2011 Ekim Anneleri

Anne'nin pastacı hali, Annece Tatlar. Ya da otobüs firmaları gibi Has Anne Tarifleri:)

lezzet ağacı nasıl (portakal ağacından arak:) anne kokusu hamur kokusu :)) bnm fikirler brz muzip olur ama eğlencelii....yani ism içinde herkesin goggle a yazacağı anahtar bi kelime olmalı..ama içerikde önemli ona göre isim gerekkkk.zeynooo bende sizin isim babanız olammm gızzz...

kızlar nasılsınız?
isim çalışmaları nasıl gidiyor?
kız dün 3'te kızı emzirdikten sonra bir türlü yatamadım,
sonra rüya gördüm, sevozy, arcemek, zeynep kız bana gelmiştiniz,
sizi eşime ve 2 kişi daha vardı onlara tanıştırıyordum,

wuuuu sevozy bacımdan çok güzel haraketlerr geldiiii anne kokusu manne kokusu :)

kızzzzz çok alemsinnnnn hadi bizi arcemek görse sevozyy görse gam yemiyycemdeeee sen nasıl gördün bacmm yaaa hiç daahaa tanuşamadkktaaaa

Anne'nin pastacı hali, Annece Tatlar. Ya da otobüs firmaları gibi Has Anne Tarifleri:)

kızz ne güldüm arzu bacının yeri PPPPP nasıl vallahi marka yaratııciiyyzz bu gidişlenn

teyzem işyeri açmıştı adıda portakal çiçeğiydi ama lezzet ağacıda güzel bi fikrr

kafama yatanlar

lezzet ağacı

fışkıran lezzet

şu an lık bu kadar ama tabiki her yoruma açığıczz

Hımmmm demekki buluşma yerimiz belli oldu:) marala gidiyoruz, bize kek kurabiye falan yapcak yani:) Bana uyar zaten çook yakınız:)

Arzu bacının yeri de iyiymiş:)

arkadaşlar merhaba,

başsağlığı dileyip üzüntüme ortak olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah sevdiklerinize uzun ömürler versin.

kız dün face'te zeynep'in, sevozy'nin ve arcemek'in resimlerine baktıydım, oradan rüyama girmiş,
sabaha karşı görünen rüya da bu kadar oluyor?

arkadaşlar merhaba,

başsağlığı dileyip üzüntüme ortak olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah sevdiklerinize uzun ömürler versin.

ay canım ya hoşgeldinn.Rabbim kalanlar ömür versin,toprağı bol olsun inşşş... moralin ii olsun sen civciv Burak ıma lazımsınnn..

arcemekk huu aslında içinde annede geçsin istiyorum ama çıkmmıyo bşişiler yaaaaa işlerde yoğunn
başımı kaldıramıyorummmmm yanımdaki hatıun izindeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…