zayam, ortağının nicki zefeyy
sevozycim okumayı bilmeyen insan gibi hissettim kendimi :) eşime ZEFEY'İ anlatırken bile oğlunun adı efe kendi adı zeynep nicki ondan zefey diye anlatırken TÜM mesajlarımda zafey yazmışımmmm :):):)::)):):) artık ZEFEYCİM beni ortak olarak almaz adımı bile doğru söylüyemiyor bununla iş yapılmaz dicek hayallerimle oynadın sevozy
ya deme öle şakaa yapam dedim.hava soğuk içimiz ısınsız..her şakada bir gercek var yaa :))
ya deme öle şakaa yapam dedim.hava soğuk içimiz ısınsız..her şakada bir gercek var yaa :))
ünlü düşünür Sevozy ne demiş :: aynası işdir kişinin nickine bakılmassss...zeyno sendeki cevheri gördü daha da salmaz seni anacımm
kartopu geç oldu ama başın saolusun ALLAH sabır versin canım
melofercim çok doğru söylüyorsun annelerin bakması konusunda canım benim
maralcım yaptığın pastalarda harika görünüyor meloferin dediği gibi ekim anneleri becerikli hatunlarrrr
sevozycim
sevozycim seni çok iyi anlıyorum canım çok zor kayınvalide ile bu tarz konulara girmek bişey desen olmuyor çocuğun arada kalıyor inşallah eşin sana destek olur gönlüne göre olsun inşallah zor durumlar....
gelelim zafeyimeeee
zafeyyyyyyy yalancı profiteroller yapılmış blogun ön çalışmaları başlanmış....veee siparişler bile gelmeye başlamış ortağım banada görümcemin arkadaşları sormuş yaptırsak yaparmı diye yaparım dedim seve seveee bakalım siparişeleri bekliyoruzzz artıkk...bugünde doğum yapan komşuna çıkartacaklarını ekle fotolarını canım bundan sonra yaptıklarımızın fotografını mutlaka çekiyoruzzz kızlar....zafeyde toplanılcakmış ben gelemiyorum ama farklı illerdeyizzz ben çatlarım ama burdaaa yaaa
son olarak perşembe misafirlerim geliyor yaptıklarımı resimlerim kızlar öpüyorum hepinizi
ünlü düşünür Sevozy ne demiş :: aynası işdir kişinin nickine bakılmassss...zeyno sendeki cevheri gördü daha da salmaz seni anacımm
bize yine erken tatil .çıkış saatimiz 15:00
selam kızlarr yazdıklarınızı okudum bayağı yazısmısınız.. benımde bebişimie kaynanam bakıyo çunku kımsecıııgm yok yanımdamecburen yani.sabahın köründe kaldırıyorum sıcacık yatagından götürüyorum.. keşke evde bakılsa en azından kış aylarında ama eve bakılıncada başka sorunlar çıkıyo. kızım 3 aylıktan 6 aylığa kadar( kayınvaldıeme yakın oturuodum ozaman) o gelıodu bıze bende yarım gun çaılışyodum zaten. ama eve gelipte bebeğin biberonlarını bıle yıkanmamıs gorduğumde cinnet geliyodu bana. bırakın yardımcı olmayı bi kenara,eve gelip bı dunya dagınıklık topluyodum. ister istemez göze çok batıyo. bıkeresınde kızımda bende cok hasta olmustum kızım bronşiolit olmuştu ben 39 derece ateşle işten gelmiştim direk benı gounce hazırlanıp çıktı demedıkı 1 tas corba yapimde yesın kız. yaanı kısaca çocugu onlara bırakmak sankı bı nebze daha ıyı.
eski aklıma geldi;
yeni doğum yapmışım, lohusada kişi yalnız bırakılmaz ya, ilk gün annem kaldı canım benim yere minderleri koydu yatağımın yanında yattı, yerde yatma anne koltukta yat dedim ama yanımızda olmayı tercih etti, daha sonra kaynanam bende kaldı cuma akşamı gidiyor, pazar akşamı geliyordu, annem ise her gün geliyor cemre'yi yıkıyor tekrar gidiyordu, benim zor bir doğumum oldu ve dikişlerim olduğu için pek bir şey yapamıyor ve yapmamam gerekiyordu hatta bir şey yapmadığım halde dikişlerim atmış bir daha dikiş atılmıştı, kızım ise pek uyumuyor sürekli kucağımdaydı, allah razı olsun onlardan hep yanımdalardı ve yemeklerim yapılıyordu, 40 gün boyunca bu böyle gitmişti.
hiç lohusa dönemimi hatırlamak bile istemiyorum o kadar kötüydü.
Sen anlatınca benim de anlatasım geldi.. İlk gece hastanede halam kaldı başımda sonra eve çıktım, 1 gece daha kaldı bende, ondan sonra sağolsun kayınvalidem 15 gün kaldı başımda. Çöpü çöp üstüne koydurtmadı. Bir kere bile çocuğun altını bana aldırtmadı hatta yarışıyorduk altını almak içineski aklıma geldi;
yeni doğum yapmışım, lohusada kişi yalnız bırakılmaz ya, ilk gün annem kaldı canım benim yere minderleri koydu yatağımın yanında yattı, yerde yatma anne koltukta yat dedim ama yanımızda olmayı tercih etti, daha sonra kaynanam bende kaldı cuma akşamı gidiyor, pazar akşamı geliyordu, annem ise her gün geliyor cemre'yi yıkıyor tekrar gidiyordu, benim zor bir doğumum oldu ve dikişlerim olduğu için pek bir şey yapamıyor ve yapmamam gerekiyordu hatta bir şey yapmadığım halde dikişlerim atmış bir daha dikiş atılmıştı, kızım ise pek uyumuyor sürekli kucağımdaydı, allah razı olsun onlardan hep yanımdalardı ve yemeklerim yapılıyordu, 40 gün boyunca bu böyle gitmişti.
Yrn kar yagisi var mi acep ise gtsk mi
valla ne güzel dostluklar kurmuşsunuz aranızda kıskanmamak elde değil :))
maşallah diyeyim
vallahi bizim yollar açıktııı şoooferr geldii aldııD kaçarım yoktu yaniii :)
seviyeli bi birlikteliğimiz varrrrr
eee sen uzun süredir girmiyorsunnn nasılsın nerelerdesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?