kızlra uyuya kalmışım servisi kaçırdımm günaydınn buu arada durum bilgisi veriyorummm ben ve dokuzz ziyaretçiden selamlarrrrrr
bu arada flaşş flaşşşşş su çiçeği aşısı 2012 doğumluları kapsayacakmışş bilginizeeeee
arkadaşım günaydın gerçekten doğrumu bende bu aşıyı bekliyordum. yaptırmadım daha hepatita yı nezaman vuruyorlar biliyormusun
gunaydın zeynep,, ya galiba omuuzmm cıktııı,,cok ağrıo.bi erdem hast. ne gtmem gerek yawss..
arkadaşım günaydın gerçekten doğrumu bende bu aşıyı bekliyordum. yaptırmadım daha hepatita yı nezaman vuruyorlar biliyormusun
geçmiş olsun sovozyy merdanaeyi sırtınamı yedin bu severr noldu
günaydın kızlar, soğuk ve aydınlık bir istanbul sabahından sıcacık gülümsememi gönderiyorum,
sevozy geçmiş olsun, ne oldu ki?
zeynep pazar günü kendi kendime düşündüm, 22 sinde suçiceği aşısı için cemre'yi sağlık ocağına götüreceğim ya,
daha aşının ücretsiz olup olmadığı kesinleşmedi, kesinleşse dahi bizimkileri kapsamaz dedim, 2012 liler yararlanır diye
düşündüm(hepatit a için söylendiğinde yiğenlerim doğmuştu ve kaç ay sonra onaylandı ve şimdi bizimkiler yararlanacak
mantığından hareketle) sen de siteye flaşş haber olarak yazmışsın, aslında ne zaman neyi düşünceğimize dikkat etmek
gerektiğini her zaman söylerim
bu arada dün dışarıya sadece pazar yapmak için çıktım ve çok soğuktu, somon balığı aldım ve pişirdim,
ilk defa yapmama rağmen güzel olmuştu, resmi aktarıyorum,
günaydın kızlar, soğuk ve aydınlık bir istanbul sabahından sıcacık gülümsememi gönderiyorum,
sevozy geçmiş olsun, ne oldu ki?
zeynep pazar günü kendi kendime düşündüm, 22 sinde suçiceği aşısı için cemre'yi sağlık ocağına götüreceğim ya,
daha aşının ücretsiz olup olmadığı kesinleşmedi, kesinleşse dahi bizimkileri kapsamaz dedim, 2012 liler yararlanır diye
düşündüm(hepatit a için söylendiğinde yiğenlerim doğmuştu ve kaç ay sonra onaylandı ve şimdi bizimkiler yararlanacak
mantığından hareketle) sen de siteye flaşş haber olarak yazmışsın, aslında ne zaman neyi düşünceğimize dikkat etmek
gerektiğini her zaman söylerim
bu arada dün dışarıya sadece pazar yapmak için çıktım ve çok soğuktu, somon balığı aldım ve pişirdim,
ilk defa yapmama rağmen güzel olmuştu, resmi aktarıyorum,
zeynooo cok fennnaa..akşam uzanırken kolumu uzatayım dedim öle kaldı.şimdide parmaak uclarım uyuşuoo kızım yaaa...
ah maral,çalışmanın en kötü yanı işte.böle güzel anları kaçırmakkkk iştee..neyse inş akşam yüüzünede sölerr..
geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir
kızlar yaptıklarım, ben yapmayı ve dağıtmayı seviyorum.
zafeycimmmmmm blogu kuralım ama isim düşünüyorum aklıma gelmiyor güzel bişey olsun kızlarda yardım etsin bize fikir verin arkadaşlar.... öyle kur yarın için acele etme çünkü yarın benim çook işim var muhtemelen giremicem haberin olsun canım güzel bi isim bulalım bu arada öyle kuralımm öpüyorum seniii
Bnce ziyaretciler isim bulsun..bosa ziyaret etmememis olurlar
zafeycimmmmmm blogu kuralım ama isim düşünüyorum aklıma gelmiyor güzel bişey olsun kızlarda yardım etsin bize fikir verin arkadaşlar.... öyle kur yarın için acele etme çünkü yarın benim çook işim var muhtemelen giremicem haberin olsun canım güzel bi isim bulalım bu arada öyle kuralımm öpüyorum seniii
Ay canım benim yaa... İnşallah kötü bişey değildir. Ters hareket yaptığın için kaslar incinmiştir.gunaydın zeynep,, ya galiba omuuzmm cıktııı,,cok ağrıo.bi erdem hast. ne gtmem gerek yawss..
Ben de kaç kere teflonda yaptım, kuruluğundan yiyemedim. En son arkadaşım düdüklüde çok az yağ ve suyla yapmamı önerdi, dediği gibi yaptım, içine de sebze koydum, harika oldu.yaa bak görüyomusun içğinemi doğduuuu
hiç somıon balığı yapmadım lkızz nasıll yavan dedikleri için ben hiç almam eve annemler tadını beğenmezler ne yalan söylimm tadına bile bakmadımama çok güzel görünüytyo yanii sunumda önemlii ellerine sağlıkkk
Afiyet olsun... Ben de çipura ve levreği fırında yapıyorum, içine soğan sarımsak koyuyorum, üstüne çok az zeytinyağı ve nar ekşisi, tane karabiber koyuyorum.. lezzetli oluyor derisi bile yiyorumVALLA kek pasta görmekten ve yemekden sıkılmıştımmm somonn ii geldiiii.bide bol limonlu bi salataaa. offf...
fikrim firarda mahpusa sığmazz eyyvahhhhh!!!!!
ayy yine dilime dolandıı gittttt kışşşşş kışşşşşş
"Ekim anneleri", "anne eli", "SevdaZeynep", "Marifetli Anneler", aklıma geldikçe söylerim ben size...
Ay canım benim yaa... İnşallah kötü bişey değildir. Ters hareket yaptığın için kaslar incinmiştir.
Ben de kaç kere teflonda yaptım, kuruluğundan yiyemedim. En son arkadaşım düdüklüde çok az yağ ve suyla yapmamı önerdi, dediği gibi yaptım, içine de sebze koydum, harika oldu.
Afiyet olsun... Ben de çipura ve levreği fırında yapıyorum, içine soğan sarımsak koyuyorum, üstüne çok az zeytinyağı ve nar ekşisi, tane karabiber koyuyorum.. lezzetli oluyor derisi bile yiyorum.
SEVDAZEYNEP guzelllmişş :)))))
SEVDAZEYNEP guzelllmişş :)))))
bence detaları pek burda yazma derim bloğunn.çalıntı olabilir malum isminide bile bilmediğimiz bisürrüüü gizli ziyaretcıı varrr.kusura bakmasınlar amaaa..
HAHAHA ben karıştırdım:) Zaya'nın adını bilmiyorumki. ZayaZeynep olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?