2011 Ekim Anneleri

günaydın,ben de göbeğim çıktı diyorum ama gıcık eşim o zaten vardı diyo ama bence azcık çıktı

..................................

Son düzenleme:
günaydın,ben de göbeğim çıktı diyorum ama gıcık eşim o zaten vardı diyo ama bence azcık çıktı

sanırım biz göbeğimizin çıkmasını istiyoruz ben her gün aynanın karşısına geçip göbeğimi inceliyorum akşam biraz göbeğim oluyor seviniyorum karnım büyüyo diye sabah bi bakıyorum akşamdan eser yok dün gittim kendime hamileliktede kullanabileceğim şifon bir tunik aldım çok cici dayanamadım göbek büyüyene kadar büyük kemerle bu gün giydim

Son düzenleme:

aynen öyle :) ya ne bileyim görmek hissetmek istiyorum artık, beni tekmelesin dokunduğumda onu hissediym istiyorum böyle bulantı bulantı hasta gibiyim ya :) gerçi acele ediyoruz benim ilk hamilelik olduğu için 20. haftada anca hissedermişim. ama ikinci- üçüncü hamilelikleri olanlar şanslı daha erken hissedebiliyolarmış. ben şu an 7 haftalığım yani daha 13 haftam var yani iki katııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kıslarr bemim karnım dümdüzzzz amaaa gögüslerimm dana kadar oldu dokuz aylıkken düşünemiyoruum bileeee yaaaaaaaaaa çok fena büyüyoo

Kızlar bişey sorcam nolur cvp yazın midesi bulananlar. Benim bazen 1-2 gün midem bulanmıyor korkuyorum. sonra yeniden başlıyor. Ama gelde sen bu iki gün bana anlat. Sizdede oluyormu nolur cvp yazın

bu arada zeynep sen 9 haftayı devirmişsin hala mı yok göbiş. ohooo ben hiç kandırmıyim kendimi öyleyse

benim hiç bulantım olmadı daha hamilemiyim değilmiyim ondanda şüphe duyuyorumakşamları azcık göbek çıkıyo ya öyle teselli ediyorumkendimi.. zaman öyle çabuk geçer ki biz bile inanamayız şimdi daha çokm yeni olduğumuz için çok heyecanlıyız
kıslarr bemim karnım dümdüzzzz amaaa gögüslerimm dana kadar oldu dokuz aylıkken düşünemiyoruum bileeee yaaaaaaaaaa çok fena büyüyoo
şimdi kanalların gelişiyo bacım bişey olmaz gelişsinde yavrun doğunca bol bol doysun ha bide unutmadan dana kadar değil inek kadar olacak artık

Kızlar bişey sorcam nolur cvp yazın midesi bulananlar. Benim bazen 1-2 gün midem bulanmıyor korkuyorum. sonra yeniden başlıyor. Ama gelde sen bu iki gün bana anlat. Sizdede oluyormu nolur cvp yazın

canım benim bu hafta sonu öyleydi işte burda yazmıştım zaten. hiç bi belirti kalmamıştı bende ne bulantı ne halsizlik hatta şu dokunamadığım göğüslerim de bile bi hassaslık kalmadı korktum ben de dğn gittim doktora baktı her şey yolunda dedi olabilirmiş öyle bazen zaten dün sabah yine her şey geri döndü bol bol bulanıyorum yine ama olsun hiç olmaması daha bi canımı sıkmıştı valla

İşte bende razıyım bulanmasına vs. sağlıklı olsund bulansın diyorum. Bazen kendiliğinden kesiliyor korkuyorum dün kasıklarıma ve vajinamdan içeri sancılar giriyordu. oyyyy oyyy ne kadar korkağım yaa. İNş. bebeğim sağlıklıdır

kahvaltı yapip geliciiiiim aç kaldım sizin yüzünüzden buraya ne zaman gelsem heyecanlanıyorum akıma bi şey yemek gelmiyo

Benimkilerde kocaman oldu. Normalde ikisi birbirine değmezdi çok küçük olmasa idare ediyordu beni. Şimdi birbirlerine yapıştılar ve kocaman oldular

hele benimkiler bu gidişle kamburum çıkacak valla,ama düşünebiliyo musun kızlar ordan süt akacak Allahım nası bi mucize o yaaaa

çok fenaagenişledi çok ama hala dimdinee sarkmıcak inşallahhhh dün biraz plates yaptım kol kaslarımı açtım oralarım sıkılaşsın kaslarım salmasın kendiniiiiiiii

yok benim hergün sabah bulanıyo ara ara olmuyo hergünnnnnnn neyi koklarsamm hangi ortama girersem bulanıyooo ve ben alıştıımm artıkkkkkkk

bu arada zeynep sen 9 haftayı devirmişsin hala mı yok göbiş. ohooo ben hiç kandırmıyim kendimi öyleyse

yokkızz ne dokuz haftasıııııı ben bi hafta geridenim adetten bi hafta sonra döllenme olmuş ben şuan yane bugün itibaritylee 8+6 haftalığım canım ama ben 4 kilo verdim hiç bişi yiyemiooruum hep kilo veriyorum yaa ona bağlıyorumm yanee anlıcağıııınnnnnn

harbiden inek kadarr zaten normalde seksen beşti şimdiktee 100 hahahahah

benim stickerimi yapann hatunaaa sesleniyoruumm burrdaaannnn beimkinii bi haftaa geriye alabilirrmiiyiiizzz baacııımmmmmmmmmmm

göğüsler en çok emzirirken sarkıyor. birde emzirirken sütyen kullanılmazasa olanar oluyor. kesinlikle sütyen takın emzirirkende. Benim iki ark. takmamıştı nerdeyse karnıma değiyor ucu demişti. bi tanesi slikon taktırcak ikinciyi de doğurayım emzireyim diyor. inş. çok sarkmaz

hani şu emzirme sütyenleri varyaa destekli olanlar gögüs ucu açılannnn onlardan bişi olmazz heralde ben onlara güveniyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…