Ahahaha.. Tamam haftasonu bi geleyim de Yalavo Bandırma yapayım:) :)
kız İtalya yı bılmem ama Bandırma guzeldir bn üniv. deyi orada okudum kücük,sakin tatlı bi yer. Erdek,Gönen falan guzel yerler ..Bn hala diplomayı almadım gitmem gerek aslında:) yaza inşallah :) bzı geceler rüyama giriıo mezun olamamışım bi dersden kalmışım felan nasıl üzülüom rüyamda,kederden var ya kabus görmüş gibi kalkıom.Ruya mı gercek mı ayırtedemıom.Bi alamda diıplomayı da rahatlayayımm:18:
Gemiyle gideceksen haberim olsun. çalıştığım şirketin yan kuruluşu yapıyor bu işi. Acentayı araya sokmadan ayarlarız birşeyler
Ooooo süpermiş... Kesin karar verelim, sana sorarım canım!! Sağol..
ya ben kararsızım ama seneye 2 .bebeyi planlarsam bu yaz nasipse cok gezmem gerek, ama bu kocayla nasıl bılemedim
Abanta, Konyaya,Bursaya falan tekrar gitmek istıom,sonrasında yakından uzağa Bosna Hersek,Arnavutluk (eşimin memleketi),Makedonya sonra Barcelonacılgınlar gibi eğlenmek istıom dermişim de hiç çılgınca eğlenmek tazrım değil
kız İtalya yı bılmem ama Bandırma guzeldir bn üniv. deyi orada okudum kücük,sakin tatlı bi yer. Erdek,Gönen falan guzel yerler ..Bn hala diplomayı almadım gitmem gerek aslında:) yaza inşallah :) bzı geceler rüyama giriıo mezun olamamışım bi dersden kalmışım felan nasıl üzülüom rüyamda,kederden var ya kabus görmüş gibi kalkıom.Ruya mı gercek mı ayırtedemıom.Bi alamda diıplomayı da rahatlayayımm:18:
Eminim çok güzeldir hepsi! Aynen canım ikinci olmadan gezelim görelim eğlenelim... Eşi hostes olan bi arkadaşım var, iki üç ayda bir yurtdışına gidiyorlar, bebekleri de daha 9 aylık.. Phuket adası, Dubai, Mubai geziyolar.. Dİyo ki tatile giderken bebeleri götürmeyin, zaten bişey anlamıyor gezip görmekten, bari evde kalsın da siz rahat rahat gezin diyor... Emme benim bebem daha emiyor, bırakamam yavrukuşumu...
Ooooo süpermiş... Kesin karar verelim, sana sorarım canım!! Sağol..
ooo valla guzelmişş..Zefeyyy duydun mu kızzzımmm...Ya acaba uygun fiata gidilebilen yerler var mı, kartopum sen hiç gtmedin mı,yani niyetlenmedin mi bak imkanlarda varmışş??
mloşşş cnmm mert nasıl huysuzlamnıyomu arabalarda falanbnn ama artık yürüyolarda pek yükü olmaz gibi ben bu yaz kısmetse didime sonrada erzincana gitmeyi düşünüyorum artık kısmettt
sevozyy
aynı senn gibi bende bursada okudum transkrip aldım daha halaada diplomam yok onu almayada bursaya gidicem kısmetsee yazı kapatacağım diğer yazda hamile olmam yaa sanmıyorum rahata alışıcamyaa o yazıda tatilini aradan çıkarır yaparuk bişiler işteeee
hee ben biliyodum yan kuruluşlarını ma ben taşımacılık nakliye gibi olduğunu sanıyodum hmmmm vallahi efe durmaz öle gemilerde falan bana terssssssss şuandaaaaaaa
mloşşş cnmm mert nasıl huysuzlamnıyomu arabalarda falanbnn ama artık yürüyolarda pek yükü olmaz gibi ben bu yaz kısmetse didime sonrada erzincana gitmeyi düşünüyorum artık kısmettt
sevozyy
aynı senn gibi bende bursada okudum transkrip aldım daha halaada diplomam yok onu almayada bursaya gidicem kısmetsee yazı kapatacağım diğer yazda hamile olmam yaa sanmıyorum rahata alışıcamyaa o yazıda tatilini aradan çıkarır yaparuk bişiler işteeee
hee ben biliyodum yan kuruluşlarını ma ben taşımacılık nakliye gibi olduğunu sanıyodum hmmmm vallahi efe durmaz öle gemilerde falan bana terssssssss şuandaaaaaaa
ya yalan yok bende bu yasta pek götürmek taraftarı değilim ama ayrı kalamıoz iştee.ama belli olmaz belki yaza kesersin süttenn.ben 1,5 dan sonra cok kasmıcam artk işyerinde sağmak bıktırdı bnı yaa..ee sağmayaıncada azalıo lafoslun isde 1 caybardgı kdr sütle gidiom evelafolsun dıe emmıoo Eliff.
ya yalan yok bende bu yasta pek götürmek taraftarı değilim ama ayrı kalamıoz iştee.ama belli olmaz belki yaza kesersin süttenn.ben 1,5 dan sonra cok kasmıcam artk işyerinde sağmak bıktırdı bnı yaa..ee sağmayaıncada azalıo lafoslun isde 1 caybardgı kdr sütle gidiom evelafolsun dıe emmıoo Eliff.
ya bende karar veremedm daha, 2.bebeden sonra çalışamıcam görünüo.. ya gec olmadan seneye yada ara verip 3 sene sonra falan o zamanda muhtemelen gözüm yemeyecekk :)) nasıp tabi de ee yasda gecıo suan 30.. ya tatıl, ya cocuk, ya iş ! ... var mı 3ü1 arada
valla Bursa yı cok sevıorum.İstanbuldan sonra yasamayı isteyeceğim 2 .sehir..
Ben de açıkcası öyle düşünüyorum canım.. Hatta babaannesine söyledim bile, Mert ayrılınca size bırakıp bırakıp kaçıcaz diye..
gece sütü emmiyomu sevoızyyy o zaman ver ne içse kardır anne sütünüü
kocişim geç gelecekmişşş maçı var bende onaa baştan süprizz girişimlerine başliim bari güzelceneee bi masa kurim bana ne aldı acepppp çok merak ediyıorummmm neyse
haydi iyiy akşamlarrrr:80::80::80::80::80::80::80::80:
pasta yapcan mı, ne hazırlıcan kız.resimleride cek emii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?