Hımmmm demekki buluşma yerimiz belli oldu:) marala gidiyoruz, bize kek kurabiye falan yapcak yani:) Bana uyar zaten çook yakınız:)
arkadaşlar merhaba,
başsağlığı dileyip üzüntüme ortak olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah sevdiklerinize uzun ömürler versin.
amin canımmm..cok özledimm senii yaa..yerin belli oluyorr..forummumuzun akıl küpü yok kaldı yaa..
annemin lezzetli eliii... :)) babamın bıyığı yolda kaldı der gibi
annemin lezzetli eliii... :)) babamın bıyığı yolda kaldı der gibi
kız ne diyeyim şimdi bilemedim,
buyrun gelin desem ev buluşmasına karşıyım,
buyur etmesem görgüsüzlük olur gibime de geliyor yani bilemedim
kız ne diyeyim şimdi bilemedim,
buyrun gelin desem ev buluşmasına karşıyım,
buyur etmesem görgüsüzlük olur gibime de geliyor yani bilemedim
"Efelerin anası"
"Sultanlar mutfakta"
"Zeynep ana mutfağı"
"Minik eller mutfakta" (bu sanki kulağıma aşina geldi...)
meloşş sanki bunlar yemek yarışması gibi olmuşşşş :)) yemekteyizee rakip gibi :))
meloşş sanki bunlar yemek yarışması gibi olmuşşşş :)) yemekteyizee rakip gibi :))
kızlar bir konu açtım oyun grupları ile ilgili bilgisi olan varmı bir bakarmısınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/586120-gymboree-kindyroo.html
bnm bılgım yok ama cok gusel fikir,olursa bende katılırımmm
bnm bılgım yok ama cok gusel fikir,olursa bende katılırımmm
şimdi telefonla sordum ama fiyatlar biraz pahalı, gymboree fiyat vermiyor zaten. deneme dersi ücretliymiş 50 tl.kayıt olursan fiyattan düşüyorlarmış.
kindyroo deneme dersi ücretsiz 3 aylık fiyat 900 tl. zaten saati de uymuyor . ben hafta sonu istiyorum .bizim yaş grubuna sadece cumartesi saat 10 da varmış. o saate imkansız yetişemeyiz biz. burak bazen 7 uyanıyor bazen 9 da. kahvaltı edip saat 10 da yetişemeyiz yani. pazar günüde ders koyacağız talep olursa öğleden sonrası için dediler,arayacaklar.
bu arada kar sebebiyle bu akşam 16:00 da çıkıyoruz biz.
istanbul'da göz gözü iyice görmüyor, lapa lapa tipi şeklinde kar yağıyor...
Sıcacık yerdeyken izlemek güzel ancak dışarıda olanlara, evi barkı olmayanlara
allah yardım etsin
çıkışa 1 saat kaldı
Çok mantıklı, grubu genişletip her hafta birinizin evinde toplansanız, giden herkes bir çeşit bişey yapsa (ki grubumuzun kadınları gayet beceriklilerKızlar ay sonu bize gelinnnn aynı ayda doğan bebekeler oynaşır işte boşuna 900 ler mokuzyüzler vermeyin bu haftasonu EŞİMN diş randevusu var diğer hafta sonu bizdesinizzzz katiyen mazeret kabul etmemmmmmmOynaşsın yavrucuklarr efe çok arkadaş canlısıııııııı dördünü merak ediyorumm çok elif cemre burak efee döttoşlarını yerim onlarınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?