2011 Ekim Anneleri

bu arada şarkında muhteşemmiş çok beğendim bende burağa uyarlayayım bunu ama telif hakkı isteme benden

benimde geçen hafta şaştı bu izinden dolayı,ama bu hafta toparlayacağım yeniden ,bu arada 3 kilo vermişim ben

oyyy maşşallah cnm yaa.ben ara verince hmn şişdim yaa..napsam acaba nasıl gaza gelcem bılmmıommm.. 'geldi bahar ayları ,gevsedi gönül yayları 'misali bnm de boğazım gevsedi yine

oyyy maşşallah cnm yaa.ben ara verince hmn şişdim yaa..napsam acaba nasıl gaza gelcem bılmmıommm.. 'geldi bahar ayları ,gevsedi gönül yayları 'misali bnm de boğazım gevsedi yine

hadi başla tekrar yaz gelmeden halledelim şu işi,zaten senin fazla bir şey yok,çabuk toparlarsın canım

hadi başla tekrar yaz gelmeden halledelim şu işi,zaten senin fazla bir şey yok,çabuk toparlarsın canım

ya kartopum bzm işyernde coğu diteye basladı diyetisten esliginde, maşşallh cokda guzel verdiler kıloları.. Tabi tutuolar ceneyii..''Ceneyi Tut'' desin diye diyetisyen amcama bi ton para verıolar ama değiooo, yalan bılmem 7 kılo veren bıle var hftada 1 er kılo olarakdann

kime gidiyorlar peki,bi diyiver ismini bende araştırayım,birde parası pulu ne kadarmış onuda bi söyliyiver bana

sevozy, zefeyden haber varmı? dün aradım açmadı merak ediyorum,rahatsız etmemek adına arıyamıyorum da

pek ii değil zefey cnm maaleseff. 2.kez ameliyata girmek zorunda kalmış,kanaması olmuş.kanda pıhtılaşma flan..morali çok bozukdu, efe de etkilenmiş tabi..Rabbim tezzamanda şifa versin inş..bend ekonuşmadım mesajlaşdım hali yokdur zaten

çok üzüldüm . şimdi bende mesaj attım . Acil şifalar versin Yüce Rabbim,inşallah çabuk düzelir

peki kahvaltı olarak ne yediriyorsunuz? bizimkide baklyat yemiyor.dediğin gibi bunlar hiçbirşey yemiyor çorba ve yoğurttan başka :44:

Patatesli yumurta,
Pekmez ekmek
ya da akşamdan kalan veya öğlen için yaptığım çorba.. Abartmıyorum bunların dışında hiç bişey yemiyor kahvaltıda. Pazar günü kayınvalidemdeydik kahvaltıda, orada domates vardı, sadece onu yedi. Ben kışın domates almam hiç, özlemiş yavrukuşum.. ilginç olanı domatesin yanında hiç bişey yemedi

Kartopummm bnm diyettt bı haftadır güme gittiii, verdiğimide alcammm sanırımmm.Duramıomm yineee
Of sorma ben de 2 kilo vermiştim, tartıda 56'yı görünce hemen hamurişi yemeye başladım ve 3 günde 1 kilo aldım. Of yaa.. yemeyi çok seviyorum, resmen pasta börek yapamıyorum diye mutfağa giresim gelmiyor.

Of canım benim yaa... Bende numarası yok Zeynep'in.. Bana mesaj atar mısın?

okuyan yada okutubilen varsa Yasin ve Fetih suresi okumamız ii olur arkadaslar.İmkan da yoksa yine 7 ser Ayetel kursii rica edelim,, ziyaretciler dahil ..Lütfen

herkes hasta olmuş ya çok üzüldüm .
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmenizi diliyorum kızlar ve bebişler.

nefes testi ile metobalizma ölçüp, diyet listesi yapıomuşş.ilk kez dıuydum haaa

zaten yanında çalışan kadında ilk defa duymuş olmalıki ben sorduğumda şaşırıp kaldı inanın ben bilmiyorum içeride olan bitenleri kartopu hanım dedi

çok komikti valla. kadına söyleyin yanındaki hatunuda biraz bilgilendirsin sevabına

ooo demek içerde üfürükçü hoca olsa kadının ruhu duymayacakk:)

10 dak.dolmadığından özelden yazamadım. fiyatı uygun aslında ama saatleri kötü. akşam 19:00 a kadar dedi.yer ters ben yetişemem. cumarteside öğlene kadar çalışıyormuş. şimdi mesaj atacağım,bizim şirkete de özel danışmanlık versin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…