dün bimden yazı tahtası aldım efe kalemi sol eliyle tutuyo bende tutup sağına vermeye çalıştım yok bu çocuk solak olacak ama ısrar edip üstüne düşmüyorum yaa
bide hava nemlendirme cihazı helmiş 34 müydü 39 mu neee
kız Bime cuma gunleri böle ürünler gelmıo mu? sen nerden gördun,iha yada cumadan kalmadır onlar hatırladım şimdi
Eki Görüntüle 619162
zeynep mother care de 17,90 tl ye inmişti. bizim orda yeni açılan novada ataşehirdekinde gördüm. bir bak istersen astoria ya varmı
aa olabilir belkide yazı tahtası bi tane kalmıştı çnkü ama hava nem cihanı birsürü vardııııı
yaa solakolunca yazı yazarlerken zorlanıyomuş gibi geliyodu hep diyodum uzaktan yazık nasıl yazıyorlarr ama neten araştırdım biz nasıl sağımızla rahatsak onlarda sollarıyla rahat yazıyolarmış yani o yüzden alıp sağ eline falan vermicem dahaa oğlum takıldsın kafasına göre :))))
dün bimden yazı tahtası aldım efe kalemi sol eliyle tutuyo bende tutup sağına vermeye çalıştım yok bu çocuk solak olacak ama ısrar edip üstüne düşmüyorum yaa
hahahaha ne tesadüf dün burağın bakıcısıda yazı tahtası almış burağa ne tesadüf. acaba odamı bimden aldı?
Poyraz'lı Günler: Ümraniye Carrefour Çocuk Oyun Alanı...
müsait olursanız bu akşam yada yarın gidelim ne dersiniz
hım o zaman odur mıknatışlıysa
bu akşamda olabilrr yarındaa bana uyarr bu akşam olursa daha iyi olur kaç gibi gideriz ama asovozzyy kandır şu inatçı kocayıda gell hatta sen bize gel oda çocuğu alıp gelsi
n carrefouraaaaa eminim siizn işyerinden bizim ev yüğrüme mesafesiiiii
H.ici olmx cnm ya gec gelio esim..ama cmt maltepe isi uyar
O aktivite senin bu aktivite benim gezin bakalım. çocukları gezdirme bahanesiyle kendiniz geziyonuz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?