KISS BEN YEDİNCİ HAFTADA DUYDUUMMM YEDİNCİ HAFTADAN SONRA DUYMAMAN İMKANSIZZZZZ
7 haftalıkken karından mı duydun canım ben c.tesi gidicem doktora sur hastanesi anadolu yakasında 8 haftalık olmuş olucam duyamıycam diye çok korkuyorum vajinal baktırmam karından görünürmü acaba
Ben 6+3 de vajinal olarak baktırdım ve duydum kalbini,
vajinal baktırmayacaksan çok su iç git idrara sıkışık olunca çıkar abdominal ultrason ile
merhaba hoşgeldin canım seni hatırladım ovulasyon topiğinden gözünaydın Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Saol canım hepimize inşallah
hoşgeldinnnn
Ben 6+3 de vajinal olarak baktırdım ve duydum kalbini,
vajinal baktırmayacaksan çok su iç git idrara sıkışık olunca çıkar abdominal ultrason ile
Saol canım hepimize inşallah
ben 5+5 ken gittim sadece kese göründü bebeği sordum görünmez erken dedi karından bakmıştı o zamanda dediğin gibi baya sıkışık gittim 15 gün sonra gel dedi inşallah bu cumartesi gittiğimde görürüm çok heyecanlıyım
ben 5+5 ken gittim sadece kese göründü bebeği sordum görünmez erken dedi karından bakmıştı o zamanda dediğin gibi baya sıkışık gittim 15 gün sonra gel dedi inşallah bu cumartesi gittiğimde görürüm çok heyecanlıyım
valla aklında soru işareti kalıp stres yapmaktansa vajinal baktır şekerim
7 haftalıkken karından mı duydun canım ben c.tesi gidicem doktora sur hastanesi anadolu yakasında 8 haftalık olmuş olucam duyamıycam diye çok korkuyorum vajinal baktırmam karından görünürmü acaba
kıss ben il gittiğimde 5+5 didoktor bana dediki vajinal bakıcam bende çok huylanıyorum ordan bakıncaaa dedimm yok bakmayalık dedim göstermediimm ne zaman karından belli oluyosa o zaman gelim dedim tam tamına 7+0 da gün verdi giittiğimde karından duydum canımmm tam duyduğumda 7+0 dıı yanee sekiz haftalıkken belkide bilek hareketlerinide göriceksiin eger ultrason makinası iyiyseeeeee bakıcaksınki bebişin kocaman olmuşşşşşben yedi haftalıkken bu kadar büyük olcanıı düşünenmemiştim 5+5 ken nokta kadardı çünkü
kıss ben il gittiğimde 5+5 didoktor bana dediki vajinal bakıcam bende çok huylanıyorum ordan bakıncaaa dedimm yok bakmayalık dedim göstermediimm ne zaman karından belli oluyosa o zaman gelim dedim tam tamına 7+0 da gün verdi giittiğimde karından duydum canımmm tam duyduğumda 7+0 dıı yanee sekiz haftalıkken belkide bilek hareketlerinide göriceksiin eger ultrason makinası iyiyseeeeee bakıcaksınki bebişin kocaman olmuşşşşşben yedi haftalıkken bu kadar büyük olcanıı düşünenmemiştim 5+5 ken nokta kadardı çünkü
CİDDİMİSİN ÇOK DAHA FAZLA HEYECANLANDIM ŞİMDİTEŞEKKÜR EDERİM CANIM
kızlar kaçıncı haftada görüneceği kalp atışının kaçıncı haftada duyulacağı kişiden kişiye değişiyor ben 6 haftalıkken kalp atışınıda duydum kesemide gördüm şimdi 8 haftalığım kollarını bacaklarını bile gördüm hemde hepsi karından :))
HE BİRDE NEREYE GİDİYORSUN DOKTORA CANIM İST.DAMISIN?
haklısın
7 olarak hesaplayıp göremeyenler de var önemli olan ultrasonun verdiği hafta &gün
geç döllenme nedeni ile büyümemiş olabilir endişe etmemek lazım
hatta benimki son adet tarihinden 3 günde öndeymiş yani şimdi 8+4 görünüyorum ama ultrasona göre bu gün 9 haftalığım artık bu bebeği leyleklerin getirdiğine inanmaya başlıycam
hatta benimki son adet tarihinden 3 günde öndeymiş yani şimdi 8+4 görünüyorum ama ultrasona göre bu gün 9 haftalığım artık bu bebeği leyleklerin getirdiğine inanmaya başlıycam
Canım benim de 10+5 fln olmam lazım ama ultrasona göre 11+3üm. Sanırım ultrason cihazı o hesabı bebeğin boyuna göre söylüyor.
bence hiç uygun deil fiyatı
BENCE ÖZEL VE GÜVENİLİR BİR HASTAHANE OLARAK GAYET UYGUN UCUZ OLCAK DİYEE KÖTÜ YERLERE GİTMEYİN SAĞLIK DAHA ÖNEMLİİİİİİİİ ARKADAŞIM AVİCENNA HAST. OLDU 300 DÜ NORMAL DOĞUM KADININ TÜPLERİNİ BAĞLAMIŞLAR YANLIŞLIKLAAAAA
SEN NERDE OTURUYOOSUUNN EĞER İSTANBULDAYSANNNN SENİZ BİZİM TIP MERKEZİNE YOLLİİMM ÜCRETSİZZZZZZ MAKİNAYI BAŞKANIMIZ DAHA YENİ ALDI ULTRASON MAKİNASINIIIIIIII
nealaka arkadaşım.sonucta özel sektörde doğum yapıyor genel.ve özel sektör iyi olmak zorunda.ben ne kadar pahalı hasranelerinde bu tip şikayetlerini duydum.ayrıca bu yemek deil .sağlık sektöründen bahsediyoruz.ucuz etin yahnisi az olur tabiri hiç uygun deil.burda doğuma bir buçuk milyarı veripde az görecek kişi sayısı bence azdır.bende özelde yaptım doğumumu 300 tl yaptım ve çok memmun kaldım.hiç bir yerimide bağalamadılar.bu şekilde doğum yapan çok arkadaşım var.bir avicenna örnegiyle tüm özelleri bir tutamazsın ki.senin örnegindeki ucuz etin yahnisi olayında arada dağ gibi fiyat farkı olmaz.3 5 lira olur .gider iyisini alırsın 300 tl nerde 1300 nerde
Kızlar 3 gündür başım ağrıyor. Tansiyonum düşük en son ölçtüğümde 9-6 dı. Dr arasammı acaba? Akşada oldu
aynen canım katılıyorum sana.zaten eger bişey olcaksa önüne geçilmez.rabbim hepimize sağlıklı sıhatle bebekleirmizi kucamız almayı nasip etsin.hayırlı doğumlar nasip etsinBEn gaziantepte yaşıyorum. herşey nasiple napalım sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum
Kızlar 3 gündür başım ağrıyor. Tansiyonum düşük en son ölçtüğümde 9-6 dı. Dr arasammı acaba? Akşada oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?