2011 Ekim Anneleri

Hımmmm demekki buluşma yerimiz belli oldu:) marala gidiyoruz, bize kek kurabiye falan yapcak yani:) Bana uyar zaten çook yakınız:)

maral yapmayı seviyodu nede olsa kıhkıh kıhhhh

arkadaşlar merhaba,

başsağlığı dileyip üzüntüme ortak olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah sevdiklerinize uzun ömürler versin.

allah geride kalanlara uzun ömürler versin toprağı bol olsun..

amin canımmm..cok özledimm senii yaa..yerin belli oluyorr..forummumuzun akıl küpü yok kaldı yaa..

evet kartopunun yeri çok ayrı

annemin lezzetli eliii... :)) babamın bıyığı yolda kaldı der gibi

yooo iyi kız budaaaaaa

kız ne diyeyim şimdi bilemedim,
buyrun gelin desem ev buluşmasına karşıyım,
buyur etmesem görgüsüzlük olur gibime de geliyor yani bilemedim

ben değilim bize gelin PPPPP biraz havaşlar ılımanlaşsındaaaa eşciğazlarımızlann nede olsa tanıyolar artık onlarda brbrlerinii

Aaaa ev buluşmasına karşıysan gelmeyiz ki bacıım, Davetsiz gelen mindersiz kalır derlerrrr. Yalnız biz bundan sonraki buluşmamızı evde yapmayı planlıyoduk. AVM'De zor oluyo, Buluştuk denedik, çocukları zaptetmek çok zor. Ama sen bizi daha tanımadığın için belki ev buluşmasına karşı olabilirsin, normaldir yanii.

"Efelerin anası"
"Sultanlar mutfakta"
"Zeynep ana mutfağı"
"Minik eller mutfakta" (bu sanki kulağıma aşina geldi...)

istanbul'da göz gözü iyice görmüyor, lapa lapa tipi şeklinde kar yağıyor...
sıcacık yerdeyken izlemek güzel ancak dışarıda olanlara, evi barkı olmayanlara
allah yardım etsin
çıkışa 1 saat kaldı

bnm bılgım yok ama cok gusel fikir,olursa bende katılırımmm

şimdi telefonla sordum ama fiyatlar biraz pahalı, gymboree fiyat vermiyor zaten. deneme dersi ücretliymiş 50 tl.kayıt olursan fiyattan düşüyorlarmış.

kindyroo deneme dersi ücretsiz 3 aylık fiyat 900 tl. zaten saati de uymuyor . ben hafta sonu istiyorum .bizim yaş grubuna sadece cumartesi saat 10 da varmış. o saate imkansız yetişemeyiz biz. burak bazen 7 uyanıyor bazen 9 da. kahvaltı edip saat 10 da yetişemeyiz yani. pazar günüde ders koyacağız talep olursa öğleden sonrası için dediler,arayacaklar.

bnm bılgım yok ama cok gusel fikir,olursa bende katılırımmm

ablam metroport'ta 30 dklığına oyun yerine veriyor yeğenimi, orada ilgileniyorlarmış, oyun oynatıyorlarmış, sen istersen izleyebiliyor istersen alışveriş yapıyormuşsun, öyle bir şey mi acaba???

tamam canım, şimdi hatırladım, bakırköy'de varmış, ablam söylemişti belli bir saate belli bir ücret talep ediyorlarmış, ama ismi neydi bilemiyorum:2::2:

bu arada kar sebebiyle bu akşam 16:00 da çıkıyoruz biz.

bize tatil falan olöadı hala çalışıyoruzzz püffff

amiiinnnnnnn

Kızlar ay sonu bize gelinnnn aynı ayda doğan bebekeler oynaşır işte boşuna 900 ler mokuzyüzler vermeyin bu haftasonu EŞİMN diş randevusu var diğer hafta sonu bizdesinizzzz katiyen mazeret kabul etmemmmmmm Oynaşsın yavrucuklarr efe çok arkadaş canlısıııııııı dördünü merak ediyorumm çok elif cemre burak efee döttoşlarını yerim onlarınnnnnnn

Son düzenleme:
Çok mantıklı, grubu genişletip her hafta birinizin evinde toplansanız, giden herkes bir çeşit bişey yapsa (ki grubumuzun kadınları gayet becerikliler), bu sayede ev sahibi de hazırlık yapcam diye yorulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…