2011 Ekim Anneleri

saol canım bugün biraz daha iyi gibi kıvanç...

kıvançın üfürümü vardı ama üfürüm kalbinin herhangi bi yerinde problemi olan herkeste üfürüm olarak duyulur ve çocuk doktorları onun duyunca yöndendirir ekg çekilince sadece masum üfürümse bişey yoktur sadece üfürüm duyulur ve zamanla geçer ama herhangi bi problem varsa VSD ASD PDA gibi o zaten ekgde belli olurdu o yüzden hiççç canını sıkma zamanla üfürüm kalkar merak etme...6 aylık olunca gel demelerinin sebebide ilk 6 ayda kalb gelişimini büyük oranda tamamlıyor bu yüzden bizimde aort koartkasyonu haricinde PDA ve ASD vardı 6 ay sonunda onlardan eser kalmadı iyi düşünsün ablanlar...

Bende indirimi falan değilde zayıflamayı bekliyorum zefeyciğim. Biraz kilo versem mağazalardan çıkmam herhalde. Eskiden ne çok alışveriş yapardım. Şimdi mağaza görmk istemiyorum bu halimle

nasıl olcakkk aslında porsiyonu yarı yapsan öğlenleride örneğin z.kuyu o.bey yürüyüp gelsen valla verirsin gibime geliyo altıdan sonrada yemesen tabi irade meselesi ben yapamammm o diyetisyen vardıya görmceminkii o da uzakmı geldii oraya yazılcackmısnn

ya erkek mantıgı, 2 ayakkabın var ıse 3 .cüye ne gerek varr

aynı bnmm koca yaa ikizmi bunlarrr mesela siyah bady var dimi başka bi model aldım diyelimm eee vardıyaa senin bundan diyosinirim oynuyo

Bende indirimi falan değilde zayıflamayı bekliyorum zefeyciğim. Biraz kilo versem mağazalardan çıkmam herhalde. Eskiden ne çok alışveriş yapardım. Şimdi mağaza görmk istemiyorum bu halimle

az önce yazdıklarım dile kolay tabi kartopucumm ben uygulayamadığım bişi sana nasıl söyledimm sölemediğimi farzettttt hem sana yakışıyo kiloooooo altıdan sonra yemiyosun dimi devammm bu arada mönümüzde ki p.tesi oruç tutalımmı ne diyosunuz kızlarrrrrrrr

zeynepcim iyiki doğdun ve ekim annelerine renk katıyosun doğum günün kutlu olsunn....

mesaj kutuna bak

saol canmmmm sende bak kutunaa geldii D

Pazartesi ve bugün sizin oradan bşlayıp 45 dakika yürüdüm . Dün yağmurluydu ve şemsiyem yok diye yürüyememiştim . Bundan sonra hergün işim olmazsa öğle yemeğinden sonra yürüyeceğim. Geçen haftadan beri 17:15 den sonra yemeği kestim. Böyle biraz deneyeyim olmza gideceğim dediğin diyetisyene

haydi hayırlısı yaaaaa sen azimlisin olacakkkk vericez inşallahhhh sen bi verirsen hızla gidicek gibime geliyooo

Çok doğru şeyler yazmışsın zefey biri hariç kilo kimseye yakışmaz. ben böyle şeylere hiç kızmam vermem gerektiğini biliorum. Çünkü bende artık rahatsız olmaya başladım. Burağın peşinde koştururken çok yoruluyorum bukiloyla. Sonra 2 bebişte naparız kızla birlikte iyice kilo almayayım

cnm o kdr yüklenme kendine,zamanla gececek,yaza kadar fırsat ver kendine,5 den sonra bişey yemememk de cok ciddi bişey.valla ben 2 haftadır yapıom hmn grıp oldum bünye zayıfladı.maşşallah iradelisin zamanla ve sağlıklı olarak vereceksin..

vallahi yüzüne yakışıyo ne yalan söyleyeymmmm inceldiğindede gögslerde küçülecekk çok fit bi hatun olacaksın hadişi bakalım
amanında amanın kzıylanmıışşş evet ne kadar az kiloyla hamile olsak o kadar kardırrr bu arada ben efeye artık grii sarı tonda şeyler alıyorrumki kızım olursa odda giysinnnn aahahahha artık mavi bişi yoqqqqqqq

Ben de sizi çok özledim bebişimm:) Dün aldım bi iki tane tunik tarzı gömlekle keten pantalon, göbüşüm görünmeyecek böylece:) Ya cemre yine hasta sevozy, sabah hastaneye götürdük, dün gece ateşler içinde yandı, az önce uyudu, ama ateşi var, boğazları kıpkırmızı olmuş dedi doktor, agumentinle benical verdi, sabah ilaçlarını verdim kustu, bi daha verdim bi daha kustu, ilaç da veremediğim için ateşi düşmüyor. Fitil verdim bi tane şimdilik,babası gelince verecez artık ilaçlarını. Benim kız çok narin ya, haftasonu dışarı çıkarttım hooop hasta oldu hemen. Tam da işe başlayacaktım, böyle bırakıp başlamam, bi iyileştireyim, inşallah pazartesiye kadar düzelir.

kızlar ben ünideykenn 75 kilıydumm amaaa nasıl anlatsam hep gögsten almışım sankiiiii teki kafam kadardııııııtamda ergen zamanımdaaaaaakilo verincee küçüldülerr sanki siihirli bi el değdiiiii

arcemekk hoşgeldinnnn neredesinn bacımmmmmmm pazartesi başlayacak olmak nasıl bi duyguuuuu hazırlıklardamısınnnnnn

zayaa cnmm mail gelmedi halaaaaa bekliyorum çıkışaa az kaldıı yarına kalırr artıkkkkkkkkk

Canım hazır sayılırdım ama yavrum yine hastalandı, dua ediyorum iyileşsin diye. Yoksa başlamam bi kaç gün daha

ayyy tamda işşe başlayacak vakit yaaaaaa bizimkinle aynı ilaçlar vermiş cnm pazartesiye kadar geçmez ama toparlamış olur allahın izniyleee bu kızz dakikada nasıl hasta olmayı başarıyoo yaaaa annesiii narinnnn bu kızz çokkkkk

oyy cnm cok gecmiş olsun.napcaz böle bılmıom.valla bnm arkadasım ats olunca cocuga sirke içirıoo ve düşürüoo.Bu kdr ilaç mahvettcek bebeleri,çarede yok.Bnm kide cok öksürüyodu,valla ayaga vicks sürdüm, bi haftadırda pekmez-tereyağ-zencefil verıom..ii gibi.Ama korkuom şimdi h.sonu dışarı cıkarsam mı dıee...
çok gecmiş olsun inş gecer yawrum yaa.burnu mu tıkalı boğazlar kırmızı,,Elifin burnu yıkandığında ağzıdan aldığından ağzı acık uyuyo o boğazları etkılıo.

keşke o el hiç değmeseymiş dediğin olmadı mı hiçç göğüsden yana yanii

keşke o el hiç değmeseymiş dediğin olmadı mı hiçç göğüsden yana yanii

yoo hattaa doğumdan sonra ameliyat olmayı çok düşündüm küçltmeeee ama demekki zmaana bırakmak lazımmış toparladılarr şimdik iyilerrrr hiç gerekkk kalmadıııı çok şkrrrrrrr zaten daha doğuruciymmmm allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…