2011 Ekim Anneleri

oyy ne guzell sevndim cnm mutlu oldun,sevdiklernle girdin yeter zatenn.Bi ömür inşş mutlu olunn

ne almış telefon merak ettim şimçik. bu arada güzel geçmesine sevindim,bak beklenti içine girmeyince daha güzel oluyor süprizle.

oyy ne guzell sevndim cnm mutlu oldun,sevdiklernle girdin yeter zatenn.Bi ömür inşş mutlu olunn

saolasızz kızlarr
s3 kızz benm diğeride zaten samsungtu ıphon ları sevmiyorum samsunga alışmışım kullanışıda rahatttt whatsup yükleyeyymde ordan mesajlaşıruk kızlar :)))))

saolasızz kızlarr
s3 kızz benm diğeride zaten samsungtu ıphon ları sevmiyorum samsunga alışmışım kullanışıda rahatttt whatsup yükleyeyymde ordan mesajlaşıruk kızlar :)))))

he ya..bnde bakıom whatsup da senın no yok.kartopumunda yokk. cok guzel oluoo whatsup resim yuklem,mesaj yolla falan..

suzan çok güzel resimler eklemiş yaa mailime atmışşş onları fhotoshop yapıcam ama tarifleriyoook kurabişide çok yaratıcıııı nede olsa kalıp var beynde yapabilirim onlardann

TATLI UĞRAŞLAR

kızlar rengi penpee yaptın suzan pasta resimlerinide pastalar linkinin içine yerleştirdim tariflerini yollayınca ekliycemm bakında bi fkir vernnnnnnnn

Kızlar sesim kısıldı.. Fısır fısır çıkıyor sesim.. Mert ağlayıp duruyor kim bu insan diye. O da öksürmeye başladı.. Bal falan ağzına sürmüyor. Vicks alıp sürücem akşama...:2::2::2:

ahh yavrumm benmm yaaaaa çok çok geçmiş olsun meloşşşş çok zorr geçiriyolarr allah yardımcınız olsun vallahii vicks yi eğer kruru kuru öksürtüp gece uyutmuyosa sürr balgam atıyosa öksürüklee sürmeee gece yatarken masaj yapar gibi mercimek tyanesi kadarrr sür annesi kıyamam yaa çok üzülüyorumm hasta oluncaaa

Günaydın kızlarr.
Zeynep canım senin doğumgününmüş, ben farkedemedim, nice yıllar bebişinle kocacınla mutlu mutlu yaşarsın inşallah.

KARTOPU344
+, DENMAN, arcemek+
, sevozy+,
melofer+

ohh ohhh iyi demirbaşlarımızz topikkteeee

arcemekk saol cnmm tşekkürrlerrrrrrrrrr

geçmiş olsun melofer bende hastayım boğazlarım kızarmış,doktora çıktım birazönce sprey ve grip ilacı verdi

zefeycim bence bu renk çok yakışmış bloğa... teşekkürler eklediğin resimler için çok mutlu oldum görünce onları bugün tarifleri oturup yazcaktım ama kayınvalideme misafir geliyor oğlan uyurken tzulu simit yapcam ama farklııııı..... resimleri eklerim güzel olcak yarında kek kalıbında haşhaşlı çörek yapcam onuda eklerim canım...dolayısıyla bugünde yarında tarifleri ekliyemem gibi görünüyor ama en geç hafta sonu eklicem hepsini merak etme

önemli değil canım zamanlaa halledicez bu blog işiniiii sen tepsideki halini pişmemiş pişmiş birde tabaktaki halinii çekersen tam süper olacakk D

Zeynep, Efe'de agumentin kullanıyo demiştin, nasıl oldu, daha iyi mi??
Cemre düne göre iyi gibi, ama dün bütün gün ağzına hiç bişey sürmedi, akşama kadar emdi, artık emzirmekten yara oldu uçları ya, yeni emzirmeye başladığım zamanlardaki gibi oldu nerdeyse, yavruma süt yetmiyo, o yüzden memeden ayrılmadı akşama kadar. Süte bi alışmış olsaydı, midesine bişey giderdi de içim rahat ederdi. Bi daha bebeğim olursa galiba hiç emzirmeyecem, verecem direkt mamayı sütü.

ilaç bitti sabah akşam vermişti doktor ama şurubuna devam ediyoruz efede hiç bişi yemiyoduuu hatta kusuyodu verdiğimizide allahtan şimdi düzeldi iştahı eskiye dönmedi ama hastalandığı andaki gibi kötü değil yiyoo allahtan işte ama kendine gelmesi 1 hafta sürdü halsizz bitkin bi haldeydi yavrum ağır atlattııı

önemli değil canım zamanlaa halledicez bu blog işiniiii sen tepsideki halini pişmemiş pişmiş birde tabaktaki halinii çekersen tam süper olacakk D

tamam canım aynen öle çekerim merak etme arka fona falan dikkat ederim tabağada tabi hatta ben o çiçek kurabiyelerin tepsideki görüntüsünü beğenmedim kaldırsakta ben yeni yapınca güzel fotosunumu koysak diyorum hoş durmuyor acemice duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…