saolun kızlar iyi dilekleriniz içnnnnnn
kız kız çoğuğu narin olurrrr bunumu taktın kafayabitane ucuzundannn bu ayları atlatmalık al işte illakii ortopedikmi olcak topu topu kaç kez giycekki lc waıkıkıden al bence şimdi ona göreeee
hafta içi gitcez anlaşıldı aahahha-
kız eşimin halasının ayagı 35.bı ömur özel ayakkabı yaptırmıss halen daha.Elif de ona mı cektı ne ..tırstım.o gun dudulluda LCW nın oUTlet mağazası var.ora gttk yokdu düzgun.bide elif de yanımd aolmayınc guvenemedim buyuk olursa dıe almadımm.Ama bı kaban,esofman altı ve kazak aldım uygun baya fıatıı..
h.içi gitmeyın yawww.. yada yaza doğru gunler uzayınca belki bende h.içi katılırımm(
ana bende ordaydım alçakkkk c.ömartesii sen hangi gündüüüü asya parkın altındakinemi bende teyzemn oğluna hediye aldımm bide bi bebek görmesine gidicez ona kız dı ayy o kadaröçeşit varki kızlara ne alıcamı şaşırdım hep alışmışız erkek kıyafetineee
bide erkekler için deri ceket var o kadar atlı duruyoki biraz daha insin gi
dip alıcam lc den onuuuuu
o zamanda giderim sen gelincedeee cnm sıkma kendini :)
kızlar, bnm Elifimn ayakları cok kucuk..Hiç büyümuo desemm.bi ev terliği var 20 numara..tee yazın kısa gecerken aldıydıkk..hala oo.ne ayakkabı alsam buyuk oluo.. garibim heç dışarı falan cıkmıo ama şimdi ne alsam kucuk gelıo hıc dışarda gıymelik ayakkabısı yok..
zati erkek reyonu 2 parca,kalanı kızlarrr.Cumartesi gttydm bende hatta akşama maç var dıye eşim alelacele cıkardı benı ordanda cetinkaya gttydmm..ama normald edaha kaliteli ve indiirmli çesitleir boldu,bu sefer boş geldi.2 sezon arasında kalmış kışlıklar pek iş yapmazdıı.ee yeni sezonda pahalı tabii..gerci bebe kıyafetleri hep pahalı:))
yine aynı noktaya geldimm.araba kullanaydım iiyiydi işde
Kız çocuğu sevozy bırak küçük olsun ayakları. Narin olacak benim elifim. Bizim burak 24 numara giyiyor. Büyük olacak herhalde ayakları
efede 23 giyiyo ama burak efeden uzunnnn maşallah
ahaha benidee maç var diye çıkarttııı nasıl karşılaşmadkkii ahhaha çetinkayanında üst katında bayanlara bazen çok uygıun güzel şeyler oluyo da her zaman oraya gidemiyorum trafiktn bide sebze reyonu çok güzll tazeeee
efede 23 giyiyo ama burak efeden uzunnnn maşallah
gelmiyosunki seninlede gidelim cnmmm hiç yolun düşmeyecekmiiiiiiiii bu taraflaraaaaaaaaaaaaa
bende mail attım şimdi talep olursa belki indirim olur yine dün eşimle konuştuk kindyrıooyu 900 tl den %5 yapabiliriz dedi oda 45 oluyo buraya gelin halletcez dediğine görede düz 800 yapsa ayylık 260lı rakamlara gelincede ben kayıt olamıyorum maalesef aşıyorrr(((8
aynı aynııııı o yüzden herşeyden yedek alıyorum
aşkolsun kızz yavru ceylanlarımız için savaşıyorum bırrdaaaaaaaa
anaa bu arada öğlen çıkamadım mother careye süpriz doğum günüsü yaptılar öğlen arası burda hiç beklemiyodum çok mıtlı oldummmm çünkü benki yarın bugün kocamınki
anam bu durumda kibar narin Elifim tıfıl mı olacak yahuuu..Neyse kız cocugu minyonda olsa yasını göstermez:))) baba tarafına çekerse citlembık olcak zati :)) 20 numara yaa
İnşallah bir gün!
Kocanın doğum gnü kutlu olsun.. Sağlıkla mutlulukla yaşlanının...
Kızlar bişi sorcam!
Şimdi bizim bakıcı dedi ki, yıllık izninizi ne zaman kullancaksınız, ben de ona göre memleketime gidicem, uçak biletimi şimdiden alıcam dedi..Dedi de dedi...
Düşündük ki, biz evlendik ertesi yaz kocacım askere gitti, ertesi yaz ben hamileydim, sonraki yaz Mert küçüktü derken hiç tatile gidemedik.. Hep de bi yurt dışı tatili isteğimiz vardı.. Başlangıç olarak deneme amaçlı gemi ile bi tura gitsek, sizce çocukla nasıl olur? Uçakla İtalya turunu istiyorum ama sürekli sokaklarda çocukla zor olur gibi geliyor, gemide olunca daha rahat geçer gibi geliyor.. Ne yapayım sizce?
uyyy valla acısını cıkaracan anlaşılannn 3 yılın.. guzel fikirler. ama ben bılemedim deneyımım yok, mert nasıl etkılenır sana zor mu olurr.sen bi kaçkez feribotla yalova,bandırma falan yapda antreman olur..az cok fikir sahibi olursun
Sevozy seviyorum seni
uyyy valla acısını cıkaracan anlaşılannn 3 yılın.. guzel fikirler. ama ben bılemedim deneyımım yok, mert nasıl etkılenır sana zor mu olurr.sen bi kaçkez feribotla yalova,bandırma falan yapda antreman olur..az cok fikir sahibi olursun
Kızlar bişi sorcam!
Şimdi bizim bakıcı dedi ki, yıllık izninizi ne zaman kullancaksınız, ben de ona göre memleketime gidicem, uçak biletimi şimdiden alıcam dedi..Dedi de dedi...
Düşündük ki, biz evlendik ertesi yaz kocacım askere gitti, ertesi yaz ben hamileydim, sonraki yaz Mert küçüktü derken hiç tatile gidemedik.. Hep de bi yurt dışı tatili isteğimiz vardı.. Başlangıç olarak deneme amaçlı gemi ile bi tura gitsek, sizce çocukla nasıl olur? Uçakla İtalya turunu istiyorum ama sürekli sokaklarda çocukla zor olur gibi geliyor, gemide olunca daha rahat geçer gibi geliyor.. Ne yapayım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?