2011 Ekim Anneleri

iyi akşamlar görüşmek üzree hoççaakallnnnnnnnnnnnnnnn kızlar yarın süt izniii görüşrzzzz

canım çiçek kurbiyeler yanlış yazılmış bide diğer fotoğraflarda adım suzan olarak görünüyor pastanın üstündede by suzan kaya yazıyor haberin olsun....

tuzlu kurabiye:
malzemeler:
1paket margarin
1 yumurta sarısı içine akı üstüne
1/2 çay bardağı sirke
1tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
3-3.5 su bardağı un
1paket kabartma tozu

tüm malzemeler katılır yumurta akı ayrılır...malzemeler yoğurulurak hamur elde edilir merdane ile açılarak istenilen şekil kalıplarla kesilerek yumurtanın akına bunalır ardında susama batırılr... ben susamın içine az çörek otuda koydum görsel olarak güzel olması için... yağlanmış fırın tepsisine dizlir önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dk pişirilir... afiyet olsun

kartopucum dikkatin için teşekkürler....

bende annanemin 40 için yapayım bu kurabiyeden,güzel görülüyor,hemde kolay. 1 partiden kaç adet çıkıyor tahimini

bende annanemin 40 için yapayım bu kurabiyeden,güzel görülüyor,hemde kolay. 1 partiden kaç adet çıkıyor tahimini

tavsiye ederim kartopucum tadıda çok güzel ama dikkat et pembe olmasını beklemeden çıkar beyaz olsun... ben simit şeklinde yapmadığım fotograftaki gibi 21 adet çıktı canım esasta tuzlu simit gibi yapabilirsin canım ama ne kadar çıkar bilmiorum yapmıştım aslında öylede ama saymamıştım...

slmlar nasılsınız,herkes biraz hasta sanırım.bendede var boğaz ağrısı halsizlik.ama benlm sık olur zaten ılık suya limon sıkıp içiyorum sabah veya akşam yatmadan önce.hemde yağları yakıyomuş limon veya greyfurt.ama tansiyonu düşürebilir,greyfurtta antıbıyotık veya agır haplarla kullanılmamalymş.sorumluluk almıyorum yani ama ben zararını görmedım,4 kilo gitti benim))
zeynep
Canım Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu Seneler Seninle Ve Sevdiklerinle Olsun =)

geldim işte burdayım , özledim sizleri.
Blogun durumu ne bu arada ?

hosgeldin aydeba... tasınma telası heralde artık görüşemiyurzz
umarın h.sonu hava güzell olurr da Elif im bi hava alır,cocugu sankı oksijen cadırında yasatıoz ya dıasrı yüzü görmüo.Böle oldugunda ilk dısarı cıktıgında guneşe bakamıo garibim gözleri kamaşıo:)

güzel ve dingin bahar havasındaki istanbul sabahından herkese günaydınlar,

ateşli ve yorgun bir gecelemenin ardından, kızımın ateşinin düşmesi, annaanneye
teslim etmenin huzuru ve havanın böyle güzel olması beni biraz sevindirdi,

uzun bir aradan sonra bende cuma günleri sizlerleyim,
hepinize hayırlı cumalar,
allah hasta olan tüm bebişlere bir an önce sağlık sıhhat versin,
analarınıda hemencik iyileştirsin,

bu arada haftaya eğitim var ve eminönü-cağaloğlu'ndayım, pek giremezsem
şimdiden kusura bakmayın

maralım senin edebiyatla falan ilgin var mı, siir deneme falan yazıo musun? Dilin çok guzelcunku,,kız normal bi cümle yazdıgında okurken duygulanıo insan ' annaanneye
teslim etmenin huzuru ''

maralım senin edebiyatla falan ilgin var mı, siir deneme falan yazıo musun? Dilin çok guzelcunku,,kız normal bi cümle yazdıgında okurken duygulanıo insan ' annaanneye
teslim etmenin huzuru ''

önceden karalamalar yaptım, bazı arkadaş veya dostlarıma yazı yazarken yazdığım yazının anlamlı olması için dikkat ederim ama sizlerle böyle yazmakta hoşuma gidiyor, sen bir de benim konuşmamı duy, ses tonumu ilk duyanlar güzel şeyler söyler,

bu arada sen de çok güzel her şeyi yakalıyor ve espri yapıyorsun, o kadar doğalsın ki seni çok sevdim,
merak etmiyor da değilim,

ayy utandımm .. bnmde espri yeteneğimin ii oldugunu söylerler, bi insan sarrafıyım dermişim enaniyet diz boyu oldu :) yani nasıl oluosa insanı görünce nasıl biri oldugunu hissedıorum ama bılınçlı bi çaba değil bu..
Tanışalım yavrucummm ..gSM NO bana özel mesajla gönderir msn, konuşak ,kaynaşak..keşke hepimizin bulıuşacağı bi ortam olsaa.Bende eskiden yazar karalardım balık burcuyum ya var duygusal bi yanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…