2011 Ekim Anneleri

zayam, ortağının nicki zefeyy

sevozycim okumayı bilmeyen insan gibi hissettim kendimi :) eşime ZEFEY'İ anlatırken bile oğlunun adı efe kendi adı zeynep nicki ondan zefey diye anlatırken TÜM mesajlarımda zafey yazmışımmmm :):):)::)):):) artık ZEFEYCİM beni ortak olarak almaz adımı bile doğru söylüyemiyor bununla iş yapılmaz dicek hayallerimle oynadın sevozy

ya deme öle şakaa yapam dedim.hava soğuk içimiz ısınsız..her şakada bir gercek var yaa :))

ya deme öle şakaa yapam dedim.hava soğuk içimiz ısınsız..her şakada bir gercek var yaa :))

bencede gerçeklik payı var önce ortağının adını öğren dedin bana ama doğru söyledin

ünlü düşünür Sevozy ne demiş :: aynası işdir kişinin nickine bakılmassss... zeyno sendeki cevheri gördü daha da salmaz seni anacımm

''AYNASI İŞTİR KİŞİNİN NİCKİNE BAKILMAZ''iyi geldi toparladın işi şimdi su serptin içime :131:

Kızlar eş dost herkese öncelikle hediye ile başlayın.. Hiç çekinmeyin gönderin.. Şimdiden başladı bile talepler. İlkler hediye olur sonrakiler ücrete tabi...:26::26:

ünlü düşünür Sevozy ne demiş :: aynası işdir kişinin nickine bakılmassss... zeyno sendeki cevheri gördü daha da salmaz seni anacımm

HAHAHA çok güldüm size...

selam kızlarr yazdıklarınızı okudum bayağı yazısmısınız.. benımde bebişimie kaynanam bakıyo çunku kımsecıııgm yok yanımdamecburen yani.sabahın köründe kaldırıyorum sıcacık yatagından götürüyorum.. keşke evde bakılsa en azından kış aylarında ama eve bakılıncada başka sorunlar çıkıyo. kızım 3 aylıktan 6 aylığa kadar( kayınvaldıeme yakın oturuodum ozaman) o gelıodu bıze bende yarım gun çaılışyodum zaten. ama eve gelipte bebeğin biberonlarını bıle yıkanmamıs gorduğumde cinnet geliyodu bana. bırakın yardımcı olmayı bi kenara,eve gelip bı dunya dagınıklık topluyodum. ister istemez göze çok batıyo. bıkeresınde kızımda bende cok hasta olmustum kızım bronşiolit olmuştu ben 39 derece ateşle işten gelmiştim direk benı gounce hazırlanıp çıktı demedıkı 1 tas corba yapimde yesın kız. yaanı kısaca çocugu onlara bırakmak sankı bı nebze daha ıyı.

eski aklıma geldi;
yeni doğum yapmışım, lohusada kişi yalnız bırakılmaz ya, ilk gün annem kaldı canım benim yere minderleri koydu yatağımın yanında yattı, yerde yatma anne koltukta yat dedim ama yanımızda olmayı tercih etti, daha sonra kaynanam bende kaldı cuma akşamı gidiyor, pazar akşamı geliyordu, annem ise her gün geliyor cemre'yi yıkıyor tekrar gidiyordu, benim zor bir doğumum oldu ve dikişlerim olduğu için pek bir şey yapamıyor ve yapmamam gerekiyordu hatta bir şey yapmadığım halde dikişlerim atmış bir daha dikiş atılmıştı, kızım ise pek uyumuyor sürekli kucağımdaydı, allah razı olsun onlardan hep yanımdalardı ve yemeklerim yapılıyordu, 40 gün boyunca bu böyle gitmişti.

hiç lohusa dönemimi hatırlamak bile istemiyorum o kadar kötüydü.

hiç lohusa dönemimi hatırlamak bile istemiyorum o kadar kötüydü.

allah sabır versin sana canım, ama göze batma olayını biliyorum, bana da bazen bazı şeyler batıyor ama
kızım sağlıklı olduğu müddetçe, bizler sağlıklı olduğu müddetçe boşver diyorum, (boşveremediğim zamanlar hariç)

Sen anlatınca benim de anlatasım geldi.. İlk gece hastanede halam kaldı başımda sonra eve çıktım, 1 gece daha kaldı bende, ondan sonra sağolsun kayınvalidem 15 gün kaldı başımda. Çöpü çöp üstüne koydurtmadı. Bir kere bile çocuğun altını bana aldırtmadı hatta yarışıyorduk altını almak için.. Mutfağımdaki eşyaların yerleri tamamen değişti ama olsun Allah razı olsun.. Yine de en ufak şeyde arasak koşa koşa gelir, kendisi çok hasta olduğu halde. Gölgesi bile yeter.

Yrn kar yagisi var mi acep ise gtsk mi

vallahi bizim yollar açıktııı şoooferr geldii aldıı D kaçarım yoktu yaniii :)

valla ne güzel dostluklar kurmuşsunuz aranızda kıskanmamak elde değil :))

maşallah diyeyim

seviyeli bi birlikteliğimiz varrrrr :118:

eee sen uzun süredir girmiyorsunnn nasılsın nerelerdesinnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…