müslüm babadanda ümidi kesmişlerrrrr yawwww[/QU
canım doktorumun ismi atilla hacılar ünlü biri degil.hatay iskenderun körfez declet hastanesnde.msj ına cvp atamadım msj sayım 100e ulasmadgı için,arkadslık istegi gnderdm kabul etmemişsin
.....................................
müslüm babadanda ümidi kesmişlerrrrr yawwww[/QU
canım doktorumun ismi atilla hacılar ünlü biri degil.hatay iskenderun körfez declet hastanesnde.msj ına cvp atamadım msj sayım 100e ulasmadgı için,arkadslık istegi gnderdm kabul etmemişsin
ayy şimdik çok utandımmm:78: yaa burnun çok güzel devlet hastahanesinden bu burun nasıl çıktııı inanamadım vallahi maşallahg isteğin de karışığa geldi bi sarışın kız var onun resminin altına yorum yapmıştım burun deliklerin küçük diye 7 tane istek geldi onları silerken senide silmişimmmmm :78: neyse işte böle olduu maşallah tekrarr kaç ay oldu oturmuş burnun şişide yok
fundikkk kim kızz?? bn Elifime fındıkım derim hepp...
ayy şimdik çok utandımmm:78: yaa burnun çok güzel devlet hastahanesinden bu burun nasıl çıktııı inanamadım vallahi maşallahg isteğin de karışığa geldi bi sarışın kız var onun resminin altına yorum yapmıştım burun deliklerin küçük diye 7 tane istek geldi onları silerken senide silmişimmmmm :78: neyse işte böle olduu maşallah tekrarr kaç ay oldu oturmuş burnun şişide yok
zeynoo hayırdır kızzz topiğin konusu estetik mi olduuu??
zeynoo hayırdır kızzz topiğin konusu estetik mi olduuu??
kıss onu bunu bırakda marall nerde yaaaaaaa kaç zamandırr
Valla insanlar bıktı artık girmiyor herhalde,maral yok deniz yok mrdmysm yok.maymıs yok. Hani maymisi arayacaktın sen zeynep arasana bakalım
kıss onu bunu bırakda marall nerde yaaaaaaa kaç zamandırr
bırakmammmmm
kahve içiodurr keyifleee... face aktif ama bura takılmıo yoğun herhalde
neysden bıktılar aceepppppppp sevozy çok yemek tarifi veriyon o9ndanmı oluyo acabaahahah
kimmüh mrdmysmn aydeba nursenaca naz fantasyyy nerdesinizzzzzz
bırakmammmmm
kahve içiodurr keyifleee... face aktif ama bura takılmıo yoğun herhalde
sende hepsine yetisiyorsun maşallah
kim, ben miher gun paçuk yapıp,pasta yiyen ben miiıiyimmm
fantasy bi ton tarıf aldı kayboldu ortadan,,kızzzz nerdesinn dünde girdin kaçtın yazmadın bişeyy.yaptın mı koçişineee...Ben arcemeği özledimm ama cemre rahat vermıo heeraldee.işe başlayacak,kılık kıyafette olmuo ben gibi İSYAN lara heeralde..
yaa kimse girmezse girmesin ben tek takılurum burdaaaaaaa
yaa bende bi ton şey beendimmmdee almamak için zor tutuyorum kendimi yaa 14 şubattan sonra dahada düşerseeeeee
yaa kimse girmezse girmesin ben tek takılurum burdaaaaaaa
yaa bende bi ton şey beendimmmdee almamak için zor tutuyorum kendimi yaa 14 şubattan sonra dahada düşerseeeeee
valla bnm de alasım var ama eşimin alma diyesi var hepp..hergun tembıhlıo.masuscukdan arıo benı öğlen arasında buyakadayım gelsne,sen hangi katdasın die beni takip edıo
biraz daha bekle canım 14 ünden sonra kesin düşer hepsi
Facede bi yorumunda hastayım yazmış galiba.. Bak şimdi, geçmiş olsun da demedim kıza.. Maraaaalll okuyosan eğer geçmiş olsun.kıss onu bunu bırakda marall nerde yaaaaaaa kaç zamandırr
Valla insanlar bıktı artık girmiyor herhalde,maral yok deniz yok mrdmysm yok.maymıs yok. Hani maymisi arayacaktın sen zeynep arasana bakalım
Ay ben evelsi gün Maymis'i gördüm rüyamda... Net hatırlamıyorum ama ben Bursa'ya gidiyordum.
Ahahaha güldürdün kız beni.. Evin araban varsa, çok sıkmamak lazım.. Niye kazanıyoruz zira...valla bnm de alasım var ama eşimin alma diyesi var hepp..hergun tembıhlıo.masuscukdan arıo benı öğlen arasında buyakadayım gelsne,sen hangi katdasın die beni takip edıo
valla bnm de alasım var ama eşimin alma diyesi var hepp..hergun tembıhlıo.masuscukdan arıo benı öğlen arasında buyakadayım gelsne,sen hangi katdasın die beni takip edıo
yaa uygun bulunca alıcaksın sonra özellikle almaya çıkınca insan bulamıyo
eşinede pess dorusu yaaaDDDdd
banada öele geliyooo çünkü aldığım bişi sonra dahada düşerse moralm bozuluyoo ama yılbaşında mudodan bi basdy almıştım 49 du aldım ben onu yılbaşından sonra düşer deddm ama yinede aldım beendm çok ama yılbaşından sonra hatta şimdi 79 a açıkmışş bu mudoda tam tersine gidiyoooo ama öğlen astorıaya gittim kotondada çok indirim varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?