Pınar'ın çocuk sütleri var 1/5 lt, ballı falan. Onları pipetle içiyor Mert. Diğer türlü içmiyor ama, mesela babacığımın kendi ineklerimizden sağıp gönderdiği mis gibi sütleri kapaklı bardağa koyup pipet takıyorum içmiyor.
Haklısın yaa, ben de deneyeyim. Bakalım kabul edecekmi.. Bazen ben tuvalette falan oluyorum babası alıyor kucağına, ben gelinceye kadar helak oluyor ağlamaktan. Uyku arasında benden başkasını kabul etmiyor.
Geçmiş olsun canım... Çabuk iyileşsin Kıvanç Bey!
Zaya'cım sana bişey sorcam; Kıvanç'ta üfürüm mü vardı da ameliyat oldu?
Ablamın 40 günlük bebeği var, 1,6 oranında üfürüm varmış. 6 aylık olunca bi daha gelin demişler.
Bende indirimi falan değilde zayıflamayı bekliyorum zefeyciğim. Biraz kilo versem mağazalardan çıkmam herhalde. Eskiden ne çok alışveriş yapardım. Şimdi mağaza görmk istemiyorum bu halimle
ya erkek mantıgı, 2 ayakkabın var ıse 3 .cüye ne gerek varr
Bende indirimi falan değilde zayıflamayı bekliyorum zefeyciğim. Biraz kilo versem mağazalardan çıkmam herhalde. Eskiden ne çok alışveriş yapardım. Şimdi mağaza görmk istemiyorum bu halimle
zeynepcim iyiki doğdun ve ekim annelerine renk katıyosun doğum günün kutlu olsunn....
mesaj kutuna bak
nasıl olcakkk aslında porsiyonu yarı yapsan öğlenleride örneğin z.kuyu o.bey yürüyüp gelsen valla verirsin gibime geliyo altıdan sonrada yemesen tabi irade meselesi ben yapamammm o diyetisyen vardıya görmceminkii o da uzakmı geldii oraya yazılcackmısnn
Pazartesi ve bugün sizin oradan bşlayıp 45 dakika yürüdüm . Dün yağmurluydu ve şemsiyem yok diye yürüyememiştim . Bundan sonra hergün işim olmazsa öğle yemeğinden sonra yürüyeceğim. Geçen haftadan beri 17:15 den sonra yemeği kestim. Böyle biraz deneyeyim olmza gideceğim dediğin diyetisyene
aynı bnmm koca yaa ikizmi bunlarrr mesela siyah bady var dimi başka bi model aldım diyelimm eee vardıyaa senin bundan diyosinirim oynuyo
az önce yazdıklarım dile kolay tabi kartopucumm ben uygulayamadığım bişi sana nasıl söyledimm sölemediğimi farzettttt hem sana yakışıyo kiloooooo altıdan sonra yemiyosun dimi devammm bu arada mönümüzde ki p.tesi oruç tutalımmı ne diyosunuz kızlarrrrrrrr
saol canmmmm sende bak kutunaa geldiiD
Pazartesi ve bugün sizin oradan bşlayıp 45 dakika yürüdüm . Dün yağmurluydu ve şemsiyem yok diye yürüyememiştim . Bundan sonra hergün işim olmazsa öğle yemeğinden sonra yürüyeceğim. Geçen haftadan beri 17:15 den sonra yemeği kestim. Böyle biraz deneyeyim olmza gideceğim dediğin diyetisyene
Çok doğru şeyler yazmışsın zefey biri hariç kilo kimseye yakışmaz.ben böyle şeylere hiç kızmam vermem gerektiğini biliorum. Çünkü bende artık rahatsız olmaya başladım. Burağın peşinde koştururken çok yoruluyorum bukiloyla. Sonra 2 bebişte naparız kızla birlikte iyice kilo almayayım
kim, ben miher gun paçuk yapıp,pasta yiyen ben miiıiyimmm
fantasy bi ton tarıf aldı kayboldu ortadan,,kızzzz nerdesinn dünde girdin kaçtın yazmadın bişeyy.yaptın mı koçişineee...Ben arcemeği özledimm ama cemre rahat vermıo heeraldee.işe başlayacak,kılık kıyafette olmuo ben gibi İSYAN lara heeralde..
arcemekk hoşgeldinnnn neredesinn bacımmmmmmm pazartesi başlayacak olmak nasıl bi duyguuuuu hazırlıklardamısınnnnnn
zayaa cnmm mail gelmedi halaaaaa bekliyorum çıkışaa az kaldıı yarına kalırr artıkkkkkkkkk
Ben de sizi çok özledim bebişimm:) Dün aldım bi iki tane tunik tarzı gömlekle keten pantalon, göbüşüm görünmeyecek böylece:) Ya cemre yine hasta sevozy, sabah hastaneye götürdük, dün gece ateşler içinde yandı, az önce uyudu, ama ateşi var, boğazları kıpkırmızı olmuş dedi doktor, agumentinle benical verdi, sabah ilaçlarını verdim kustu, bi daha verdim bi daha kustu, ilaç da veremediğim için ateşi düşmüyor. Fitil verdim bi tane şimdilik,babası gelince verecez artık ilaçlarını. Benim kız çok narin ya, haftasonu dışarı çıkarttım hooop hasta oldu hemen. Tam da işe başlayacaktım, böyle bırakıp başlamam, bi iyileştireyim, inşallah pazartesiye kadar düzelir.
Ben de sizi çok özledim bebişimm:) Dün aldım bi iki tane tunik tarzı gömlekle keten pantalon, göbüşüm görünmeyecek böylece:) Ya cemre yine hasta sevozy, sabah hastaneye götürdük, dün gece ateşler içinde yandı, az önce uyudu, ama ateşi var, boğazları kıpkırmızı olmuş dedi doktor, agumentinle benical verdi, sabah ilaçlarını verdim kustu, bi daha verdim bi daha kustu, ilaç da veremediğim için ateşi düşmüyor. Fitil verdim bi tane şimdilik,babası gelince verecez artık ilaçlarını. Benim kız çok narin ya, haftasonu dışarı çıkarttım hooop hasta oldu hemen. Tam da işe başlayacaktım, böyle bırakıp başlamam, bi iyileştireyim, inşallah pazartesiye kadar düzelir.
kızlar ben ünideykenn 75 kilıydumm amaaa nasıl anlatsam hep gögsten almışım sankiiiii teki kafam kadardııııııtamda ergen zamanımdaaaaaa kilo verincee küçüldülerr sanki siihirli bi el değdiiiii
keşke o el hiç değmeseymiş dediğin olmadı mı hiçç göğüsden yana yanii
zayaa kurabiş tarifine ne yazayımm dattlummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?