çok güzeldi yawww çok güzll süpriisslerr yaptılarrrrrrrr kardeşimlen kocişmmmmm şoşırdımm beklemiyodummmmm vallahi çok üzel geçtiiiiii eğlendik ev kalabalık oldu biraz dağınıklık vardı ama neyse hafata içi görmezden ggeln dedm teyzomgillereee
eşimdee, beklenti içinee girme diyen eşimdee banaa ne zamandır istediğimm telefonu almışşcanım kocişim yaa bidene bidene düşüncelii aşkmmm
ne almış telefon merak ettim şimçik. bu arada güzel geçmesine sevindim,bak beklenti içine girmeyince daha güzel oluyor süprizle.
oyy ne guzell sevndim cnm mutlu oldun,sevdiklernle girdin yeter zatenn.Bi ömür inşş mutlu olunn
saolasızz kızlarr
s3 kızz benm diğeride zaten samsungtu ıphon ları sevmiyorum samsunga alışmışım kullanışıda rahatttt whatsup yükleyeyymde ordan mesajlaşıruk kızlar :)))))
he ya..bnde bakıom whatsup da senın no yok.kartopumunda yokk. cok guzel oluoo whatsup resim yuklem,mesaj yolla falan..
bende varsın canım
Kızlar sesim kısıldı.. Fısır fısır çıkıyor sesim.. Mert ağlayıp duruyor kim bu insan diye. O da öksürmeye başladı.. Bal falan ağzına sürmüyor. Vicks alıp sürücem akşama...:2::2::2:
Kızlar sesim kısıldı.. Fısır fısır çıkıyor sesim.. Mert ağlayıp duruyor kim bu insan diye. O da öksürmeye başladı.. Bal falan ağzına sürmüyor. Vicks alıp sürücem akşama...:2::2::2:
zefeycim bence bu renk çok yakışmış bloğa... teşekkürler eklediğin resimler için çok mutlu oldum görünce onları bugün tarifleri oturup yazcaktım ama kayınvalideme misafir geliyor oğlan uyurken tzulu simit yapcam ama farklııııı..... resimleri eklerim güzel olcak yarında kek kalıbında haşhaşlı çörek yapcam onuda eklerim canım...dolayısıyla bugünde yarında tarifleri ekliyemem gibi görünüyor ama en geç hafta sonu eklicem hepsini merak etme
Zeynep, Efe'de agumentin kullanıyo demiştin, nasıl oldu, daha iyi mi??
Cemre düne göre iyi gibi, ama dün bütün gün ağzına hiç bişey sürmedi, akşama kadar emdi, artık emzirmekten yara oldu uçları ya, yeni emzirmeye başladığım zamanlardaki gibi oldu nerdeyse, yavruma süt yetmiyo, o yüzden memeden ayrılmadı akşama kadar. Süte bi alışmış olsaydı, midesine bişey giderdi de içim rahat ederdi. Bi daha bebeğim olursa galiba hiç emzirmeyecem, verecem direkt mamayı sütü.
önemli değil canım zamanlaa halledicez bu blog işiniiii sen tepsideki halini pişmemiş pişmiş birde tabaktaki halinii çekersen tam süper olacakkD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?