hani şu emzirme sütyenleri varyaa destekli olanlar gögüs ucu açılannnn onlardan bişi olmazz heralde ben onlara güveniyoruummm
Olur o kadar canimBenimde cikmis baya ama esim bakip bakip su göbegini mahsus disari cikartma diyo sinir oluyorum... valla cikarmiyorum yaaa
ekliyorum izninizle
Eki Görüntüle 159178 bu otururken Eki Görüntüle 159177 buda ayakta :)
oh maş göbüşüne.baya çıkmış... benimde çıktı baya.eklerim fotosunu bir ara..
çok üzüldüm kızlar sabah sabah iki arkadaşımızın habeirni alınca(( rabbm herkezin bebegini sağplıkla kucana almayı nasip etsin.
kızlar bir fikrim var.ilk olarka gebeliği tehlikede olan arkadaşlara daha sonra tek tek hepimizin için her gün birine.katılımcı arkadaşlar okumak isteyen olursa.20 tane ayetel kürsü okusak diyorum
Ne kadar içmek gerekli acaba? bir yemek kaşığı yeterlimi?
tatlım ben yuvarlak küçük tabaklara yarısına kadar koyuyorum tatlı kaşığıyla yiyorum , bir gün ara verip tekrarlıyorum çok zor oluyor bol suyla devam ediyorum , miktarını kendin ayarlayabilirsin canım bazen bir yemek kaşığı yiyorum ..
Canım artık yavaş yavaş bitecek bulantıların benimde öyle oldu ve bizim tüp bebek olduğundan ilaçların etkisi azaldığından böyle olabiliyor merak etme ve o gün yediğin şeylerde azaltabiliyor.Kızlar bişey sorcam nolur cvp yazın midesi bulananlar. Benim bazen 1-2 gün midem bulanmıyor korkuyorum. sonra yeniden başlıyor. Ama gelde sen bu iki gün bana anlat. Sizdede oluyormu nolur cvp yazın
bu arada zeynep sen 9 haftayı devirmişsin hala mı yok göbiş. ohooo ben hiç kandırmıyim kendimi öyleyse
ben seve seve okurum. ekleyebilirsin beni.
bu arada yusuf,insan ve ibrahim surelerini bol bol okuyun ya da dineyin arkadaşlar hamileyken okumak iyiymiş bunları.
Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.(alıntıdır)
Bende okurum canım. Benide ekleyebilirsin inş.
merhaba arkadaşlar,
pinkta ve haticenin paylaşımlarını gördüm burda, büyük geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
birkaç gündür gelmiyordum topiğe. çok iyi hissetmiyorum kendimi, pc den de uzak duruyordum (bu arada dr sordum, pc zararlıymış aklınızda olsun çok kalmayın) açıkçası, sohbet etmek, bir şeylerle uğraşmak çok çabuk yoruyor beni. tansiyonum çok feci düşük. çok halsizim, bitkinim, mide bulantısından mahvoluyorum fakat çıkaramıyorum. iştahım kapandı, tek lokma yiyecek iştahım yok. yemedikçe bitkinliğim artıyor ama elimde değil. burda tüm verdiğim nasihatlere ters düşüyor şuan yaşadıklarım.
cumartesi doktora gittim. kalp atışlarını duydum bebeğimin. her şey yolunda çok şükür iyi. şikayetlerimi anlatınca doktorum bunların güzel zamanlar olduğunu, tadını çıkarmamı ve 12.haftada biteceğini söyledi. ümitle, sabırsızlıkla bekliyorum ben de.
sizler nasılsınız? herkes iyidir umarım. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
merhaba arkadaşlar,
pinkta ve haticenin paylaşımlarını gördüm burda, büyük geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
birkaç gündür gelmiyordum topiğe. çok iyi hissetmiyorum kendimi, pc den de uzak duruyordum (bu arada dr sordum, pc zararlıymış aklınızda olsun çok kalmayın) açıkçası, sohbet etmek, bir şeylerle uğraşmak çok çabuk yoruyor beni. tansiyonum çok feci düşük. çok halsizim, bitkinim, mide bulantısından mahvoluyorum fakat çıkaramıyorum. iştahım kapandı, tek lokma yiyecek iştahım yok. yemedikçe bitkinliğim artıyor ama elimde değil. burda tüm verdiğim nasihatlere ters düşüyor şuan yaşadıklarım.
cumartesi doktora gittim. kalp atışlarını duydum bebeğimin. her şey yolunda çok şükür iyi. şikayetlerimi anlatınca doktorum bunların güzel zamanlar olduğunu, tadını çıkarmamı ve 12.haftada biteceğini söyledi. ümitle, sabırsızlıkla bekliyorum ben de.
sizler nasılsınız? herkes iyidir umarım. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
benim hiç bulantım olmadı daha hamilemiyim değilmiyim ondanda şüphe duyuyorumakşamları azcık göbek çıkıyo ya öyle teselli ediyorumkendimi.. zaman öyle çabuk geçer ki biz bile inanamayız şimdi daha çokm yeni olduğumuz için çok heyecanlıyız
maşallah de leyna gözünü seviyim deme böyle. çok kötü mide bulantısı. dün gece uykumdan uyandırdı beni. bi şey var mı desen, yok. çıkarsam rahatlayıp yatıcam ama ne mümkün. onun için dilini falan ısır, bulanmıyo deyip durmaaa. hem kıskanıyorum yaaa. bu arada mide bulantısı iyiymiş. doktorum dedi.
seni çok özlemiştim arkadaşım :79:
zeynepcim sende belediyede çalışıyodun değilmi istanbulda?
bende onlardan alcam inş.
Inş. O günleride görürürz yarabbim aminnn
zeynep teyze bizi duymadı
cnm ya pcden uzak durucazda benim bütün gün işin pc başında napsam ki yani şu anda iyiyim Allaha şükür işi bırakmam içinde bi sebep yok alabildiğim tek önlem kaktüs
benim hiç bulantım olmadı daha hamilemiyim değilmiyim ondanda şüphe duyuyorumakşamları azcık göbek çıkıyo ya öyle teselli ediyorumkendimi.. zaman öyle çabuk geçer ki biz bile inanamayız şimdi daha çokm yeni olduğumuz için çok heyecanlıyız
maşallah de leyna gözünü seviyim deme böyle. çok kötü mide bulantısı. dün gece uykumdan uyandırdı beni. bi şey var mı desen, yok. çıkarsam rahatlayıp yatıcam ama ne mümkün. onun için dilini falan ısır, bulanmıyo deyip durmaaa. hem kıskanıyorum yaaa. bu arada mide bulantısı iyiymiş. doktorum dedi.
maşallah sanada banada senin bulantılarınada şükretmek lazım yeni bir hayatın belirtileri onlar sen şimdi ne kadar kötü hissediyorsun kendini çekmeyen anlamaz ama minicik bebeğini kollarına aldığında bütün sıkıntıları unutacaksın inşallah... seni merak ediyordum ama tahminde ettim bulantılarını tansiyonunu..haticeye çok üzüldüm sanırım bir daha armıza katılmayacak allah yolunu açık etsin inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?