2011 Ekim Anneleri

dün bimden yazı tahtası aldım efe kalemi sol eliyle tutuyo bende tutup sağına vermeye çalıştım yok bu çocuk solak olacak ama ısrar edip üstüne düşmüyorum yaa

bide hava nemlendirme cihazı helmiş 34 müydü 39 mu neee

dün bimden yazı tahtası aldım efe kalemi sol eliyle tutuyo bende tutup sağına vermeye çalıştım yok bu çocuk solak olacak ama ısrar edip üstüne düşmüyorum yaa

elif de solak.bnm anem ve kardeşim de.onlara cekti heralde..ben de düşmüyorum.solaklar zeki olur ,bırak beynin diğer tarafıda calışsın:)

kız Bime cuma gunleri böle ürünler gelmıo mu? sen nerden gördun,iha yada cumadan kalmadır onlar hatırladım şimdi

aa olabilir belkide yazı tahtası bi tane kalmıştı çnkü ama hava nem cihanı birsürü vardııııı

yaa solakolunca yazı yazarlerken zorlanıyomuş gibi geliyodu hep diyodum uzaktan yazık nasıl yazıyorlarr ama neten araştırdım biz nasıl sağımızla rahatsak onlarda sollarıyla rahat yazıyolarmış yani o yüzden alıp sağ eline falan vermicem dahaa oğlum takıldsın kafasına göre :))))

tek kişilik alez gelıomuş cuma gunu 12,5.uygun ben alıp elifin yatagına koycam şimdidenn..cok kustugu dönemde işe yaramıştı ikiye katlayıp koymuştum.sonra annem ıstedı ona verdım..

hahahaha ne tesadüf dün burağın bakıcısıda yazı tahtası almış burağa ne tesadüf. acaba odamı bimden aldı?

hahahaha ne tesadüf dün burağın bakıcısıda yazı tahtası almış burağa ne tesadüf. acaba odamı bimden aldı?

hım o zaman odur mıknatışlıysa

Poyraz'lı Günler: Ümraniye Carrefour Çocuk Oyun Alanı...

müsait olursanız bu akşam yada yarın gidelim ne dersiniz

bu akşamda olabilrr yarındaa bana uyarr bu akşam olursa daha iyi olur kaç gibi gideriz ama asovozzyy kandır şu inatçı kocayıda gell hatta sen bize gel oda çocuğu alıp gelsi
n carrefouraaaaa eminim siizn işyerinden bizim ev yüğrüme mesafesiiiii

H.ici olmx cnm ya gec gelio esim..ama cmt maltepe isi uyar

eşime sordumm gidelim dediiiiii ben gidiyorum gelenn kimlerrrrr varr fantasyy de gelsin barimm çocuklar oynasın diyoduuuuu neyse ben gidiyorum gidişimde sekizbuçuk olur yemek yer giydirir çıkarımm kızlar kartopu sende netleştirr sevozyyy bak ikinci dalga çağrılarım geliyorrrrrrrrr nirdesmnnnnnn

O aktivite senin bu aktivite benim gezin bakalım. çocukları gezdirme bahanesiyle kendiniz geziyonuz demi

wsevozyy mesajınıı aldım canım ne diyelim vallaa işi uzakmışşşzaten annelerde evde başka bi zamana artıkk aslında dişli bi hatun gördüm seni ammaaaaa neyse zaten efe hastalığını attığıı için bi yere götürmek istiyodum zatenn bide viks alıp gece yatarken sürerim iyi olur inşallahh cumada iğnesini yaptıtıtımm hastayken vurmuyolardı du çiçeği aşısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…