2011 Ekim Anneleri

hatta benimki son adet tarihinden 3 günde öndeymiş yani şimdi 8+4 görünüyorum ama ultrasona göre bu gün 9 haftalığım artık bu bebeği leyleklerin getirdiğine inanmaya başlıycam

:))) Leylek numarasını yemeyiz canım :)) ne güzel işte öndesin tez vakitte alacan bebişini kucağına

Kızlar 3 gündür başım ağrıyor. Tansiyonum düşük en son ölçtüğümde 9-6 dı. Dr arasammı acaba? Akşada oldu

canım ben bugün gittim doktora 8-4 tü ona bile normal dedi sana da öyle diyecektir hamilelikte tansiyon düşük olur korkma.

bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum minicik :))) bi tuhaf oldum ya. çok korkmuştum hafta sonu çünkü bütün belirtiler birden yok olmuştu. bulantı halsizlik hepsi gitmişti. bu sabah yine bulantıyla uyandım sonra doktora gittim her şey normal dedi kalp atışını gösterdi ama benim de 5 gün gerideymiş (( bugün tam 7 haftalık olmuşum diğer doktorun ve benim hesaplarıma göre ise 7+5 olması lazım.
boyu da 10 mm olmuş sıpanın. gelse de artık öpsem,koklasam bebişimi

Çok saolun hepiniz kızlar. Aradım zaten hast. çıkmış ama cep tel. her an ulaşabiliyorum. Çıkmassa korkma ded. Parol minoset içebilirsin dedi. Ama ben içmiycem. Başıma turp sarcam, daha önce patates sardım geçirmişt. turp daha iyiymiş.

Neyse elh. Tekrar teş. ederiz bebişim ve ben teyzelerii

Bazen benim mide bulantısıda kayboluveriyor. Nere gitti bu diyorum sonra en fazla 2 gün sonra geri geliyor elh.. hiç şikayetçi değilim yeterki olsun

ne kadardır gidiyorsunuz daha önce hiç gitmedim ben
aslına bakarsanız kadın kadın doğumcu taraftarı değilim ama

3 kere gittim ben. ilk gittiğimde normal kontroldü, PAP smear örneği alırken bile o kadar hassas davrandı ki. Hiçbirşey hissetmedim. Ardından da 2 kere daha gittim. Kese vs görmek için. geçen hafta yurtdışındaydı, pıtpıtlarımız için başka doktora gitmek zorunda kaldım.

sırayla deneyeyim artık napalım :)
giderim bende o zaman 2 haftaya
konuşuruz dr deneyimlerini :)

amin cNIM TESEKKUR EDERIM ILGIN ICIN CEVAP ICIN COK SAOL HERSEY GONLUNCE OLSUN

ıyı akşamlar kızlar bende hıc mıdem bulanmıyor dıye dıye
en sonunda bugun başladı ekşime ve bulantı hafıften aynı anda öğlen sadece tost yedım sut içtim

slmmm kızlarrr 3-4 gündür uyazamıyorummmmm nasılsınız?
buhafta kont de gidemedim haftaya kaldıııı nevar ne yok sizlerde mide bulantıları nasıll....

Merhaba arkadasslarr
belki hatirlarsiniz 3 gun once lekelenmem var diye sizlerle paylasip fikir sormustum
haftasonu lekelerim azaldi lakin icimdeki kurt durur mu,
bugun sabahtan ilk isim baska doktora gitmek oldu!
İcimde ne bir heves ne bir mutluluk vardi
ultrasonu karnima koyar koymaz doktorun yuzunden anladim bir terslik oldugunu
kesryi goruyorum ama bebek goremuyorum su icsen keske dedi, icemem karnim ac ve bulaniyor dedim. Vajinal bakyim dedi, olur dedim
'eveeeet'demesiyle islerin kotu oldugunu anladim
canli degil bu dedi, hareket yok dedi damar yok dedi, nsl olur dedim hem duydum hem gordum dedim, almak lazim dedi. Ben dokunsan aglicam, yalnizim kimsem yoktu yanimda, radyologa git rapor yazsin dedi, ben tamam dedimde ne gidicem!! Kendi doktoruma gizukmeden yanimda kimse olmadan yapamam!
Ordan kacar gbi ciktim ama icim hickiriyor, gozumden yaslar yagiyor
resmen
buna cok baglamistim kendimi, alisverislerimi bile dusunup, hayatimi rötara almistim aman bisey olmasin diye, 2. Gebeligim, digeride bos
gebelik oldgndan alinmisti

yarin sabhtan gidip kurtaja gircem, dualarinizi eksik etmyin arkadslr, cok zor bir durum cok istiyorduk ama hala vakti degilmis, umarim kolay toparlarim, hayati kendime zehir etmem!!

Ben aranizdan ayriliyorum Rabbim sizlerin bebeklrini korusun

Son düzenleme:

Canım çok üzüldüm inan bende şuan çok duygulandım inan gözlerim doldu rabbim en kısa zamanda tekrar anne olmanı nasip etsin inşallah. keşke ben yanında olup desttek olabilseydm inan ama dualarım iyi dilekelrim seninle bi tanem allaha emanet ol..

Başka bir Dr a daha git canım. Klap atışlarını duymuşsun, belki bir ümit vardır. Yada yanlış bişeyler. Tek bir Dr neden güveniyorsun.

pinkta canım ayrıca 1 yada 2 kere biyokimyasal gebelik oldu diye sakın ümitsizliğe düşme inş.

Bak ne güzel hamile kalabiliyorsun buda çok güzel bişey. Ben dahil kendiliğinden hamile kalamayan bi çok kişi var. Benim Dr iki defa üst üste 2 biyokimyasal gebelik yaşamış sonra 2 tane dünyalar tatlısı kızı olmuş. Kendimde biyokimyasal yaşadım kendisi anlatmıştı.

İnş. buda olmassa tekrar hamile kalırsın. Allah dermansız dert vermesin inş. canım benim

Ben gynoferon diye bir hap içiyorum; demir + folik asit içeriyor...

Geçmiş olsun arkadaşım, Allah hakkında hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…