Allahım ne kadar zormuş annelik yaaa. tam 4 kez oturdum kalktım pc başına. ilkinde mızıldadı gittim azcık emdi yattı yatırdım yatağına geldim yine ağladı gittim altına baktım az kaka yapmış değiştireyim dedim arkamı döndüm ıslak mendil için sıpa alt açmasına ve iç zıbınına işemiş :))
neyse onu değiştim emmedi yatırdım bi daha kalktı. şimdi emzirdim yatırdım. bu çocuk günde on kez huy değişiyo ya. normalde banyodan sonra iyi yatardı bugün yatmadı. Allahım sen koru nazarlardan...
dün annem gitti iki gündür hüngür hüngür ağlıyorum. çok yardımcıydı bana şimdi onsuz çok zor ama mecburum alışmaya. görümcem kaldı gece bende. hanımefendi yan odada yattı eşim benim yanımda. sabaha kadar biz ilgilendik bebekle eşim sabah 6da uyandı işe gitti o zaman geldi yanıma. hala zor alıyorum bebeğimi yatağından. yataktan zar zor çıkıyorum ama geçecek inş. bunlar.
kayınvalidem aradı görümcemi gelip banyosunu yaptırayım mı diye soruyo. bana soran yok. o da bana sordu sonra dedim ben yıkarım. Allahım güç ver dedim annemin yıkayışını getirdim gözümün önüne gözlerim dolu dolu yıkadım. az önce de geldi dayanamadım bi bakayım size diyo ayak üstü. dedim biz iyiyiz bakıyorum başımın çaresine. görümcem de işe gitti. gece 12de gelecek otel ya burası.
üfffff aman neyse geriyo bunlar beni ya anlatıp rahatlayayım dedim. kalkıp yemek yapmam lazım ama yordu oğlum beni
sizle nasılsınız kızlar bebişler nasıl. hiç giremiyorum nete ya ev dolu oluyo ya bebeğimle ilgileniyorum bütün gün öyle geçiyor. biraz daha düzene girecez inş. ama gecelr çok zor çooooookkk
oyyyyy maşallahhhh kuzucuklaraaa..Allahım tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın.saglıkla sıhhatle büüyütelim inşallah..
kızlar bu gögüs ucu catlaklarına naptınızgerçi yapmadıgım sey kalmadı mafoldum artık emziremiyorum gecen gece sagıyım dedim kan revan içinde kaldı gögsüüm ( napcam ben böyle yaa..birde sezaryen yerimden sarı kanlı bi sıvı geliyo bir bu eksikti (
oyyyyy maşallahhhh kuzucuklaraaa..Allahım tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın.saglıkla sıhhatle büüyütelim inşallah..
kızlar bu gögüs ucu catlaklarına naptınızgerçi yapmadıgım sey kalmadı mafoldum artık emziremiyorum gecen gece sagıyım dedim kan revan içinde kaldı gögsüüm ( napcam ben böyle yaa..birde sezaryen yerimden sarı kanlı bi sıvı geliyo bir bu eksikti (
bölük pörçük okudum geçmişi hastalananlar varmış Allah şifa versin
ZEHRA çok sevindim emmeye başlamış beyzacık. gözün aydın.
HANZADE şarjım bitmişti bi ara herhal o ara aradın. sağ ol tatlım. dikiş ağrılarım daha iyi çok şükür. estetik dikiş dedi bana da ama bilmiyorum ki c.tesi gel dikişlerini alalım dedi. artık c.tesi gidince sorarım.
yarın bebeğimi götürecem çocuk doktoruna . inş. her şey yolundadır.
kızlar günde 3-4 hatta 5 kez kaka yapıyo. normal mi? biraz fazla geldi bana ya
ha bi de eşime acı elma yağı al demişti iki aktara gitmiş ikisi de ADAÇAYI YAĞI vermiş bu demişler acı elma yağı. o mudur gerçekten? kullanan var mı?
herkes nerde ayol yine son msjlar benden olmuş
cnm benim dikişlerin biraz daha iyileşince biraz daha rahat edersin bi laf varmış ya bebeğin 40 ı çıkana kadar 40 kere huy değiştirirlermiş diye aynen öyle valla 1 gün yaptıkları diğer günü tutmuyo bi gece düzgün uyusa diğer gün hiç uyumuyo bizimki inş. hemencik toparlanırsında kimseye ihtiyacın kalmaz böyle yapınca faydadan çok zarar veriyorlar insan karışmasalar daha iyi diyo
amanda aman bizim kızımız büyümüşte komşu gezmesine bile gitmeye başlamış yer onu teyzesi yer
pek düşünceliymiş bu küçük hanım
çok şirinmiş cnm şekerleriniz allah nikah şekerlerinide görmeyi nasip etsin
ooo filiz cim gelmiş:) hoşgeldin tatlımkız banada gece bakan yoktu ayol, bebe ağlıyordu kaynanamda yatıyodu valla... demiyodu azcıkda ben pışpışlayım sen uyu diye. bi de sabah sorardı gece ağladımı yok bilmem ne.. yazık görümcemin kızı koşup geliyodu hemen Yusuf un sesini duyunca..
aman boşver sen gül gibi bakarsın kuzuna anazı sensin sonuçta.. yıkamak filan problem değil.. gelen gideni, kalanıda kafana takma bak depresif olursun.
bende taktım baya ama napcan babannesi dedim hakkı var.. yoksa maddi manevi yordu bizide. aman napıyım oğlu kazanıyo harcasın dedim, anne olunca daha iyi anlıyosun bide.. Hem Rabbim misafirie bir verileni on eder...
Filizim gelmiş hoşgelmiş. Moralin bozuk gibi takma kafaya tatlım ya annenin gelebilme imkanı varsa geri çağır istersen daha çok yenisin biraz daha kalsa keşke yanında.
Canım kakasını yapması iyi bir şey maşallah karnının doyduğunu gösteriyor sanırım Beyza da 4-5 defa pisletiyor altını ben kakasına seviniyorum valla :)
yerim ben senin nazlı kızını canım benimmmm
arada bir girip yazılanları okumaya çalışıyorum yaşadıklarımız ne kadarda benzer şeyler yemeğini yedirip göğsüme yatırıyorum gazı çıksın diye orda uyuyor yerine koyar koymaz gözleri açılıyor bu nasıl bir uyku anlamadım birde koca bir biberon mamayı yiyor yine doymuyor ağzı hep aranma pozisyonunda öyle kalacak diye korkuyorum
gaz için herbix adında bitkisel bir şurup kullanıyorum tadı da çok güzel severek içiyor içinde dereotu ve zencefil var bebeği rahatlattığuını düşünüyorum çünkü şurubu verince öyle uzun süreli ağlamıyor sadece mızırdanıyor o da uykuya dalana kadar gazdan çekenlere tavsiye ederim
AYY HİÇ SEVMEM BÖYLE EVHAMLARI AMA YİNEDE ZARAR GELMEZ DİMİ TEYZOŞLARR
Eki Görüntüle 283461
Eki Görüntüle 283463
Gunaydin kizlar kizimin resimlerini koyuyorum umarim bu kez basarabilmisimdir :)
Dogdugu gun :)
7 Gunluk hali
Bunlarda simdilerdeki hallerimiz
Gun gectikce buyuyorlar guzellesiyorlar Masallah :)
zehraaa beyzoş emmeye başlamış gözünaydın canımmaşallah barekallah, Rabbim senini sütünü prensesinde iştahını artısın
hoş buduk zehracım. annem mecburen gitti abimler van depreminden sonra anneme geçtiler 3 çocuk babam kardeşim var evde kızkardeşim de çalışıyo sabah gidiyo akşma geliyo. e bi de bayram hazırlıpı yapılacak baklavaydı yemekti mecbur yani canım anlayacağın. ama söz verdi bayramdan sonra toparlanamazsam yine gelecek.
gerçi şu tatili 9 gün yapsalardı kız kardeşim gelecekti bi hafta ama tatil matil de yok((
bence de kakasını yapması iyi ama kayınvalidem sordu bugün dedim 3-4 kez yapıyo. ayy dedi keşke o kadar yapmasa kilo alamaz moralimi bozdu((
geldıkkk geldıkkk..aheste bebıkler buyudukce az yapması normalmıs canım hatta 2 gune 1 yapmasına bıle normal dıyo doktorlar..
aynı sen gıbı yapmadıgım kalmadı gogus ıcın..ama sankı ben yaptıkca dahada attı en son yıne kendı sutumu sıkıp surdum her emzırmeden once gogus ucuma ve kurutup oyle kapattım gogsumu..hatta annemın dalga konusu olmustum..20 gun gobek soov ızledık sımdıde gogus sovv ızlıyoz dıye :)oyyyyy maşallahhhh kuzucuklaraaa..Allahım tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın.saglıkla sıhhatle büüyütelim inşallah..
canım benım kızımında her bezı kakalı oluyo..hatta dun 2 kez yaptı endıselendım nıye az yaptı dıye sonra gece cıkardı acısını..bı muddet bu sekılde gıdıcek gunde 10 bez degıstırdıgım oluyo..he bıde aktarın esıne verdıgı adacayı yagı dogru..ben yıne burda duydum ıkısınıde hamıslıkte arastırırken ..ıkısıde aynı yanı..bölük pörçük okudum geçmişi hastalananlar varmış Allah şifa versin
ZEHRA çok sevindim emmeye başlamış beyzacık. gözün aydın.
HANZADE şarjım bitmişti bi ara herhal o ara aradın. sağ ol tatlım. dikiş ağrılarım daha iyi çok şükür. estetik dikiş dedi bana da ama bilmiyorum ki c.tesi gel dikişlerini alalım dedi. artık c.tesi gidince sorarım.
yarın bebeğimi götürecem çocuk doktoruna . inş. her şey yolundadır.
kızlar günde 3-4 hatta 5 kez kaka yapıyo. normal mi? biraz fazla geldi bana ya
ha bi de eşime acı elma yağı al demişti iki aktara gitmiş ikisi de ADAÇAYI YAĞI vermiş bu demişler acı elma yağı. o mudur gerçekten? kullanan var mı?
ya bi de kızlar bebekleri odada yalnız bırakıyor musunuz? şu an ben yan odadayım. e daha mutfağa gidip yemek yapacam. bi şey olmaz di mi. daha çok küçük korkuyorum da
bebiş resimleri eklenmiş.hepsi çok tatlı maaşallah.Allah hepsine sağlık versin.ben de istiyom eklemek ama öğrenmedim nasıl eklenir şimdide o kadar oturup uğraşmaya zaman yok
hastalara Allah şifa versin.
zueleyha senin baban çocuk doktorumuydu.tam bilmiyorum ben geçmişte gözden kaçırmışım.öyleyse düz mü yatırcaz yan mı.ben hep yan yatırıyodum ilkindede.kusarsa falan daha mantıklı diye.dün gazete de yan da sağlıklı değil sırtüstü yatırın diyolarmış öyle okudum.deli ediyo bu uzmanlarda bi sabit düşünceleri yok.ama ben gene yan yatırıyorum.gaz ilacı ilkinde de hiç kullanmadım.kendi çıkarsın diye.arada bi muskat ufalardım anne sütüne.ama dün sabahladık valla.battaniyeyi gene sen yazmıştın galiba ama aklımdan çıkmış keşke dün gece aklıma gelseymiş.denerdim.neyse bebekte gaz bitmez aklımda olsun.
hoşgeldin tatlım, nasıl oldun sen..
ha iyi o zaman bende kabız oldu sandım, ben öyleyim ya geçmiştir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?