ben de bugün doktora gittim, kalp atışlarını gördük...
Ben de bugün doktora gittim, kalp atışlarını gördük...
yerim ben onun minicik kalp atışlarını yaaaaaa
teysesinin pıtırcıgı o
Arkadaşım maşallah çok şirin gözüküyo kaç haftalıksın
oh maş göbüşüne.baya çıkmış... benimde çıktı baya.eklerim fotosunu bir ara..
çok üzüldüm kızlar sabah sabah iki arkadaşımızın habeirni alınca(( rabbm herkezin bebegini sağplıkla kucana almayı nasip etsin.
kızlar bir fikrim var.ilk olarka gebeliği tehlikede olan arkadaşlara daha sonra tek tek hepimizin için her gün birine.katılımcı arkadaşlar okumak isteyen olursa.20 tane ayetel kürsü okusak diyorum
bu 2-3 aylık çocuk için çok büyük kıssssnormaldedemi göbüşlüydüün yohusammmm
Maş. göbişine :) Sen kaç haftalıksın canım?
inş 3.ayın sonunda düzelirsin:) benim hiç kapalı deil iştahım.sadece bir haftam bulantım oldu.ki yedim çıkardım.ama yedim.bir hafta sonunda oda kalmadı..şimdi gayet iyiyim.ama ekmek yememeye dikkat ediyorum.az yiyorum,ilk gebeliğimde 27 kg aldım.sezeryanlıyım ee sezeryan çıkalıda 8 ay oldu.korkuyorum.çok kilo alırsam falan dikişler patlar diye...selam kızlar
bugün tam 8+3 üz
benim bulantım olmamasına rağmen çok iştahsızım yaa 1 kg vermişim.
hiçbrşey yiyesim göresim yok sadece su içmek istiyorum o kadar
en yiyebildiğim şey peynir ekmek.
birde eleviti düzenli içiyorum
onun dışında hiç düzgün beslenemiyorum yaa nolucak benim bu halim bilmiyorum
Ben de bugün doktora gittim, kalp atışlarını gördük...
İyi akşamlar kızlar.Bende nasipse ekim ayı annesi olucamKalp atışlarını gördüm 7+5ken
Kalp atışlarını ne zaman duyarım.Doktora da sormayı unuttum heyecandan.Duymakla görmek arasında fark var mı? Mesela ben kaç attığını bilmiyorum.Sadece doktor çok iyi dedi.Ama işte pimpirikcan olarak duymak istiyorummm
hoşgeldin canım.maş bebişine.ben henüz duymadım.gitsem duyarımda gitmek nasip olmadı henüz.ama içimdeki hislere dayanarak çok iyi oldunu düşünüyorum bebegimin
günaydın kızlaaar... ay bugün çok mutluyum ilk defa erken geldim işime...8.15 de
Tsk ederim arkadasım :) 9 hafta 5 günlük canım
ne güzel düsünmüşsün canım
Yok değildim canım :) 53 kiloydum bedenim 34 dü şimdi 56 kilo oldum 36 beden giyiyorum ama göbüşüm kocaman :) bnada normal gelmedi doktora sordum bu göbeğin icinde kaç kese var diye... Emin olabilirsiniz dedi sadece bir tane :)
sagol mhrimah :) 9 hafta 5 gün canım
selam kızlar
bugün tam 8+3 üz
benim bulantım olmamasına rağmen çok iştahsızım yaa 1 kg vermişim.
hiçbrşey yiyesim göresim yok sadece su içmek istiyorum o kadar
en yiyebildiğim şey peynir ekmek.
birde eleviti düzenli içiyorum
onun dışında hiç düzgün beslenemiyorum yaa nolucak benim bu halim bilmiyorum
Günaydın kızlar,
Leynacım sen öğretmen miydin?
Bu topicte çok öğretmen var, o yüzden unutuyorum sürekli kim öğretmendi kim değildi. Sen işinden memnunsan ünvan çok da önemli değil şeker
Kızlar birşey sorucam size,
Şimdi benim gebelik SAT'a göre 10+6 ama doktor ultrasondan söylediğine göre 11+5. Hangisi daha doğru acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?