ayy utandımm.. bnmde espri yeteneğimin ii oldugunu söylerler, bi insan sarrafıyım dermişim enaniyet diz boyu oldu :) yani nasıl oluosa insanı görünce nasıl biri oldugunu hissedıorum ama bılınçlı bi çaba değil bu..
Tanışalım yavrucummm ..gSM NO bana özel mesajla gönderir msn, konuşak ,kaynaşak..keşke hepimizin bulıuşacağı bi ortam olsaa.Bende eskiden yazar karalardım balık burcuyum ya var duygusal bi yanımm
avatardaki Elifin resmi çok güzel maşallah canım
arcemek hoş geldin,
cemre nasıl oldu?
belirli zamanlarda, belirli şeyler yapılıyor
şimdi yavrularımızın aşağı yukarı aynı zamanlarda aynı şeyleri yapmaya çalışmaları gibi,
ben de lisedeyken ve sonrasında biraz daha ilgiliydim,
ilkokulda özel bir alfabem vardı, ikinci alfabemi lisede yaptım ve halen kullanırım,
lisedeyken kendime şöyle bir şey demiştim, insanları tanımak için öncelikle kendini tanımalısın
ve kendimi çok iyi tanıyorum, en iyi düşmanım kendimdir,
ama şimdilerde pek insanlar ilgimi çekmiyor, kendimi çok geri çektim,
bazen forumdaki geçmişi okumaya çalışıyorum,
hamileyken ki duygularımızın yoğunluğunu ve karmaşıklığına bakmaya çalışıyorum
ama 700 gibi bir rakamda kalmıştım, daha da kendimi fazla muhabbete katılırken görememiştim,
zeynep nerelerdesin????
çarşamba akşamı senin yalancı profiterolü yaptım,
dün de sosladık, çok güzel oldu, ellerimize sağlık,
bu arada c.tesi ablamları yemeğe alacağım, kesin mezelerden yapacağım
ama yemek konusunda kararsızım, bana fikir verirseniz sevinirim,
denemediğim bir şey yapayım diyorum, melofer miydi, patatesleri rendeleyerek
yemek yapıyordu,(belki onu yaparım diyorum ama)
geçen fırında kaşarlı mantar yaptım çok beğendiler,
bana fikir verirseniz sevinirim
biz yag vermiyoruzli bulasik sungeriyle elbezi sadece:::)))))))İstanbul ve Türkiye genelinde belediyelerimizden de almış olduğumuz destekle Alo Atık hattımızı arayarak bize ulaşan ev hanımlarımızın biriktirdikleri 5 litre atık yağı alıp 1 litre ay çiçek yağı hediye ediyoruz. Hedefimiz doğa ve çevre açısından tehlikeli atık kabul edilen bitkisel atık yağların çevresel bir problemden çevresel bir avantaja çevrilmesini sağlamak.
ATIK yağlar İstanbulda her ilçede farklı günlerde toplanıyor. İşte o ilçeler ve günleri:
Pazartesi: Bakırköy, Zeytinburnu, Güngören, Ümraniye
Salı: Fatih, Beyoğlu, Kağıthane, Kadıköy, Üsküdar, Beykoz
Çarşamba: Eyüp, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Bayrampaşa, Kartal, Maltepe
Perşembe: Avcılar, Küçükçekmece, Beylikdüzü, Başakşehir, Esenyurt, Tuzla, Pendik
Cuma: Şişli, Beşiktaş, Sarıyer, Kadıköy
Cumartesi: Bağcılar, Bahçelievler, Arnavutköy ve Tüm Anadolu Yakası.
Vatandaşlar 444 28 45 numaralı Alo Atık hattını arayarak Hanelerden Atık Yağ projesine ve çevreye katkıda bulunabilir.
ayy utandımm.. bnmde espri yeteneğimin ii oldugunu söylerler, bi insan sarrafıyım dermişim enaniyet diz boyu oldu :) yani nasıl oluosa insanı görünce nasıl biri oldugunu hissedıorum ama bılınçlı bi çaba değil bu..
Tanışalım yavrucummm ..gSM NO bana özel mesajla gönderir msn, konuşak ,kaynaşak..keşke hepimizin bulıuşacağı bi ortam olsaa.Bende eskiden yazar karalardım balık burcuyum ya var duygusal bi yanımm
İstanbul ve Türkiye genelinde belediyelerimizden de almış olduğumuz destekle “Alo Atık” hattımızı arayarak bize ulaşan ev hanımlarımızın biriktirdikleri 5 litre atık yağı alıp 1 litre ay çiçek yağı hediye ediyoruz. Hedefimiz doğa ve çevre açısından tehlikeli atık kabul edilen bitkisel atık yağların çevresel bir problemden çevresel bir avantaja çevrilmesini sağlamak.”
ATIK yağlar İstanbul’da her ilçede farklı günlerde toplanıyor. İşte o ilçeler ve günleri:
Pazartesi: Bakırköy, Zeytinburnu, Güngören, Ümraniye
Salı: Fatih, Beyoğlu, Kağıthane, Kadıköy, Üsküdar, Beykoz
Çarşamba: Eyüp, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Bayrampaşa, Kartal, Maltepe
Perşembe: Avcılar, Küçükçekmece, Beylikdüzü, Başakşehir, Esenyurt, Tuzla, Pendik
Cuma: Şişli, Beşiktaş, Sarıyer, Kadıköy
Cumartesi: Bağcılar, Bahçelievler, Arnavutköy ve Tüm Anadolu Yakası.
Vatandaşlar 444 28 45 numaralı “Alo Atık” hattını arayarak “Hanelerden Atık Yağ” projesine ve çevreye katkıda bulunabilir.
biz yag vermiyoruzli bulasik sungeriyle elbezi sadece:::)))))))
Ben konustum sesiiiii bizim fizik hocasinaaaa benziyoo gayet gzell kullaniyo tirkceyi maralllll yaaa bode benimkine bakin siiveliyimmm beymnnn:::)))
kızımın şu an sağlık ocağına gidiyor,
dr teyzesi ne diyecek acaba?
kızlar diyetiniz tam gaz gidiyor değil mi?
ben bugünlerde yine tam gaz tatlıya yöneldim,
biraz önce pasta aldık yedik, şimdi de çay molası sizlerleyim.
şiveli olman önemli değil canım, bence karşındakinin ne hissettiği önemli, ilk konuştuğumda biraz telaşlıydın diye hatırlıyorum, ama sıcakkanlı oluşunu çok iyi hatırlıyorum, sesin biraz görüntünle farklı ama hepinizi farklı yönlerden merak ediyorum, sizleri de çok sevdim bunu da belirteyim, kartopu bana bir abla edasında geliyor, onun tecrübelerinden bayağı yararlanabiliriz gibi geliyor, senin girişkenliğin, çevikliğin, konuşkanlığın da cabası, sevozy o bambaşka ikinizde renk katıyorsunuz, doğal olmanız yetiyor bana, arcemek o daha farklı, oturaklı, olgun gibi geliyor ama çok yorum yapamadım, maymis çok güzel ve isabetli yorumlar yapıyordu (şimdi nerelerde bilemiyorum), kendini cümlelerle çok iyi ifade ediyor diye hatırlıyorum, melofer onun yoğun olduğu zamanları ve koşuşturmalı halini hatırlıyorum,
bire aşı yaptırdık efeyiii çok ağladı benim yiğit efe oğlumDDD bacağından vurdular ama sonra arabaya biindiğimde aklıma geldi koldan vurulanlar olmuştuu sizinkilerr kolmu bacakmı farkedermi yaa şimdi kagfama takıldıııı geldim efeyi ıuyuttummm şu tarifi ekleyeymde işlerime bakıciyymm kızlarrr öptmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?