2011 Ekim Anneleri

valla ben de elifim gögsü hırıldıyo,öksürüğüde var.cıkarmak istemıom acıkcası.ama hafta sonu gidelim.ya maltepe ye ya carrefoura.havada guzel olur inş..
adam hersey sizin için diyince bısey dıemıyom:) ama yazın gunler uzayınca kolay olur,gideriz inş..

oyun grubunun numarasına ulaştım aradım maalesef alamıyolar 15 aylık dedi 40 dk sı 10 tl ymiş
acayip bi kalabalık var dedii görevli 15 tatil bittikten sonra alıcaz diyolar normalde alınıyormuş ama büyük çocuklarda girdiği için bişi falan olur acayip kalabalık diyor yani olmadıı tühh herşeyi ayarlamıştım oysaki :SSSSSs

15 tatilden sonr bi organizasyomnn yaparıkkkkkk kızlarrrrrrrrr

neyse o zaman bi haftasonu götürürüzz 15 tatilden sonraa maksat bebiklerimiz şenlensinnnnn müdürün pc sinden baktım güzel bi yermiş kafalarını gözlerini çarpsalarda bişi olmazzzz şuan almıyolar bizim minnaklarımızııııııııı

sevozy kızz buyakaya gitcenmi öğlen gidersen en üst kattada bu tarz bi yer gözüme ilişlmişti bizim için bi keşiff yapıver heleee bizim yaş grubu girebiliyomu ücret ne kadarrrrr hijyenikmiiii

İyiki aradın canım boşuna gitmemiş olduk. Fiyatıda çok uygun bence . Haftada bir götürelim tatilden sonra kindyroo niyetine hem bizde eğlenmiş oluruz. Kozyatağı kozy de de varmış. Orasıda yakın bize. Cumartesi müsait olursak maltepe türkan saylanada gidebiliriz

evet boşu boşuna gidicektik 15 tatil ne zaman bitiyoki yaa o zamanda benm ameliyatım gelmesinnnn kindyroo daki gibi kağıtları buruşturupp ayağına ensesine kulağına yapıyorum önceden çığlık atıyodu şimdi gülüyooo plates topunun üzerindeki haraketşleri yaptırmıyodu şimdi hoşuna gidiyoo bayaa gelişme var minnaımdaaaa aaaa kozy le türkan saylana hiç gitmedim güzel diyosanızz 15 aylık aşıyolarsada gideriz neden olmasınnnn 40 dk ya göre çok uygunnn

bide kocişmin doğum günüsüü zatendün trammisu yaptım gizliceresimlerini çektim siyah poşete sardım o gelmeden dolaba attımmm sabah bi kalktımki gece yarısını yemiş gülermisin ağlarmısın kızlar ben bu adama süprizde yapamıyciiyymm D herşeyin yerini buluıyooo :

gidemediğinize çok üzüldümm dermişimm... kalabalık olacağını tahmn ettim.15 tatıl başladı bzm fırlamalarda evde ya..herkes oralardadır şimdii.. tatılden sonraa gidekk..

yağmur yağıo buyakaya gidemedim.ama giderim yarın inşş..bakarımm

Son düzenleme:
kızlar şehir fırsatına şimdi mail attım bakalım cevap gelecekmi? kindyroo ataşehir için fırsat kampanyası düzenlermisiniz diye,sizde vaktiniz olduğunda mail atında yeniden teklif götürsünler.

buyakayı aradım bennn sevozyyy
VIZZ KIDS PLAY ADI gün boyu sınırsız15 tl ymiş anne baba yanında giriyomuş hijyenik dedi bilmem orayada götürebiliriz 0-3 yaş ayrıymış onlarda süpermiş yaa numaralarını da aldım

bi rahat otur kızzz,kurt mu var sende..maşşallahh yaaa her yerdesin..senin metobolizma heralde çalışma hızı olarak tavan yapıodurr..

Poyraz'lı Günler: Aralık 2012 burdada gezmişler burayı.begenmiş poyrazın anacağıı.. da bizim bebelere fazla mı büyük gelir acaba?

kızlar şehir fırsatına şimdi mail attım bakalım cevap gelecekmi? kindyroo ataşehir için fırsat kampanyası düzenlermisiniz diye,sizde vaktiniz olduğunda mail atında yeniden teklif götürsünler.

bende mail attım şimdi talep olursa belki indirim olur yine dün eşimle konuştuk kindyrıooyu 900 tl den %5 yapabiliriz dedi oda 45 oluyo buraya gelin halletcez dediğine görede düz 800 yapsa ayylık 260lı rakamlara gelincede ben kayıt olamıyorum maalesef aşıyorrr(((8

afiyet olsun dıyekk napalımm. bend ene zmn eve gdnc sunu yicem dıe hayal kursam, bende önce bnm koca onu yemiş dibini nidirmiş olurr..nasıl sinir oluom o zmn var yaa

aynı aynııııı o yüzden herşeyden yedek alıyorum

bi rahat otur kızzz,kurt mu var sende..maşşallahh yaaa her yerdesin..senin metobolizma heralde çalışma hızı olarak tavan yapıodurr..

aşkolsun kızz yavru ceylanlarımız için savaşıyorum bırrdaaaaaaaa

anaa bu arada öğlen çıkamadım mother careye süpriz doğum günüsü yaptılar öğlen arası burda hiç beklemiyodum çok mıtlı oldummmm çünkü benki yarın bugün kocamınki

ne guzel cnm şimdiden Allah sana da kocana da ailenizle Efe'cinizle saglıklı , mutlu nice yıllar nasip etsin inş...

kızlar, bnm Elifimn ayakları cok kucuk..Hiç büyümuo desemm.bi ev terliği var 20 numara..tee yazın kısa gecerken aldıydıkk..hala oo.ne ayakkabı alsam buyuk oluo.. garibim heç dışarı falan cıkmıo ama şimdi ne alsam kucuk gelıo hıc dışarda gıymelik ayakkabısı yok..

Hafta içi15.haftasonu 19 tl. Güzele benziyor nettengördüğüm kadarıla

ne guzel cnm şimdiden Allah sana da kocana da ailenizle Efe'cinizle saglıklı , mutlu nice yıllar nasip etsin inş...

Kocişinin doğum günü kutlu olsun canım . Ailecek hepinize uzun ömürler diliyoruz.

saolun kızlar iyi dilekleriniz içnnnnnn

kız kız çoğuğu narin olurrrr bunumu taktın kafayabitane ucuzundannn bu ayları atlatmalık al işte illakii ortopedikmi olcak topu topu kaç kez giycekki lc waıkıkıden al bence şimdi ona göreeee

Hafta içi15.haftasonu 19 tl. Güzele benziyor nettengördüğüm kadarıla

hafta içi gitcez anlaşıldı aahahha-

kız eşimin halasının ayagı 35.bı ömur özel ayakkabı yaptırmıss halen daha.Elif de ona mı cektı ne ..tırstım.o gun dudulluda LCW nın oUTlet mağazası var.ora gttk yokdu düzgun.bide elif de yanımd aolmayınc guvenemedim buyuk olursa dıe almadımm.Ama bı kaban,esofman altı ve kazak aldım uygun baya fıatıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…