2011 Ekim Anneleri

zafeyim ben sana hepsinin tarifini yazıp yollucam onları yazı olarak yollucam...oğluş uyanana kadar ne kadar yetiştirirsem acelemiz yok halletcem

kardanadamlkı pastanı photoshop yaptım şimdi cnmm ekliycem bloğa :)

çıkış gelmişşş görüşürüzz yarınn canlarrrrrrrrr

geçmiş olsun canım ya,çok narin cemrecik .inşallah çabucak atlatır.

TATLI UĞRAŞLAR: Pastalar burdan girebilirsin cnm ama pastayı eklememiş ben göremedim canım

canlarım nacizane fikirlerim;
blogda tatlılar yerine nasıl yalancı profiterolu eklemzsn zeynoo,, bide nursenaca nın incirli tatlısıda guzel,,ee bide tiremısuumm. yanı bunlar olmalı kolay ve pratık..
birde poğgaca,kek diyede başlık olmalı..Bı ton kek tarifimiz var..

sevgiler,

kaç gündür takip edemiyorum okuyup son bikaç sayfayı çıkıyorum. zeynep resmini değiştirmişsin. maşallah çok güzel olmuş oğluşun kocaman abi :))

saolasın canıom benmde dilimde yüy bitti nazz nerde nazz nerde diyee :)))) şkür kavuşturanaaaa

günaydın yiiruummmm

ben de şimdi size ne soracaktım biliyomusun mesela başlık başlık sevdanın tarifleri suzanın tarifleri diye link mi attorayım yoksa kekler tatlılar tuzlular link yaptırdım daha yeni eşime içlerine mesela arzunun tarifini paylaşıp altınamı arzı yassam meselaaaa yada köşe gibii arzunun tariflerimii fikirr verin ona göree bu pazartesiii tam gazz başlıyciikkkk bugün vergimizin son günü çünküğ hafişfliyciizzzz

linkler daha açılmıyor değilmi zefey?

bence linkler şimdiki gibi kalsın. yani kekler ,kurabiyeler ,pastalar gibi ,sonra keklerin altına arzunun zebra keki ,ayşenin mozaik keki,pastanın altına sevozynin kolay tramisusu ,kartopunun halley pastası vs gibi şeyler yazarsın canım

efe toparladı gibi ama halaa var bişilerrrr o vicks de mucize gibi geldi gündüz sürmüş annem gündüzkide kesilmiş ama burnu tıkalı hep onu açıyoruzzzz geçeck inşallahhh öyle bi salgın varki yaa antibiyotiksiz geçmiyoo biraz kendimi kötü hissettmm antibiyotik veriince bu efe doğalı ikinci verişim birisi boynunda varmiştim diğeride şimdiii

bence isim olayını tarifin altına yada üstüne not düş.isim isim link yada kose yaparsan cıkamazsın işin içinden..

nasıl geçti dün akşam

çok güzeldi yawww çok güzll süpriisslerr yaptılarrrrrrrr kardeşimlen kocişmmmmm şoşırdımm beklemiyodummmmm vallahi çok üzel geçtiiiiii eğlendik ev kalabalık oldu biraz dağınıklık vardı ama neyse hafata içi görmezden ggeln dedm teyzomgillereee

eşimdee, beklenti içinee girme diyen eşimdee banaa ne zamandır istediğimm telefonu almışş canım kocişim yaa bidene bidene düşüncelii aşkmmm

hmmmm o zaman öyle yapalım babyyllerrrrr elinizde resim varsa yollayınn tarifle koyabilceğimi koyayım şimdii senin zeytinli değüşük bi poğaçan varyaa onu verrrrr meselaa resmi vardı ben kenarlarını photoshoplarım bir iki ekleyebilirsem eklerimde pazartesi laptopumu işyerine getirir baya bi tarif eklerim allahın izniyleeeee

bence isim olayını tarifin altına yada üstüne not düş.isim isim link yada kose yaparsan cıkamazsın işin içinden..

piqi olduuu yiirummm sen de resmi güzel bölee tariflerin varsa yolla şimdi bana mail at

ne almış telefon merak ettim şimçik. bu arada güzel geçmesine sevindim,bak beklenti içine girmeyince daha güzel oluyor süprizle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…