2011 Ekim Anneleri

Kızlar birşey sorucam size,

Şimdi benim gebelik SAT'a göre 10+6 ama doktor ultrasondan söylediğine göre 11+5. Hangisi daha doğru acaba?

günaydın cnmmm doktor ultrasonugrofidenmi baktı söylediii ultrasonogrofide baş popo uzunkluğuna göre makina otomatik söylüyoya 11w5d diye mesela ondan doğrudurrr hemdee kıss maşallahhhhhhhh tehlikeli dönemin geçmişş 2 gün sonra 3 aylıksın tütütütü maişallahhhhhhh darısı başımıza şu üç aylık dönemi bi atlatsak bulantım kusmalarımız bii geçse allahın izniylee

günaydın arkadaşlar;
çok halsiz başladım güne midem de kötü ama daha çıkarmadım. bastırsın diye bi şeyler yiyorum,ay çok depresifim ben bugün

Anladım şeker, yalnız ben doktora ilk 3 aylık dönem ne zaman geçmiş olacak diye sorduğumda bir dahaki kontrolde dedi. Yani bu perşembe değil öbür perşembe geçmiş olacakmış.. Şu 1 hafta geçse de rahatlasam

Tek sesimi duyannn arkedesimmm sağolll... günlerin hep aydın olsun innşşşşşş....

kız herkesler hamile ya biri kusmaya gitmiştir biri halsiz kafasını koymuştur biri aş ermiş mutfağa koşmuştur biri bebek fotolarına bakıyodur öyle dalıveriyoz bazen kendimize hamileliğimize yoksam herkesler için hoş geldin arkedeşiimmmm sefalar getirdin....

ya ben daha fenayım..hamile kaldığımdan beri gripim geçmıo,halsizlik dizboyu vede calıom.canm hç1şey yemek istemıoo.progestan kullanmaya başladğımdan beride mide bulantlarım varrr.hepsini geçtim bu grip yedi bitidii benii.yazmaya bilem halim yokda özendimmm kıslaraaa...bebişimm napıo bılmıom en son kalbı duyduk boypos gördük,, ama bu grip olduğunda hiç hissetmıom ondan bişey korkuorumm

kızlarrrr
ben 6+3 de bebişide gördüm
kalbini de duydum çok şükür ki.
Ama benim minik mickey tüp bebek olduğundan azcık buldumcuk :)
haftada 1 ultrasona girsem (abdominal) zararı olur mu bu yavruya ???
var mi bi bilgisi&önerisi olan

yok yok bi şey yoktur inş. ne zmaan gidecen bi daha kontrole peki? bebişinin boyu nasıldı fasülyecik iyi miydi

naptın peki nasl geçti,bütün gün böyle olmasın lütfennnnnnn

midem çok bulandığı için yemek yiyemiyordum. açlıktan bayılacak gibiydim hatta. tuzlu ayran içtim bol bol. işyerinde çok yorulmamaya gayret ettim, evde de dinlendim ayaklarımı kalp seviyesinden yukarı olacak şekilde kaldırıp uzandım. akşam yemek yemedim. aslında çok yanlış ama kurabiye, kraker vs ile geçiştirdim. bol bol su içtim, bol meyve yedim. en iyisi tuzlu ayran oldu, dehidrasyon oluyoruz su ihtiyacı yüzünden.

yok yok bi şey yoktur inş. ne zmaan gidecen bi daha kontrole peki? bebişinin boyu nasıldı fasülyecik iyi miydi

4 nisanda çağırdı tam 3 aylık olcak o zmn inşş.çok cabuk gelıştı bnm ki bi giitm kese 3 gün sonra gtiim kalp atışı ...doktorum kalb atışına bu ne yaa asker gibi dedi... ama son kaçhaftadır ii balamıorum yavruma cnm hiçbişey istemıoo.baya kuyruk baş falan belliydi ölçüdü falan.sat la arada 1 gün var ..
senin kiiii

keyfi olarak her hafta girme şansın var mı ki? doktorun belirlemiyor mu ultrasona ne zaman gireceğini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…