2011 Ekim Anneleri

ya aslında onları çok zorluyorum ve yoruluyorlar, ama galiba yapı olarak kendimizi ezme modundayız,
evlenme arifesinde olsun, hamilelikte olsun ve sonrasında olsun hep yoruyorum, ev alırkende özellikle anneme yakın
olmasını istedim ve o şekilde almaya çalıştık.

bende anlamadım aama dediğim gibi su bardağının ağzından daha büyük bu kurabiye belki büyük diye yedi deid neysee
bende anlamadım 200 çok ikizle rbiri kız biri erkek ondanmı acaba belkide dışarda bi yerde yapıcak nolur nolmaz diyemmiii dur bakalm efe öğlen uyuduğunda karar vericemm bide pastahaneden ne fiyat alacaklarrr

aynen bende çok fazla ük olduğumu düşünüyorum artıkkkkkkkk

Barbaros bulvarında yasanmiş bir olay..))
Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu şaşırtıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş...D Burası KIRIKKALE HERŞEY OLMASI MÜMKÜN

ahahha okuduğum en komik itiraf yazısı kızlarrrrr

marall böreğin güzel görünüyorrrrrr hmmmmm sende ammaa hamurişi yapıyosun marall yaa başabaş gidiyoruz

Son düzenleme:

benim kocamda kırıkkaleli zeynep hemen arayıp okudum yazını seni Allahın Kırıkkalelisi didim ben gördüm o yazıyı dedi minübüsün resmi bile varmış,olay doğru yani

marall buda bende n sana gelsinnnnnnnnnn

ben kaçar bişraz iş yapayımm bariii madem evdeymm

benim kocamda kırıkkaleli zeynep hemen arayıp okudum yazını seni Allahın Kırıkkalelisi didim ben gördüm o yazıyı dedi minübüsün resmi bile varmış,olay doğru yani

vayy be okurkennn bayaa gldümmmm 2012 nin enlerindeymiş bu olayyyy

helal olsuannene vallahii

Ya bzm kide beklıo Elif uyanınca asagı inioo. ya ne gerek var. yapsın bzde kahvaltısını,yemeğini.altüst oturuoz yani neyind erahat etmıo kii.ben haftasonları yalnız kalmasınlar idye kahvaltımı,akşam yemeğımi rahat etmediğim halde onlarla yapıorumm ya.yanı bunun için konuşmaya bile gerek yokk.. sanki evimi topla,temizle diorum.oturup,torununa bak..öle kendi evindede işgüç yapan bi kadında değil. elif ayaklandı her odayı adım adım gezıo ee asagıda diğer odalar buz gibi.cimrilikdn diğer odaların kombisinide yakmıolarr.. e kaç kez hasta oldu ,görüyolar..kayınvalide hassas,psikolojik olarak az biraz üstüne gidince hmn rahatsızlanıoo.ne eşim nede babası üstüne gidemıo korkudann.. akşamdan beri sinirküpü oldum bak şimdi yine kızdımm yawss

sinirlenme canım, o zaman sende deki onlara bütün odaların kombisini açın yakıt paranızın yarısını ben vereyim diye teklif et. nasılsa senin evinde gündüz yanmıyor kombi gelirlerse sen ödeyeceğin yakıt parasını onlara ver. bilmiyorum sadece bir fikir.

evetttt bu basitii yalancı profiterolllll
siz geldiğinizde gerçeğini yapacağıımmmmmmmmm nemenemenenemmneemmmmmmmmmmmm

o zman biz kesin geliyoruzzzzz

toplantı tarihi 2 şubatmı? bu arada biz 3 den sonra katılabiliriz toplantıya cumartesileri 2ile 3 arası 2 ay boyunca bir oyun grubuna katıldık oraya gideceğiz.

aslında kızmakla haklısın, sonuçta altlı üstlü oturuyorsun, eğer kendi evinde oturmak istiyorsa o zaman her tarafı bir zahmet açsın, olmazsa eşin söylesin, gerekirse doğalgaz parasının bir kısmını ödeyin, senin sinirlerine de yazık, bu arada artık aşağıda kahvaltı ve yemek olayını bence unut, gitme yani

o zman biz kesin geliyoruzzzzz

toplantı tarihi 2 şubatmı? bu arada biz 3 den sonra katılabiliriz toplantıya cumartesileri 2ile 3 arası 2 ay boyunca bir oyun grubuna katıldık oraya gideceğiz.

aaaa yazıldınmıııı ne kadarr ücretii bide burağın ayından kaç bebikk varmışş iyice sordunmuuuuuuu

ocağın 19 ve 20 side olabilir şubat 2 side o zamanlar müsaitizz arcemekk sende bi tarih söylede kesinleştirekkkkkk

ya cnm işin komiği o ya.bz artık gunduzleri kapatmıoruz da kombiyi.tekrar ac kapa,evin dengesi bozulmasın diye..boşa yanıoo tüm gün..

Bazı insanlar rahat edemez canım yaa.. Benim kayınvalidem daha ben hamileyken bakamam dedi, hiç darılıp kırılmadım, benim evime gelseydi çok sorun olurdu. Bilmiyorum kocanın diyoloğu nasıl ailesiyle ama doğalgaz faturanızı biz ödeyelim deseniz. Sonuçta bakıcı parası vereceğinize onların doğalgaz faturasını ödersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…