aslında kızmakla haklısın, sonuçta altlı üstlü oturuyorsun, eğer kendi evinde oturmak istiyorsa o zaman her tarafı bir zahmet açsın, olmazsa eşin söylesin, gerekirse doğalgaz parasının bir kısmını ödeyin, senin sinirlerine de yazık, bu arada artık aşağıda kahvaltı ve yemek olayını bence unut, gitme yani
Bazı insanlar rahat edemez canım yaa.. Benim kayınvalidem daha ben hamileyken bakamam dedi, hiç darılıp kırılmadım, benim evime gelseydi çok sorun olurdu. Bilmiyorum kocanın diyoloğu nasıl ailesiyle ama doğalgaz faturanızı biz ödeyelim deseniz. Sonuçta bakıcı parası vereceğinize onların doğalgaz faturasını ödersiniz.
aaaa yazıldınmıııı ne kadarr ücretii bide burağın ayından kaç bebikk varmışş iyice sordunmuuuuuuu
ocağın 19 ve 20 side olabilir şubat 2 side o zamanlar müsaitizz arcemekk sende bi tarih söylede kesinleştirekkkkkk
ya cnm işin komiği o ya.bz artık gunduzleri kapatmıoruz da kombiyi.tekrar ac kapa,evin dengesi bozulmasın diye..boşa yanıoo tüm gün..
ya cnm işin komiği o ya.bz artık gunduzleri kapatmıoruz da kombiyi.tekrar ac kapa,evin dengesi bozulmasın diye..boşa yanıoo tüm gün..
canım ben de bebeğe bakmaları için kaynanamgille konuşmuştum, kaynanam cemre küçük olduğunu söylemişti, (aslında çalışmamamı ve büyütmemi istiyordu herhalde) gerçi eşimde çalışmamı istemişti ama ben çalışma taraftarıydım( borç v.s ), zaten kaynanam rahatsız bekar görümcem var o bakar beraber bakarlar diye düşünmüştüm neticede eşime bakamayacaklarını söylemişler, ben de ne yaparım diye düşünmeye başlamışken kız kardeşim abla ben bakarım dedi(iş arıyordu ve bulamayınca 5 ay perişan olmasın ben bakarım dedi, annemler yazlıkta olduğundan onların gelmesine kadar ki süre için), allah razı olsun kız kardeşim baktı, şimdide annem bakıyor, ancak işleri olduğunda eşime diyorum, sizinkiler bakabilir mi konuş diye, ben onlarla konuşmuyorum, eşim soruyor, bakacaklarını bana söylüyor, sağ olsunlar onlarda bizimkilerin işi olduğu zaman bakıyorlar, ama bakmaları için ben konuşmuyorum onlarla eşim konuşuyor, bu da benim yöntemim,
bizd e3kapatmıoruzz işten gelince sıcacık oluyoo efe üşütmesin hafta olursa bin beteri çekiyoruz bencede doğal gaz faturasını ödemeyi teklif et açsınlar her yeri öderim ben bunları düşünme de madem psikoloji iyi değil
ayrıcada benm kaynanada yakınken hep onda yemek istiyodu işten gelcem softrayı kurcam kaldırcamm eve gidicemmmm pışıkkkk bir yaptım iki yapptımmmmm öbür hafta yorgunum uy anam şuaram ağrıyoo çok yoruldum evde daha rahat edşyorum dedimm sıyrıldım işin içinden bence işten gel al çocuğunu evde bi tas çorba içseniz bile daha güzel daha rahatt benceeee fazla iç içe olmak iyi değildirr
canım bende öle.hiç bi konuda ben onlarla muhatap olmadım bugune kadar, yani su bile istemem desem yeridir.. zaten bu konuları konuşur olsk çok yılışık bi ilişki olur,ne saygı kalır ne sevgi.Hep eşim konuşuo..ee bu seerde ben hep eşime boşaltıorum içimi biz yıpranıoz.hıncımı resmen ondan alıom almadığım zamanlardada içim içimi yiyoo..zaten bana bi kere ben yapmam dese ben bidaha hayatta bişy talep etmem.zaten çok zor insanlardan bişey isterimm.
ya ne bileyim ben sadece çocuğa bakma konusunda yaşadıklarımlarından ve hissettiklerimden dolayı eşimden konuşmalarını istiyorum, yoksa başka konuda bir problemim yok ama bakamayacaklarını eşime söylemelerinden dolayı onun muhatab olmasını tercih ediyorum,
eskiden her hafta sonu kahvaltıya giderdik, sonra benim mesailer olunca ben mesaiye onlar kahvaltıya giderdi, şimdi de işlerden dolayı ben evde onlar 2-3 saatliğine kaynanamgile gidiyorlar, hafta boyunca görmedikleri ve kaynanam çok özlediği için götürüyor, ben de birşey demiyorum ama benimle olan saatte gittiğinde çok özlüyorum, yani cemre'nin hafta içi zorunlu olarak bizimkilerde ya da kaynanamgilde olması beni etkilemiyor, bakmaları gerektiği için özlem çekmiyorum ama cuma günü veya hafta sonu bensizken onu çok özlüyorum, onunla olan zamanda yanımda olmaması, onunla birşeyleri paylaşmamak beni çok üzüyor
üst kat komşum doğum yapmış bi ay olmuş haberim yok:26::26::26::26::26: rüyamda gördüm yan komşuya sordum rüymaın aynısı çıktııııı tüylerim diken diken şuann bi tatlı revani kekm mek bişi yapiimde öğleden sonra bebek görmeye gdiyem bari yawSSSSSSSS
Kızlar şükredin ki anneniz veya kayınvalideniz var da bakıyor çocuklarınıza. Diğer şeyleri görmezden gelin. Ne şanslısınız ki yavrularınıza canından kanından biri bakıyor, gözü gibi bakıyorlardır eminim hepsi de. Bense yavrumu yedi kat yabancıya bırakıp geliyorum her gün. Onun da severek baktığını biliyorum ama yine de anneciğim sağ olsaydı da keşke o baksaydı..
kızlar hamileyken tetanoz aşısı vurdurdunuz mu? dozlarını tamamladınız mı?
benim 3. doz bu ay, sağlık ocağını aradım, cemre'nin su çiçeği benim de tetanozu sordum,
tetanoz aşıları varmış,10 gün-1 ay geç vurulması sorun olmazmış, cemre içinde bekle dedi,
sağlık bakanlığı kapsama alanına alacak ya 1-2 ay daha bekle dedi, ben de 15. aya kadar yapılması
gerekmiyor mu dedim, yok dedi, sonra da yapılabiliniyormuş, kafam karıştı,
bu arada sağlık bakanlığının 31/12/2012 tarih 1534 sayılı yazılarında alınan aşı uygulamalarında perfonmans
yazısında 1 mart 2013 tarihi gördüm, acaba o zaman kapsam dahilinde mi olacak anlayamadım
valla bn ikidoz vurdum.3.toz vurulacak mı bılmıorum acıkcası.. su ciceği içinde beklemeyi düşünmüorumm bu ara gdp vurdrcgm Elif e...
kartopu geç oldu ama başın saolusun ALLAH sabır versin canım
melofercim çok doğru söylüyorsun annelerin bakması konusunda canım benim
maralcım yaptığın pastalarda harika görünüyor meloferin dediği gibi ekim anneleri becerikli hatunlarrrr
sevozycim
sevozycim seni çok iyi anlıyorum canım çok zor kayınvalide ile bu tarz konulara girmek bişey desen olmuyor çocuğun arada kalıyor inşallah eşin sana destek olur gönlüne göre olsun inşallah zor durumlar....
gelelim zafeyimeeee
zafeyyyyyyy yalancı profiteroller yapılmış blogun ön çalışmaları başlanmış....veee siparişler bile gelmeye başlamış ortağım banada görümcemin arkadaşları sormuş yaptırsak yaparmı diye yaparım dedim seve seveee bakalım siparişeleri bekliyoruzzz artıkk...bugünde doğum yapan komşuna çıkartacaklarını ekle fotolarını canım bundan sonra yaptıklarımızın fotografını mutlaka çekiyoruzzz kızlar....zafeyde toplanılcakmış ben gelemiyorum ama farklı illerdeyizzz ben çatlarım ama burdaaa yaaa
son olarak perşembe misafirlerim geliyor yaptıklarımı resimlerim kızlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?