2011 Ekim Anneleri

canım sana diğer topiktede yazdım tekrar tekrar yazsamda biliyorum şu an bişey ifade etmeyecek ne olur üzme kendini ben seni çok ama çok iyi anlıyorum biliyorsun benimde 18 gün oldu daha meleğimi kaybedeli sana allahtan gani gani sabır diliyorum. seni ayağa eşin kaldıracak benimde ailem sen gibi uzaktalardı canım ama düşük yaptığım gece tesadüfen bizdelerdi sonrada 1 hafta yanımda kaldı annem ama inan acımı dindirmeye ne yapsada ne etsede yardım edemedi. onu üzmemek için ağlayamadım ben hep geceyi bekledim ağlamak için. ama eşin daha başka oluyor sonuçta acı en çok sizin ikinzin acısı en iyi o anlıyor o sarılıyor o dindiriyor acını. benim öle oldu inşallah seninde öle olacak.unutmaki acı onunda acısı yaralarınızı birlikte saracaksınız. ne olur isyan etme allahın gücüne gitmesin hamileyken ettiğin o güzel dualrını yine et. sabır dile . çok iyi bak kendine konuşmak istersen her zman dinlerim seni özelden de yazabiilirsin..

Arzualagulacar

canımm çokk üzüldümm inan allah sana buna dayanabılmek ıcın sabır versın rabbım kımsenın başına vermesınn

hemen testlerını yaptır canımm neden olduu bu kan pıhtısı problemı mı var ne varr

çıksın ortaya hemen bunu bul canım bebeğin gelıp sağlıkla konsun göbusune ve sen ve dr un bütün önlemlerı alın canımm tamam mıı şimdı buna odaklan gelecek bebeğin için hazırlıklara başlaa hadi

Kızllarrr ilk defa kusstummm işyerindeee üffffffff çok kötüü bi duyguu arkadaşların içinde

Kızllarrr ilk defa kusstummm işyerindeee üffffffff çok kötüü bi duyguu arkadaşların içinde

zeynep 9+1 olmuşsun ve ilk kez kustum diyosun,bravo. benim sabahları hop oturup hop kalkıyor, 1 saat sürüyor sonrasında pek bişe yok gibi ama biraz huzursuz bugün midem. senin kadar dayansam yine iyi. geçmiş olsun.

kızlar bu arada aranızda sigara içen, hamile olduğunu öğrenince sigarayı bırakan ya da bırakamayan..var mı?

ne güzel iki angaralı (!) :)) bebek daha geliyor desene :) hangi semttesin?

angaralı bebekler çoğalıyor evet :) gerçi benim sicil biraz karışık. aslen sivaslıyım ben, adanada doğdum 13 yaşıma kadar adanadaydım, 20 yaşına kadar da mersinde büyüdüm. 2001 den beri de ankaradayım, en son durak burası tamm angaralı oldum derken eşim beni bayburtlu yaptı
keçiörende oturuyorum canım aktepede. yeni taşındım, evlenmeden önce balgat ta oturuyordum. işyerim anadolu bulvarında, chp binasının oralarda. sen nerdesin?

Kızlarrrrrrrr

ağır yağlı kokulu yemekler yemeyin

kimyasallardan uzak durun tüllerı bıle yıkayıp asmayın deterjan çamasır suyu v.s kesınlıklee yasakkkk

ağır tasımak sallanmakk

vucudu sarsmak

vee kesınlıkle grip olmak yasakkkkkkkkkkkk

folıc plus a devammmmmmmmmm

valla benimde senden farkım yok. Ben de Erdek'liyim. 99 da üniversite için geldim kaldım :) eryamanda oturuyorum. oğlum dolayısıyla çalışmıyorum dışarıda şu an. evde bir ses stüdyomuz var seslendirme ve prodüksiyon yapıyorum.

kızlar bu arada aranızda sigara içen, hamile olduğunu öğrenince sigarayı bırakan ya da bırakamayan..var mı?

sigara içmekk miii.
hayatım boyunca yaptığım en büyük aptallıktı. (kendi adımıma tabi, içenlere bir şey diyemem)
5 sene kadar içtim, eşim yüzünden.o içiyordu ben de içtim. neyse ki evlenir evlenmez bıraktık ikimiz de. 7 aydır temiziz :)

leyna nasılsın ne var ne yok?? doktora akropol e bulent bey e gıdıyorsun??? randevu bulabıldın mı merak ettım...

sanırım okadar kısı ıcınden bı kısı gunaydın demeyecek sohpet koyu sıze ıyı sohpetler...

günaydın süheylacım :) aslında sohbet koyu değil, pek çok kişi topikte gözüküyor ama meşguller. burada olup yazamayanlar çoğunlukta yani.
nasılsın? sağlığın, keyfin iyi mi? her şey yolundadır umarım.

tskler canım sagolasın ıyıyım bugunlerde bıraz hassasım bıde arzu en yakın arkadasım 2 .dusugunu yaptı ılk dusugu oldu benımde ilk dusuk oldu sımdı ıkımız aynı gıdıyorduk cok uzuldum moralım sıfır yanı ne dıycegımı bılemıyorum hamılelık ınsanı cok hassaslastırıyor durmadan aglıyorum neden bılmıyoruum..

leyna nasılsın ne var ne yok?? doktora akropol e bulent bey e gıdıyorsun??? randevu bulabıldın mı merak ettım...

merhaba canım bülent beyden tekrar randevu almak için uğraşmadım.. bilgi hastanesine başlıycam bu gün bakalım neler olacak

ilahi canım ya tatil ve işemi gidiyorsun :)) ilk defa duydum böylesinide ama tek değilsin bunu unutma seninle birlikte yorulan bide bebiş var artık şimdi o seninle koşuyor sonra sen onun peşinden koşarsın :))) ayyy inş o günlerde gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…