2011 Ekim Anneleri

oh maş göbüşüne.baya çıkmış... benimde çıktı baya.eklerim fotosunu bir ara..

çok üzüldüm kızlar sabah sabah iki arkadaşımızın habeirni alınca(( rabbm herkezin bebegini sağplıkla kucana almayı nasip etsin.

kızlar bir fikrim var.ilk olarka gebeliği tehlikede olan arkadaşlara daha sonra tek tek hepimizin için her gün birine.katılımcı arkadaşlar okumak isteyen olursa.20 tane ayetel kürsü okusak diyorum

ben seve seve okurum. ekleyebilirsin beni.
bu arada yusuf,insan ve ibrahim surelerini bol bol okuyun ya da dineyin arkadaşlar hamileyken okumak iyiymiş bunları.

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.(alıntıdır)

Son düzenleme:
Bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma allahtan sabır ihsan etmesini diliyorum.

Kızlar bişey sorcam nolur cvp yazın midesi bulananlar. Benim bazen 1-2 gün midem bulanmıyor korkuyorum. sonra yeniden başlıyor. Ama gelde sen bu iki gün bana anlat. Sizdede oluyormu nolur cvp yazın
Canım artık yavaş yavaş bitecek bulantıların benimde öyle oldu ve bizim tüp bebek olduğundan ilaçların etkisi azaldığından böyle olabiliyor merak etme ve o gün yediğin şeylerde azaltabiliyor.
bu arada zeynep sen 9 haftayı devirmişsin hala mı yok göbiş. ohooo ben hiç kandırmıyim kendimi öyleyse

Canım senin göbek bişi değil benimkini bi görsen :))))))))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
pinkta ve haticenin paylaşımlarını gördüm burda, büyük geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
birkaç gündür gelmiyordum topiğe. çok iyi hissetmiyorum kendimi, pc den de uzak duruyordum (bu arada dr sordum, pc zararlıymış aklınızda olsun çok kalmayın) açıkçası, sohbet etmek, bir şeylerle uğraşmak çok çabuk yoruyor beni. tansiyonum çok feci düşük. çok halsizim, bitkinim, mide bulantısından mahvoluyorum fakat çıkaramıyorum. iştahım kapandı, tek lokma yiyecek iştahım yok. yemedikçe bitkinliğim artıyor ama elimde değil. burda tüm verdiğim nasihatlere ters düşüyor şuan yaşadıklarım.
cumartesi doktora gittim. kalp atışlarını duydum bebeğimin. her şey yolunda çok şükür iyi. şikayetlerimi anlatınca doktorum bunların güzel zamanlar olduğunu, tadını çıkarmamı ve 12.haftada biteceğini söyledi. ümitle, sabırsızlıkla bekliyorum ben de.
sizler nasılsınız? herkes iyidir umarım. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.

Bende okurum canım. Benide ekleyebilirsin inş.

kızlar sağolun eklerim tabi.ama biraz çoğalmak lazım.baktrık katılım olmuyor en azından ben karar verdim kendim her gün biri için okuycam....

canım ben o surelerin hiç birini bilmiyorum kuran okumayıda çok iyi bilmiyorum harfleri karıştırıyorum.türkçe okuayabilirim ama..

cnm ya pcden uzak durucazda benim bütün gün işin pc başında napsam ki yani şu anda iyiyim Allaha şükür işi bırakmam içinde bi sebep yok alabildiğim tek önlem kaktüs

seni çok özlemiştim arkadaşım :79:

zeynepcim sende belediyede çalışıyodun değilmi istanbulda?

yess canım belediyedeeeeee çok şükürrrrrrr

bende onlardan alcam inş.

Inş. O günleride görürürz yarabbim aminnn

amiiiiiiinnnnn amiiiiiiiinn aminnn:26::26: üç kere söyledim şartladım heheh

zeynep teyze bizi duymadı

yeni duydum yavruu dışarı çıkmıştımdaaaa hava çok güzel işyerinde diildiiimmmm

cnm ya pcden uzak durucazda benim bütün gün işin pc başında napsam ki yani şu anda iyiyim Allaha şükür işi bırakmam içinde bi sebep yok alabildiğim tek önlem kaktüs

haklısın, çalışan arkadaşlarımız için pc den uzak durmak çok mümkün olmayabilir ama ev hanımı olanlar biraz daha dikkat edebilir sanki. biz de filtre kullanabiliriz. ekranı bir miktar karartır ama sağlık için etkili bir yöntem sanki. almayı düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…