2011 Ekim Anneleri

pinkta canım allah sabır versin ama bebeğin kalp atışlarını duyup sonra nasıl böyle birşey söylediler anlamadım
sen bencede bir doktora daha git.

Niye böyle bir başlık attım çünkü üzüntüme üzüntü eklemek istemiyorum.Biliyorum ki belki sizde üzüleceksiniz ama benden daha çok değildir.Burada yazıştığımız ve paylaştığımız süre içerisinde hatırlayanlar vardır.Benim 3 hafta geriden takip eden gebelik sürecim vardı ateşler içerisnde yandığım bir grip geçirmem ve bunun sonunda kırmızı kan ve pıhtı gelmesi ama akabinde gittiğimde kesenin görülmesi genede bizi heyecanlandırmıştı.Ama cumartesi günkü kontrolümüzde doktorumun yüzünü ekşitmesinden tersliğin başladığını anladık.Ve dediki bu istenmeyen bir gebelik olsa hemen alırdım fakat siz çok istediğiniz için 1 hafta daha bekleyelim demesiyle son buldu.Evimize geldik annemleri arayıp anlattık durumumuzu 15 dakika sonra ikiside ewimdeydi ve kayınvalidemin kalkın birde bizim diğer doktorumuza gidelim dedi.Saatte 5 olmuştu doktoru arayıp yalvar yakar beklettik.Ve gittik oda hem göbüşten hem vajinadan baktı ve aynı şeyleri söyledi.Hatta normalde 11 haftalık falan olması gerekirken kalp atışının olmadığını ve beklendiği takdirde kanamanın başlayacağını ve bununda beni zehirleyeceğini söyledi.Ortak kararımız olarak bugün KÜRTAJ oldum ve bütün bağımız kopmuş oldu. Tavsiyem şudurki Bulantılarınızdan şikayet etmeyin doktorumun sorduğu ilk şey oydu.Gelen kanamalarınız kırmızı ve kahve rengi olarak ayırt etmeyin ve hemen doktorunuzla irtibata geçiniz.Siz siz olun başkasına kulak asmayın çünkü herkesin genetiği farklı ve yaşanılan olaylar ve karşılaşılan sorunları ve cevaplarıda farklı hamilelikler birbirinden farklı.Ben artık 3 ay dinlenmeye çekilmek zorundayım.Alınan parçayıda parça diyorum çünkü oluşmamış kan pıhtısı olarak kalmış hem patalojiye hemde özel genetik labaratuarına yolladık.En azından sorunu neymiş onuda anlamak istiyorum.

Şu andan itibaren bebeklerinize ve sizlere sağlık sıhat ve güzel hamilelikler diliyorum.Ben belki daha oluşmadan kaybettim ama sizinkiler artık gayet netleşmeye başlamışken Hayırlısıyla kucaklarınıza almayı diliyorum.Bende yoluma devam edip hayırlısını dileyeceğim allahımdan kısmet işi belki en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar sağlık ve sıhatli olarak göbüşüme konar meleğimmmmmmmm.

Ne kadar üzülme desek de bos ama sakın isyan etme benim de 3. bu ilk 2sini kaybettim ama bak allah tekrar nasip etti sende sakin umitsizlige düşme dua et allah inşallah sağlıklı evlatlar nasip eder 3ay sonra hemen başlarsınız

merhaba kızlar demeye geldim ama 2 arkadaşımın üzüntüsüyle karşılaştım allahtan sabır diliyorum üzülmeyin diycem ama .umarım yakın zamanda tekrar kavuşur ve hiç kaybetmessiniz ..

ay çok kötü oldum ben ya (((( Rabbim sabır versin. inş. istediğiniz zamanda yeniden bebek sahibi olursunuz arkadaşlar

Allah bebeklerinden ayrılmak zorunda kalan arkadaşlarımıza sabır versin... Dilerim en kısa zamanda sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almak nasip olur onlara...

Aslinda göbüsümün son halini eklemek icin girmistim ama okuduklarima cok üzüldüm... Allah bir daha yasatmasin

Rabbim sabır versin pinkta, yarın için sana kolaylık versin. Herşeyde bir hayır vardır demekten yine Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok, çünkü bizim elimizden hiç bir şey gelmiyor. kaderimiz neyse onu yaşıyoruz. Şu 9 ay için hiç birimizin garantisi yok bir bakmışsın iki gün sonra birimiz daha veda ediyoruz. Tek değilsin bir çok kişi var senin gibi bende çok düşük yaptım. Sana tavsiyem mutlaka araştırmasını yaptır neden kaynaklandığını öğren belki kan pıhtılaşması belki genetik şimdi herşeyin çaresi var canım durumun ne ise ona göre hareket edersin bir dahaki bebeğine daha iyi hazırlanırsın. Ve birdahaki bebişin tez zamanda sağlıkla gelir inşallah canım.

Sagol canim bütün göbüslere masallah :))) baya büyüdü gibi geliyo bana... seninki ne alemde :)?

Benim mevcut bir göbeğim vardı canım. Tüp bebek benim hormon iğnelerini yeyince mayalı hamur gibi oldu. (bu 4. tedavimdi)Azcık indi ama göbicik kaldı biraz. Şimdide çıktı valla. ama henüz bebek küçüktür benimki resmen göbek

Olur o kadar canim Benimde cikmis baya ama esim bakip bakip su göbegini mahsus disari cikartma diyo sinir oluyorum... valla cikarmiyorum yaaa

ekliyorum izninizle

bu otururken buda ayakta :)

sipsivri bildiğin erkek göbeği buuu :)
%80 erkek bence :)
kocakarı yöntemi şaşmaz

sana bisi diyim mi canim, kizima hamileyken göbegim daha da sivriydi :)) basket topu gibi. Valla Allah ne verirse basimin üstünde yeri var :) icimden cinsiyet gecirmeye bile korkuyorum Allahin gücüne gider diye. Sende eklesene bende tahmin etmek istiyorum :81:

çok çok geçmiş olsun umarım bu dönemi en hafif bir şekilde yara almadan atlatırsın Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…