maşallah sanada banada senin bulantılarınada şükretmek lazım yeni bir hayatın belirtileri onlar sen şimdi ne kadar kötü hissediyorsun kendini çekmeyen anlamaz ama minicik bebeğini kollarına aldığında bütün sıkıntıları unutacaksın inşallah... seni merak ediyordum ama tahminde ettim bulantılarını tansiyonunu..haticeye çok üzüldüm sanırım bir daha armıza katılmayacak allah yolunu açık etsin inşallah ..
tabi canım haklısın. tansiyan, bulantı, baş dönmesi bir yandan, öldüm bittim ama olsun sağlıklı bir şekilde gelir inşallah, o an her şeyi unutuyormuşsun zaten :) ne bulantı, ne doğum sancısı hiçbirini hatırlamıyormuşsun. inşallah hepimiz tadarız bu muhteşem duyguyu.
cumartesi haticeyle birlikte gidicektik, gittim geldim, faceden msj attım naptın diye. cevap gelmedi o gün, ertesi gün de, dün de... yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu anladım. hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra yüzü güler.
ee sen neler yapptııın :) iyi gidiyor mu bebişinle hayat nasıl? her şey yolundadır inşallah..
çok şükür herşey yolunda bel ağrılarımda hafifledi akşamları sıvak su torbası koyuyorum belime havluya sarıp biraz iyi geliyor bu arada doktorumuda netleştirdim bebek düşünmeye başladığımda herhangi bir sorun varmı diye baktırmıştım 2 ay sonrada hamileliğimi öğrendiğimde gitmiştim kendisine çok şeker bir bayan akropol hastanesinde onunla devam edicem 2 hafta sonraya randevu alıcam...bababmız bu gün bizi sinemaya götürecektabi canım haklısın. tansiyan, bulantı, baş dönmesi bir yandan, öldüm bittim ama olsun sağlıklı bir şekilde gelir inşallah, o an her şeyi unutuyormuşsun zaten :) ne bulantı, ne doğum sancısı hiçbirini hatırlamıyormuşsun. inşallah hepimiz tadarız bu muhteşem duyguyu.
cumartesi haticeyle birlikte gidicektik, gittim geldim, faceden msj attım naptın diye. cevap gelmedi o gün, ertesi gün de, dün de... yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu anladım. hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra yüzü güler.
ee sen neler yapptııın :) iyi gidiyor mu bebişinle hayat nasıl? her şey yolundadır inşallah..yavrumada hep kızım diyesim geliyor hayırdır inşallah
çok şükür herşey yolunda bel ağrılarımda hafifledi akşamları sıvak su torbası koyuyorum belime havluya sarıp biraz iyi geliyor bu arada doktorumuda netleştirdim bebek düşünmeye başladığımda herhangi bir sorun varmı diye baktırmıştım 2 ay sonrada hamileliğimi öğrendiğimde gitmiştim kendisine çok şeker bir bayan akropol hastanesinde onunla devam edicem 2 hafta sonraya randevu alıcam...bababmız bu gün bizi sinemaya götürecekyavrumada hep kızım diyesim geliyor hayırdır inşallah
geçmiş olsun canım bel ağrısı zor. bende fıtık var, hem belimde hem boynumda. dün gece baş ağrım da vardı. bi yandan baş ağrısı bir yandan mide bulantısı (belki de migrenim tuttu), berbattı. neyse ki geçti şimdi. beline ara ara sıcak su torbası koy ama kasıklarına koyma sakın. ben ne zaman koysam idrar yolu sancısı çekerim. idrarımı yaparken yanma olur, akıntı falan oluyor ondan sonra. Allah korusun çok fena.
ışıl hanıma gidiyorsun sanırım tekrar. en güzeli, içine sinmişti zaten. ara ara, fırsat buldukça bülent beye de uğrarsın. gerçi hazirana gün vermişti o sana. çok geç. o zamana kadar yapılacak test vs var mı acaba... ctesi doktora gittim ama pıt pıt sevinci yüzünden sormayı unuttum ben, bi daha ne zaman gidicem acaba
ohh ne güzel gezin valla. halim olsa ben de çıkıcam, eşim de benim yüzümden eve kapandı. aşırı uyumam sebebiyle kapıdan dışarı çıktığımız yok, yazık o da benimle beraber uyuyor erkenden.
tatlişşkom belki inanmazsın ama sana bir önceki mesajımı yazarken bebişinle hayat nasıl gidiyor yerine, kızınla hayat nasıl gidiyor yazmıştım :) içime öyle doğru ama çok bilmişlik olmasın diye sildim tekrar. yemin ederim. sanırım annesi gibi bir kızımız geliyor.
geçmiş olsun canım bel ağrısı zor. bende fıtık var, hem belimde hem boynumda. dün gece baş ağrım da vardı. bi yandan baş ağrısı bir yandan mide bulantısı (belki de migrenim tuttu), berbattı. neyse ki geçti şimdi. beline ara ara sıcak su torbası koy ama kasıklarına koyma sakın. ben ne zaman koysam idrar yolu sancısı çekerim. idrarımı yaparken yanma olur, akıntı falan oluyor ondan sonra. Allah korusun çok fena.
ışıl hanıma gidiyorsun sanırım tekrar. en güzeli, içine sinmişti zaten. ara ara, fırsat buldukça bülent beye de uğrarsın. gerçi hazirana gün vermişti o sana. çok geç. o zamana kadar yapılacak test vs var mı acaba... ctesi doktora gittim ama pıt pıt sevinci yüzünden sormayı unuttum ben, bi daha ne zaman gidicem acaba
ohh ne güzel gezin valla. halim olsa ben de çıkıcam, eşim de benim yüzümden eve kapandı. aşırı uyumam sebebiyle kapıdan dışarı çıktığımız yok, yazık o da benimle beraber uyuyor erkenden.
tatlişşkom belki inanmazsın ama sana bir önceki mesajımı yazarken bebişinle hayat nasıl gidiyor yerine, kızınla hayat nasıl gidiyor yazmıştım :) içime öyle doğru ama çok bilmişlik olmasın diye sildim tekrar. yemin ederim. sanırım annesi gibi bir kızımız geliyor.
ay ağzından bal damlıyor yazsaydın keşke zaten ne olsa hemen kızım çıkıyo ağzımdan oğlan olursa sevmeyecek annesini
ışıl hanıma gidicem canım o kadar yer gezdim hiç biri içime sinmedi aklım orda kaldı..
bende öyle soruları biriktiriyorum biriktiriyorum doktorun karşısında her şeyi unutup topu eşime atıyorum "soracağımız başka bir şey varmıydı?"
ay ağzından bal damlıyor yazsaydın keşke zaten ne olsa hemen kızım çıkıyo ağzımdan oğlan olursa sevmeyecek annesini
ışıl hanıma gidicem canım o kadar yer gezdim hiç biri içime sinmedi aklım orda kaldı..
bende öyle soruları biriktiriyorum biriktiriyorum doktorun karşısında her şeyi unutup topu eşime atıyorum "soracağımız başka bir şey varmıydı?"
:) tamam bundan sonra yazarım canım. erkek de olsa sever annesini merak etme.
doktora gitmeden bir hafta önce ya da aklıma geldikçe sorularımı yazıyorum ben. doktorun yanında elim çantaya gidince anlıyor, inşallah çalıştığım yerdendir diyor artık :) soruları çıkarıp soruyorum, eşim de görmemiş oluyor şaşırıyor. o kafasında tasarlamış oluyor ama ben unutuyorum napim, onun için yazıyorum valla. iyi de oluyor. hatta şöyle diyim, haftaiçi burda konuştuklarımızı not alıyorum onları soruyorum daha çok.
denizcim gözün aydın çok mutlu oldum senin adına:) benim doktorum farklı olarak mutlaka kondomla ilşkiye girmemiz gerektiğini çünkü hamilelerin enfeksiyonlara çok açık olduğunu söyledi.kızlar cumartesi doktora gittim. kalp atışı gezimizin sonucunda doktorla şunları konuştum, şu tavsiyeleri verdi :
* hamilelik bir hastalık değildir, tadını çıkar, ilk üç istediğini ye istemediğini sakın yeme. zorla yer tiksinirsen ömür boyu yiyemezsin o yiyecekleri. kendini zorlama, ilk üç ay kilo almasan da olur. kusmayı dert etme, 12. hatfa sonunda bitecek dedi (inşallah)
* bol su içmemi söyledi. günde 1,5 lt.
* folik asit içmeye devam et dedi
* haftada bir kez ilişki olabilir dedi
* sabahları kuru, katı besinler al, aç midene sıvı alma dedi. denedim ama işe yaramadı...
* bilgisayar ve cep tel zararlı, çok fazla kullanmamaya dikkat et dedi.
* yürüyüş en güzel spordur, her gün yürümeye gayret et dedi ama kılımı kıpırdatamıyorum ben, siz yürüyün.
aklıma gelenler şuan bunlar, hatırladıkça yazarım. sizinkiler farklı şeyler söylüyor mu??
denizcim gözün aydın çok mutlu oldum senin adına:) benim doktorum farklı olarak mutlaka kondomla ilşkiye girmemiz gerektiğini çünkü hamilelerin enfeksiyonlara çok açık olduğunu söyledi.
denizcim gözün aydın çok mutlu oldum senin adına:) benim doktorum farklı olarak mutlaka kondomla ilşkiye girmemiz gerektiğini çünkü hamilelerin enfeksiyonlara çok açık olduğunu söyledi.
zeynepcim onunla ilgili hiç bi şey demedi ama zararlı olsaydı söylerdi. ben daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlarıma sordum onların doktoru böyle bişey dememiş ama benim doktorum bu konuda çok net ve katıydı...hadi yaaaa kondomun o üzerindeki yağ gibi şey acabaa zararlımıı bize keşke onuda soraydıın bacıımmmmmm
ankarada yaşayan arkadaşlara sorum olacak. kalbim çok çarpıyor, tansiyonum çoook düşükk kardiyoloji servisi iyi olan bir hastane ya da kardiyolog tavsiye edebiliyor musunuz?? yarın acilen gitmek istiyorum.
olsun denizcim geç olsun güç olmasın çok şükür o mutluluğu tattınteşekkür ederim advocatecim. darısı tüm bekleyenlerin başına ama en son duyan ben oldum galiba
aa evet haklısın, onu atlamışım. çok önemli.
canım kap için benim bildiğim en iyi yer ankara üniversitesi kalp merkezi cebecide çok iyi hocalar var babam için annem için çok kez gittik oraya bir araştır istersen.. benim annemde guatr dan ameliyat oldu çok çarpıntısı var aynı senin gibi inşallah sende şifa bulursun...
tamam canım çok sağol. duymuştum adını. ama bir günde her şey biter mi acaba... muayene, eko, ekg çekimlerini filan aynı gün yaparlar inşallah. arıyorum hemen.
annene de geçmiş olsun canım bu guatr illeti genetik. kontrollerini iyi yaptır sen de. ne olur ne olmaz Allah korusun. inşallah ben de şifa bulurum.
Olur o kadar canimBenimde cikmis baya ama esim bakip bakip su göbegini mahsus disari cikartma diyo sinir oluyorum... valla cikarmiyorum yaaa
ekliyorum izninizle
Eki Görüntüle 159178 bu otururken Eki Görüntüle 159177 buda ayakta :)
selam arkadaşlar
bende bişi sorcam size,
herkesin sabah oluyor genelde bulantısı benim akşam 6 da bi başlıo of of
gece boyu
ne tersimçıkartamıorum da öle hissiz duruorum evde
öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?