2011 Ekim Anneleri

Allah sabır versin canım. Çok acı, ama Allah hayırlısı versin diyelim. Kelimelerin tükendiği an

Maşallah tuğbacım, Allah bağışlasın iamcanın ikizlerini ve hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)

Sevgili Arzu,

acını dindirmeye hiç bir söz yetmez biliyorum ancak bir konuda seni rahatlatmak isterim. Rabbimizin bize bahşettiği doğada bazen aklımızın eremeyeceği dengeler var. Biliyorsun ki anarahminde yumurta döllendikten hemen sonra rahim bu oluşumu yabancı madde olarak algılayıp eritmek için bazı sıvılar salgılıyor (ki spiralin mantığı da budur, bakır tel yabancı madde görevi görür ve salgılanan sıbı spermleri öldürür) eğer rahimde döllenen yumurta da bir zayıflık varsa zamanla bu sıvılar tahribat yaratır ve sağlıksız olan bebek (gerçi bebek demek için erken) bu sıvılara dayanamaz. Kaç haftalık hamie olduğunu bilemiyorum ama doğanın dengesi sağlıksız bebeklerin doğumuna engel olmaya çalışır döngüsünde. Bu bebeği de anneyi belli azaplardan kurtarmanın bir yoludur belki de kim bilir.. Şükürler olsun ki hamile kalma yeteneğin var. ya hamile kalamayanlar, ya yumurtası bulunmayan anne olamayan kadınlar.. 2 başarısız hamilelik hep başarısız olacak demek değildir.. Allahın bir bildiği vardır.. ne kadar acı olsa da güven ve gönlünü ferah tut.. unutma ki anne olmak için daha çok şansın var.. Hiçbir zaman anne olamayacak olanları düşün ve kendini şanslı say bence.. Acını yürekten paylaşıyorum.. Yasını tut ama ümidini yitirme sevgili Arzu.. Allah yardımcın olsun..

günaydın :)) sabah düşmemek için kocaman bir buz kütlesinin üstünden atladım şimdi kasıklarım çok ağrıyor inşallah bişey olmamıştır yavruma...

günaydın kızlar, dikkat et kendine, senin bebişte doğunca hoplar zıplar bi yerde durmazmış artık :))) ben raporlu olduğum için evdeyim ama normalde çalıştığım için alışmışım sabahın köründe kalkıyorum dahada uyuyamıyorum, işe gidecek olsam yatağa gömülür kalkmak istemem kesin nasıl psikolojik bir durum anlamıyorum. Kolay gelsin sizee.

Sevgili adaş liste için bir kaç bilgi yazmak istedim Ankara'danım pıtpıtları gördüm ve sat a göre tahmini doğum zamanı 20 ekim sevgiyle kal :)

herrkese günayydıın :) merhaba arkadaşlar
1 gün uzak kaldım topikten ama sizi çok özledim ben yaa :) dün bir iki dk girdim çıktım, onun haricinde evdeydim hep yattım yattım yattım.... kış uykusuna yattım diyorum soranlara
dün sabah evden çıktık, eşim beni işe bırakacaktı ordan işe geçecekti ama yolda telefon geldi, eşimin işyeri kardan dolayı tatil olmuş, e ben de kendime tatil yapim o zaman dedim. işyerimi aradım, gelemiyorum yolda kaldım filan dedim. tatil yaptık çok güzel dinlendim. sabah da çok dinç uyandım geldim.

Okadar üzüldümkii ne diyceğimi bilemiyorumm benim üzülmemde birşey değiştirmiyoo onuda biliyorummm amaa ne bilim kendine iyi bak demekten başka bişi gelmez elimdennn kendini salmaa dikkat et herşeyde bi hayır vardırr çeken bilir gerçekten çok zorr allah sabır versin eşinede sanadaaaa

Arzu'cum büyük geçmiş olsun. Allah sabır versin. Burada sözcüklerle dile getirilemeyecek bir acı yaşamışsın. Allah hakkında hayırlısı versin canım. Acaba bir süre değişiklik için aileni ziyarete mi gitsen? Hem özlem giderirsin, hem hava değişimi iyi gelir, moral deporlarsın. Kendine iyi bak canım güçlü ol.

dün tatildi bana azcık dinlenirim dedim ama ne fayda evi kaldırdım temizlik yaptım yemek yaptım hiiç dinlenmedim bu günde tatil aslında bana ama evde durdukça daha çok yorulduğum için işe geldim burası güzel oooh yediğim önümde yemediğim arkamdayorulmuyorumda keşke bende öyle bir gün yatağa gömülsemde hiç çıkmasam anasında kurt kaynıyo bebesi nasıl olur hiç bilemem

arzu arkadaşım sanada sabırlar diliyorum biz ne söylesekde senin acını hafifletemeyiz allah sabırlar versin sakın kendini bırakma bundan sonra daha güçlü olman lazım...

inşallah canım bişey olmamıştır bi anlık refleks işte atlayıverdim

yok artık öyle bi anlık refleks filan. artık hamilesin canım daha çok dikkat etmen lazım kendine. tatilde bile işe gitmiş, inanmıyorum sana yaa. otursana kızım evinde. keşke bugün de gelmeseydim ben

yok artık öyle bi anlık refleks filan. artık hamilesin canım daha çok dikkat etmen lazım kendine. tatilde bile işe gitmiş, inanmıyorum sana yaa. otursana kızım evinde. keşke bugün de gelmeseydim ben

ay ben yerim senin 6+3 günlük bebeğini kocaman olmuşunuz kızz aman sen bana bakma benim sağım solum pek belli olmaz sabah herkes şaşırdı niye geldin dediler evde duramıyorum napiim
sabah öyle bi artistlik yaptım ama benden geçmiş anladımacısını hala çekiyorum 4 te randevum var bakalım miniğimi görücem...sende iyi yapmışsın dün dinlenmişsin sende dikkat et canım yürürken falan allah esirgesin kayıpta düşme...

büyüdü büyüdü teyzesi sormaa, konuşuyo bile. bir çene bir çenee...
leyze teyzecim ben büyüdüm, annem cumartesi doktora götürecek beni. pıtpıtlarımı duyacakmış, tutturdu duyucam diye.
yaa gördün mü, bak şimdiden dil pabuç kadar :)
hayırdır ne için gidiyosun doktora? rutin kontrol mü yoksa bu sabahki uzun atlayışınla ilgili bişey mi? bi sorun yoktur inşallah.

ayy öyle bıdı bıdı konuştukları zamanlarıda görücez allahımmm benim rutin kontrolüm normalde haftaya preşembeydi ama dayanamadım bu haftaya aldım randevuyubu gün değil tabiiki daha önce almıştım bide yeni doktorumla bi tanışayım bakalım olmazsa değiştirmeye vaktim olur

canım üzleceksin ağlıycaksın belki çok yıpranıcaksın ama geçicek yaran hafifliycek kabuk bağlıycak ama ben sana umut olması için bişiy anlatiim ki mucizelere inanacın kaybolmasın umudun hep olsun benim kuzenim 10 yıl bebek sahibi olmak için uğraştı gitmediği doktor kalmadı 3 kez tüp bebek yaptırdı ama olmadı tam umudunu kaybetmişti evlet edinmeyi düşünüyolardı allahım öyle büyükki ona kendiliğinden bi bebek verdi o da şaşırdı o kadar tedeviye karşı her seferinde hüsran ama en sonunda kendiliğinden hamile kaldı ve şuan üçüzleri var allah hepsini birden verdi sakın umudunu kaybetme herşeyi bi zamanı var demekki senin için hayırlı olan zaman henüz gelmemiş sakın isyan etme ve umudunu kaybetmeden dua et

Kızlar ANNELİK AKADEMİSİNDEN Hamileyim kitabı şimdi elime ulaştı lakinnnnn işte olduğumuz için tam manasıyla bakamıyorum akşama ewe gidince okuruz artık kuzuyla beraber

Kızlar ANNELİK AKADEMİSİNDEN Hamileyim kitabı şimdi elime ulaştı lakinnnnn işte olduğumuz için tam manasıyla bakamıyorum akşama ewe gidince okuruz artık kuzuyla beraber

hayırlı olsun hatice. 1 ay önce gazeteye tam sayfa ücretsiz gönderiyoruz diye ilan vermişlerdi. aradım, hem hamileyim, hem bebeğim, hem de eğitim seti vardı, national geographic yaşama yolculuk dvd si, onların hepsini hepsini aldım :) tabi son saydıklarım ücretliydi. ilk iki kitabı ücretsiz gönderdiler, çok faydalı. yalnız hamilelik gelişimini hafta hafta anlatmıyor, kötü olan o. yanılmıyorsam 4'er hafta atlayarak anlatıyor, ay ay gibi yani. olsun, yine de güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…