2011 Ekim Anneleri

merhaba,

benimde troidim var biliyosun, hem hastanede hem sağluk ocağında topuk kanı aldılar, ben sağlık ocağına sordum sonucu öğrenebiliyormuyuz diye, problem olursa arıyolar bize haber veriyolar dedi, tabi aklıma takıldı öğrenseydim diye, bi haber gelmedi, tsh sonucu için direk seni mi aradılar canım?

ah sorma bacım ölüyorum valla kendimlemi bebeklemi ugraşayım bilemedim aman kendinize dikkat edin ne olur gripliyken bebege bakmak cidden çok kötüüüü
burcu cok gecmıs olsun canım..benım de aklım cıkıyo hastalnıcam dıye evım soguk cunku..katkat gıyınıyorum esım ıkı hapsurdu dedım hastalnırsan atarım senı evden :) bu evde hastalanmak yasak..bebegım hastalanıcak dıye evı karantınaya aldım resmen ..
Tam 1 aylıkken çıplak ve bezsiz bir şekilde 5540 gr geldi oğlum toplamda 1 ayda 1800 gr almış maşallah boyuda 56,5 cm olmuş

Oyy oyy maşallah sübhanallah yerim ben bu bıdıklarıııı
mıranda maasaallah canım oglusuna..resmındede baya uzun gelmıstı gozume..benım yavru kusta 53 cm dogdu merak edıyorum kac olurkı 2 haftaya kadar..bıde hem karnında hem dısarda ıyı beslıyosun bebegını..Allah nazardan korusun..senıde onuda..
Allah nazardan ,kotu sozden kem gozdne korusun maasallah canım cok tatlı cok guzel bır melegın var..
benım kızda bukalemun gıbı renk degısıyor bazen :)ıkınıyor ıkınıyor essahtan bısey yapacakmıs gıbı..gazını kakasıyla cıkardıgı ıcın ıkıısını bır arada cıkarmak zor oluyor sanırım:)ama ben buldum onun püf noktasını..baktım ıkınıyor renk degısıyor hemen altını acıp yenı bez baglıyorum dk surmuyor hem gazını hem kakasını yapması ..bılıyor sıpa poposunun kıymetını..cıslı beze yapmıyor..tek seferde 4 bez degıstıgımı bılıyorum ..:)he bıde uyurken acayıp sesler cıkarıyor kapı gıcırtısı gıbı gulermısın aglarmısın
kızzz bı an kızmının resmınlerıne bakıyorum sandım..ne cok benzyolar oyle..maasallah cok tatlı Allah korusun esırgesın ınsaallah..
Selam arkadaşlar,
01/11/2011 itibariyle ben de mecburen epidural sezeryanla doğum yaptım....Belki beni de hatırlayan vardır:))) öpüyoruz hepinizi...
haydı gozun aydın esveda..normal olmuyosa yapcak baska bısey yok sonuca bak kucagındaysa saglıklıysa gerısı bos..
hayirli aksamlarnevet en sonunda bekliyis bitiyor guzelikle gelmedi zorla olcak artikin yarin 14te hastaneye yatis yapiyorum allah izin verirse gorusuruz insallah heycan var azcuk

kızlar kocaaaaaaaa ekım ayını bıtırdınız bıraksanız kasımda bıtecek heee..dıyene bak hele dogurana kadar bı amuda kalkmadıgım kaldıydı :)
ıns kurtulmussundur canım..Allah gonlune gore versın..haydı sana da gozun aydınlar olsun..

bıktım bu habarsiz misafirden dün kuofere gittim.evden tlf.geldi misafir gelmiş.delirdim neyse geldim eve hemen bir kek çırptım buzluktan bişeler çıkarttım.ağırladım akşama kadar gitmediler bide kadın demezmi yüzün çok bozulmuş ne kadar kilo almışsın dayanamadım atım istersen kendimi aşağıya dedim.neyse eşimin teyzesi çıkmış balkona benimde balkonda kış bahçem var camla kapatmıştım.yardımcım sildi camları yağmur yağdı ayyy camların ne kadar piss diyor bir baktım kaldırmış tüllerimi camlarımı inceliyor ayyyy delirdim manyak bu insanlar ya.sana ne eşime dedim teyzene söyle benim evimin lavobosu bile onun salonundan temizdir.akıllı adamı delirtiyorlar

Gunaydin kizlar kizimin resimlerini koyuyorum umarim bu kez basarabilmisimdir :)

cnm maşallah kızına allah nazarlardan korusun

hadi gözün aydın cnm çok sevindim

Allahım ne kadar zormuş annelik yaaa. tam 4 kez oturdum kalktım pc başına. ilkinde mızıldadı gittim azcık emdi yattı yatırdım yatağına geldim yine ağladı gittim altına baktım az kaka yapmış değiştireyim dedim arkamı döndüm ıslak mendil için sıpa alt açmasına ve iç zıbınına işemiş :))
neyse onu değiştim emmedi yatırdım bi daha kalktı. şimdi emzirdim yatırdım. bu çocuk günde on kez huy değişiyo ya. normalde banyodan sonra iyi yatardı bugün yatmadı. Allahım sen koru nazarlardan...
dün annem gitti iki gündür hüngür hüngür ağlıyorum. çok yardımcıydı bana şimdi onsuz çok zor ama mecburum alışmaya. görümcem kaldı gece bende. hanımefendi yan odada yattı eşim benim yanımda. sabaha kadar biz ilgilendik bebekle eşim sabah 6da uyandı işe gitti o zaman geldi yanıma. hala zor alıyorum bebeğimi yatağından. yataktan zar zor çıkıyorum ama geçecek inş. bunlar.
kayınvalidem aradı görümcemi gelip banyosunu yaptırayım mı diye soruyo. bana soran yok. o da bana sordu sonra dedim ben yıkarım. Allahım güç ver dedim annemin yıkayışını getirdim gözümün önüne gözlerim dolu dolu yıkadım. az önce de geldi dayanamadım bi bakayım size diyo ayak üstü. dedim biz iyiyiz bakıyorum başımın çaresine. görümcem de işe gitti. gece 12de gelecek otel ya burası.
üfffff aman neyse geriyo bunlar beni ya anlatıp rahatlayayım dedim. kalkıp yemek yapmam lazım ama yordu oğlum beni

sizle nasılsınız kızlar bebişler nasıl. hiç giremiyorum nete ya ev dolu oluyo ya bebeğimle ilgileniyorum bütün gün öyle geçiyor. biraz daha düzene girecez inş. ama gecelr çok zor çooooookkk

Oldu olacak halıların altına da baksaymış... Bunlar acilen görgü kursuna gitsinler bir zahmet sülalecek...

Merhabalar kızlar
inşallah herkescikler iyidir okuyup okuyup kaçıyorum yine annemlerdeyim bayram sonu evimize dönücez
Bugün kızımı sağlık ocağına götürdüm 5500gr olmuş benim tosun (cuk eklesemmi sonuna bilemedim) 1inde tam 2 aylık oldu baya baya iyi kilosu dediler
Kızım ananeyle birlikte komşu gezmesine gitti onlar gelmeden ortalığı toparlıyım akşam yemeğine hazırlık yapıyım bende Çooooookkkkkk öptük sizi

kkızımla beğenen yorum yazan herkese tşk.ediyoruz beğendinizya kızçemi oda size şekerini ikrtam ediyomuş teşekkür olarak buyrun bakalım

cnm benim dikişlerin biraz daha iyileşince biraz daha rahat edersin bi laf varmış ya bebeğin 40 ı çıkana kadar 40 kere huy değiştirirlermiş diye aynen öyle valla 1 gün yaptıkları diğer günü tutmuyo bi gece düzgün uyusa diğer gün hiç uyumuyo bizimki inş. hemencik toparlanırsında kimseye ihtiyacın kalmaz böyle yapınca faydadan çok zarar veriyorlar insan karışmasalar daha iyi diyo
amanda aman bizim kızımız büyümüşte komşu gezmesine bile gitmeye başlamış yer onu teyzesi yer
kkızımla beğenen yorum yazan herkese tşk.ediyoruz beğendinizya kızçemi oda size şekerini ikrtam ediyomuş teşekkür olarak buyrun bakalım

Eki Görüntüle 284114

pek düşünceliymiş bu küçük hanım
çok şirinmiş cnm şekerleriniz allah nikah şekerlerinide görmeyi nasip etsin

AYY HİÇ SEVMEM BÖYLE EVHAMLARI AMA YİNEDE ZARAR GELMEZ DİMİ TEYZOŞLARR
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463

oyyy oyyy maaşaallah kuzucuklara çok şirinler.ALLAH nazarlardan korusun inş.

uykusuz ve hastayım:2: çoookkk bitkin ve yorgun hissediyorum kendimi, biri bana sıcak bi çorba ardına bitkisel bişiler yapıp içirse ne iyi olur

bu arada selam kızlarrr naber resimler konmuş, maşallah barekallah Rabbim her türlü fenalıktan korusun bu meleklerimizi.. kız günü olmuş cidden, görücüye mi çıkardnız

oyyyyy maşallahhhh kuzucuklaraaa..Allahım tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın.saglıkla sıhhatle büüyütelim inşallah..
kızlar bu gögüs ucu catlaklarına naptınız gerçi yapmadıgım sey kalmadı mafoldum artık emziremiyorum gecen gece sagıyım dedim kan revan içinde kaldı gögsüüm ( napcam ben böyle yaa..birde sezaryen yerimden sarı kanlı bi sıvı geliyo bir bu eksikti (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…