2011 Ekim Anneleri

h.içi gitmeyın yawww.. yada yaza doğru gunler uzayınca belki bende h.içi katılırımm (

ana bende ordaydım alçakkkk c.ömartesii sen hangi gündüüüü asya parkın altındakinemi bende teyzemn oğluna hediye aldımm bide bi bebek görmesine gidicez ona kız dı ayy o kadaröçeşit varki kızlara ne alıcamı şaşırdım hep alışmışız erkek kıyafetineee
bide erkekler için deri ceket var o kadar atlı duruyoki biraz daha insin gi
dip alıcam lc den onuuuuu

h.içi gitmeyın yawww.. yada yaza doğru gunler uzayınca belki bende h.içi katılırımm (

o zamanda giderim sen gelincedeee cnm sıkma kendini :)

zati erkek reyonu 2 parca,kalanı kızlarrr.Cumartesi gttydm bende hatta akşama maç var dıye eşim alelacele cıkardı benı ordanda cetinkaya gttydmm..ama normald edaha kaliteli ve indiirmli çesitleir boldu,bu sefer boş geldi.2 sezon arasında kalmış kışlıklar pek iş yapmazdıı.ee yeni sezonda pahalı tabii..gerci bebe kıyafetleri hep pahalı:))

yine aynı noktaya geldimm.araba kullanaydım iiyiydi işde

Kız çocuğu sevozy bırak küçük olsun ayakları. Narin olacak benim elifim. Bizim burak 24 numara giyiyor. Büyük olacak herhalde ayakları

ahaha benidee maç var diye çıkarttııı nasıl karşılaşmadkkii ahhaha çetinkayanında üst katında bayanlara bazen çok uygıun güzel şeyler oluyo da her zaman oraya gidemiyorum trafiktn bide sebze reyonu çok güzll tazeeee

Ya esimn tıcketi var o yuzden ordan bzn alışveriş yapıozz.sebze ,pazara yakın tazelikdee..Kadın reyonuda,her tarz da uygun fıata ille bişeyler oluo,, ama çok kalabalık oluoo yaa..

gelmiyosunki seninlede gidelim cnmmm hiç yolun düşmeyecekmiiiiiiiii bu taraflaraaaaaaaaaaaaa

İnşallah bir gün!

Kocanın doğum gnü kutlu olsun.. Sağlıkla mutlulukla yaşlanının...

anam bu durumda kibar narin Elifim tıfıl mı olacak yahuuu..Neyse kız cocugu minyonda olsa yasını göstermez:))) baba tarafına çekerse citlembık olcak zati :)) 20 numara yaa

bodur tavuk her zaman piliçtirrrr boşverrr sana çekmiştir inşallah boylu poslu olurrrr

Kızlar bişi sorcam!
Şimdi bizim bakıcı dedi ki, yıllık izninizi ne zaman kullancaksınız, ben de ona göre memleketime gidicem, uçak biletimi şimdiden alıcam dedi.. Dedi de dedi...
Düşündük ki, biz evlendik ertesi yaz kocacım askere gitti, ertesi yaz ben hamileydim, sonraki yaz Mert küçüktü derken hiç tatile gidemedik.. Hep de bi yurt dışı tatili isteğimiz vardı.. Başlangıç olarak deneme amaçlı gemi ile bi tura gitsek, sizce çocukla nasıl olur? Uçakla İtalya turunu istiyorum ama sürekli sokaklarda çocukla zor olur gibi geliyor, gemide olunca daha rahat geçer gibi geliyor.. Ne yapayım sizce?

uyyy valla acısını cıkaracan anlaşılannn 3 yılın.. guzel fikirler. ama ben bılemedim deneyımım yok, mert nasıl etkılenır sana zor mu olurr.sen bi kaçkez feribotla yalova,bandırma falan yapda antreman olur..az cok fikir sahibi olursun

Gemiyle gideceksen haberim olsun. çalıştığım şirketin yan kuruluşu yapıyor bu işi. Acentayı araya sokmadan ayarlarız birşeyler

Ahahaha.. Tamam haftasonu bi geleyim de Yalavo Bandırma yapayım:) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…