mloşşş cnmm mert nasıl huysuzlamnıyomu arabalarda falanbnn ama artık yürüyolarda pek yükü olmaz gibi ben bu yaz kısmetse didime sonrada erzincana gitmeyi düşünüyorum artık kısmettt
sevozyy
aynı senn gibi bende bursada okudum transkrip aldım daha halaada diplomam yok onu almayada bursaya gidicem kısmetsee yazı kapatacağım diğer yazda hamile olmam yaa sanmıyorum rahata alışıcamyaa o yazıda tatilini aradan çıkarır yaparuk bişiler işteeee
hee ben biliyodum yan kuruluşlarını ma ben taşımacılık nakliye gibi olduğunu sanıyodum hmmmm vallahi efe durmaz öle gemilerde falan bana terssssssss şuandaaaaaaa
oldddduuuuuuuuu demedimi kayın anan bu aradaaailk torunlarımıııııı
Zatn geceleri bikere enaz kriz tutuo emmeden yatmio,bakiom azda olsa goggsum doluysa emziriom,yada dis donmnde ise zaten meme olmdn huzur bulamio,
Uykusz deglsm emdiriom anlican
cok beklentiye girme emi zeyneppp
Arabayı hiç sevmiyordu Mert, arka koltukta helak oluyordum.. Geçen hafta bebek koltuğunu söktükArka genişledi.. Daha rahat ettik.. Ne zaman oturacak ona da bilmiyom, Eskişehir'e gittik yol boyu kucağımda gitti geldi.. Biz onun uyku zamanında yola çıktık huzursuzluk etmesin diye, rahat oldu o yüzden..
Oooo, onlar dünden razı.. Kadının içi gidiyor bi kere kucağımda uyutsam diye.. Isırmamak için dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor diyor.. Karı koca çok seviyorlar Maşallah! Üçüncü torun ama diğerleri uzakta 2 ayda bir görüyor onları..
Sevozycan geceleri emzirmeden tekrar uykuya daldırtabiliyor musun? Bu işe bi çözüm bulmam lazım benim, şimdi iyi hoş da ayırınca nasıl dalacak benim sıpa uykuya bilmiyorum.. Biberon da almıyor.
Kız girsin! Benim koca da bugün sana bi sürprizim var dedi her kapı zilinde zıplıyom ama bişey yok! Asıl beklentiye ben girdim herhalde
alıntı yaptım bişiler oldu olmadı
sevozy
iyiyim cnm benim geçen haftanın yazılarını okumaya çalışmaktan yazdığın yazıyı şimdi gördüm... şu aralar oğluşum hasta bursalarda hasta oldu burnu akıyor öküsrük kusma hepsi karışık onunla uğraşıorum eskisi kadar giremiorum bile...sen nasılsın?
zefeycim eşinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara birlikte efenle ve diğer çocuklarınla girin inşallah...pasta yaparsan ekle mutlakaaaaa
cnm zefeyin eşi demiş zeynebe; cok beklentıye girme dıe zarf atmış o yüzden dedim öle:) sinirlensin die:) hemde arkadasımı herduruma hazırlıklı olsun isterim..
elifde biberon almıo eskiden her uyandığında mem istıodu.ona da şöle bi yol buldum..arada eşimi kaldırıom gece baksın diye.oda su verip tekrar yatırıo..ondan meme olmayınc ayani süt akan meme olmayınca beklenti içinde olmuoyatıo hemen.. bzn krize giriıo ben emzirmeden uyumıo.Bence send eşimdiden alıştır ya su ver ya saallıosan salayıp yatır yani her kalktıgında meme verme. bide sen de bnm gibi süt verebilio musun, biberonda tutmuolar yaa..ben çok üzülüomm ya hiç süt içmıoo..
sevozy
iyiyim cnm benim geçen haftanın yazılarını okumaya çalışmaktan yazdığın yazıyı şimdi gördüm... şu aralar oğluşum hasta bursalarda hasta oldu burnu akıyor öküsrük kusma hepsi karışık onunla uğraşıorum eskisi kadar giremiorum bile...sen nasılsın?
zefeycim eşinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara birlikte efenle ve diğer çocuklarınla girin inşallah...pasta yaparsan ekle mutlakaaaaa
günaydın arkadaşlar. sevozy çok sevindim vicksin iyi gelmesine. rahat bir uyku uyumuştur elifcik.
BROKOLİ ÇORBASI
Yarım kilo brokoli
1 küçük patates
1 küçük havuç
1 diş sarmısak
3,5 su bardağı su
1,5 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağ
100 ml krema
1 minik soğan
Beyaz biber ,tuz
Öncelikle sebzelerimizi yıkayıp küçük küpler halinde doğruyoruz.3,5 su bardak su ilavesi ile yumuşayana kadar haşlıyoruz.Sebzelerimizi bir kevgire alıp suyunu tencerede bırakıyoruz.Ayrı bir tencereye un ve tereyağını alıp kavuruyoruz.2 su bardağı haşlanmış sebze suyu ve sütümüzü ekleyip bir taşım kaynamasını bekliyoruz.
Kaynayan çorbamıza sebzelerimizi ilave edip blender yardımı ile pürüzsüz olana kadar eziyoruz.Bir kaç dakika daha kaynattığımız çorbamıza en son krema ve beyaz biberimizi ekleyip altını kapatıyoruz.Tuzunuda ayarlayıp 10 dakika dinlendirelim ve servise sunalım.
bu akşam bu çorbayı yapmayı düşünüyorum burak için hiç denemedim bakalım güzel olacakmı? yanlız krema koymayacağım içine.
cok beklentiye girme emi zeyneppp
sevozy
canlar gunaydınnnn..
valla tevafuk mü Rabbim in hikmeti mi bilemedim ama vıkcs sürdüğüm Elif kızım, tüm gece hiç öksürmediimaşşallahhh,,rabim şifasını tüm bebeklere,analarına ,danalarına nasip etsin..
BROKOLİ ÇORBASI
Yarım kilo brokoli
1 küçük patates
1 küçük havuç
1 diş sarmısak
3,5 su bardağı su
1,5 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağ
100 ml krema
1 minik soğan
Beyaz biber ,tuz
Öncelikle sebzelerimizi yıkayıp küçük küpler halinde doğruyoruz.3,5 su bardak su ilavesi ile yumuşayana kadar haşlıyoruz.Sebzelerimizi bir kevgire alıp suyunu tencerede bırakıyoruz.Ayrı bir tencereye un ve tereyağını alıp kavuruyoruz.2 su bardağı haşlanmış sebze suyu ve sütümüzü ekleyip bir taşım kaynamasını bekliyoruz.
Kaynayan çorbamıza sebzelerimizi ilave edip blender yardımı ile pürüzsüz olana kadar eziyoruz.Bir kaç dakika daha kaynattığımız çorbamıza en son krema ve beyaz biberimizi ekleyip altını kapatıyoruz.Tuzunuda ayarlayıp 10 dakika dinlendirelim ve servise sunalım.
bu akşam bu çorbayı yapmayı düşünüyorum burak için hiç denemedim bakalım güzel olacakmı? yanlız krema koymayacağım içine.
CNM YA beyan biber nedir ki ?? ben bunu yapıom kremasız tabi.sütü içine anne sütü ekliıodum kıvamı koyu olursatatlı guzle bı tadı var elifcan yıyo..
girmemem gerekmiş galiba
saol zayacım çok geçmişler olsunnnnnn
bende dün çıkarken aldım eczaneden yatarken ayaklarının altına masaj yaptım sürdümmmm yavrum iki kez uyandı ve sıfır öksürükkkkk sanada iyi geldiğine çok sevindim artık bana dua edersinarkadaş denemeseydi bende denemezdim zaten kulaktan dolma der geçerdim neyse aklımızda olsun öksürük şurubndan iyidirrr
iyiki doğdun zeynep ailenle çok güzel,mutlu yıllara inşallah. pastadaki gibi kocaman bir aile olmanız dileğiyle
Eki Görüntüle 620103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?