2011 Ekim Anneleri

ben de bugün doktora gittim, kalp atışlarını gördük...

gözün aydın canım darısı görmeyenlerin başına
Nasıldı anlatsana kaç cm di kolları backları oluşmuşmuydu sadece gördünüzmü duymadınızmı kalp atışını karındanmı baktı :26: çok oldu sanırsam afedersin

Teşekkür ederim arkadaşlar, okuldan sonra gittik doktorumuza; eve gelince de hemen paylaşmak istedim... ))

Hiç bir sorun yokmuş, gelişimi de SAT ile aynıymış...
Bulantı dışında bir sıkıntım yoktu, onun için de sık sık bir şeyler atıştır dedi... Folik asit + demir içeren ilaca devam etmemi söyledi...

Karından baktı doktor canım, oluşan organlarını falan sormadım aklıma gelmedi doğrusu; gelişimi haftasına uygun bir sorun yok gayet sağlıklı dedi doktor... Sadece ultrasondan baktık, duymadık ben çok fazla cihaza maruz bırakmak istemiyorum o nedenle duyma talebinde bulunmadım, bir sonraki muayene bir ay sonra o zaman daha da büyümüş olur duymak daha rahat olur belki de... ))

Arkadaşım maşallah çok şirin gözüküyo kaç haftalıksın

Tsk ederim arkadasım :) 9 hafta 5 günlük canım

ne güzel düsünmüşsün canım

bu 2-3 aylık çocuk için çok büyük kıssssnormaldedemi göbüşlüydüün yohusammmm

Yok değildim canım :) 53 kiloydum bedenim 34 dü şimdi 56 kilo oldum 36 beden giyiyorum ama göbüşüm kocaman :) bnada normal gelmedi doktora sordum bu göbeğin icinde kaç kese var diye... Emin olabilirsiniz dedi sadece bir tane :)

Maş. göbişine :) Sen kaç haftalıksın canım?

sagol mhrimah :) 9 hafta 5 gün canım

selam kızlar
bugün tam 8+3 üz
benim bulantım olmamasına rağmen çok iştahsızım yaa 1 kg vermişim.
hiçbrşey yiyesim göresim yok sadece su içmek istiyorum o kadar
en yiyebildiğim şey peynir ekmek.
birde eleviti düzenli içiyorum
onun dışında hiç düzgün beslenemiyorum yaa nolucak benim bu halim bilmiyorum

inş 3.ayın sonunda düzelirsin:) benim hiç kapalı deil iştahım.sadece bir haftam bulantım oldu.ki yedim çıkardım.ama yedim.bir hafta sonunda oda kalmadı..şimdi gayet iyiyim.ama ekmek yememeye dikkat ediyorum.az yiyorum,ilk gebeliğimde 27 kg aldım.sezeryanlıyım ee sezeryan çıkalıda 8 ay oldu.korkuyorum.çok kilo alırsam falan dikişler patlar diye...
Ben de bugün doktora gittim, kalp atışlarını gördük...

ohhh maş.çok sevindimmmm

İyi akşamlar kızlar.Bende nasipse ekim ayı annesi olucam Kalp atışlarını gördüm 7+5ken

Kalp atışlarını ne zaman duyarım.Doktora da sormayı unuttum heyecandan.Duymakla görmek arasında fark var mı? Mesela ben kaç attığını bilmiyorum.Sadece doktor çok iyi dedi.Ama işte pimpirikcan olarak duymak istiyorummm

hoşgeldin canım.maş bebişine.ben henüz duymadım.gitsem duyarımda gitmek nasip olmadı henüz.ama içimdeki hislere dayanarak çok iyi oldunu düşünüyorum bebegimin

günaydın kızlaaar... ay bugün çok mutluyum ilk defa erken geldim işime...8.15 de

günaydın :) ne mutlu sana bende tam vaktinde geldim baktım müdürümde geliyo ona görünmeyim diye koşturarak girdim içeri pat masama oturdum çantamı sakladım

maşallah maşallah o samannnn

bende dört kilo verdim doktor bişi olmaz üç aya kadar dedii kendinide zorlama peynir yada süt bunları tüket gerisi önemli değil dedi ama üç aydan sonrada hala kilo verirsen o zaman sorun oluyormuşşşş zaten elevit vitaminde vermiş korkma allahın izniyle bişicik olmazzzzzz

Bu topicte çok öğretmen var, o yüzden unutuyorum sürekli kim öğretmendi kim değildi. Sen işinden memnunsan ünvan çok da önemli değil şeker

Kızlar birşey sorucam size,

Şimdi benim gebelik SAT'a göre 10+6 ama doktor ultrasondan söylediğine göre 11+5. Hangisi daha doğru acaba?

Kızlar birşey sorucam size,

Şimdi benim gebelik SAT'a göre 10+6 ama doktor ultrasondan söylediğine göre 11+5. Hangisi daha doğru acaba?

ultrason sonucu doğrudur sat tarihini son adetinin ilk gününe göre hesaplıyorsun değilmi?bazı bayanlar satı son adetin son gününden itibaren hesaplıyorlar bu yüzden ultrasonda bebek büyük görünüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…