2011 Ekim Anneleri

kızlar kaçıncı haftada görüneceği kalp atışının kaçıncı haftada duyulacağı kişiden kişiye değişiyor ben 6 haftalıkken kalp atışınıda duydum kesemide gördüm şimdi 8 haftalığım kollarını bacaklarını bile gördüm hemde hepsi karından :))

Son düzenleme:

haklısın
7 olarak hesaplayıp göremeyenler de var önemli olan ultrasonun verdiği hafta &gün
geç döllenme nedeni ile büyümemiş olabilir endişe etmemek lazım

haklısın
7 olarak hesaplayıp göremeyenler de var önemli olan ultrasonun verdiği hafta &gün
geç döllenme nedeni ile büyümemiş olabilir endişe etmemek lazım

hatta benimki son adet tarihinden 3 günde öndeymiş yani şimdi 8+4 görünüyorum ama ultrasona göre bu gün 9 haftalığım artık bu bebeği leyleklerin getirdiğine inanmaya başlıycam

Kızlar selammmmm,

Cuma günü ikili test için gittim ama dr haftaya yapalım dedi.Cumartesi gideceğiz bizde (19 Mart)
Ferum fort verdi.Folik asidi bırak artık dedi.Elevitle ferum fort artık daimi ilaçların dedi.Demir hapını aç karnına iç dedi ama ben öğlen aç karnına içiyorum sabah midem bulanır diye korkuyorum.Sizden ne var ne yok nasılsınız bakalım annecikler??? :)

hatta benimki son adet tarihinden 3 günde öndeymiş yani şimdi 8+4 görünüyorum ama ultrasona göre bu gün 9 haftalığım artık bu bebeği leyleklerin getirdiğine inanmaya başlıycam

Canım benim de 10+5 fln olmam lazım ama ultrasona göre 11+3üm. Sanırım ultrason cihazı o hesabı bebeğin boyuna göre söylüyor.

Kızlar 3 gündür başım ağrıyor. Tansiyonum düşük en son ölçtüğümde 9-6 dı. Dr arasammı acaba? Akşada oldu

BEn gaziantepte yaşıyorum. herşey nasiple napalım sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum
aynen canım katılıyorum sana.zaten eger bişey olcaksa önüne geçilmez.rabbim hepimize sağlıklı sıhatle bebekleirmizi kucamız almayı nasip etsin.hayırlı doğumlar nasip etsin
Kızlar 3 gündür başım ağrıyor. Tansiyonum düşük en son ölçtüğümde 9-6 dı. Dr arasammı acaba? Akşada oldu

canım bence ara.dokuz baya düşük.hamilelikde tansiyon çok önemli ihmal etme böyle şeyleri lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…