2011 Ekim Anneleri

sileymmi diyosun elim gtmiyo

kızlar merhaba,
yeni giriş yapabildim,
hasta olduğum için 3 gün raporluydum,
bugün gecede cemre ateşlendi, işe geç geldim,
masamı toparlayım derken öğleyi buldu,
geçmişe bir bakayım, fırsatım olursa yazarım

emzirmeden eve gitsen olmuyor mu canım, ben de işte sağıyordum sonra yara oldu, çok zor sağmaya çalıştım, sonra da sağmadım eve gidince direk bana saldırıyor ve akşam gece hep emiyor, göğsüm eskisi gibi dolu olmuyor ama eğlencesine emiyor, 1,5 yaşına kadar emziriyim diyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum, gece su verip emziriyorum, eşimi bazen kaldırayım bakayım emmeden yatırabilir mi diye,
ben isviçre'ye cemre'yle gittim ve rahattık, ama şimdi arabasına binmediği zamanlar oluyor, yarın öbürsü gün elini tutturmadan yürümek ve koşmak isteyecek o zaman nasıl tatil yaparız bilemiyorum, gerçi benim kız 5-6 aylıkken, nevşehir, konya gezdi, uçağa bindi, 12 aylıkken uçağa bindi, tatili ayarlayabilirsek gidişte uçağa bindirmeyi düşünüyoruz, bakalım aylar ilerledikçe daha mı rahat olacak yoksa gittikçe zorlaşacak mı bilemiyorum,

cnm valla bu ara sabah 11 gibi bi sağıorum, bide 4 gibi sağmam gerek ama sağmıorum.Eve gidince seninde dediğin gbi eğlenecesine emıo zatenn.hele dun sürekli yatana kadar emmek istedi.hem emıo hem muzurluk yapıo sırıtıo.elini gözüme sokuo falan gece artık emmek için çok caba sarfetmıo babası bakarsa su verip yatıo ama bni görünce kucağıma gelip emmk istıo..

ben tatile gttgmde elif 8 aylık mıyıdı ne..Ama ben kayınvalidelerle gttm Elif e baksın die..cok rahat olmuştuu

canlar ne guzel olmuş.Burda paylaştıgımız pastaları vs orda görünce farklı duygular hissettimm.Ne gusel bi iş yapıonuzz Tebriklerrrrr

canlar ne guzel olmuş.Burda paylaştıgımız pastaları vs orda görünce farklı duygular hissettimm.Ne gusel bi iş yapıonuzz Tebriklerrrrr

daha güzel olacak inşallahh cnmmmm daa istatiklere baktımda hergün fix olarak almanyadan biri giriyo 5 kez falan ziyaret ediyoo gülşahbekirmiş acaba o çok şaşırdmmmm iki kezde hollandanan bakmış biri

sevozy teşekkürler pastalarımıza yorumların için

zefeycim şimdi attım fırına tuzlu kurabiyemi çıkınca eklerim canım

ZAYAA DEDİĞİN GÜNCELLEMELERİ YAPTIM PASTANIN ÜZERİNDEKİNE DOKUNAMIYORUM MAALESEFF TÜHH YAA NEYSE O KALSIN ÖLEE GERİLERE GİDER NASILSAA
TUZLU KURABİYENİ EKLEDİMMMMMM CANIM ELLERİNE SAĞLŞIK OLSADA YESEK :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…