2011 Ekim Anneleri

Soğuk ve aydınlık bir istanbul sabahından sıcacık günaydınlar,
günümüz aydın, günümüz neşeyle, günümüz bol sohbetle dolu olsun

günaydınnnnnnnnnn cnmmmmm çok güzel bi havaa varrrrrr oğluşumuu dışarı cıkarcammm beynde sağlık raporu almaya gidicemm ordanda sevozynin dediği mağazaya bakıciyz oğlumlan bu yakayaaaaagymboore

ahaha bi rüya gördümmm ama gerçekmiş giibi şuanda yaşamış gibi aklımdaa rüyamda kartopu bize geliyo ama çat kapı habersizz efede playstation oynuyoo burakta oynamakk isteyince kolu birbirinn elinden almaya çalışıyolar bu sefer birbirlerine vuruyolarrrr ben efeyi ayırıyorum efeyi babama veriyorumm diyorumki baba sen tut cocuğu ben bi kek salliyim fırına neyse kartopuda diyoki bende duşa giriyim o zaman sen kek yapana kadar neyse ben başlıyorum kek yapmaya bir su bardağı ayranı döküyorum sonra bi avuç kekik bonyoya gidiyorum tası gösteriyorum bak kartopu bunun içine vanilyaylan kabartöma tozu un koyarsan kek olur ama istersen içöine salatalık doğriyimde cacık yapalım ahahahhaha PPP neysee kartopu yok ben kek isterim diyoo duşuna devma ediyo neyse oturup sohbet ediorken kartopu ben ev almak istiyorummm varmı öle düşeşe gelen bu civarda diyo benmde annanem evini satıyomuş ona tavsiye ediyorum gidip alıyo 145 bin tlymiş satış işlemi gereçekleştikten sonra annanemler evden vazgeçiyo benkartopularınkapısının önne gidiyorum evi geri ver demek için kaplarının önlerinde çalışma varmış minibüsler geçiyooo zile basıyorum basıyorum kimse çıkmıyooo teldende arayamıyorummmmmmm minibüse atlıyorum ama nere gittiğim tam hatırlamıyorum orda uyandım şimdi hayırdır inşallahhhhh biyerim açıktamı kaldıkiii bu ne biçmmm rüyaaaaa

hahahahahah gece kesin popon açıkta kalmış senin kızım. ne biçim rüyaymış o. hayır olsun tabikine sabah sabah hayırlara çıkarsın Yüce Rabbim. rüyada bile kek yapıp yiyoruz vah bizim halimize artık

bu arada boşuna zile basma açmam kapıyı okadar ucuza ev almışım vermem geri ona göre

günaydın arkadaşlar ,herkese güzel bir gün diliyorum gelsin artık sıcak günler,bizde yavaş yavaş açılıp saçılalım doğaya.

maymis hoşgeldin canım.

selinayın ve senin iyi olmanıza sevindim. kız anneleri çabuk başlamışlar wc eğitimine ,bizim oğlanlar tembel belkide anneleri kıyamıyor oğullarına soğukta
ben daha başlamayı düşünmüyorum biraz daha havalar ısınsın öyle. gerçi biz burağın kaka yaptığını anlıyoruz ,belki o zaman tuvalete götürsek yapar belki.neyse önümüz yaz hallederiz herhalde yazın.

kızlar bu arada dondurulmuş balıkla bebeklere yemek yapan oldumu. bu hafta balık alamadık pazardan. herhafta taze olsun diye pazardan alıyoruz balığı burak için. babasıda migrostan dondurulmuş mezgit almış. nasıl yapıyorsunuz onu bebekler için bilen varmı? üzerinde tarif var ama galeta unu ve yumurtaya bulanarak kızartılıyormuş,burak onu öyle yemez çok zor.

laleciğim hoşgeldin yeniden.biz birinci yaşımızda doktorumuz görünüş olarak iyi ama genelde 1 yaşında kan ve idrar tahlili yaptırıyorum dediği için işi garantiye almak için yaptırmıştık.şükür sorun çıkmadı. ben düzenli olarak dvit ve ferrum kullandım burağa,anne sütüde pek almadığı için mama yediğinden kan sızlık sorunu olmadı herhalde. bu arada balık yemediği için düzenli olarak zincomega balık yağı içiyordun. son 3 aydır vermedim ama. doktor 2-3 ay ara ver öyle devam et dedi. bu ay sonu tekrar bir şişe daha kullanmayı düşünüyorum. burak öyle herşeyi yiyen bir çocuk olmadığınan vitaminlerle takviye yapıyorum ben. biz hiç ciğer denemedik yermi bilmiyorum. nasıl yapıyorsun tarif edersen sevinirim. birkere deneriz bizde belki sever.

Oooo hoşgeldin Maymis... Özledik seni aylardır yoktun.. Maşallah Selinay'a ve sana, erkenden hallediyorsuuz tuvalet işini.. Biz de havalar biraz ısınsın o zaman başlıycaz.. Dere tepe dümdüz gidiyoruz aynen siz gibi. Bundan sonra haberlerini bekliyoruz.

Ay çok komiksin Zefeyyyy, ne garip bir rüya bu böyle.. Açık kalmış bi tarafların.. Sizin satılacak bi ev var herhalde, o kafana takılmış

Yok ki satilacak evde cok enteresann:))

ben öncesinde kitaplar okudum biraz bilgilenmek için öyle başladım eğitime. birtek yatarken bez bağlıyorum. gündüz normal külot ve külotlu çorapla geziyor. ve altını ısladığında 1 2 dakika ellemiyorum. o ıslaklığı hissetip rahatsız olmasını bekliyorum. gerçektende oluyor. ve her yaptığında neden yaptın hani tuvalete gidecektin diyorum. yavaş yavaş algılamaya başladı olayı. kakayı hiç es geçmiyoruz o kolay oluyor. ve tuvaleti sevmesi cok önemli. ben birz fazla sevdirdim sanırım. buda sorun. sıkılıncada gitmek istiyor. inş. yaza kadar halledeceğiz. sizlerde başlayınca sizlere tecrübelerimle yardımcı olurum. bu arada ben rejime başladım. 4 kilo verdim. suan 58 im. ve sütten kestim kavitasyona başladım. göbektede bayağı erime oldu. yaza bomba gibi gireceğim kızlarrr çok hors yaptımm. darısı başınıza.

Gunaydınnn herkeşleree..

günaydınnnnn bu saate kadar nerelerdesinn kıssssss hesapp virrrrr nerde takılıyodun

wuuu 58miiiiii ne kadann zayıfsınn üstelikte kızının başındasınyaa bak nede üzel ilgilenebiliyosunnn bizimkiler asi gençlik yolunda ilerliyo bu sabah istediği bişi olmayınca bana ayyttt dedii sinirli sinirli baktıı tırstım kızzzzz bende beş kilo verdimm amma sanırım geri alırım doktor aradı yine yediklerine dikkat et kan yapıcı şeler dediii trombosşitlerimde çok düşük bi hemotolojiye git dedi acil bende işgillendim şimdiiiiiii

bu arada sağlık ocağına gittimde daha gymboore ye gidemedim üç gü rapor aldım ama artık ğüst yazıyla fındıklıyada bildiriyoruz dediler bana zarf yazıp postaklamamı istediler bundan önce efenin boynundan bişi çıktıpğındada üç gün almıştım ama böle bişi yapmamışlardı maaştanda düşmemişti şimdi acaba maaştanmı düşüyooo yada düşmeye başlıycak yeni bi yönetmelikmi geldi değişiklikmi oldu muhasebeciii dosttlarrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz<?????????????????????????????????????????????????????????? postalamasam nolurki işyerinden bi problem olmaz bizim ama tcden sgk ya bildirilirde bişiler olurmuuu cüüvapp yazınn hemenn nalırrrrrrrrrrrrr

zayanın kurabiyesi aklımdaaa yapmak istiyorumm ama canımda waffle çekiyor çok akşam yapsamm siz evde yapıyomusunuzzz yapıosanızz tarifffffffff virinn birdee evde yapmak için makinaları var onların tabiki bizde yok biz ev usulüü bişiler yapsakkk huu kimse yok bren nette bakimm o saman

zafey canım dediğin konuyla ilgili taze bir bilgim yok maalesef. bu arada arcemek naptı. işe başladınmı. neler hissediyosun. zormu geldi yoksa mutlumusun işe gittiğin için. cemrenın beslenmesi nasıl oldu. anlat bakalım biraz.

maymis hoşgeldin, özlettin kendini,
bir ara bayağı işkilendik ne oldu sana diye

tuvalet alışkanlığına başlamışsın, ben biraz daha havalar ısınınca başlayacağım,
bizim kız çişşşş diyor, bir kaç kez tuvalete götürdüm ancak çiş yapmadı, kakası gelince
zaten çok belli ediyor, ben halen cemre'ye emziriyorum ancak nisanda kesmeyi düşünüyorum
sen memeden kesme olayında ne yaptın?

bu arada cemre hanım kuzenini görmeye misafirliğe gitti, az önce aradım keyfi yerinde, ne zaman
bir birlerine girerler bilemiyorum.

maymiş hosgeldin cnmm..

öğlen arası gymboore gttm herkes almış bitirmiş rafları hep kucukler kalmış ya bnde bı yorgunluk bı halsizlik anlatamam yaa..çok fenayım hhiç bısey yapasım gelmıoo..

Canım hoşgeldin, ne zamandır yoktun, baya baya merak etmiştik seni. Ben de işe başladım, 1 ay bitti işe başlayalı, ilk önceleri çok zorlandım, alışamadım, ama zamanla alışıyo insan, gerçi kızıma annemin bakmasından dolayı kolay alıştım, yabancı birinde olsaydı daha çok zorlanacaktım. Kızım da gündüz emme olmayınca bişiler yemeye başladı, çorbalar, pilavlar makarnalar vs vs. Dişleri çok yok ki o yüzden de yiyemiyo, daha 6 tane dişi var. Tek sıkıntım sütle ilgili süt içiremiyorum, sütü çorba gibi kaşık kaşık içiriyorum o da yarım çay bardağı falan. Böyle böyle alıştırmaya çalışıyorum işte. Kilomuz halen çok düşük, yine vitagil kullanıyoruz, bir de çinko verdi doktor, ikisini kullanıyorz. Pediasure diye özel bi mama var, onu aldım ama malesef içmiyor. Artık kabullendim ben de. Doktor emmeyi bırakınca daha da düzelir dedi. Ama şimdi işe başladığın için bırakma, çocuk önce bi işe başlamana adapte olsun sonra da memeyi bırakırsın dedi. Bi iki ay sonra yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum. Gece uykuları çok düzensiz, acıkıyo, emmek istiyo, süt de yok gibi bişey, o da yoruluyo ben de yoruluyorum. Cemrem zor bi bebek, allahım yokluğunu göstermesin, ama uğraştırıyo annesini:)

cnm artık cemre bbüyüdü, memedeki süt gece napsı ona..sen yatmadan önce bı kase muhallebi yap,,sütle ben bzn pastorize şise süt bazende devam kutu sütle yapıom.onu yese zaten gece aclıkdan uyanmaz ..oyunla şakayla karısık yedircen artıkk.işe başladın gece uykusuz işe gtmk kdr kötüsü yokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…