selam arkadaşlar,
annanem vefat etti çarşamba günü,apar topar çıktım işten.dünde toprağa verdik memlekette
sevozycanım merak edip mesaj atmışsın ama sanada dönemedim kusura bakma.buadan haber vereyim dedim.
selam arkadaşlar,
annanem vefat etti çarşamba günü,apar topar çıktım işten.dünde toprağa verdik memlekette
sevozycanım merak edip mesaj atmışsın ama sanada dönemedim kusura bakma.buadan haber vereyim dedim.
selam arkadaşlar,
selam arkadaşlar,
Canım telden başsağlığı diledim ama buradan da yazmak istedim Allah rahmet eylesin sevdiklerine yakınlarına sabır versin...
sevgiler..
selam arkadaşlar,
selam arkadaşlar,
günaydın kızlarr bugün süt iznim kardeşimde ameliyat oluyo sanırım bgn pek gremem miraakk etmeyinn bacılarımmm öptüümm minnaklarınızıııııı
kızlar merhaba maşallah coşmuşsunuz pastacılık işinde hadi hayırlısı olsun bir blog açarsanız takipçilerinizden biri de benim :)
mrdmysmn arkadaşım sallanan atlarla ilgili konu okurken senin yazdıklarını gördüm sevmemiş senin kuzun acaba zaman geçtikçe sevdi mi ? senden de fikir almak istedim bana cazip geldi ama bilemedim yani
bu arada kızlar siz kullanıyor musunuz bu tarz bir oyuncak?
selam kızlar , leyna galiba sallanan at arıyorsun mamas papas marka çok güzel sallanan at var tüylü birşey.
Bir de ben kızıma yeniyıl hediyesi olarak hem üstünde zıplayabileceği hem de müzikli eğitici bir ürün aldım . bacak kaslarını da kuvvetlendiriyor.vtech kaplumbağa oyun seti çok güzel kızım çok beğendi.
zayaaaaa pazartesi blogu kuracağım sende isim düşünn canıommmm
bu arada flaşş flaşşşşş su çiçeği aşısı 2012 doğumluları kapsayacakmışş bilginizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?