2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar, soğuk ve aydınlık bir istanbul sabahından sıcacık gülümsememi gönderiyorum,

sevozy geçmiş olsun, ne oldu ki?

zeynep pazar günü kendi kendime düşündüm, 22 sinde suçiceği aşısı için cemre'yi sağlık ocağına götüreceğim ya,
daha aşının ücretsiz olup olmadığı kesinleşmedi, kesinleşse dahi bizimkileri kapsamaz dedim, 2012 liler yararlanır diye
düşündüm(hepatit a için söylendiğinde yiğenlerim doğmuştu ve kaç ay sonra onaylandı ve şimdi bizimkiler yararlanacak
mantığından hareketle) sen de siteye flaşş haber olarak yazmışsın, aslında ne zaman neyi düşünceğimize dikkat etmek
gerektiğini her zaman söylerim

bu arada dün dışarıya sadece pazar yapmak için çıktım ve çok soğuktu, somon balığı aldım ve pişirdim,
ilk defa yapmama rağmen güzel olmuştu, resmi aktarıyorum,

Eklentiler

• $2013-01-06-397.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 48
arkadaşım günaydın gerçekten doğrumu bende bu aşıyı bekliyordum. yaptırmadım daha hepatita yı nezaman vuruyorlar biliyormusun

evettt sağlık ocağı söyledi maalesef bende onıu bekliyordum ne kadar saçma dimi
bende 15 aylığında vurdurucam bu ay yada şubatta artık bi yerlerden kapmadannn

kızlar cemre 9.08 itibariyle adımı söylemiş, kalkar kalkmaz kendiliğinden annesinin adını söylemiş,
dünden beri fark etmeye çalışıyordum, ama bugün çok güzel bir şekilde söylemiş her ne kadar duymasamda
çok mutlu oldum, canım kızım benim

bu arada kahve yapmaya gidiyorum, içmek isteyenleri bekliyorum

arkadaşım günaydın gerçekten doğrumu bende bu aşıyı bekliyordum. yaptırmadım daha hepatita yı nezaman vuruyorlar biliyormusun

surevan ,arkadaşım ben acaba sizi ilk kez mi görüyorumm..Kızınız mı var erkek mi,kaç doğumlu ?? İstanbul da mı yaşıyorsunuz :)

geçmiş olsun sovozyy merdanaeyi sırtınamı yedin bu severr noldu

zeynooo cok fennnaa..akşam uzanırken kolumu uzatayım dedim öle kaldı.şimdide parmaak uclarım uyuşuoo kızım yaaa...

ah maral,çalışmanın en kötü yanı işte.böle güzel anları kaçırmakkkk iştee..neyse inş akşam yüüzünede sölerr..

yaa bak görüyomusun içğinemi doğduuuu

hiç somıon balığı yapmadım lkızz nasıll yavan dedikleri için ben hiç almam eve annemler tadını beğenmezler ne yalan söylimm tadına bile bakmadım ama çok güzel görünüytyo yanii sunumda önemlii ellerine sağlıkkk

VALLA kek pasta görmekten ve yemekden sıkılmıştımmm somonn ii geldiiii.bide bol limonlu bi salataaa. offf...

kızz belki yel dolmuşştuuuu yada elifi çok kucağına alıyosan tek taraflııı ondan ağrı yapmıştır

ayy bende bizim oğlan gözümn önünden gitmiyo tamda en tatlı anları şu anda hep kaçırıyoruzz bizimkii haftasonu boyunça üşş üşş üşş dedi ne oluyosa o duduşlarını uzata uzata burnumda tütüyo oğluşummmmmmmmm
bu arada efe gece 1,15 geçe yattııı beynim ağrıyo resmen uykusuzluktannnnn

geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir

yani şuan suratı patates tarlası gibi oldu burun ameliyatııııı çok zor bişi yaaaaaa nefes alamıyoduda cnmm ondannnnn

kızlar yaptıklarım, ben yapmayı ve dağıtmayı seviyorum.

marall kekin çok güzel kabarmışş içişnde niivarr yaz yaa bi boş olduğundaaaa güzel kabaran keklerden mantık yürütüyorum veri topluyorumda

Bnce ziyaretciler isim bulsun..bosa ziyaret etmememis olurlar

sevozyyccmmm zaten blogu bugün kurarım ama içinde hemen icraata geçemezyizz çünkü içişne link valan koyacağım düzenlemesi dişzaynı var insanlar tıkladıklarına herşeye kolayca ulaşmaları için çok çalışmalıyım heralde bir iki hafta çalışırsam blog anca güzl olurrrrr

fikrim firarda mahpusa sığmazz eyyvahhhhh!!!!!

ayy yine dilime dolandıı gittttt kışşşşş kışşşşşş

"Ekim anneleri", "anne eli", "SevdaZeynep", "Marifetli Anneler", aklıma geldikçe söylerim ben size...

gunaydın zeynep,, ya galiba omuuzmm cıktııı,,cok ağrıo.bi erdem hast. ne gtmem gerek yawss..
Ay canım benim yaa... İnşallah kötü bişey değildir. Ters hareket yaptığın için kaslar incinmiştir.
Ben de kaç kere teflonda yaptım, kuruluğundan yiyemedim. En son arkadaşım düdüklüde çok az yağ ve suyla yapmamı önerdi, dediği gibi yaptım, içine de sebze koydum, harika oldu.

VALLA kek pasta görmekten ve yemekden sıkılmıştımmm somonn ii geldiiii.bide bol limonlu bi salataaa. offf...
Afiyet olsun... Ben de çipura ve levreği fırında yapıyorum, içine soğan sarımsak koyuyorum, üstüne çok az zeytinyağı ve nar ekşisi, tane karabiber koyuyorum.. lezzetli oluyor derisi bile yiyorum.

fikrim firarda mahpusa sığmazz eyyvahhhhh!!!!!

ayy yine dilime dolandıı gittttt kışşşşş kışşşşşş

bence detaları pek burda yazma derim bloğunn.çalıntı olabilir malum isminide bile bilmediğimiz bisürrüüü gizli ziyaretcıı varrr.kusura bakmasınlar amaaa..

SEVDAZEYNEP guzelllmişş :)))))

SEVDAZEYNEP guzelllmişş :)))))

bence detaları pek burda yazma derim bloğunn.çalıntı olabilir malum isminide bile bilmediğimiz bisürrüüü gizli ziyaretcıı varrr.kusura bakmasınlar amaaa..

wuuuuu biliyomuusn enbn yakın arkadaşımında adı sevda çecukluk şlkokul orta lise şimdide komlşumdu ben taşınana kadarrr sevda zyenep bana hiç yabancı değil güzel ikilidirler :)

yoksa blogta herrkese köşe açsamda herkes köşesinemi
yazsa acabaaa daha kafamöda bişiler oluşmadııııı

HAHAHA ben karıştırdım:) Zaya'nın adını bilmiyorumki. ZayaZeynep olacak.

ahahahah bende aslında okurken didimkiiii arcemekle zaya istiyiodudaa ben sevozy den bi ses duymadım o ne zaman istedi bklogta yer almakk diye

kih kih kih
neyse bu arada anne eli çok güzelmiş o olabilirrr sankimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…