zafeyim ben sana hepsinin tarifini yazıp yollucam onları yazı olarak yollucam...oğluş uyanana kadar ne kadar yetiştirirsem acelemiz yok halletcem
kardanadamlkı pastanı photoshop yaptım şimdi cnmm ekliycem bloğa :)
Ben de sizi çok özledim bebişimm:) Dün aldım bi iki tane tunik tarzı gömlekle keten pantalon, göbüşüm görünmeyecek böylece:) Ya cemre yine hasta sevozy, sabah hastaneye götürdük, dün gece ateşler içinde yandı, az önce uyudu, ama ateşi var, boğazları kıpkırmızı olmuş dedi doktor, agumentinle benical verdi, sabah ilaçlarını verdim kustu, bi daha verdim bi daha kustu, ilaç da veremediğim için ateşi düşmüyor. Fitil verdim bi tane şimdilik,babası gelince verecez artık ilaçlarını. Benim kız çok narin ya, haftasonu dışarı çıkarttım hooop hasta oldu hemen. Tam da işe başlayacaktım, böyle bırakıp başlamam, bi iyileştireyim, inşallah pazartesiye kadar düzelir.
blog adresi neydi bulamıyorum ben
ayy şimdik çok utandımmm:78: yaa burnun çok güzel devlet hastahanesinden bu burun nasıl çıktııı inanamadım vallahi maşallahg isteğin de karışığa geldi bi sarışın kız var onun resminin altına yorum yapmıştım burun deliklerin küçük diye 7 tane istek geldi onları silerken senide silmişimmmmm :78: neyse işte böle olduu maşallah tekrarr kaç ay oldu oturmuş burnun şişide yok
evet şansım iyi gitti,3 bucuk ay oldu canım
çıkış gelmişşş görüşürüzz yarınn canlarrrrrrrrr
TATLI UĞRAŞLAR: Pastalar burdan girebilirsin cnm ama pastayı eklememiş ben göremedim canım
kaç gündür takip edemiyorum okuyup son bikaç sayfayı çıkıyorum. zeynep resmini değiştirmişsin. maşallah çok güzel olmuş oğluşun kocaman abi :))
canlarım nacizane fikirlerim;
blogda tatlılar yerine nasıl yalancı profiterolu eklemzsn zeynoo,, bide nursenaca nın incirli tatlısıda guzel,,ee bide tiremısuumm. yanı bunlar olmalı kolay ve pratık..
birde poğgaca,kek diyede başlık olmalı..Bı ton kek tarifimiz var..
sevgiler,
saolasın canıom benmde dilimde yüy bitti nazz nerde nazz nerde diyee :)))) şkür kavuşturanaaaa
günaydın yiiruummmm
ben de şimdi size ne soracaktım biliyomusun mesela başlık başlık sevdanın tarifleri suzanın tarifleri diye link mi attorayım yoksa kekler tatlılar tuzlular link yaptırdım daha yeni eşime içlerine mesela arzunun tarifini paylaşıp altınamı arzı yassam meselaaaa yada köşe gibii arzunun tariflerimii fikirr verin ona göree bu pazartesiii tam gazz başlıyciikkkk bugün vergimizin son günü çünküğ hafişfliyciizzzz
saolasın canıom benmde dilimde yüy bitti nazz nerde nazz nerde diyee :)))) şkür kavuşturanaaaa
günaydın yiiruummmm
ben de şimdi size ne soracaktım biliyomusun mesela başlık başlık sevdanın tarifleri suzanın tarifleri diye link mi attorayım yoksa kekler tatlılar tuzlular link yaptırdım daha yeni eşime içlerine mesela arzunun tarifini paylaşıp altınamı arzı yassam meselaaaa yada köşe gibii arzunun tariflerimii fikirr verin ona göree bu pazartesiii tam gazz başlıyciikkkk bugün vergimizin son günü çünküğ hafişfliyciizzzz
nasıl geçti dün akşam
hmmmm o zaman öyle yapalım babyyllerrrrr elinizde resim varsa yollayınn tarifle koyabilceğimi koyayım şimdii senin zeytinli değüşük bi poğaçan varyaa onu verrrrr meselaa resmi vardı ben kenarlarını photoshoplarım bir iki ekleyebilirsem eklerimde pazartesi laptopumu işyerine getirir baya bi tarif eklerim allahın izniyleeeeelinkler daha açılmıyor değilmi zefey?
bence linkler şimdiki gibi kalsın. yani kekler ,kurabiyeler ,pastalar gibi ,sonra keklerin altına arzunun zebra keki ,ayşenin mozaik keki,pastanın altına sevozynin kolay tramisusu ,kartopunun halley pastası vs gibi şeyler yazarsın canım
bence isim olayını tarifin altına yada üstüne not düş.isim isim link yada kose yaparsan cıkamazsın işin içinden..
çok güzeldi yawww çok güzll süpriisslerr yaptılarrrrrrrr kardeşimlen kocişmmmmm şoşırdımm beklemiyodummmmm vallahi çok üzel geçtiiiiii eğlendik ev kalabalık oldu biraz dağınıklık vardı ama neyse hafata içi görmezden ggeln dedm teyzomgillereee
eşimdee, beklenti içinee girme diyen eşimdee banaa ne zamandır istediğimm telefonu almışşcanım kocişim yaa bidene bidene düşüncelii aşkmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?