tamam canım aynen öle çekerim merak etme arka fona falan dikkat ederim tabağada tabihatta ben o çiçek kurabiyelerin tepsideki görüntüsünü beğenmedim kaldırsakta ben yeni yapınca güzel fotosunumu koysak diyorum hoş durmuyor acemice duruyor
ya yalan yok bende bu yasta pek götürmek taraftarı değilim ama ayrı kalamıoz iştee.ama belli olmaz belki yaza kesersin süttenn.ben 1,5 dan sonra cok kasmıcam artk işyerinde sağmak bıktırdı bnı yaa..ee sağmayaıncada azalıo lafoslun isde 1 caybardgı kdr sütle gidiom evelafolsun dıe emmıoo Eliff.
emzirmeden eve gitsen olmuyor mu canım, ben de işte sağıyordum sonra yara oldu, çok zor sağmaya çalıştım, sonra da sağmadım eve gidince direk bana saldırıyor ve akşam gece hep emiyor, göğsüm eskisi gibi dolu olmuyor ama eğlencesine emiyor, 1,5 yaşına kadar emziriyim diyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum, gece su verip emziriyorum, eşimi bazen kaldırayım bakayım emmeden yatırabilir mi diye,
ben isviçre'ye cemre'yle gittim ve rahattık, ama şimdi arabasına binmediği zamanlar oluyor, yarın öbürsü gün elini tutturmadan yürümek ve koşmak isteyecek o zaman nasıl tatil yaparız bilemiyorum, gerçi benim kız 5-6 aylıkken, nevşehir, konya gezdi, uçağa bindi, 12 aylıkken uçağa bindi, tatili ayarlayabilirsek gidişte uçağa bindirmeyi düşünüyoruz, bakalım aylar ilerledikçe daha mı rahat olacak yoksa gittikçe zorlaşacak mı bilemiyorum,
canlar ne guzel olmuş.Burda paylaştıgımız pastaları vs orda görünce farklı duygular hissettimm.Ne gusel bi iş yapıonuzzTebriklerrrrr
daha güzel olacak inşallahh cnmmmm daa istatiklere baktımda hergün fix olarak almanyadan biri giriyo 5 kez falan ziyaret ediyoo gülşahbekirmiş acaba o çok şaşırdmmmm iki kezde hollandanan bakmış biri
giriş yapınca, yazıyı görüyorum ama akabinde Please contact your network administrator!! yazısı geliyor
gulsah bekir bzm kk da değil mi;?
sanırım odurr yani çünkü aramadan aratınca beşinci sırada falanız hollandadan almanyadan kim bulsun bizi dimii
sileymmi diyosun elim gtmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?