2011 Ekim Anneleri

keyfi olarak her hafta girme şansın var mı ki? doktorun belirlemiyor mu ultrasona ne zaman gireceğini?

ya bnm doktor hiç sormaz altan mı istersin üsten mi diyee. hiç karından bakmadı ama sanırım 3 aya kadar zararı yokmuş, sonrasında karından bakılıomuş bebeişe zarrar olmasın diee..2 aydan sonra her hafta çağırmıo zaten

maş. ben p.tesi gittim 5 gün geriden takip ediyo yani bana göre 8 olması lazım doktora göre bugün 7+2 her şey yolundaymış ama çok şükür 5 nisana gün aldım, ben de pek bi şey yiyemiyorum ama zaten önemli olan 3.aydan sonraki beslenme yani 12. haftadan itibaren çok dikkat etmek lazım

Günaydın kızlar bol mide bulantılı, öğürmeli bir gün diliyorum sizlere
sağ ol canım çok iyisin P inş. sen de bol bol öğürürsün de görürsün anyayı konyayı ben öğürmeye gidiyorum galiba midem felaket.
görüşürüz

canım 11.haftana girmeye az kalmış şükret işte inan öyle zor geçiyoki bu haliyle, bi şey yiyememek her kokudan tiksinmek çok zor. sen şanslı güruhtansın maş.

evet gerçekten halime şükretmem lazım
hastanelerde çok zor günler geçirenleri gördüm mide bulantısından halsiz düşmüş serumla beslenen hamişler çoktu
şükür olsun bu günlerime

yoo istediğim zaman gidebilirim
vajinali bir daha yaptırmayacağım,ilk seferde duymak için yaptırdım. zaten 7+3 den sona fln abdominal ultrasonda kalp duyulup & görülebiliyormuş

Yok canım ne iyisi mide bulantımdan uyayamıyorum elh. ben ve mide bulantılarım gayet mutluyuz

amin canım başın sag olsun dilerim rabimden bir daha evlat acısı görtermez san işşallah allahım ben bile korkuyorum kalp atışlarını duymadık daha ama hisediyorum sag tarafımda anne ben burdayım diyo kerata allahım tez zamanda sanada tekrardan versin işşallah saglıklısından da alırsın kucagına
türkiye hast nerdeeeeee
okmeydanında canım ayşe duman diye kapalı bir bayan var ona git ben çok memnun kaldım sagolsun çok ilgileniyor
herkeze iyi günler ekim anneleri nasılsınız bakıyım görüşmeyeli
bu arada bebegini kaybeden arkadaşlar varmış allahım sabır versin işşallah bir dahaki bebeklerini kucaklarına alırlar işşallah bende 2 tane kaybettim 5 aylık yaradan 3 gönderdi işşallah bu benimle kalır tek tememnim o

denisscim merhaba kızımın teyzesi hastane işini ne yaptın araştırdınmı neye karar verdin çarpıntıların için ?

Son düzenleme:
denisscim merhaba kızımın teyzesi hastane işini ne yaptın araştırdınmı neye karar verdin çarpıntıların için ?

ayy severim senin güzel kızınııı
dün bütün öğleden sonramı hastane araştırmasına ayırdım nerdeyse, randevu da aldım ama bugün iyi olunca gitmedim dün çok fenaydım, ölüyorum sandım ama bugün dünkü halimden eser yok. tazı gibi hoplayıp zıplıyorum, dünün tam tersi oldum ben de izin almak istemidim, sorun olmuyor işyerinde ama olsun, içim rahat etmiyor.

Günaydın kızlar bol mide bulantılı, öğürmeli bir gün diliyorum sizlere

saol canım iyi dileklerin içinnn söylediklerinden eksik kalır bi yanımızz yokkk maalesefff olsuunn midem bulanındaa çocuummm sağlıklı diyorumm kendi kendime saçmada olsa öyle bi his gelioo içimee alıştıımm beyyyyynnnnnnnnnn

Benim de annemde hiç olmamış, bende de olmuyor

ohh maşallah dee kızzzzzzz

aaa sevtuunn sendemi türkiyee hastanesine gidiyosuun zaten 2 doktor iyi biri ayşe hanım biride nevraaaa

maşallah benim arkadaşıma dün çok üzülmüştüm sana inşallah bi daha öyle kötü olmazsın allah bozmasın neşeni canım benim

sizce anadolu yakasından okmeydanına gitmek mantıklı mı,türkiye hast için...

zamanın varsa ve orda bildiğin çok iyi bir doktor varsa neden olmasın

ya bn hala kararsızım dokdtor konusunda.bu topiktede hiç yok ki bnm tarafda oturan fikir alayımmm..
çok pahalı hastaneler ya.şimdilik hisar hospitala gidıom ama oraya doğuma vercem paraya acıom çok para.sgk da geçmıo.özel sağlık sigortam var düşün onuda aşıoo.napcam ben yaa

canım ben önceden gidiyodum bebekim bıraktım orayı malum sigortalılara yarı fiyatı ben dedim eşim dedi gidelim ben istemedim sigortaya gidiyorum ikisinde özele gittim bunda devlet babaya sırtımı dayadım bakalım rabbimden hayırlısıcanım salı orda olucam ben hastanede görüşrelim istersen
sizce anadolu yakasından okmeydanına gitmek mantıklı mı,türkiye hast için...
canım benim ayşe duman var o iyi öteki iyi gelmedi ban ablam beyenmedi kadın biraz cinsmşş ablamın yalancısıyım canım ayşe hanım çok iyi ama başka doktorlarda var onlarda iyi allahtan hayırlısı ne deyim

canım ben de anadolu yakasındayım. Benim işyerinden bir arkadaşım hisar hastanesinde doğum yapmış çok memnun kalmış onun doktoru fuat demirciymiş ama o adam şimdi şifada çalışıyor.

canım neden özle sigorta degil inan ben 2 aydır gidiyorum çok memnunum sen doktoruna düşsen iy bence dogumumuda kürtajımıda orda yaptım çok memnun kaldım özel hastane gibi inan ben 2 evladımada özele gittim memnun kalmadım parayı alana kadar doktorlar canım iyisin vermeyince kötü sigortaya gidiyorum bu kerez bakalım zaman ne göstericek bana rabbim bizlerin yardımcısı olsun canım ya işşallah pıt pıtlarıda duyarız

canım ben de anadolu yakasındayım. Benim işyerinden bir arkadaşım hisar hastanesinde doğum yapmış çok memnun kalmış onun doktoru fuat demirciymiş ama o adam şimdi şifada çalışıyor.

hastane ve doktorlar süper ama kötü tarafı Sgk geçmıo.tahlilleri bile gittim sigortadan yaptım yoksa sgk anlamalı bi hastaneye yönlendirmişlerdi 350 tl istediler.yazık ki doğum hemen hemen 4 ooo tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…