2011 Ekim Anneleri

Kıslar bu pinktanınnnnn kanaması olmuşş ordan bi belirti gelmişş bu bi belirti ama haticenin bi belirtisi olmamış sanırımm ben de çok korkuyorum arkadaşlarımada çok üzüldümmmmmm çok geçmiş olsunnnn tekrar
Benimde gögüslerim büyüsede karnım h,iç büyümedi4 kilo verdim ondan korkuyorum ama sabah akşam öğle n her dakika midem bulanıyoyaa kendimi ordan avutuyorum normaldee nisanın ilk haftası gidicektim hastaneye ama önümüzdeki haftaya randevu aldımmmm korkumdannnnn

kızlar cumartesi doktora gittim. kalp atışı gezimizin sonucunda doktorla şunları konuştum, şu tavsiyeleri verdi :
* hamilelik bir hastalık değildir, tadını çıkar, ilk üç istediğini ye istemediğini sakın yeme. zorla yer tiksinirsen ömür boyu yiyemezsin o yiyecekleri. kendini zorlama, ilk üç ay kilo almasan da olur. kusmayı dert etme, 12. hatfa sonunda bitecek dedi (inşallah)
* bol su içmemi söyledi. günde 1,5 lt.
* folik asit içmeye devam et dedi
* haftada bir kez ilişki olabilir dedi
* sabahları kuru, katı besinler al, aç midene sıvı alma dedi. denedim ama işe yaramadı...
* bilgisayar ve cep tel zararlı, çok fazla kullanmamaya dikkat et dedi.
* yürüyüş en güzel spordur, her gün yürümeye gayret et dedi ama kılımı kıpırdatamıyorum ben, siz yürüyün.
aklıma gelenler şuan bunlar, hatırladıkça yazarım. sizinkiler farklı şeyler söylüyor mu??

zaten kasıklara sıcak su koymakta normalde zararlıymış en iyisi ayaklara koymak... ama benim bir huyum var yaklaşık son 3 yıldır bu huyumdan vazgeçemiyorum sıcak su torbasına suyu koyup onuda bacaklarımın arasına koyuyorum o olmadan geceleri uyuyamıyorum bazen kendimi zorluyorum alıştırmayım kendimi diye ama olmuyor

denizcim gözün aydın çok mutlu oldum senin adına:) benim doktorum farklı olarak mutlaka kondomla ilşkiye girmemiz gerektiğini çünkü hamilelerin enfeksiyonlara çok açık olduğunu söyledi.

denizcim gözün aydın çok mutlu oldum senin adına:) benim doktorum farklı olarak mutlaka kondomla ilşkiye girmemiz gerektiğini çünkü hamilelerin enfeksiyonlara çok açık olduğunu söyledi.

hadi yaaaa kondomun o üzerindeki yağ gibi şey acabaa zararlımıı bize keşke onuda soraydıın bacıımmmmmm

teşekkür ederim advocatecim. darısı tüm bekleyenlerin başına ama en son duyan ben oldum galiba
aa evet haklısın, onu atlamışım. çok önemli.

ankarada yaşayan arkadaşlara sorum olacak. kalbim çok çarpıyor, tansiyonum çoook düşükk kardiyoloji servisi iyi olan bir hastane ya da kardiyolog tavsiye edebiliyor musunuz?? yarın acilen gitmek istiyorum.

hadi yaaaa kondomun o üzerindeki yağ gibi şey acabaa zararlımıı bize keşke onuda soraydıın bacıımmmmmm
zeynepcim onunla ilgili hiç bi şey demedi ama zararlı olsaydı söylerdi. ben daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlarıma sordum onların doktoru böyle bişey dememiş ama benim doktorum bu konuda çok net ve katıydı...

ankarada yaşayan arkadaşlara sorum olacak. kalbim çok çarpıyor, tansiyonum çoook düşükk kardiyoloji servisi iyi olan bir hastane ya da kardiyolog tavsiye edebiliyor musunuz?? yarın acilen gitmek istiyorum.

canım kap için benim bildiğim en iyi yer ankara üniversitesi kalp merkezi cebecide çok iyi hocalar var babam için annem için çok kez gittik oraya bir araştır istersen.. benim annemde guatr dan ameliyat oldu çok çarpıntısı var aynı senin gibi inşallah sende şifa bulursun...

teşekkür ederim advocatecim. darısı tüm bekleyenlerin başına ama en son duyan ben oldum galiba
aa evet haklısın, onu atlamışım. çok önemli.
olsun denizcim geç olsun güç olmasın çok şükür o mutluluğu tattın
bu arada geçmişi okudum hatice ile diğer arkadşımın durumunu okudum kahroldum..Allah sabır versin ve Rabbim ne zaman isterlerse o zaman hayırlısıyla sağlıklı bebeklere hamile kalmayı nasip etsin inşallah...

tamam canım çok sağol. duymuştum adını. ama bir günde her şey biter mi acaba... muayene, eko, ekg çekimlerini filan aynı gün yaparlar inşallah. arıyorum hemen.
annene de geçmiş olsun canım bu guatr illeti genetik. kontrollerini iyi yaptır sen de. ne olur ne olmaz Allah korusun. inşallah ben de şifa bulurum.

şunuda söyleyim belki seçenek olur geçenlerde kayınpederimi acil götürdük kalpten fatih ünv hastanesine çok iyi ilgilendiler dediğin gibi ekg eko hepsi yapıldı doktorlar inceledi iyice kontrol ettiler eğer acil bir çözüm istersen orayıda değerlendirebilirsin

selam arkadaşlar
bende bişi sorcam size,
herkesin sabah oluyor genelde bulantısı benim akşam 6 da bi başlıo of of
gece boyu
ne tersim çıkartamıorum da öle hissiz duruorum evde
öneriniz var mı?

selam arkadaşlar
bende bişi sorcam size,
herkesin sabah oluyor genelde bulantısı benim akşam 6 da bi başlıo of of
gece boyu
ne tersim çıkartamıorum da öle hissiz duruorum evde
öneriniz var mı?

ayva başta olmak üzere bilimum meyveler,leblebi,tuzlu kraker ve maydonoz çok olmamak kaydıyla inşallah uzun sürmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…