2011 Ekim Anneleri

zaten farkındaysan kucaktaki bebiş kız neymiş o teşvik ben bakmadım daha

hediyeni verdimi eşin zeynep,yoksa bu akşammı verecek

babam dün köyden geldiiiiiiakşam 10:30 da yanına gittim hala yahya gelmemşişti bende ona süpriz bişiler yhazırlamıştım bu sefer hafta içine geldiği içinnn arkadaşlarına ev içinde küçk bişi yapıciyzz dedimmm çikolatalı muzlu pasta kısır tuzlu kurabiye yaptımbabamı ziiyaret ettmm eve çıktımm mumları yaktımmm eşim geldi onları ye kaldır derken saat 00:00 oldu ben wwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaygara yapmaya başladım eşim yüzüme baktı afalladı birazz sonra bende tepki vermeyincee hıh falan oldum hadi efe uyuyalım geç oldu dedim odaya gittim belkim süprizi gizlidir bi odadan çıkarır falan diyee çantası şişti çünkü sonra ben benb efeyi uyuturken geldi kutla<adı yattıı sonra bende efeyi uyurttuktan sonra gittim çantauı kontrol ettim maç kıyafetleri ama ben işten çıkarken dün palladıuma gidicez demiştiiii bilmiyoırum iiceneee heycannlandımmmm
bnugünm ne olacak acaba yoıksa dediği gibi beklentiyemi girmemeliyim

Son düzenleme:
zaten farkındaysan kucaktaki bebiş kız neymiş o teşvik ben bakmadım daha

hürriyette yazıyor ama genelde memur ları kapsıycak galibaa oda verecekleri üç kuruşşisveçte doğum yapan kadın 15 ay izinli oluyormuş bizde maaşının %80 i de bu süreçte ödeniyormuş böle olsa ben hemen doğurursudmmm yawwwwwwwwww

Doğum günün kutlu olsun! Nice mutlu, sağlıklı yaşlar diliyorum! Efe'nle, Ece'nle, Yahya'nla!

zeynep cim iyi doğdun, nice yaşlar,nice yıllarr, ailen ve sevdiklerinle... Umarım adrenalini bol bi gün olur

cnm pastanın resmi yok muuu

Doğum günün kutlu olsun! Nice mutlu, sağlıklı yaşlar diliyorum! Efe'nle, Ece'nle, Yahya'nla!

ece kim kızzz aaa kızızm olsa ece olabilirrrrr ismi aöma ailede bitane ece var ne blim banane benm ecemde olablirr
saol cnmmm tşklerrrr

zeynep cim iyi doğdun, nice yaşlar,nice yıllarr, ailen ve sevdiklerinle... Umarım adrenalini bol bi gün olur

saolasınn sevozyy can çok yoğun yaaa tepemde 30 kişi var arada sistem durdu diyoruzda kendmize geliyoruzz ahahahahhhh

Bİr kızım olsun diyordunya, Ece olur diye düşündüm adını... Allah gönlüne göre versin!

Siz varya siz, demek sistem durdu

Bİr kızım olsun diyordunya, Ece olur diye düşündüm adını... Allah gönlüne göre versin!

Siz varya siz, demek sistem durdu

böle biyerde sistem gittiii program hata veriyo diyosaa blinki memurr çok bınalmışda mola veriyodurr ahahahha

Hani bir geldin, bir kayboldun
Esrarlı mağrurdun
Aklıma sardım seni
gökselll

benden sana gelsnnnnn yavryuu nersdesinnnn

Hani bir geldin, bir kayboldun
Esrarlı mağrurdun
Aklıma sardım seni
gökselll

benden sana gelsnnnnn yavryuu nersdesinnnn

Burdayım. VE O SES TÜRKİYE İSYAN sarkısını seslendiren AYDA dan da bu sarkı sana gelsinn.İiçimde bi huzun var bugun yaa zeynoo..Bi hevesle girdim senın mikellef sofranın resmi var dıe baktım ki yoğğ,kayboldumm

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda&#65533;
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman

ahahaha manyakk yaa

.....................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…