Zefeycim , kızım oyuncağını çok sevdi . tabi ki sürekli onunla oynamıyor , çok çabuk sıkılıyorlar . ben baştan hata yaptım ve tüm oyuncaklarını bir anda çıkarttım . aslında birer birer çıkarsaydım daha iyi olacaktı ama dayanamadım hepsi birbirinden güzel . çocuk hangisiyle oynayacağını şaşırdı yani anlayacağın.
Kartopum , Playbarn var sana hangisi uyar bilmiyorum ama istanbul'da 5-6 şubesi var. Buraya istediğin saatte gidebiliyormuşsun , kayıt ücreti yok.ne kadar kalırsan o kadar ödüyorsun .
aslında bu oyun gruplarının amacı çocuğun yaşıtlarıyla ve farklı oyuncaklarla oynaması bence . her buluşmada farklı bir evde toplanılır , gidilen evdeki tüm oyuncaklar çıkartılır ve çocuklar ortaya salınır. ben 2 arkadaşımla bunu uyguluyorum. 2 yaş ve üstü olsa tamam çünkü o zaman el becerisi , resim falan yapıyorlar .
Günarysdınlar kızar giyindim hazırandımm servis şöförü demezmiki oaya giremiycem buzlanma var seni alamıycam diyee eyse bende aa yola yürürke düşüyordum erdeyse yollar hep buzzz gidemedmm evdeyim işallahh tatiil olurda öğlee vakti kalkıp gitmem işee yaaaaaa
kartopuu orada durumlar asıl yollar falann valilikte bize tatil demedi :)))) nalırr tatil olsaa yaa
Gunaydinnn.heryer kardan ziyade buzz,yani bu yaka enazindan oylee..az sinirlu basladim guneee.bzm k.valudeye gel yukarda bak dedik elife once he demisti,simdi bn rahat edemem demis..bu nsl bi mantik y.torunun hatrina bi iki ay kis ckna kdr yani.sanki nufuzuma alcm kadini,,cok sinirlydm esime patladm ddurdum gece boyu...
Gunaydinnn.heryer kardan ziyade buzz,yani bu yaka enazindan oylee..az sinirlu basladim guneee.bzm k.valudeye gel yukarda bak dedik elife once he demisti,simdi bn rahat edemem demis..bu nsl bi mantik y.torunun hatrina bi iki ay kis ckna kdr yani.sanki nufuzuma alcm kadini,,cok sinirlydm esime patladm ddurdum gece boyu...
altlı üstlü otururken nasıl rahat edemiyor onu anlamadım sevozy,birşeye ihtiyacı olsa 2 merdivende iner alır yada eşini yollar,dediğin gibi enazından 2 ay için baksın. bence sen kendin konuş ,biraz altan falan al ,rica et,torununun hatrına falan de ,hasta olsa siz benden daha fazla üzülürsünüz gibi bir şeyler söyle biraz vicdan yap ,kayınpederinlede konuş. kayın pederler gelinlerini severler. eminim razı olurlar.
kızlar paylaşmayı unutmuştum bi arkadaşımda bu kurabiyeyi almış yılbaşında bana fiyatını tahmin edemezsiniz üzerindeki markadan blog sitesinden baktımm arayıp sordum üşenmedimdeeeeeeEki Görüntüle 598665
kaçaymış peki? bende merak ettim şimdi
allah annemden razı olsun, sabah 6.45'te kapıdaydı, kar kış demeden geliyor, hakkını nasıl öderim bilemiyorum ve allah başımdan eksik etmesin, aslında onlara dayanmış durmuşum, (yine de annemi kızdıran çocuğu benim)
biraz öncede aradım sağ salim evdeler, annem kızım kimseyi tanımıyorum(komşuluk için diyor) hem evimde rahatım, işimi gücümü yapıyorum diyor, bir de babam şeker hastası olunca saatli yemek hazırlıyor, yani onun için kendi evinde olması iyi oluyor ve sağ olsun biz çocuğu sabah bırakmak zorunda kalmıyoruz, annem geliyor, cemre kalkınca gidiyorlar
7 tl dşiyorr dedimm bende bunun maliyeti nekii diyo işte kalıplarımı yurtdışından aldımdaa şuda buda dedim o kalıpların aynısı nette satıyolar çok ucuza hımm falla olduuu odaa bu kurabiyede subardağı çevresinden biraz büyükk bu arada kutusu varya onuda işyerinde ki arkaadaşımda yaptı oğluna şeker hamuru kurabiyesi oda ekim anası olurrr neyse oda mavisini alıp doğum gününde böyle dağıtmıştıı 100 tanesiniş 5 e almış eminönünden çokmmaliyetsiz şeyler yaaa ne bileymm
hıı dün ne olduu biliyomusunuz efenn doğum güünde yaptığımdan teyzem işerinede götürmüştü patronu demişki senn yeğenin yapmazmı bizim doğum günü içinnn teyzem sordu dün bana dedim bi düşüneyim 200 tane nin altından kalkamayabilirim çocukla didimm en iisi bi pastahaneden fiyat alsın uçuk bişi söylerlerse yaparım didimmmmmm ticaretemi atılıyorum yavaşta nedirrr :))))) hıı bu arada çocukları ikzmiş 4 yaşındalarrrrr h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?