Kızlar bloğunuzu ilk etapta takip edecek en az 10 kişi, isimsiz ziyaretçilerimizle birlikte yaklaşık 30 kişi var. Biri öbürüne bahsederken bu artmaya başlar. Ama ilk 3-4 yıl hemen popüler olup para kazanmayı düşünmeyin. İlk başlarda klasik şeylerle başlarsınız, sonra geliştirirsiniz kendinizi. Deniz'in mutfağı diye bi blog var, harika pastalar yapıyor. Bi bakın oraya. Bu işin laboratuvar kısmını da zaten Zeynep biliyor. Bence güzel olur. Yemek tarifleri de verirsiniz. Para kazanmaya başlayınca tarifleri kaldırırsınız sitedenhepsi öyle yapıyor çünkü.
kızlar bir soru yavruşları gece nasıl uyutuyorsunuz uykusu gelince nasıl uyuyoprlar sallayanınız varmı halaaaaa
Gündüz uykusunu teke düşürdü, bu benim işime geldi biraz da... Eskiden bi öğlen bi de 4'te uyuyordu, akşam uykuya zor dalıyordu. Şimdi 4'te uyumadığı için 5,30-6 gibi uykusu geliyor, zorla biraz daha oyalıyorum 8'e kadar, sonra da emzirerek uyutuyorum. Doğduğundan beri hep emerek uyudu. Ama saat 6'da uykusu geldikten sonra aşırı huysuzlaşıyor.
bzmkide gundüz 1 kere yatıo.ama maşşallah 9a kdr dayanıo.sonra uyku basıo.ama mamaydı faland erken yatması 10-11 oluo
seninki gece kalıkıomuydu ?
bzmkide gundüz 1 kere yatıo.ama maşşallah 9a kdr dayanıo.sonra uyku basıo.ama mamaydı faland erken yatması 10-11 oluo
seninki gece kalıkıomuydu ?
bizimki sabah dokuzda kalkıyo birde öğlen yatıyo birde üç gibi kalkıyo sonrza bide gece 12 de yatıyo bana çok zor geliyo 12 de yat 6 da kalk bide geceleride hep ıuykusuz kalıyoruzz gözlerimn altı morardıı yaniiiöğlen uyumasada acayip mızmızlanır napmk lazım acaba birde sallanarak uyumayı sevmiyor ayağıma alıyorum mahsus demnemek için belki sallarsam erken uyur diye eşşek sıpası nbenii tekmeleyip kaçıyoo beynden
kısırın çok güzel görünüyoo arcemekk asımın suyu aktı kalkıp gelecedim vallakızz gecenin bi yarısı canım istedide yapamadım haiinnnnnn kektoşunda çok güzeldi 4 yımırtadanmıydııı sennkide
bizimki sabah dokuzda kalkıyo birde öğlen yatıyo birde üç gibi kalkıyo sonrza bide gece 12 de yatıyo bana çok zor geliyo 12 de yat 6 da kalk bide geceleride hep ıuykusuz kalıyoruzz gözlerimn altı morardıı yaniiiöğlen uyumasada acayip mızmızlanır napmk lazım acaba birde sallanarak uyumayı sevmiyor ayağıma alıyorum mahsus demnemek için belki sallarsam erken uyur diye eşşek sıpası nbenii tekmeleyip kaçıyoo beynden
zeynep gece 12 çok geç değil mi, hem senin için hem efe için? Onu alıştırmak için bir kaç gün hep beraber daha erken saatte yatsanız olmaz mı? Daha çok küçük oldukları için çok çabuk unutup çok çabuk alışkanlık kazanabilirler.
Sallanmayı hiç sevmedi mert. Uykuya dalamadığı zamanlar bi çare deyip ayağıma koyuyorum ama imkanı yok durmuyor üstünde. Dönüp kalkıyor.
ooo hem bensiz blog kur, hem de benim tariflerimi arak yap, çok akıllısın sen:) bloga ortak olursam yazayım tariflerini:)
benim kek pandispanya kek diye geçiyo, 5 yumurta akı sarısı ayrılıyo, 5 fincan şeker, 1 fincan hafifffff sıcak süt, 1 fincan yağ, 5 fincan da un. Yumurta sarılarını şekerle çırpıyosun, sonra sütle yağ ekliyosun, sonra un, vanilya. En son da yumurta aklarını katıyosun, ben normalde buna kabartma tozu koymuyorum, o zaman sünger gibi oluyo, kabartma tozu koyunca daha kabarık oluyo.
kızlar bir soru yavruşları gece nasıl uyutuyorsunuz uykusu gelince nasıl uyuyoprlar sallayanınız varmı
halaaaaa
günaydın kızlarr bugün süt iznim kardeşimde ameliyat oluyo sanırım bgn pek gremem miraakk etmeyinn bacılarımmm öptüümm minnaklarınızıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?