hanımlar sıze ayıp bişe sorcam ...:26:sey bana hamıleliğimin başında kesınlıkle ılıskı yasak dendı..ama her hangi bi sorun yok suan yanı bi düşük tehlikesinden bahsedılmedı sonra..ılk hamıleleıgım dusukle sonuc lanmöıstı acaba ondanmı yasak yoksa sızade yasaklandımı..
hanımlar sıze ayıp bişe sorcam ...:26:sey bana hamıleliğimin başında kesınlıkle ılıskı yasak dendı..ama her hangi bi sorun yok suan yanı bi düşük tehlikesinden bahsedılmedı sonra..ılk hamıleleıgım dusukle sonuc lanmöıstı acaba ondanmı yasak yoksa sızade yasaklandımı..
benimde ilk hamileliğim canım düşük tehlikemde yok doktor banada yasakladı bilmiorum sebebini 12.hafta bitene kadar dedi
canım benim doktorum 8. haftaya kadar yasak, yani bebek tutunucaya kadar dedi.hanımlar sıze ayıp bişe sorcam ...:26:sey bana hamıleliğimin başında kesınlıkle ılıskı yasak dendı..ama her hangi bi sorun yok suan yanı bi düşük tehlikesinden bahsedılmedı sonra..ılk hamıleleıgım dusukle sonuc lanmöıstı acaba ondanmı yasak yoksa sızade yasaklandımı..
benım 10. hafta oldu ama su zamana kadar felan dıye bı sınır koymadılar 1 ayı gectiiyanii zor oluyo böle
kızlar benim 3-4 gündür vajinamda sivilce çıktı oturuncada acıyor doktora gitsemmi bebişe bişi olurmu die korkuorum bide akıntım çok var yorumlarınızı bekliyorum ne yapim?:92:
aslında şöle canım ilk iki ay önermiorum dedi bende öğrendiğimde zaten 1 aylıktım ama kastettiği o an itibariylemi iki ay yoksa sadece 8haftamı bilmiorum kayınvalidemle gitmiştim ilk o tanıyor doktoru die soramadımda 8haftamı yoksa 12 haftamı die ölece bekliorum :79: ama zor oluyor tabi
benim görüşüm sivilceyse önemli değildir, ama siğilse durum pek iyi olmayabilir. siğiller tehlikeli. uçuk çıkanlar da var. onlar behçet hastalığı riski olanlar. onun için dermatoloğa gitmek gerekir. ama sadece yağ bezesi, sivilceyse sorun yok bence.
akıntıyı da hiç sorma yaa ne kötü şeymiiş. iki kez çamaşırımı değiştiriyorum. yaz gelsin işyerinde etek giyince gün içinde de değiştiricem valla. normalmiş ama, bu da sorun değil.
içim rahat etsin dersen yine de doktoruna görün, madem oturmana bile engel oluyor, patlayıp enfeksiyon içine yayılabilir. Allah korusun...
kızlar canım ilk defa bişe yemek istedi. işyerime çaylarıma sıkmak için sarı, ekşi, yuvarlağımsı bir yiyecek var ya, ondan getirmiştim. tuzlayıp tüm tüm yedim. sanırım kızım geliyor...
oooh yarasın inşallah kızıma arkadaşmı geliyor
sanırım kardeş geliyor senin prensesine.
ayy salak benn. zaten tansiyonun düşük, niye yersin onu a pisboğaz deniiiiz. daha kötü oldum valla.
eve git biraz uzan dinlen dikkat et kendine yollarda arkadaşım ben şimdi çıkıyorum eşim gelmiş kendinize iyi bakın minik kuzuyu öperim ilet kendisine:79:
Ben de bugün doktora gittim, kalp atışlarını gördük...
Ben de bugün doktora gittim, kalp atışlarını gördük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?