kızlar
maslak ya da fulya acıbadem e giden var mı?
Dr önerebilir misiniz?
hatta benimki son adet tarihinden 3 günde öndeymiş yani şimdi 8+4 görünüyorum ama ultrasona göre bu gün 9 haftalığım artık bu bebeği leyleklerin getirdiğine inanmaya başlıycam
Kızlar 3 gündür başım ağrıyor. Tansiyonum düşük en son ölçtüğümde 9-6 dı. Dr arasammı acaba? Akşada oldu
Maslak Acıbadem'de Esra Özbaşlı diyebilirim. Çok şeker birisi. Deneyin bir isterseniz. Hem fikir alışverişinde de bulunmuş oluruz.
bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum minicik :))) bi tuhaf oldum ya. çok korkmuştum hafta sonu çünkü bütün belirtiler birden yok olmuştu. bulantı halsizlik hepsi gitmişti. bu sabah yine bulantıyla uyandım sonra doktora gittim her şey normal dedi kalp atışını gösterdi ama benim de 5 gün gerideymiş(( bugün tam 7 haftalık olmuşum diğer doktorun ve benim hesaplarıma göre ise 7+5 olması lazım.
boyu da 10 mm olmuş sıpanın. gelse de artık öpsem,koklasambebişimi
ne kadardır gidiyorsunuz daha önce hiç gitmedim ben
aslına bakarsanız kadın kadın doğumcu taraftarı değilim ama
3 kere gittim ben. ilk gittiğimde normal kontroldü, PAP smear örneği alırken bile o kadar hassas davrandı ki. Hiçbirşey hissetmedim. Ardından da 2 kere daha gittim. Kese vs görmek için. geçen hafta yurtdışındaydı, pıtpıtlarımız için başka doktora gitmek zorunda kaldım.
inşallah ŞEngül inş :) ne güzel dua etmişsin öyle...
göürünür 8.haftada karından pıt pıtlar...hayırlı olsun-sağlıklı olsun bide oğlun olsun .peki :)inşALLAH
Arkadaşım da hamile, geçtiğimiz salı günü 6 haftalıkken kalp atışlarını gördü... Karından bakmış doktor...
Canım sen nerelerdesin merak etmeye başlamıştım
Ooohhh Oooohhh bulansın aferim benim yiğenime annesine durmadan kendisini hatırlatıyo ben burdayım diyo
Büyük ihtimalle görürsün pıt pıtları ben takip ediyorum genelde 7.haftalarda duyduk diye yazdı arkadaşlar merak etme sende görürsün
Merhaba arkadasslarr
belki hatirlarsiniz 3 gun once lekelenmem var diye sizlerle paylasip fikir sormustum
haftasonu lekelerim azaldi lakin icimdeki kurt durur mu,
bugun sabahtan ilk isim baska doktora gitmek oldu!
İcimde ne bir heves ne bir mutluluk vardi
ultrasonu karnima koyar koymaz doktorun yuzunden anladim bir terslik oldugunu
kesryi goruyorum ama bebek goremuyorum su icsen keske dedi, icemem karnim ac ve bulaniyor dedim. Vajinal bakyim dedi, olur dedim
'eveeeet'demesiyle islerin kotu oldugunu anladi
canli degil bu dedi, hareket yok dedi damar yok dedi, nsl olur dedim hem duydum hem gordum dedim, almak lazim dedi. Ben dokunsan aglicam, yalnizim kimsem yoktu yanimda, radyologa git rapor yazsin dedi, ben tamam dedimde ne gidicem!! Kendi doktoruma gizukmeden yanimda kimse olmadan yapamam!
Ordan kacar gbi ciktim ama icim hickiriyor, gozumden yaslar yagiyor
resmen
buna cok baglamistim kendimi, alisverislerimi bile dusunup, hayatimi rötara almistim aman bisey olmasin diye, 2. Gebeligim, digeride bos
gebelik oldgndan alinmisti
yarin sabhtan gidip kurtaja gircem, dualarinizi eksik etmyin arkadslr, cok zor bir durum cok istiyorduk ama hala vakti degilmis, umarim kolay toparlarim, hayati kendime zehir etmem!!
Ben aranizdan ayriliyorum Rabbim sizlerin bebeklrini korusun
Merhaba arkadasslarr
belki hatirlarsiniz 3 gun once lekelenmem var diye sizlerle paylasip fikir sormustum
kesryi goruyorum ama bebek goremuyorum su icsen keske dedi, icemem karnim ac ve bulaniyor dedim. Vajinal bakyim dedi, olur dedim
'eveeeet'demesiyle islerin kotu oldugunu anladim
canli degil bu dedi, hareket yok dedi damar yok dedi, nsl olur dedim hem duydum hem gordum dedim, almak lazim dedi. Ben dokunsan aglicam, yalnizim kimsem yoktu yanimda, radyologa git rapor yazsin dedi, ben tamam dedimde ne gidicem!! Kendi doktoruma gizukmeden yanimda kimse olmadan yapamam!
resmen
buna cok baglamistim kendimi, alisverislerimi bile dusunup, hayatimi rötara almistim aman bisey olmasin diye, 2. Gebeligim, digeride bos
yarin sabhtan gidip kurtaja gircem, dualarinizi eksik etmyin arkadslr, cok zor bir durum cok istiyorduk ama hala vakti degilmis, umarim kolay toparlarim, hayati kendime zehir etmem!!
kızlarr doktor demir hapı veren varmı demir hapı kullanıyomusunuzz folıc asidi bıraktınızmıı benim demirim düşüktüü doktor 3. aydan sonra demir hapı içilir şimdi vermem dediiiiiii bende nette okudumm demir eksikliği düşük nedenidir diyee korkkuuyoorumm doktorumumu değiştirsemmmmmmmmm acabaaaaaa
bak simdi umutlandim insallah bende gorurum arkadasina saglikli bir hamilelik gecirmesini diliyorum canim
Merhaba arkadasslarr
'eveeeet'demesiyle islerin kotu oldugunu anladim
resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?