kartoopuuu makinaa acıktıı aramışsınn duymamışmmmmmmmmmmm
eşimle konuştummmm şimdi kindyrooyu dediki yaz geliyo şimdi kaydettşirmeyelimmmagustos eylül gibi kaydını yaptıralımmm şimdi tatile giderizz haftası aksarrr hemde büyüyür biraz daha yaptığı şeylerin farkındalığını kazanır ne bilim banada mantıklı geldii yarın bende kliniğe gidicemmm burun bandlarımı aldırmayaaa naalıırr sende kayıt olmaa agustos eylül gibi birliktee oluruzz tekkk bırakmaa beniiiiiiiiiiii nalır nalırrrrrrrrrrr o zaman sevozi gurbanda kayıt olur hemm üçümüzz çokda zevkli olurr yappmaa etmee tuttmaa biziii terketmeee kartopuuu
annesinin yavrusu kuzusu meleği pammbuğuuuuuuuuuuuuuuu uyandıı park zamanıı
Kızlar (onlar kendilerini biliyor)
1-2 hafta sonra size baskın yapıcam . Büyük mükellefler e gelicem Esentepe'ye. size de uğrar bi kahvenizi içerim.
Komik şey seni.. Güldürdün beni de, o kadar içten istiyorsun ki Kartopu'nu caydırırsın bu gidişle... Nalırr Kartopu bekle bekle Zefey'i nalırr nalırr
Ay ben de iş çıkışı oğluşumla ablama gidicem, beraber tramvaya bincez.... Toplu taşımaya alıştırmak lazım bebişi
kızlar ;
neşe erberk joyfull house birçok yerde şubesi var. anne bebek oyun grubu 4 haftalık 99 tl , 8 haftalık 198 tl . yakala.co fırsat sitesi girip bi inceleyin . ben daha önce buradan fırsat satın almıştım. bi sorun yaşamamıştım. ama çok dikkatli okuyun lütfen detayları var .
Kızlar (onlar kendilerini biliyor)
1-2 hafta sonra size baskın yapıcam . Büyük mükellefler e gelicem Esentepe'ye. size de uğrar bi kahvenizi içerim.
:))))) meloss antalyada onerebilecegin guzel uygun oteller varmii sen oner bi bende erken rezervasyonda bisiler oluyomu onu arastiriim
Ayyyy bide kizlarr dogalgaz faturamiz yinee yine top 10 yapmis 218 tl gelmiss:ssss
Maral canım biz cumartesi star city 'deydik. Pazar günü gitmedik. Cemrem in kulelerin den buldun mu. Cumartesi baktığımızda vardı oyuncakcida
Arkadas isyerinden iki at once kayit oldu izmitte varmis oda 100demisti bNa ama ben buralardakini hic arastirmadim birde ne bilim kindgroogu begendimya simdi kiyaslama yapaerim begenmem cok pis huyum varr
Eee sen ne yaptin gitttinmi kullandinmi kuponunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?