7 tlyi de hiç duymadım, 5 tl falan varda. şimdi mail gelmiş kurabiye sepeti diye bir yerden ,sevgililer günü için ilk sipariş veren 15 kişiye 10 adet kurabiye 35 tl yerine 25 tel diye. adedi 2,5 tl.
zeynep bence sen yap teyzenin patronuna. eşin 2 akşam baksın efeye,yada biraz uykundan feragat et. böylece kendine güvenin gelir bak blogta açıyorsun deneme yapmış olursun. bir akşam kurabiyeleri pişir,hava almayacak şekilde sakla onları saklama kaplarında ,2 akşamda süslemelere ayır.bence sen halledersin. 200 tanemi istemişler,o kadar kurabiyeyi napıcaklar bunlarda okadar misafirmi gelecekmiş doğum gününe
ya aslında onları çok zorluyorum ve yoruluyorlar, ama galiba yapı olarak kendimizi ezme modundayız,
evlenme arifesinde olsun, hamilelikte olsun ve sonrasında olsun hep yoruyorum, ev alırkende özellikle anneme yakın
olmasını istedim ve o şekilde almaya çalıştık.
maymiş facedede yokkkkkkkk uzun süredrrrr
Barbaros bulvarında yasanmiş bir olay..))
Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu şaşırtıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş...D Burası KIRIKKALE HERŞEY OLMASI MÜMKÜN
ahahha okuduğum en komik itiraf yazısı kızlarrrrr
benim kocamda kırıkkaleli zeynephemen arayıp okudum yazını seni Allahın Kırıkkalelisi didim ben gördüm o yazıyı dedi minübüsün resmi bile varmış,olay doğru yani
helal olsuannene vallahii
Eki Görüntüle 598684
marall buda bende n sana gelsinnnnnnnnnn
ben kaçar bişraz iş yapayımm bariii madem evdeymm
Ya bzm kide beklıo Elif uyanınca asagı inioo. ya ne gerek var. yapsın bzde kahvaltısını,yemeğini.altüst oturuoz yani neyind erahat etmıo kii.ben haftasonları yalnız kalmasınlar idye kahvaltımı,akşam yemeğımi rahat etmediğim halde onlarla yapıorumm ya.yanı bunun için konuşmaya bile gerek yokk.. sanki evimi topla,temizle diorum.oturup,torununa bak..öle kendi evindede işgüç yapan bi kadında değil. elif ayaklandı her odayı adım adım gezıo ee asagıda diğer odalar buz gibi.cimrilikdn diğer odaların kombisinide yakmıolarr.. e kaç kez hasta oldu ,görüyolar..kayınvalide hassas,psikolojik olarak az biraz üstüne gidince hmn rahatsızlanıoo.ne eşim nede babası üstüne gidemıo korkudann.. akşamdan beri sinirküpü oldum bak şimdi yine kızdımm yawss
hoyytt profiterol mu buuu
evetttt bu basitii yalancı profiterolllll
siz geldiğinizde gerçeğini yapacağıımmmmmmmmm nemenemenenemmneemmmmmmmmmmmm
Ya bzm kide beklıo Elif uyanınca asagı inioo. ya ne gerek var. yapsın bzde kahvaltısını,yemeğini.altüst oturuoz yani neyind erahat etmıo kii.ben haftasonları yalnız kalmasınlar idye kahvaltımı,akşam yemeğımi rahat etmediğim halde onlarla yapıorumm ya.yanı bunun için konuşmaya bile gerek yokk.. sanki evimi topla,temizle diorum.oturup,torununa bak..öle kendi evindede işgüç yapan bi kadında değil. elif ayaklandı her odayı adım adım gezıo ee asagıda diğer odalar buz gibi.cimrilikdn diğer odaların kombisinide yakmıolarr.. e kaç kez hasta oldu ,görüyolar..kayınvalide hassas,psikolojik olarak az biraz üstüne gidince hmn rahatsızlanıoo.ne eşim nede babası üstüne gidemıo korkudann.. akşamdan beri sinirküpü oldum bak şimdi yine kızdımm yawss
o zman biz kesin geliyoruzzzzz
toplantı tarihi 2 şubatmı? bu arada biz 3 den sonra katılabiliriz toplantıya cumartesileri 2ile 3 arası 2 ay boyunca bir oyun grubuna katıldık oraya gideceğiz.
sinirlenme canım, o zaman sende deki onlara bütün odaların kombisini açın yakıt paranızın yarısını ben vereyim diye teklif et. nasılsa senin evinde gündüz yanmıyor kombi gelirlerse sen ödeyeceğin yakıt parasını onlara ver. bilmiyorum sadece bir fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?