günaydın,ben de göbeğim çıktı diyorum ama gıcık eşim o zaten vardı diyoama bence azcık çıktı
Olur o kadar canimBenimde cikmis baya ama esim bakip bakip su göbegini mahsus disari cikartma diyo sinir oluyorum... valla cikarmiyorum yaaa
ekliyorum izninizle
Eki Görüntüle 159178 bu otururken Eki Görüntüle 159177 buda ayakta :)
sanırım biz göbeğimizin çıkmasını istiyoruz ben her gün aynanın karşısına geçip göbeğimi inceliyorum akşam biraz göbeğim oluyor seviniyorum karnım büyüyo diye sabah bi bakıyorum akşamdan eser yokdün gittim kendime hamileliktede kullanabileceğim şifon bir tunik aldım çok cici dayanamadım göbek büyüyene kadar büyük kemerle bu gün giydim
kıslarr bemim karnım dümdüzzzz amaaa gögüslerimm dana kadar oldu dokuz aylıkken düşünemiyoruum bileeee yaaaaaaaaaaçok fena büyüyoo
benim hiç bulantım olmadı daha hamilemiyim değilmiyim ondanda şüphe duyuyorumaynen öyle :) ya ne bileyim görmek hissetmek istiyorum artık, beni tekmelesin dokunduğumda onu hissediym istiyorum böyle bulantı bulantı hasta gibiyim ya :) gerçi acele ediyoruz benim ilk hamilelik olduğu için 20. haftada anca hissedermişim. ama ikinci- üçüncü hamilelikleri olanlar şanslı daha erken hissedebiliyolarmış. ben şu an 7 haftalığım yani daha 13 haftam var yani iki katııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
şimdi kanalların gelişiyo bacım bişey olmaz gelişsinde yavrun doğunca bol bol doysun ha bide unutmadan dana kadar değil inek kadar olacak artıkkıslarr bemim karnım dümdüzzzz amaaa gögüslerimm dana kadar oldu dokuz aylıkken düşünemiyoruum bileeee yaaaaaaaaaaçok fena büyüyoo
Kızlar bişey sorcam nolur cvp yazın midesi bulananlar. Benim bazen 1-2 gün midem bulanmıyor korkuyorum. sonra yeniden başlıyor. Ama gelde sen bu iki gün bana anlat. Sizdede oluyormu nolur cvp yazın
canım benim bu hafta sonu öyleydi işte burda yazmıştım zaten. hiç bi belirti kalmamıştı bende ne bulantı ne halsizlik hatta şu dokunamadığım göğüslerim de bile bi hassaslık kalmadı korktum ben de dğn gittim doktora baktı her şey yolunda dedi olabilirmiş öyle bazen zaten dün sabah yine her şey geri döndü bol bol bulanıyorum yine ama olsun hiç olmaması daha bi canımı sıkmıştı valla
kahvaltı yapip geliciiiiim aç kaldım sizin yüzünüzden buraya ne zaman gelsem heyecanlanıyorum akıma bi şey yemek gelmiyo
kıslarr bemim karnım dümdüzzzz amaaa gögüslerimm dana kadar oldu dokuz aylıkken düşünemiyoruum bileeee yaaaaaaaaaaçok fena büyüyoo
hele benimkilerbu gidişle kamburum çıkacak valla,ama düşünebiliyo musun kızlar ordan süt akacak Allahım nası bi mucize o yaaaa
Kızlar bişey sorcam nolur cvp yazın midesi bulananlar. Benim bazen 1-2 gün midem bulanmıyor korkuyorum. sonra yeniden başlıyor. Ama gelde sen bu iki gün bana anlat. Sizdede oluyormu nolur cvp yazın
bu arada zeynep sen 9 haftayı devirmişsin hala mı yok göbiş. ohooo ben hiç kandırmıyim kendimi öyleyse
benim hiç bulantım olmadı daha hamilemiyim değilmiyim ondanda şüphe duyuyorumakşamları azcık göbek çıkıyo ya öyle teselli ediyorumkendimi.. zaman öyle çabuk geçer ki biz bile inanamayız şimdi daha çokm yeni olduğumuz için çok heyecanlıyız
şimdi kanalların gelişiyo bacım bişey olmaz gelişsinde yavrun doğunca bol bol doysun ha bide unutmadan dana kadar değil inek kadar olacak artık
göğüsler en çok emzirirken sarkıyor. Birde emzirirken sütyen kullanılmazasa olanar oluyor. Kesinlikle sütyen takın emzirirkende. Benim iki ark. Takmamıştı nerdeyse karnıma değiyor ucu demişti. Bi tanesi slikon taktırcak ikinciyi de doğurayım emzireyim diyor. Inş. çok sarkmaz
benim stickerimi yapann hatunaaa sesleniyoruumm burrdaaannnn beimkinii bi haftaa geriye alabilirrmiiyiiizzz baacııımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?