Kızlar birşey sorucam size,
Şimdi benim gebelik SAT'a göre 10+6 ama doktor ultrasondan söylediğine göre 11+5. Hangisi daha doğru acaba?
günaydın arkadaşlar;
çok halsiz başladım güne midem de kötü ama daha çıkarmadım. bastırsın diye bi şeyler yiyorum,ay çok depresifim ben bugün
günaydın arkadaşlar;
çok halsiz başladım güne midem de kötü ama daha çıkarmadım. bastırsın diye bi şeyler yiyorum,ay çok depresifim ben bugün
böyle hisleri ben hiç tadamadım bu yüzden sanki hamile değilmişim gibi hissetmekteyim
günayydıınnn
heerkeseee günaydınnnn
günaydın cnmmm doktor ultrasonugrofidenmi baktı söylediii ultrasonogrofide baş popo uzunkluğuna göre makina otomatik söylüyoya 11w5d diye mesela ondan doğrudurrr hemdee kıss maşallahhhhhhhhtehlikeli dönemin geçmişş 2 gün sonra 3 aylıksın tütütütü maişallahhhhhhh darısı başımıza şu üç aylık dönemi bi atlatsak bulantım kusmalarımız bii geçse allahın izniylee
geçmiş olsun filiz. dün ben aynı durumdaydım.
böyle hisleri ben hiç tadamadım bu yüzden sanki hamile değilmişim gibi hissetmekteyim
hoş geldiniz arkadaşlar...
Tek sesimi duyannn arkedesimmm sağolll... günlerin hep aydın olsun innşşşşşş....
kız herkesler hamile ya biri kusmaya gitmiştir biri halsiz kafasını koymuştur biri aş ermiş mutfağa koşmuştur biri bebek fotolarına bakıyoduröyle dalıveriyoz bazen kendimize hamileliğimize yoksam herkesler için hoş geldin arkedeşiimmmm sefalar getirdin....
kız herkesler hamile ya biri kusmaya gitmiştir biri halsiz kafasını koymuştur biri aş ermiş mutfağa koşmuştur biri bebek fotolarına bakıyoduröyle dalıveriyoz bazen kendimize hamileliğimize yoksam herkesler için hoş geldin arkedeşiimmmm sefalar getirdin....
ya ben daha fenayım..hamile kaldığımdan beri gripim geçmıo,halsizlik dizboyu vede calıom.canm hç1şey yemek istemıoo.progestan kullanmaya başladğımdan beride mide bulantlarım varrr.hepsini geçtim bu grip yedi bitidii benii.yazmaya bilem halim yokda özendimmm kıslaraaa...bebişimm napıo bılmıom en son kalbı duyduk boypos gördük,, ama bu grip olduğunda hiç hissetmıom ondan bişey korkuorumm
naptın peki nasl geçti,bütün gün böyle olmasın lütfennnnnnn
yok yok bi şey yoktur inş. ne zmaan gidecen bi daha kontrole peki? bebişinin boyu nasıldı fasülyecik iyi miydi
kızlarrrr
ben 6+3 de bebişide gördüm
kalbini de duydum çok şükür ki.
Ama benim minik mickey tüp bebek olduğundan azcık buldumcuk :)
haftada 1 ultrasona girsem (abdominal) zararı olur mu bu yavruya ???
var mi bi bilgisi&önerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?