2011 Ekim Anneleri

Birileri bensiz blog mu kuruyoooo

kızlar merhaba maşallah coşmuşsunuz pastacılık işinde hadi hayırlısı olsun bir blog açarsanız takipçilerinizden biri de benim :)
mrdmysmn arkadaşım sallanan atlarla ilgili konu okurken senin yazdıklarını gördüm sevmemiş senin kuzun acaba zaman geçtikçe sevdi mi ? senden de fikir almak istedim bana cazip geldi ama bilemedim yani
bu arada kızlar siz kullanıyor musunuz bu tarz bir oyuncak?

bzmkide gundüz 1 kere yatıo.ama maşşallah 9a kdr dayanıo.sonra uyku basıo.ama mamaydı faland erken yatması 10-11 oluo
seninki gece kalıkıomuydu ?

bzmkide gundüz 1 kere yatıo.ama maşşallah 9a kdr dayanıo.sonra uyku basıo.ama mamaydı faland erken yatması 10-11 oluo

bizimki sabah dokuzda kalkıyo birde öğlen yatıyo birde üç gibi kalkıyo sonrza bide gece 12 de yatıyo bana çok zor geliyo 12 de yat 6 da kalk bide geceleride hep ıuykusuz kalıyoruzz gözlerimn altı morardıı yaniiiöğlen uyumasada acayip mızmızlanır napmk lazım acaba birde sallanarak uyumayı sevmiyor ayağıma alıyorum mahsus demnemek için belki sallarsam erken uyur diye eşşek sıpası nbenii tekmeleyip kaçıyoo beynden

kısırın çok güzel görünüyoo arcemekk asımın suyu aktı kalkıp gelecedim valla kızz gecenin bi yarısı canım istedide yapamadım haiinnnnnn kektoşunda çok güzeldi 4 yımırtadanmıydııı sennkide

İlk uykusu 2 saat sürüyor, ondan sonrakilerde genelde 1 saatte bir uyanıyor, çok nadir 2 saatte bir kalktığı oluyor. Benimki emdiği için her uyanmasında emziriyorum. Yatmadan önce gece maması gibi bişey vermiyorum ben. Doğal olarak acıkıyordur. Sabah 5'ten sonra kendi yatağımıza alıyorum, o saatten sonra çok hafiflemiş oluyor uykusu kendi yatağında uyuyamıyor. Bizim yatakta aramızda kah emiyor kah uyuyor.

Zeynep gece 12 çok geç değil mi, hem senin için hem Efe için? Onu alıştırmak için bir kaç gün hep beraber daha erken saatte yatsanız olmaz mı? Daha çok küçük oldukları için çok çabuk unutup çok çabuk alışkanlık kazanabilirler.
Sallanmayı hiç sevmedi Mert. Uykuya dalamadığı zamanlar bi çare deyip ayağıma koyuyorum ama imkanı yok durmuyor üstünde. Dönüp kalkıyor.

Ooo hem bensiz blog kur, hem de benim tariflerimi arak yap, çok akıllısın sen:) Bloga ortak olursam yazayım tariflerini:)
Benim kek pandispanya kek diye geçiyo, 5 yumurta akı sarısı ayrılıyo, 5 fincan şeker, 1 fincan hafifffff sıcak süt, 1 fincan yağ, 5 fincan da un. yumurta sarılarını şekerle çırpıyosun, sonra sütle yağ ekliyosun, sonra un, vanilya. En son da yumurta aklarını katıyosun, ben normalde buna kabartma tozu koymuyorum, o zaman sünger gibi oluyo, kabartma tozu koyunca daha kabarık oluyo.

EE NASIL dalıo,yani nsl yatırosun uyku geldiğinde beşiği mi sallıonn

kızz zor olmazmı gözlerim çöktüü diyorum sana mor halkaaaaa

:) ortak oluruzz tabii neden olmasın şuan fikir aşamasındaa ekim analarının tatlışları olurr herşey olur yatratıcılığımıza kalmış bişi aşkolsunnn

hadi iyiy akşamlar kızlar görüşmek üzereeeee

kızlar bir soru yavruşları gece nasıl uyutuyorsunuz uykusu gelince nasıl uyuyoprlar sallayanınız varmı
halaaaaa

bızımkı bı sabah 10 da bıde öğleden sonra 4 de 1-1,5 saat uyur. gunduzleri kucakta doğrugundan berı malesef öyle alıstırdık 5-10 tur atarız evde öyle uyur akşamlarıda yatarız yatakta bı oyana doner bı bu yana en sonunda sarılır bana uyur sonraa hooop kendı odasına;:)

Cemre'm uykusu gelince benden başka kimseye gitmiyo, elleri de sıcacık oluyo, elleri ısınınca anlıyorum uykusunun geldiğini:) Emerek uyuyo zaten. Yazdan gece 9'da uyuyodu en geç. Ama kış geceleri çok uzun diye ben saat 10, 10.30 gibi yatırıyorum, yatağına koyduğummda en geç 11 oluyo. Yani genellikle:) Karnını doyurursa 10, 15 dakika emip uyuyo, karnı açsa, uykuya dalamıyo zilli.

iyi akşamlar canlarım.benim paşamdada 2kez gündüz uykusuna yatıyor.ama eger gürültüvarsa kendi dalaamıyor.kucakta emerek yada gezerek uyuyor,anneside kilo vermiş oluyor))
gecede yanımızda emerek yuvarlanarak uyuyr sonra yatagına yatırıyorum.konuşmaya çalışıyor bugunlerde ama anlamıyoruz hiç sabah bişeyler anlatıyor ellerıyle göstererek tatlım benım,
tekrar ediyor birde taklit ediyor öksürdüğümüzde falan.
bu arada kilo vermeyi unutalım bence bu tarifleri görünce biraz zor işimiz.
azıcık yeşillik diyet yemekleri yayınlayalım
bence motive açısından....
bende 3-4 kilo fazla ama bu gidilşe artacak:))

günaydın kızlarr bugün süt iznim kardeşimde ameliyat oluyo sanırım bgn pek gremem miraakk etmeyinn bacılarımmm öptüümm minnaklarınızıııııı

selam arkadaşlar,

annanem vefat etti çarşamba günü,apar topar çıktım işten.dünde toprağa verdik memlekette

sevozycanım merak edip mesaj atmışsın ama sanada dönemedim kusura bakma.buadan haber vereyim dedim.

Efendimiz (S.A.V) buyurdular ki ;
Sizin getirdiğiniz Salavatlar anında bana ulaştırılır.
Cuma günü çok çok salavat getirelim inşALLAH..
"Allahümme Salli Ala Seyyidina
Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina
MUHAMMED (s.a.v)

kartopubaşınız sağolsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…