2011 Ekim Anneleri

fundikkk kim kızz?? bn Elifime fındıkım derim hepp...

yaa si yokken bu kız topiğe bakıyodu bende profiline baktım hamileymiş erdem hastahanesine gidiyomuş diycektimki sakın gitme o hastahaneyeeeeee ama kaçtı yok oldu
fundik80

Valla insanlar bıktı artık girmiyor herhalde,maral yok deniz yok mrdmysm yok.maymıs yok. Hani maymisi arayacaktın sen zeynep arasana bakalım

Valla insanlar bıktı artık girmiyor herhalde,maral yok deniz yok mrdmysm yok.maymıs yok. Hani maymisi arayacaktın sen zeynep arasana bakalım

neysden bıktılar aceepppppppp sevozy çok yemek tarifi veriyon o9ndanmı oluyo acaba ahahah

kimmüh mrdmysmn aydeba nursenaca naz fantasyyy nerdesinizzzzzz

neysden bıktılar aceepppppppp sevozy çok yemek tarifi veriyon o9ndanmı oluyo acaba ahahah

kimmüh mrdmysmn aydeba nursenaca naz fantasyyy nerdesinizzzzzz

kim, ben mi her gun paçuk yapıp,pasta yiyen ben miiıiyimmm
fantasy bi ton tarıf aldı kayboldu ortadan,,kızzzz nerdesinn dünde girdin kaçtın yazmadın bişeyy.yaptın mı koçişineee...Ben arcemeği özledimm ama cemre rahat vermıo heeraldee.işe başlayacak,kılık kıyafette olmuo ben gibi İSYAN lara heeralde..

yaa kimse girmezse girmesin ben tek takılurum burdaaaaaaa

yaa bende bi ton şey beendimmmdee almamak için zor tutuyorum kendimi yaa 14 şubattan sonra dahada düşerseeeeee

yaa kimse girmezse girmesin ben tek takılurum burdaaaaaaa

yaa bende bi ton şey beendimmmdee almamak için zor tutuyorum kendimi yaa 14 şubattan sonra dahada düşerseeeeee

valla bnm de alasım var ama eşimin alma diyesi var hepp..hergun tembıhlıo.masuscukdan arıo benı öğlen arasında buyakadayım gelsne,sen hangi katdasın die beni takip edıo

valla bnm de alasım var ama eşimin alma diyesi var hepp..hergun tembıhlıo.masuscukdan arıo benı öğlen arasında buyakadayım gelsne,sen hangi katdasın die beni takip edıo

yaa uygun bulunca alıcaksın sonra özellikle almaya çıkınca insan bulamıyo
eşinede pess dorusu yaaa DDDdd

biraz daha bekle canım 14 ünden sonra kesin düşer hepsi

banada öele geliyooo çünkü aldığım bişi sonra dahada düşerse moralm bozuluyoo ama yılbaşında mudodan bi basdy almıştım 49 du aldım ben onu yılbaşından sonra düşer deddm ama yinede aldım beendm çok ama yılbaşından sonra hatta şimdi 79 a açıkmışş bu mudoda tam tersine gidiyoooo ama öğlen astorıaya gittim kotondada çok indirim varrr

Bende indirimi falan değilde zayıflamayı bekliyorum zefeyciğim. Biraz kilo versem mağazalardan çıkmam herhalde. Eskiden ne çok alışveriş yapardım. Şimdi mağaza görmk istemiyorum bu halimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…