gunaydınnn dıorummm sizee duyun beni EKim anneleriii nirdesizz yahuuu
geldim geldim ama yine kimse yokkkkkkkkkk
Günaydın günaydın... İşte geldim burdayım...
calsın davullar gayrıııı
Ben girnata istesem nasil olurr
Zeyno butcen nasil canim? 5yildizli hersey dahil mi istersin yada sehir ici otel mi? Konyaaltinda plajla arasinda sadece yol olan 4 yildizli Acropol Otel var. Arkadasimm balayinda kalmisti begenmisti. Konumu cok guzel, Aquaparka da cok yakin. Havuzu falan nasildir bilmiyorum ama. Daha iyi bisey istiyorsan sen bilgi ver bana. Antalya'da 450 tane buyuk boy otel var. mutlaka sana uygun vardir.
yaaa sen yazıncaa geri baktım gördum canum bölee kapalı havuzluu bol aktiviteli ultra herşey dahil böle gözüne kestirdiğin bi yerrrrr bu otelde güzele benziyoo işbaşı yaptığımda iyice araştırırımmm telden pek anlayamadım resimleri biz titanic resort a gelmiştik onun gibi meselaa ordan çok memnundukkkkkkkk
calsın davullar gayrıııı
selam arkadalşlar şuan itibari ile dönmüş bulunmaktayım. hepinizi cok özledimm inanın. yarın sizlerde geldiğinizde ve selinayda izin verirse yazışmaya başlarız. selinay şu iki haftadır cok yaramaz oldu.basından ayrılamıyorum. keçi gibi heryere tırmanıyor ama inerken çok tehlikeli hareketler yapıyor. mesela koltuktan dümdüz aşağı yürüyor. 3 haftadır tuvalet eğitimine başladık. günümüzün yarısı tuvalette geçiyor. denk gelirse ne ala ama gelmezse yaptıktan sonra bana söylüyor:)) yemek düzeni,miz çok şükür oturdu. sizinkiler ne durumda. çok uzak kaldım sizlerde özet geçin. sevgiler hepinize. iyi geceler.
cokkk yorgun olsam da bi sizi kontrol etmeden yatamadım yine, bu arada da zefey'e basıldım :) benim kız fena değil çok kuduruk olmasının dışında, nerdeyse hiç oyuncakla oynamaz kendileri, genelde bi tencere, su şişesi, ıslak mendil paketi, tarak vs gibi abuk subuk şeylerle oynar. ben de kendisinin bilinçli olarak oyuncak isteyeceği döneme kadar- ki o zamanlar oldukça yakın artık ve bu dünya, çocuklarımızı bizim karşı koyamayacagımız sekilde yonlendiriyo fazlaca- pek oyuncak almıyorum.
tuvalet eğitimine gelince, birkaç aydır günde 5-6 saat açık duruyo altı, sabah kakasından sonra ve akşam yemeğinden yatana kadar. çiş gelince bazen yaparken :) bazen de gelince söylüyo. onun dışında 1er saat arayla biz götürüp tutuyoruz tuvalete, çoğu zaman varsa yapıyo. klozete oturmayı sevmiyo, lazımlık aldım en basitinden onu da sevmedi, totosuna soğuk geliyo heralde, annesi tuvalete tutup beli tutulunca daha iyi oluyo :)
bunun dışında sizinle paylaşmak istediğim bişey daha var. kızımın dişleri 11 aylıkken yani zaten geç çıkmaya başladı, sonra da geçen hafta uyandığında yastığında sulu kan gibi lekeler farkettim. havuç, elma gibi sert şeyler verdim emin olmak için, onlara da kan bulaştı. doktor bir arkadaşımı aradığımda kan tahlili isterdim ben olsam, kansızlık veya enfeksiyon olabilir mi diye, kanama olması sıkıntı olabilir dedi. ben de 1 yaşında kendi doktorumuzun istediği kan tahlillerini yaptırmamıştım boyu kilosu neşesi yerinde, boşa ağlatmıyım çocuğu diye. doktor, arkadaşımın dediği gibi tahlil istedi ve kızımda kansızlık, demir eksikliği çıktı. atlamayın derim, biz bu olay olmasaydı öğrenmemiş olcaktık, o kanama da, diş sıkıntımız da birkaç güne geçti, onun için ayrı bir ilaç da vermedi dr. erken yaşlarda kansızlık,demir eksikliği önemliymiş, bilginize. şimdi kara üzüm, hurma, ciğer, kırmızı etle bombalıyorum çocuğu 1 haftadır resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?