2011 Ekim Anneleri

Kızlar daha önce burda bahsetmiş olduğumuz pedagog Adem Güneş'in bütün kitaplarını sipariş etmiştim, şimdi geldi kitaplar, wuuu okunacak bi sürü kitabım oldu. Hoşuma giden yerleri paylaşırım sizlerle! Bi de MOMO diye bi çocuk kitabı hakkında çok güzel şeyler duymuştum, o da geldi. Ayy kitap kokusunu duyunca sevindirik oldum:)

Zefeycim , kızım oyuncağını çok sevdi . tabi ki sürekli onunla oynamıyor , çok çabuk sıkılıyorlar . ben baştan hata yaptım ve tüm oyuncaklarını bir anda çıkarttım . aslında birer birer çıkarsaydım daha iyi olacaktı ama dayanamadım hepsi birbirinden güzel . çocuk hangisiyle oynayacağını şaşırdı yani anlayacağın.
Kartopum , Playbarn var sana hangisi uyar bilmiyorum ama istanbul'da 5-6 şubesi var. Buraya istediğin saatte gidebiliyormuşsun , kayıt ücreti yok.ne kadar kalırsan o kadar ödüyorsun .
aslında bu oyun gruplarının amacı çocuğun yaşıtlarıyla ve farklı oyuncaklarla oynaması bence . her buluşmada farklı bir evde toplanılır , gidilen evdeki tüm oyuncaklar çıkartılır ve çocuklar ortaya salınır. ben 2 arkadaşımla bunu uyguluyorum. 2 yaş ve üstü olsa tamam çünkü o zaman el becerisi , resim falan yapıyorlar .

Günarysdınlar kızar giyindim hazırandımm servis şöförü demezmiki oaya giremiycem buzlanma var seni alamıycam diyee eyse bende aa yola yürürke düşüyordum erdeyse yollar hep buzzz gidemedmm evdeyim işallahh tatiil olurda öğlee vakti kalkıp gitmem işee yaaaaaa

kartopuu orada durumlar asıl yollar falann valilikte bize tatil demedi :)))) nalırr tatil olsaa yaa

Gunaydinnn.heryer kardan ziyade buzz,yani bu yaka enazindan oylee..az sinirlu basladim guneee.bzm k.valudeye gel yukarda bak dedik elife once he demisti,simdi bn rahat edemem demis..bu nsl bi mantik y.torunun hatrina bi iki ay kis ckna kdr yani.sanki nufuzuma alcm kadini,,cok sinirlydm esime patladm ddurdum gece boyu...

günaydın kızlar,
soğuk, tipili bir havadan merhabalar,
zor bir yürüme ve servis bekleme sürecinden sonra gecikmelide olsa şükür geldik işe,
sıcak çaydan sonra merhabalar diyeyim dedim,

hm bizim efede pek oyuncakla oynamayı sevmezz babası lego almış legolarla vakit geçirmeyi sevşiyor artıkk şaşırdıkkkk biraz büyüsünn bi boy büyüklerinide alalım bari dedik bizde araba falan sevmiyo çünküüüüü ani eline alıyoda 2 dk falan sürüyo oynaması ama legoları üstüste takmaya bayılduıııı

buralarda yollar açık,belediyeniz iyi çalışıyor yani :))))))))

boşver gelme,servis şöförü beni almadı bende yollar buzluydu gelemedim dersin.

bende şimdi annemi aradım, erkek kardeşim arkadaşının arabasıyla gelmiş, kızımı ve annemi eve götürmüş,

seninkilerle aynı binada mısın?

kızlar paylaşmayı unutmuştum bi arkadaşımda bu kurabiyeyi almış yılbaşında bana fiyatını tahmin edemezsiniz üzerindeki markadan blog sitesinden baktımm arayıp sordum üşenmedimdeeeeee

altlı üstlü otururken nasıl rahat edemiyor onu anlamadım sevozy,birşeye ihtiyacı olsa 2 merdivende iner alır yada eşini yollar,dediğin gibi enazından 2 ay için baksın. bence sen kendin konuş ,biraz altan falan al ,rica et,torununun hatrına falan de ,hasta olsa siz benden daha fazla üzülürsünüz gibi bir şeyler söyle biraz vicdan yap ,kayınpederinlede konuş. kayın pederler gelinlerini severler. eminim razı olurlar.

bennn kadını alıyorum benim annemde ölse bizim eve çıkmazz ben rahat edememm başkasının evinde diyorrrrr evinde rahat ediyo demekkiiiii napcann doğalgazı biraz daha çok açıcanki aşağının soba ısısı ayarına gelsinnnnnnnn

kızlarrrr geliyonuzmu bizeee huu faceye yazdımm bu ay sonuyu değiştirdim o zamanda benm ve eşimn doğum doğum günüüüşş bir iki hafta erteledim o yüzden o güne bişi ayarlamayın sakınnnnnn

kaçaymış peki? bende merak ettim şimdi

7 tl dşiyorr dedimm bende bunun maliyeti nekii diyo işte kalıplarımı yurtdışından aldımdaa şuda buda dedim o kalıpların aynısı nette satıyolar çok ucuza hımm falla olduuu odaa bu kurabiyede subardağı çevresinden biraz büyükk bu arada kutusu varya onuda işyerinde ki arkaadaşımda yaptı oğluna şeker hamuru kurabiyesi oda ekim anası olurrr neyse oda mavisini alıp doğum gününde böyle dağıtmıştıı 100 tanesiniş 5 e almış eminönünden çokmmaliyetsiz şeyler yaaa ne bileymm

hıı dün ne olduu biliyomusunuz efenn doğum güünde yaptığımdan teyzem işerinede götürmüştü patronu demişki senn yeğenin yapmazmı bizim doğum günü içinnn teyzem sordu dün bana dedim bi düşüneyim 200 tane nin altından kalkamayabilirim çocukla didimm en iisi bi pastahaneden fiyat alsın uçuk bişi söylerlerse yaparım didimmmmmm ticaretemi atılıyorum yavaşta nedirrr :))))) hıı bu arada çocukları ikzmiş 4 yaşındalarrrrr h

Son düzenleme:
allah annemden razı olsun, sabah 6.45'te kapıdaydı, kar kış demeden geliyor, hakkını nasıl öderim bilemiyorum ve allah başımdan eksik etmesin, aslında onlara dayanmış durmuşum, (yine de annemi kızdıran çocuğu benim)
biraz öncede aradım sağ salim evdeler, annem kızım kimseyi tanımıyorum(komşuluk için diyor) hem evimde rahatım, işimi gücümü yapıyorum diyor, bir de babam şeker hastası olunca saatli yemek hazırlıyor, yani onun için kendi evinde olması iyi oluyor ve sağ olsun biz çocuğu sabah bırakmak zorunda kalmıyoruz, annem geliyor, cemre kalkınca gidiyorlar

helal olsuannene vallahii

7 tlyi de hiç duymadım, 5 tl falan varda. şimdi mail gelmiş kurabiye sepeti diye bir yerden ,sevgililer günü için ilk sipariş veren 15 kişiye 10 adet kurabiye 35 tl yerine 25 tel diye. adedi 2,5 tl.

zeynep bence sen yap teyzenin patronuna. eşin 2 akşam baksın efeye,yada biraz uykundan feragat et. böylece kendine güvenin gelir bak blogta açıyorsun deneme yapmış olursun. bir akşam kurabiyeleri pişir,hava almayacak şekilde sakla onları saklama kaplarında ,2 akşamda süslemelere ayır.bence sen halledersin. 200 tanemi istemişler,o kadar kurabiyeyi napıcaklar bunlarda okadar misafirmi gelecekmiş doğum gününe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…