2011 Ekim Anneleri

Canım başın sağolsun! Allah mekanını cennet etsin, sizlere ömürler versin....

başın sağolsun Allah toğrağını bol eylesin

Canım telden başsağlığı diledim ama buradan da yazmak istedim Allah rahmet eylesin sevdiklerine yakınlarına sabır versin...

sevgiler..

canım başın sağ olsun, allah makamını cennet etsin, siz geride kalanlarada sabır versin

Allah sabır versin canım mekanı cennet toprağı bol olsun

günaydın kızlarr bugün süt iznim kardeşimde ameliyat oluyo sanırım bgn pek gremem miraakk etmeyinn bacılarımmm öptüümm minnaklarınızıııııı

geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir

merhaba leyna ben onu ertesi gün iade ettim çünkü ben de birde bu var Chicco Quattro Girl - e-bebek.com bunun da altında ki aparat sayesinde sallanma özelliği var o sallanan at plastik olduğu için çok ata da benzemiyor yani alacaksan tüylülere bak derim onu daha çok sevebilirler

selam kızlar , leyna galiba sallanan at arıyorsun mamas papas marka çok güzel sallanan at var tüylü birşey.
Bir de ben kızıma yeniyıl hediyesi olarak hem üstünde zıplayabileceği hem de müzikli eğitici bir ürün aldım . bacak kaslarını da kuvvetlendiriyor.vtech kaplumbağa oyun seti çok güzel kızım çok beğendi.

Eklentiler

• $kap.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 48

ayyaydeba sıkıldımı peki benmki yeni bişi olunca 5 dakka oynuyo sonra yüzüne bakmıyo beverceğim paraya acıyorum ama almakta istiyorummmmmmmm

bu arada flaşş flaşşşşş su çiçeği aşısı 2012 doğumluları kapsayacakmışş bilginizeeeee

kızlar yiğenlerim için kek ve kurabiye yapmıştım, bugün kızımı görmeye arkadaşım geldi, bu kabartma tozlarının üzerindeki tariflere baktım ve mahlepli bir kurabiye yaptım
resimlerini birazdan yüklerim,
bu arada bugün hep evdeydim, yarın inşallah hava güzel olur gezerim.

kızlar yaptıklarım, ben yapmayı ve dağıtmayı seviyorum.

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $Resim 003.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $Resim 009.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $Resim 005.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 48
zayaaaaa pazartesi blogu kuracağım sende isim düşünn canıommmm

zayaaaaa pazartesi blogu kuracağım sende isim düşünn canıommmm

zafeycimmmmmm blogu kuralım ama isim düşünüyorum aklıma gelmiyor güzel bişey olsun kızlarda yardım etsin bize fikir verin arkadaşlar.... öyle kur yarın için acele etme çünkü yarın benim çook işim var muhtemelen giremicem haberin olsun canım güzel bi isim bulalım bu arada öyle kuralımm öpüyorum seniii

kızlra uyuya kalmışım servisi kaçırdımm günaydınn buu arada durum bilgisi veriyorummm ben ve dokuzz ziyaretçiden selamlarrrrrr

bu arada flaşş flaşşşşş su çiçeği aşısı 2012 doğumluları kapsayacakmışş bilginizeeeee

arkadaşım günaydın gerçekten doğrumu bende bu aşıyı bekliyordum. yaptırmadım daha hepatita yı nezaman vuruyorlar biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…