Merhaba arkadasslarr
belki hatirlarsiniz 3 gun once lekelenmem var diye sizlerle paylasip fikir sormustum
haftasonu lekelerim azaldi lakin icimdeki kurt durur mu,
bugun sabahtan ilk isim baska doktora gitmek oldu!
İcimde ne bir heves ne bir mutluluk vardi
ultrasonu karnima koyar koymaz doktorun yuzunden anladim bir terslik oldugunu
kesryi goruyorum ama bebek goremuyorum su icsen keske dedi, icemem karnim ac ve bulaniyor dedim. Vajinal bakyim dedi, olur dedim
'eveeeet'demesiyle islerin kotu oldugunu anladim
canli degil bu dedi, hareket yok dedi damar yok dedi, nsl olur dedim hem duydum hem gordum dedim, almak lazim dedi. Ben dokunsan aglicam, yalnizim kimsem yoktu yanimda, radyologa git rapor yazsin dedi, ben tamam dedimde ne gidicem!! Kendi doktoruma gizukmeden yanimda kimse olmadan yapamam!
Ordan kacar gbi ciktim ama icim hickiriyor, gozumden yaslar yagiyor
resmen
buna cok baglamistim kendimi, alisverislerimi bile dusunup, hayatimi rötara almistim aman bisey olmasin diye, 2. Gebeligim, digeride bos
gebelik oldgndan alinmisti
yarin sabhtan gidip kurtaja gircem, dualarinizi eksik etmyin arkadslr, cok zor bir durum cok istiyorduk ama hala vakti degilmis, umarim kolay toparlarim, hayati kendime zehir etmem!!
Ben aranizdan ayriliyorum Rabbim sizlerin bebeklrini korusun
Aslinda göbüsümün son halini eklemek icin girmistim ama okuduklarima cok üzüldüm... Allah bir daha yasatmasin
Çokmu büyüdü göbişin canım? :) maş. göbişine
Merhaba arkadasslarr
belki hatirlarsiniz 3 gun once lekelenmem var diye sizlerle paylasip fikir sormustum
kesryi goruyorum ama bebek goremuyorum su icsen keske dedi, icemem karnim ac ve bulaniyor dedim. Vajinal bakyim dedi, olur dedim
canli degil bu dedi, hareket yok dedi damar yok dedi, nsl olur dedim hem duydum hem gordum dedim, almak lazim dedi. Ben dokunsan aglicam, yalnizim kimsem yoktu yanimda, radyologa git rapor yazsin dedi, ben tamam dedimde ne gidicem!! Kendi doktoruma gizukmeden yanimda kimse olmadan yapamam!
resmen
buna cok baglamistim kendimi, alisverislerimi bile dusunup, hayatimi rötara almistim aman bisey olmasin diye, 2. Gebeligim, digeride bos
yarin sabhtan gidip kurtaja gircem, dualarinizi eksik etmyin arkadslr, cok zor bir durum cok istiyorduk ama hala vakti degilmis, umarim kolay toparlarim, hayati kendime zehir etmem!!
Sagol canim bütün göbüslere masallah :))) baya büyüdü gibi geliyo bana... seninki ne alemde :)?
Benim mevcut bir göbeğim vardı canım. Tüp bebek benim hormon iğnelerini yeyince mayalı hamur gibi oldu. (bu 4. tedavimdi)Azcık indi ama göbicik kaldı biraz. Şimdide çıktı valla. ama henüz bebek küçüktür benimki resmen göbek
Olur o kadar canimBenimde cikmis baya ama esim bakip bakip su göbegini mahsus disari cikartma diyo sinir oluyorum... valla cikarmiyorum yaaa
ekliyorum izninizle
Eki Görüntüle 159178 bu otururken Eki Görüntüle 159177 buda ayakta :)
bu göbek erkek :)
Maşallah çok şirin
ayyyyyy nerden anladin :81: insallah saglikli bi bebek olur ama kalbimin derinliklerinde bi oglusumun olmasini cok istiyorum galibatsk ederim.
sipsivri bildiğin erkek göbeği buuu :)
%80 erkek bence :)
kocakarı yöntemi şaşmaz
Merhaba arkadasslarr
resmen
HE BİRDE NEREYE GİDİYORSUN DOKTORA CANIM İST.DAMISIN?
ben istanbuldayım canım ben çalıştığım işyerinin kadın doğumcusuna gidiyodum özel muayenehanesine ama özel bi hastane olsun tek doktor doğuma kadar kontrol etsin istiyorumm bayan bi doktor tarafından bu erkekya çekiniyorum bazen ondan türkiye hastanesine gidicemm canımmm sen anadolu yakasındamısın nereye gidioonnnn
ıyı akşamlar kızlar bende hıc mıdem bulanmıyor dıye dıye
en sonunda bugun başladı ekşime ve bulantı hafıften aynı anda öğlen sadece tost yedım sut içtim
bıravo sende benim gibi olmuşsun hiç bulanmıoo bulanmıoooo dediimm şuannn en zirvesini yaşııyoo yedi hastalıkkende işe gidemiodum yataktan kalkamıyoduummmm demekki bebişlerimiz sağlıklı çok şükürrrr
Merhaba arkadasslarr
resmen
dualarımız seninle canımmm ne desek üzüntünü hafifletmez ama kendine iiyi bakmaktan başka çaren yok seni seviyoruzz kendine iyi bakk ....
Niye böyle bir başlık attım çünkü üzüntüme üzüntü eklemek istemiyorum.Biliyorum ki belki sizde üzüleceksiniz ama benden daha çok değildir.Burada yazıştığımız ve paylaştığımız süre içerisinde hatırlayanlar vardır.Benim 3 hafta geriden takip eden gebelik sürecim vardı ateşler içerisnde yandığım bir grip geçirmem ve bunun sonunda kırmızı kan ve pıhtı gelmesi ama akabinde gittiğimde kesenin görülmesi genede bizi heyecanlandırmıştı.Ama cumartesi günkü kontrolümüzde doktorumun yüzünü ekşitmesinden tersliğin başladığını anladık.Ve dediki bu istenmeyen bir gebelik olsa hemen alırdım fakat siz çok istediğiniz için 1 hafta daha bekleyelim demesiyle son buldu.Evimize geldik annemleri arayıp anlattık durumumuzu 15 dakika sonra ikiside ewimdeydi ve kayınvalidemin kalkın birde bizim diğer doktorumuza gidelim dedi.Saatte 5 olmuştu doktoru arayıp yalvar yakar beklettik.Ve gittik oda hem göbüşten hem vajinadan baktı ve aynı şeyleri söyledi.Hatta normalde 11 haftalık falan olması gerekirken kalp atışının olmadığını ve beklendiği takdirde kanamanın başlayacağını ve bununda beni zehirleyeceğini söyledi.Ortak kararımız olarak bugün KÜRTAJ oldum ve bütün bağımız kopmuş oldu. Tavsiyem şudurki Bulantılarınızdan şikayet etmeyin doktorumun sorduğu ilk şey oydu.Gelen kanamalarınız kırmızı ve kahve rengi olarak ayırt etmeyin ve hemen doktorunuzla irtibata geçiniz.Siz siz olun başkasına kulak asmayın çünkü herkesin genetiği farklı ve yaşanılan olaylar ve karşılaşılan sorunları ve cevaplarıda farklı hamilelikler birbirinden farklı.Ben artık 3 ay dinlenmeye çekilmek zorundayım.Alınan parçayıda parça diyorum çünkü oluşmamış kan pıhtısı olarak kalmış hem patalojiye hemde özel genetik labaratuarına yolladık.En azından sorunu neymiş onuda anlamak istiyorum.
Şu andan itibaren bebeklerinize ve sizlere sağlık sıhat ve güzel hamilelikler diliyorum.Ben belki daha oluşmadan kaybettim ama sizinkiler artık gayet netleşmeye başlamışken Hayırlısıyla kucaklarınıza almayı diliyorum.Bende yoluma devam edip hayırlısını dileyeceğim allahımdan kısmet işi belki en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar sağlık ve sıhatli olarak göbüşüme konar meleğimmmmmmmm.
yazma demişsin ama sabah sabah ağlattınız benii gözyaşlarımı tutamadımmmmm iki kötü haber birden aldım sende kendine iyi bak canımmm sözün bittiği yerrrr......
Olur o kadar canimBenimde cikmis baya ama esim bakip bakip su göbegini mahsus disari cikartma diyo sinir oluyorum... valla cikarmiyorum yaaa
ekliyorum izninizle
Eki Görüntüle 159178 bu otururken Eki Görüntüle 159177 buda ayakta :)
bu 2-3 aylık çocuk için çok büyük kıssssnormaldedemi göbüşlüydüün yohusammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?