2011 Ekim Anneleri

havalar ısınsın, yavrucaklar iyi olsun, kısmetse görüşüp kaynaşırız
forumda güzel bir arkadaşlık yakaladık dilerim bu şekilde yazışmaya devam ederiz,

avatardaki Elifin resmi çok güzel maşallah canım

tesekkür ederim orda cok kucuk bebemmm daha yaa 7-8 aylık var mıydı acep ?? Ömrümmm o benimm yaa,hiç tükenmesin hep yesersin yavrumm,hepp bahar yasasınnn hiç kış görmesin ruhuu..

amanınnn maralın sihirli eli mi degdi nee

belirli zamanlarda, belirli şeyler yapılıyor
şimdi yavrularımızın aşağı yukarı aynı zamanlarda aynı şeyleri yapmaya çalışmaları gibi,
ben de lisedeyken ve sonrasında biraz daha ilgiliydim,
ilkokulda özel bir alfabem vardı, ikinci alfabemi lisede yaptım ve halen kullanırım,
lisedeyken kendime şöyle bir şey demiştim, insanları tanımak için öncelikle kendini tanımalısın
ve kendimi çok iyi tanıyorum, en iyi düşmanım kendimdir,
ama şimdilerde pek insanlar ilgimi çekmiyor, kendimi çok geri çektim,
bazen forumdaki geçmişi okumaya çalışıyorum,
hamileyken ki duygularımızın yoğunluğunu ve karmaşıklığına bakmaya çalışıyorum
ama 700 gibi bir rakamda kalmıştım, daha da kendimi fazla muhabbete katılırken görememiştim,

Günaydın kızlarrr, kızımı uyuttum geldim, az bakınayım size, özlüyorum burayı ya, fena alıştım, bilgisayarı açınca ilk iş topiğe girmek oluyo:) bağımlılık yaptı galibaa. Nasılsınız, bebişler nasıllar, kızım da daha iyi gibi, ateşi yükselmiyor iki gündür, hemen doktora götürmek iyi oldu, ilerlemeden durdu galiba boğaz enfeksiyonu, iyileşirse pazartesi işbaşı yapacam, yoksa bikaç gün daha kızıma bakacam.

liseye giderken bizim de kızlarla bi alfabemiz vardı, birlikte oluşturmuştuk, kendi aramızda onunla yazışırdık, not yazardık birbirimize, günlüklerimizi tutardık o alfabeyle:) Çok işe yarıyor gerçektenn:) Ben çoğu harfi unutmuşum, ama görsem yine de okuyabilirim alfabemizi.

Bu sen dili ben dili özelliklede Pdr hocaları arasında çok meşhurdur. İşte tamda bu noktada bir pdr hocasının anısını anlatmak istiyorum ;

Genç sarışın rehberlik hocamız ilk Staj yıllarında okula giderken hanım hanımcık çıtır kız eteklerini giyer gidermiş. Bir gün koridorda bir grup erkek öğrenci kendisine laf atınca dönüp :

- Gençler böyle harektlerde bulunmanız beni çok üzüyor.

Diyerek dudak bükmüş.

Elindeki anahtarlıkla oynayan grup lideri hoocaya bakarak yanındaki çocuğa şöyle seslenir.

- Mırrroo oğlum, hoca üzülüyormuş TESELLİ ET !!!

:))

İstanbul ve Türkiye genelinde belediyelerimizden de almış olduğumuz destekle “Alo Atık” hattımızı arayarak bize ulaşan ev hanımlarımızın biriktirdikleri 5 litre atık yağı alıp 1 litre ay çiçek yağı hediye ediyoruz. Hedefimiz doğa ve çevre açısından tehlikeli atık kabul edilen bitkisel atık yağların çevresel bir problemden çevresel bir avantaja çevrilmesini sağlamak.”

ATIK yağlar İstanbul’da her ilçede farklı günlerde toplanıyor. İşte o ilçeler ve günleri:
Pazartesi: Bakırköy, Zeytinburnu, Güngören, Ümraniye
Salı: Fatih, Beyoğlu, Kağıthane, Kadıköy, Üsküdar, Beykoz
Çarşamba: Eyüp, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Bayrampaşa, Kartal, Maltepe
Perşembe: Avcılar, Küçükçekmece, Beylikdüzü, Başakşehir, Esenyurt, Tuzla, Pendik
Cuma: Şişli, Beşiktaş, Sarıyer, Kadıköy
Cumartesi: Bağcılar, Bahçelievler, Arnavutköy ve Tüm Anadolu Yakası.

Vatandaşlar 444 28 45 numaralı “Alo Atık” hattını arayarak “Hanelerden Atık Yağ” projesine ve çevreye katkıda bulunabilir.

zeynep nerelerdesin????

çarşamba akşamı senin yalancı profiterolü yaptım,
dün de sosladık, çok güzel oldu, ellerimize sağlık,

bu arada c.tesi ablamları yemeğe alacağım, kesin mezelerden yapacağım
ama yemek konusunda kararsızım, bana fikir verirseniz sevinirim,
denemediğim bir şey yapayım diyorum, melofer miydi, patatesleri rendeleyerek
yemek yapıyordu,(belki onu yaparım diyorum ama)
geçen fırında kaşarlı mantar yaptım çok beğendiler,
bana fikir verirseniz sevinirim

evet.melofer çökerme kebabııı.bn denemedim ama yapan herkes çok begndıı.emnm guzell.tam davetlik yemek .kolayda.et yada tavuklada yapılıo zati..
arcemeğin ekşili dolamasıda olabilir
bnm kırında karsık kızartmada guzel oluoo
hangisi kolayına gelirse :)

kızımın şu an sağlık ocağına gidiyor,
dr teyzesi ne diyecek acaba?

kızlar diyetiniz tam gaz gidiyor değil mi?
ben bugünlerde yine tam gaz tatlıya yöneldim,
biraz önce pasta aldık yedik, şimdi de çay molası sizlerleyim.

biz yag vermiyoruzli bulasik sungeriyle elbezi sadece:::)))))))

Ben konustum sesiiiii bizim fizik hocasinaaaa benziyoo gayet gzell kullaniyo tirkceyi maralllll yaaa bode benimkine bakin siiveliyimmm beymnnn:::)))

Son düzenleme:

ben kızartma ypmadığım için yağ falanda olmuyor

biz yag vermiyoruzli bulasik sungeriyle elbezi sadece:::)))))))

Ben konustum sesiiiii bizim fizik hocasinaaaa benziyoo gayet gzell kullaniyo tirkceyi maralllll yaaa bode benimkine bakin siiveliyimmm beymnnn:::)))

şiveli olman önemli değil canım, bence karşındakinin ne hissettiği önemli, ilk konuştuğumda biraz telaşlıydın diye hatırlıyorum, ama sıcakkanlı oluşunu çok iyi hatırlıyorum, sesin biraz görüntünle farklı ama hepinizi farklı yönlerden merak ediyorum, sizleri de çok sevdim bunu da belirteyim, kartopu bana bir abla edasında geliyor, onun tecrübelerinden bayağı yararlanabiliriz gibi geliyor, senin girişkenliğin, çevikliğin, konuşkanlığın da cabası, sevozy o bambaşka ikinizde renk katıyorsunuz, doğal olmanız yetiyor bana, arcemek o daha farklı, oturaklı, olgun gibi geliyor ama çok yorum yapamadım, maymis çok güzel ve isabetli yorumlar yapıyordu (şimdi nerelerde bilemiyorum), kendini cümlelerle çok iyi ifade ediyor diye hatırlıyorum, melofer onun yoğun olduğu zamanları ve koşuşturmalı halini hatırlıyorum,

bn 6 dan sonra yememeye dikkat edıom ama herzaman değil..Dun öğlen salata corba yedm akşam açıktım tabii.saa9 gibi 1 tane karnıbahar topu yedim:)) 2 kasıkda salata:) grip gbı olunca helede boğazlar kötü olunca insanın taakati düşüoo..yani bahanem: bazen evet.ama midem kuculdu artk eskisi kdr cok yemıorum istesemde,buna sevınıom

nasıl görünüşümlee farklııı kısssss o senle konuşurkenn tariflerle ilgiliş konuşmıuştıuukk sonraa buluşmaa esnasındaa konuşmuşştuukkk hepp bi telaşamm vardı buluşmaya geç kalmıştım yolda konuşmuştukk o zaman yetişmee çabası vardıı iki adımlık yere geç kaldıydım DDDDDD o tariler esnasındada bii şiler haturlıyorumda aklıma gelmediii hepinizi sebdmmm beynnnnn bu kadar diiyim acelemm var ahahha

kızlar kocama süpriz tramisıu yapmıştımya dedim bulmuşş daha süprizi yapamadan yarısını gece yemiş gizlice şimdi onu bloga ekliycemmmmmm ekleynce haer ederim size 10 dk içindee

bire aşı yaptırdık efeyiii çok ağladı benim yiğit efe oğlum DDD bacağından vurdular ama sonra arabaya biindiğimde aklıma geldi koldan vurulanlar olmuştuu sizinkilerr kolmu bacakmı farkedermi yaa şimdi kagfama takıldıııı geldim efeyi ıuyuttummm şu tarifi ekleyeymde işlerime bakıciyymm kızlarrr öptmmmmmmmmmm

ben bacaktan vurulacak diye bacağını açmaya çalışıyordum, hemşire hn, kolundan vuralım dedi, şimdi yürüyorlar ya dedi, galiba ağrı yapıp yürümesini engellemesin diye koldan yaptı canım,

bu arada cemre'nin biraz boğazlarıda kızarmış, hem diş, hem boğaz galiba, canım benim ateşlenmesi boşa değil yani, peditusu 3 kere verebilirsin demiş, bir de antibiyotik vermiş, akşama antibiyotiğe bakacağım, cefnex gibi bir antibiyotik kızımda alerji yapmıştı, bakalım hangisini vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…