2011 Ekim Anneleri

sol kalçama bir ağrı saplandı düğüm düğümmmm 2-3 saatir ne yürütüyor ne oturduğum yerde rahat ettiriyor
Bu nereden çıktı şimdi? kemiklerim mi genişliyor ne?

hanımlar sıze ayıp bişe sorcam ...:26:sey bana hamıleliğimin başında kesınlıkle ılıskı yasak dendı..ama her hangi bi sorun yok suan yanı bi düşük tehlikesinden bahsedılmedı sonra..ılk hamıleleıgım dusukle sonuc lanmöıstı acaba ondanmı yasak yoksa sızade yasaklandımı..

benimde ilk hamileliğim canım düşük tehlikemde yok doktor banada yasakladı bilmiorum sebebini 12.hafta bitene kadar dedi

kızlar benim 3-4 gündür vajinamda sivilce çıktı oturuncada acıyor doktora gitsemmi bebişe bişi olurmu die korkuorum bide akıntım çok var yorumlarınızı bekliyorum ne yapim?:92:

bize öyle bir yasak getirmedi doktor ama ben kendim yasakladım çünkü canım çok acıyordu ohh şimdi pek rahatım

canım benim doktorum 8. haftaya kadar yasak, yani bebek tutunucaya kadar dedi.

yok canım niye ayıp olsun, bu bebişleri leylekler kondurmadı ya göbüşlerimize
doktora ilk gidişimde 4,5-5 haftalık hamileydim, 15 gün yasak dedi. (kalp atışını duyana kadar)
7. hafta bitti 8'e girince kalp atışını duyduk, düşük tehlikesi olan bir durum da yoktu, onun için haftada bir serbest dedi ama biz korkuyoruz yine de.
9 ayın sonuna kadar yasaklı olan bazı durumlar var, tedaviyle gebe kalınmışsa, anne adayının sürekli kanaması varsa, düşük riski varsa o durumlarda yasak canım. yine de doktorun ne derse onu yap sen.

benım 10. hafta oldu ama su zamana kadar felan dıye bı sınır koymadılar 1 ayı gectii yanii zor oluyo böle

aslında şöle canım ilk iki ay önermiorum dedi bende öğrendiğimde zaten 1 aylıktım ama kastettiği o an itibariylemi iki ay yoksa sadece 8haftamı bilmiorum kayınvalidemle gitmiştim ilk o tanıyor doktoru die soramadımda 8haftamı yoksa 12 haftamı die ölece bekliorum :79: ama zor oluyor tabi

kızlar benim 3-4 gündür vajinamda sivilce çıktı oturuncada acıyor doktora gitsemmi bebişe bişi olurmu die korkuorum bide akıntım çok var yorumlarınızı bekliyorum ne yapim?:92:

benim görüşüm sivilceyse önemli değildir, ama siğilse durum pek iyi olmayabilir. siğiller tehlikeli. uçuk çıkanlar da var. onlar behçet hastalığı riski olanlar. onun için dermatoloğa gitmek gerekir. ama sadece yağ bezesi, sivilceyse sorun yok bence.
akıntıyı da hiç sorma yaa ne kötü şeymiiş. iki kez çamaşırımı değiştiriyorum. yaz gelsin işyerinde etek giyince gün içinde de değiştiricem valla. normalmiş ama, bu da sorun değil.
içim rahat etsin dersen yine de doktoruna görün, madem oturmana bile engel oluyor, patlayıp enfeksiyon içine yayılabilir. Allah korusun...

hemde çok zoor

açıkcası ben göremedim eşim baktı kırmızılık varmış ama siğil mi ne bilmiorum bebişe zarar vermedikten sonra takmamda ona bişi olmasın içim rahat etmicek gitcem galiba doktora

kızlar canım ilk defa bişe yemek istedi. işyerime çaylarıma sıkmak için sarı, ekşi, yuvarlağımsı bir yiyecek var ya, ondan getirmiştim. tuzlayıp tüm tüm yedim. sanırım kızım geliyor...

kızlar canım ilk defa bişe yemek istedi. işyerime çaylarıma sıkmak için sarı, ekşi, yuvarlağımsı bir yiyecek var ya, ondan getirmiştim. tuzlayıp tüm tüm yedim. sanırım kızım geliyor...

oooh yarasın inşallah kızıma arkadaşmı geliyor

sanırım kardeş geliyor senin prensesine.
ayy salak benn. zaten tansiyonun düşük, niye yersin onu a pisboğaz deniiiiz. daha kötü oldum valla.

eve git biraz uzan dinlen dikkat et kendine yollarda arkadaşım ben şimdi çıkıyorum eşim gelmiş kendinize iyi bakın minik kuzuyu öperim ilet kendisine:79:

eve git biraz uzan dinlen dikkat et kendine yollarda arkadaşım ben şimdi çıkıyorum eşim gelmiş kendinize iyi bakın minik kuzuyu öperim ilet kendisine:79:

evet eve gidip yatıyım ben yine. sonsuza dek böyle sürecek sanki bu süreç çok sıkıcııı.
tamam çık hadi, ohh ne güzel erken çıkıyosun yaa.
tamam öpsün teyzesi biz de onu öpelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…