2011 Ekim Anneleri

Komik şey seni.. Güldürdün beni de, o kadar içten istiyorsun ki Kartopu'nu caydırırsın bu gidişle... Nalırr Kartopu bekle bekle Zefey'i nalırr nalırr
annesinin yavrusu kuzusu meleği pammbuğuuuuuuuuuuuuuuu uyandıı park zamanıı

Ay ben de iş çıkışı oğluşumla ablama gidicem, beraber tramvaya bincez.... Toplu taşımaya alıştırmak lazım bebişi

Kızlar (onlar kendilerini biliyor)
1-2 hafta sonra size baskın yapıcam . Büyük mükellefler e gelicem Esentepe'ye. size de uğrar bi kahvenizi içerim.

Kızlar (onlar kendilerini biliyor)
1-2 hafta sonra size baskın yapıcam . Büyük mükellefler e gelicem Esentepe'ye. size de uğrar bi kahvenizi içerim.

Wuuu o zaman bende isbasi yapmis olurim bekleriz canim her zamannn ne demek

:))))) meloss antalyada onerebilecegin guzel uygun oteller varmii sen oner bi bende erken rezervasyonda bisiler oluyomu onu arastiriim

Ayyyy bide kizlarr dogalgaz faturamiz yinee yine top 10 yapmis 218 tl gelmiss:ssss

kızlar ;
neşe erberk joyfull house birçok yerde şubesi var. anne bebek oyun grubu 4 haftalık 99 tl , 8 haftalık 198 tl . yakala.co fırsat sitesi girip bi inceleyin . ben daha önce buradan fırsat satın almıştım. bi sorun yaşamamıştım. ama çok dikkatli okuyun lütfen detayları var .

Arkadas isyerinden iki at once kayit oldu izmitte varmis oda 100demisti bNa ama ben buralardakini hic arastirmadim birde ne bilim kindgroogu begendimya simdi kiyaslama yapaerim begenmem cok pis huyum varr

Eee sen ne yaptin gitttinmi kullandinmi kuponunu

:))))) meloss antalyada onerebilecegin guzel uygun oteller varmii sen oner bi bende erken rezervasyonda bisiler oluyomu onu arastiriim

Ayyyy bide kizlarr dogalgaz faturamiz yinee yine top 10 yapmis 218 tl gelmiss:ssss

Zeyno butcen nasil canim? 5yildizli hersey dahil mi istersin yada sehir ici otel mi? Konyaaltinda plajla arasinda sadece yol olan 4 yildizli Acropol Otel var. Arkadasimm balayinda kalmisti begenmisti. Konumu cok guzel, Aquaparka da cok yakin. Havuzu falan nasildir bilmiyorum ama. Daha iyi bisey istiyorsan sen bilgi ver bana. Antalya'da 450 tane buyuk boy otel var. mutlaka sana uygun vardir.

kızlar iyi pazarlar diyeyim.
şimdi cemre'yi yatağa koydum, sabah 7.30-8'den beri ayaktayız,
ancak yatağa koyduk, kalkınca star city e gideceğiz, dilerim arcemek orada olur
tanışırız

cuma günü bağlarbaşına gittik, kokteyl, doğan cüceloğlu'nun söyleşisi vardı,
700 kişilik salonda cemre'nin adını herkes duymuş oldu, sonra servisle dönmedik,
sahile indik, katibim cafe de tatlı ve içecek içtik, motorla eminönüne geçtik, çok güzeldi kızlar
uzun zamandır kendime zaman ayıramamıştım, bu vergi haftasıyla tavan yaptım,
eşimle eve döndük, güzel bir gündü ve çok sevindim

c.tesi ise evde genel temizlik vardı, bugün gezmeye gideceğiz, cemre halen salya sümük,
iyice süzüldü, şu dişler, ateşlenmesi, nezle grip hepsi iyice süzdürdü, dilerim yakında toparlarlar

havalar ısınacak ve ben cemre ile hep gezeceğim umudundayım

ppppppppppuuuuuuuuuuufffffffffffff kızlarr emniyetteee calışan akrabası olann yoqqqmuuuuu pasaportumu kaybetmişlerr cezaası varmııı netten pek bilgi alamıyorum genelde yurt dışına çıkıp kaybedenlerden bahsediliyooooooo

şuanda hem yalnızım hemde nahttsızz hemde sinirliiiiiiiii 1 üye ve 9 ziyaretciylennnnn bırdayımm yapayalnız

Maral canım biz cumartesi star city 'deydik. Pazar günü gitmedik. Cemrem in kulelerin den buldun mu. Cumartesi baktığımızda vardı oyuncakcida

Maral canım biz cumartesi star city 'deydik. Pazar günü gitmedik. Cemrem in kulelerin den buldun mu. Cumartesi baktığımızda vardı oyuncakcida

bulduk canım aldım, bizim kız çok sert yerleştirmeye çalışıyor ve kule yıkılıyor,
bir de sıraya bakmadan yerleştirmek istiyor, ben elimle tutuyorum yıkılmasın diye,
iç içe koymaya çalışıyor, bazen ters koyuyor o zamanda içine yerleştirmediği için yine kızıyor,
şu an için pek uğraşamıyor, alışınca belki sabırla yerleştirir diye düşünüyorum,
sabah anneme gösterdim hatta anne istersen götür oynar dedim, annem ise kızım kap kacağı
zaten üst üste koyuyor neden para verip aldın diyor ben de anne olmazsa yazın kumda oynarlar dedim

ve hepinize güzel bir istanbul sabahından kucak dolusu sevgiler,
gününüz aydın, gününüz bol sohbetli, gününüz bol neşeli olsun,

kızlar neredesiniz?

haftaya çok yoğun başladım ve ara ara foruma girmeye çalışıyorum,
sizlerde çok yoğunsunuz galiba, in cin top oynuyor

ben şimdi neşe erberk in sitesine baktım,orada da indirim yapmışlar fırsatı satın almaya gerek yok herhalde .cumartesi 10 ila 12 arası .saat bakımından yine bana uymuyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…