLARI AMA YİNEDE ZARAR GELMEZ DİMİ TEYZOŞLARR
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463
AYY HİÇ SEVMEM BÖYLE EVHAMLARI AMA YİNEDE ZARAR GELMEZ DİMİ TEYZOŞLARR
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463
Selam arkadaşlar,
01/11/2011 itibariyle ben de mecburen epidural sezeryanla doğum yaptım....Belki beni de hatırlayan vardır:))) öpüyoruz hepinizi...
Gunaydin kizlar kizimin resimlerini koyuyorum umarim bu kez basarabilmisimdir :)
Dogdugu gun :)
7 Gunluk hali
Bunlarda simdilerdeki hallerimiz
Gun gectikce buyuyorlar guzellesiyorlar Masallah :)
maşallah canım ya çok şirinnnnGunaydin kizlar kizimin resimlerini koyuyorum umarim bu kez basarabilmisimdir :)
Dogdugu gun :)
7 Gunluk hali
Bunlarda simdilerdeki hallerimiz
Gun gectikce buyuyorlar guzellesiyorlar Masallah :)
Sanse, tuğba ve nazlı bebişlerinize 41 kere maşallah rabbimin mucizeleri bunlar Allah ac ılarını göstermesin hayırla sağlıkla büyütmek nasip etsin cümlemize... :)
Miranda canım tosuncuğuna 41 kere maşallah tü tü tü diyorum :)) sütün yarıyo demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?