2011 Ekim Anneleri

Gunaydin kizlar nasilsimizzzzz maymisle yazistim heralde onumuzdeki haftaan itibaren oda bizlerle olur netleri baglancakmisss bizi cok ozlemis dd

yaaa sen yazıncaa geri baktım gördum canum bölee kapalı havuzluu bol aktiviteli ultra herşey dahil böle gözüne kestirdiğin bi yerrrrr bu otelde güzele benziyoo işbaşı yaptığımda iyice araştırırımmm telden pek anlayamadım resimleri biz titanic resort a gelmiştik onun gibi meselaa ordan çok memnundukkkkkkkk

ya ben bundan gayrı otel tarzı değilde gezmelik tozmalık bi yere bağlı kalmadan tatıl yapma planındayım.Gecen sene güzeldi, devremülkde yattık kalktık havuzud avardı,izmir,kuşadası,selçuk heryeride gezdik.Yine böyle olsun istiyorum.Hiç biri olmazsa her ilde üniversiteden arkadaslarım var cağırıolar, bolu-abant, izmir, bursa oralara gidem dıom ama eşim olan paşayı kandırmam gerekkk

selam arkadalşlar şuan itibari ile dönmüş bulunmaktayım. hepinizi cok özledimm inanın. yarın sizlerde geldiğinizde ve selinayda izin verirse yazışmaya başlarız. selinay şu iki haftadır cok yaramaz oldu.basından ayrılamıyorum. keçi gibi heryere tırmanıyor ama inerken çok tehlikeli hareketler yapıyor. mesela koltuktan dümdüz aşağı yürüyor. 3 haftadır tuvalet eğitimine başladık. günümüzün yarısı tuvalette geçiyor. denk gelirse ne ala ama gelmezse yaptıktan sonra bana söylüyor:)) yemek düzeni,miz çok şükür oturdu. sizinkiler ne durumda. çok uzak kaldım sizlerde özet geçin. sevgiler hepinize. iyi geceler.

calsın davullar gayrıııı

Hosgelgin canimmmmm ohh icime bi rahatlama geldi nedense :)))selinayida senide cok ozledikkk biz daha baslamadik tuvalet egitimine lazimliklari aldik aama yaaza baslitcaz kiametse

Kiss gecenin bi yarisi geldi aklima ondan girmistimm eeeee anlatmadin arkadasin dogum gunu nasil gecti degisik bi fikirler varmiydii iki yas dogum gunu icin ikramlar neydi hediyelik dagitilsimi huh bi nfes alim cok aoru aordum sanirim ama erkek tiya cocyk ilgi alanima girdii canmm:))

canım benim sizlerle yazışmak banada huzur ve mutluluk verdi inan. çok mutluyum şuan. benim evde olma şansım var tabiii tuvalet eğitimi için. ne kadar erken o kadar iyi. küçükken daha iyi pişiyorlar. ben lazımlık almadım yani var aslında evde müzikli felan ama kullanmadım direkt tuvalet adaptörü ile başladım. yani ikinci bir geçiş için uğraşmayacağım. selinay çok seviyor orda olmayı:))) bazen olmasada çisss deyip götürüyor beni. adaptöründe hayvanlar var. onların seslerini çıkarıyoruz. be heryeri dabruka yada darbuka herneyse o gibi kullanıp çalıp nay nay şarkı söylüyor cok komik heheh. yaza kadar alışırsa bende rahat ederim. çünkü gerçekten zorlu ve sabır isteyen bir süreç.

hoşgeldin sefalarr getirdinn canımm acabaa bendemi o lazımlıktan alsaydımm annem sensörlü müzikli şelerr almaaa eski usul hallederiz dedi bende mothercareden altım düz bişi iştee ben sana özet geçimmm napttıkkk gepp tariflerr yapıpı yapıp kilo aldıkkkkkkkkkk allahtan bu aralarr durullduk D hıı bide blog açtık tatlılar tuzlularrr gerçi daha tam geliştiremedik dee neyse zamanla yapıciyyzz inşllhhhhh

wuuuuu kimleri görüyorummm ziyaretci kitlesinden lalee sultan nasılsın minnaın nasılllllllll bai anlatt kızz nasıl napıyorrrrrr tuvalet eğitimine başladınmıı sen neler yapıyor evde ne tarz oyuncaklarr oynamaktan hoşlanıyor ne bilimm iştee

cokkk yorgun olsam da bi sizi kontrol etmeden yatamadım yine, bu arada da zefey'e basıldım :) benim kız fena değil çok kuduruk olmasının dışında, nerdeyse hiç oyuncakla oynamaz kendileri, genelde bi tencere, su şişesi, ıslak mendil paketi, tarak vs gibi abuk subuk şeylerle oynar. ben de kendisinin bilinçli olarak oyuncak isteyeceği döneme kadar- ki o zamanlar oldukça yakın artık ve bu dünya, çocuklarımızı bizim karşı koyamayacagımız sekilde yonlendiriyo fazlaca- pek oyuncak almıyorum.
tuvalet eğitimine gelince, birkaç aydır günde 5-6 saat açık duruyo altı, sabah kakasından sonra ve akşam yemeğinden yatana kadar. çiş gelince bazen yaparken :) bazen de gelince söylüyo. onun dışında 1er saat arayla biz götürüp tutuyoruz tuvalete, çoğu zaman varsa yapıyo. klozete oturmayı sevmiyo, lazımlık aldım en basitinden onu da sevmedi, totosuna soğuk geliyo heralde, annesi tuvalete tutup beli tutulunca daha iyi oluyo :)
bunun dışında sizinle paylaşmak istediğim bişey daha var. kızımın dişleri 11 aylıkken yani zaten geç çıkmaya başladı, sonra da geçen hafta uyandığında yastığında sulu kan gibi lekeler farkettim. havuç, elma gibi sert şeyler verdim emin olmak için, onlara da kan bulaştı. doktor bir arkadaşımı aradığımda kan tahlili isterdim ben olsam, kansızlık veya enfeksiyon olabilir mi diye, kanama olması sıkıntı olabilir dedi. ben de 1 yaşında kendi doktorumuzun istediği kan tahlillerini yaptırmamıştım boyu kilosu neşesi yerinde, boşa ağlatmıyım çocuğu diye. doktor, arkadaşımın dediği gibi tahlil istedi ve kızımda kansızlık, demir eksikliği çıktı. atlamayın derim, biz bu olay olmasaydı öğrenmemiş olcaktık, o kanama da, diş sıkıntımız da birkaç güne geçti, onun için ayrı bir ilaç da vermedi dr. erken yaşlarda kansızlık,demir eksikliği önemliymiş, bilginize. şimdi kara üzüm, hurma, ciğer, kırmızı etle bombalıyorum çocuğu 1 haftadır resmen :)

Iyi yapmissin:))Aaa bizmkide 11 aylikken cikardi ilk disini bende kan tahlili yaptirmadim bosuna delinmesin cocuk diyerektn ama simdi icime kurt dustu ya varsa demir eksikligi ne verdi sana ferrummu bizmki ole et cigerde yemez zorlada yediremezsinnn((((

Soğuk ve aydınlık bir istanbul sabahından sıcacık günaydınlar,
günümüz aydın, günümüz neşeyle, günümüz bol sohbetle dolu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…