Bnm selvi boylum Elif imde :) , yumurta akını,makarnayı ve tarhanayı cok sevıo.zeytını ciğneyıp otuoo.kalanları zorla yedıromm.Dısarda da illa corba yoğurt alıom yanıma,hiç olmadı zorla ''pıtırcık pıtırcık söyle bana neyin var, 2 tane dişimlen azıcıkda çişim var'' die kendi bestemi söylüomm babada naynay yapıooo.bize güle güle yıyoo.. o gülmesinde kim gülsünnn
Kartopummm bnm diyettt bı haftadır güme gittiii, verdiğimide alcammm sanırımmm.Duramıomm yineee
bu arada şarkında muhteşemmiş çok beğendim bende burağa uyarlayayım bunu ama telif hakkı isteme benden
benimde geçen hafta şaştı bu izinden dolayı,ama bu hafta toparlayacağım yeniden ,bu arada 3 kilo vermişim ben
oyyy maşşallah cnm yaa.ben ara verince hmn şişdim yaa..napsam acaba nasıl gaza gelcem bılmmıommm.. 'geldi bahar ayları ,gevsedi gönül yayları 'misali bnm de boğazım gevsedi yine
hadi başla tekrar yaz gelmeden halledelim şu işi,zaten senin fazla bir şey yok,çabuk toparlarsın canım
ya kartopum bzm işyernde coğu diteye basladı diyetisten esliginde, maşşallh cokda guzel verdiler kıloları.. Tabi tutuolar ceneyii..''Ceneyi Tut'' desin diye diyetisyen amcama bi ton para verıolarama değiooo, yalan bılmem 7 kılo veren bıle var hftada 1 er kılo olarakdann
sevozy, zefeyden haber varmı? dün aradım açmadı merak ediyorum,rahatsız etmemek adına arıyamıyorum da
pek ii değil zefey cnm maaleseff. 2.kez ameliyata girmek zorunda kalmış,kanaması olmuş.kanda pıhtılaşma flan..morali çok bozukdu, efe de etkilenmiş tabi..Rabbim tezzamanda şifa versin inş..bend ekonuşmadım mesajlaşdım hali yokdur zaten
peki kahvaltı olarak ne yediriyorsunuz? bizimkide baklyat yemiyor.dediğin gibi bunlar hiçbirşey yemiyor çorba ve yoğurttan başka :44:
Of sorma ben de 2 kilo vermiştim, tartıda 56'yı görünce hemen hamurişi yemeye başladım ve 3 günde 1 kilo aldım. Of yaa.. yemeyi çok seviyorum, resmen pasta börek yapamıyorum diye mutfağa giresim gelmiyor.Kartopummm bnm diyettt bı haftadır güme gittiii, verdiğimide alcammm sanırımmm.Duramıomm yineee
Of canım benim yaa... Bende numarası yok Zeynep'in.. Bana mesaj atar mısın?pek ii değil zefey cnm maaleseff. 2.kez ameliyata girmek zorunda kalmış,kanaması olmuş.kanda pıhtılaşma flan..morali çok bozukdu, efe de etkilenmiş tabi..Rabbim tezzamanda şifa versin inş..bend ekonuşmadım mesajlaşdım hali yokdur zaten
cnm ya İstanbul anadolu yakasında önerebileceğin ingiliz kurs var mı??
kime gidiyorlar peki,bi diyiver ismini bende araştırayım,birde parası pulu ne kadarmış onuda bi söyliyiver bana
şu konuya bir el atıver sevabına
nefes testi ile metobalizma ölçüp, diyet listesi yapıomuşş.ilk kez dıuydum haaa
zaten yanında çalışan kadında ilk defa duymuş olmalıki ben sorduğumda şaşırıp kaldı inanın ben bilmiyorum içeride olan bitenleri kartopu hanım dedi
çok komikti valla. kadına söyleyin yanındaki hatunuda biraz bilgilendirsin sevabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?